Srđan Plavšić (©Twitter/Slavia Prague)
Srđan Plavšić (©Twitter/Slavia Prague)

Zvanično: Srđan Plavšić u Slaviji - iz biblioteke u redove najvećeg rivala

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.06.21. | 10:46

Transfer koji će izazvati potrese u Češkoj

Posle četiri godine u Sparti Prag, Srđan Plavšić prelazi u redove ljutog gradskog rivala Slavije.

Iako je demantovao takav potez, bivši fudbaler Crvene zvezde ovog četvrtka atraktivnim videom zvanično je predstavljen kao novi fudbaler češkog šampiona.

Izabrane vesti

Sama najava da bi Plavšić posle odbijanja da produži ugovor sa Spartom mogao u Slaviju izazvala je buru u Češkoj, što je dovelo i do burne reakcije doskorašnjih saigrača koji su mu precrtali ime u svlačionici. Iako je žustrom objavom na svom Instagram profilu demantovao da će pojačati konkurenciju u redovima učesnika osmine finala Lige Evrope, krilni napadač iz Srbije se izgleda predomislio.

"Došao sam u Slaviju da bih bio uspešan. Da bih osvojio što više trofeja. Moj san je da igram Ligu šampiona. Pružiću maksimum na treninzima, uvek dajem 100 odsto svojih mogućnosti", poručio je Plavšić u prvom obraćanju navijačima Slavije.

Videćemo kako će ga oni prihvatiti, sigurno je da će pristalicama Sparte u gradskim derbijima Praga biti meta broj jedan za uvrede.

Pre dolaska u Češku iz Crvene zvezde, 2017. za 1.300.00 evra, Srđan Plavšić je nosio dres subotičkog Spartaka i ČSK Čelareva.

Tokom prošle sezone odigrao je 35 utakmica u dresu Sparte, postigavši pet golova, uz 13 asistencija.


tagovi

Srđan PlavšićČeška 1Slavija Prag

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara