Komentari na vest

Zvezda bez Pankova i Krstičića na Pjunik

K

Krastaman

pre gotovo 2 godine

Krstičić će biti važan šraf u igri Zvezde i ove sezone. To je dobra vest za stručnjake i pljuvače koji će sakupljati pluseve i biti srećni jer su nekoga ispljuvali i dobili brdo pluseva. To se zove ispunjen život!
S

Sale555

pre gotovo 2 godine

Realno, Krle je ovde visak. Bilo bi najbolje da se prijateljski razidjemo. Hvala za prvi mandat, ali toliko smo natrpani u vezi sa mladim, talentovanim igracima da je prosto greota dati te minute Krsticicu.
Š

Švaler

pre gotovo 2 godine

Dobro je da je Srnić na spisku. Sad mogu mirno da spavam.A kad dodje derbi ili liga šampiona igraće i pre Kange i Kangve i Bukarija
G

Gostaaaaaa

pre gotovo 2 godine

Ovdje kad citas komentare velika vecina jr nezadovoljna igracima te ovaj te onaj treba ovaj. nije zvezda psz real siti finansijski. Do prije 10 godina struju nismo imali na stadion. ekipa sd sklapa prema mogucnostima a ova ekipa ima potencijal da bude najjaca zadnjih godina.
G

GostBojan

pre gotovo 2 godine

Bravo druze,i ja citam komentare,napisah danas jedan na drugu vest o zvezdi,jesmo dobar tim ali realnije nam je da igramo LE nego LS,vise utakmica vise iskustva,uz zdravo vodjenje kluba kroz par godina igracemo redovno LS,i stabilizovati se finansiski,ali neki misle u najmanju ruku da smo Ajaks...al dobro sam pao sam se ubio,posle ce kukati kad dobijemo zamisli Bajrn i Mancerster Siti i taj isti Ajaks u grupi u LS...i onda ce reci nismo imali srece,a bila bi sreca da dobijemo Juventus,Real i recimo Lajpcing...🙂
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

Krsticic je jos tu, verovatno ce mu naci neko mesto u klubu posto ga niko nece, ceka se da odradi ugovor a dotle statira u kukuruzu.

Mile Stručnjak

pre gotovo 2 godine

Krleta mogu da prebace u pomoćne trenere a Pankov može da završi posao u domaćoj ligi, mada za to je dovoljan i Leković, taman da stiče iskustvo. Jedino ako je u planu prodaja Erakovića, moraće da dovedu još jednog dobrog štopera za sledeću sezonu zbog LŠ. A sada još taj Muriljo (ako je tačno da je u Bg u) pa da napravimo iskorak u Evropi ove u sledeće godine. Živeli
G

Gost 1

pre gotovo 2 godine

Ha ha ha.... Pa to je prednost za Zvezdu da njih dvojica ne igraju, dodao bih jos Gobeljica i Srnica... Svima se zahvaliti, kupiti prigodne poklobe i dovidjenja i drecno u nastavku karijere ali u drugim klubovima!!!
:

:3

pre gotovo 2 godine

Dragović, Katai i Pavkov suspendovani za prvi meč zbog žutih protiv Rendžersa
3

333

pre gotovo 2 godine

Da li neko zna, jel postoji mogućnost da Zvezda bude u trećem šeširu na žrebu za LŠ?
I

Ivke88

pre gotovo 2 godine

Olimpijakos je ispao, morali bi još da ispadnu Benfika (igra protiv Mitjlanda) i Rendzers (igra protiv St. Gila)
J

JIE

pre gotovo 2 godine

Може да буде у 3. шеширу само ако испадну Динамо, Бенфика и Ренџерс из квалификација. https://kassiesa.net/uefa/seedcl2022.html
K

Kalkulacija

pre gotovo 2 godine

Teško, samo ako otpadnu Dinamo Zg, Rendzers i Benfika.
g

gosttt

pre gotovo 2 godine

Mislim da ne moraju svi,oli je ispao a imali jaci koeficijent ,mozda jos 2 tima sa jacim jevdovoljno
3

333

pre gotovo 2 godine

@JIE Hvala na informaciji, nije nemoguće!
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Ja ne znam dal postoji ekipa na svetu, ne u Evropi, nego na svetu koja 5 godina trpi jednog igraca koji je ovoliko puta unistio kao sto je nas Gobeljic. Covek je rizican i protiv na papiru losih ekipa (slomio nogu onom iz Suduve, dobio crveni na debiju protiv Florijane), a da ne pricam protiv kvalitetnih ekipa.
U

Uo

pre gotovo 2 godine

Ima, Granit Džaka. Još duže. Napravio penal i crveni u svakoj bitnijoj utakmici u proteklih 5 godina, bacio kapitensku traku i evo opet je omiljen posle par dobrih prijateljskih utakmica. Gobelja bar nije omiljen :)

магикоо!

pre gotovo 2 godine

Зашто је Крстичић још у Звезди? Претходне сезоне пар утакмица са клупе, и то што је одиграо било је ужас, притом има велику плату да само седи на клупи.
V

Vozz

pre gotovo 2 godine

A sta predstavljaju ova dvojica u klubu,Pankov je igrac za Radnik iz Surdulice to mu je realan domet.
G

Gost83

pre gotovo 2 godine

Mi nemamo rezervnog zadjeg veznog, odnosno to bi trebalo da bude Sanogo a da se dovede jedan novi, koji ce takodje biti brz i agilan, za Evropu...pa onda njih dvoje mogu da se rotiraju kroz sezonu. Takodje desni bek fali, ali za prvih 11, a mali Stankovic da uci tu poziciju kroz sezonu. I rezervni levi bek, koji bi vec od iduce sezone polako trebao da postaje startni...jer Rodic nece moci jos 2 pune sezone, sam, da iznese toliki broj utakmica. Napadac nije potreban, osim ako zele da prodaju Ohija. Onda pokusati dovesti nekoga koji je mladji i ekplozivniji od Silje Pesica. Pozdrav!
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Veliki hendikep za Zvezdu, biće mnogo teško bez njih dvojice. Teško nama. Baš sam se smorio kada sam pročitao da ne igraju. Šta ćemo sada da radimo. Ne nadoknadiva šteta, prolaz protiv Pjunika je doveden u pitanje. Auuuu uffff kuku lele.
G

Gostavarterzic

pre gotovo 2 godine

Ti su još u zvezdi? Da li možete vi iz mocarta da objavite sve igrače zvezdane pod ugovorom? Vidim juče da je i Spiridonović pod ugovorom? Mislim da se setimo svi tih zaboravljenih asova? Šta je sa Falkom, Ohijem, Benom!?
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Ben je legenda kluba, njegov doprinos je izuzetno bitan i postovan, plus kada bi on sada presao u partizan bio bi najbolji stranac ikada. Zvezda je jaka na svim pozicijama i tesko je doci do mesta u klubu. Ohi je takodje bitan sraf, a Falku zelimo sve najbolje. Brinite vi ko je sve vama u partizanu, i kolike su plate imali Jojici, Markovici i ostali.
D

De jàn

pre gotovo 2 godine

To ti je isto kao da ja kazem da vozim auto bez floroscentnih prsluka.
G

Gost4

pre gotovo 2 godine

I sta cemo sad?
G

GostBojan

pre gotovo 2 godine

Sad duboka hidratacija 😆😆😆
G

Gobeljizam

pre gotovo 2 godine

Al moze i bez gobeljica o srnica

Aleksandar Trajkovic

pre gotovo 2 godine

Najbolji neigraju eh zivote...Kakva vest...Ko da bi i igrali pored tu utakmicu.Sve osim pobede sa 3 gola razlike je po meni na tom mecu neuspeh.A posle u playoff/u osim trabzona sve mora da bude pobeda / neresena minimum.
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Pristajem i na oba prolaska na penale sto se mene tice,samo da se udje.Ako smo Bajern za ovu nasu ligu nema tako lakih utakmica u evropi da se mogu garantovati pobede.I mi smo bili nenosioci u sezoni 2018/19 vec od 2. kola kvalifikacija pa smo pravili iznenadjenja.2019/20 smo od 3. pa smo opet usli.A to nije bilo tako davno