Komentari na vest

Zvezda dala mandat za prodaju Kange, čeka se 1.500.000 evra iz Abu Dabija

ž

žare11

pre gotovo 3 godine

naši ne prihvataju ponude evropskih klubova jer tu nema muljanja, čekaju se arapi, sa njima se čovek lako dogovori.
G

Gxx

pre gotovo 3 godine

Nebi ga ja dao...
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Kijaku kijaku kijanga je drzao sam sebe na krstenju, stvarno mislite da ce ga neko kupiti? 🤷‍♂️
Д

Душан1995

pre gotovo 3 godine

Шта ово значи живота ти? Gelor Kanga je ljubimac određenih struktura bliskih Crvenoj zvezdi, ali potencijalna ponuda od 1.500.000 evra sigurno će biti ozbiljna tema za razmišljanje.
S

SALE555

pre gotovo 3 godine

Ne dirajte Kangu! Kakav Krsticic... Kanga mora ostati. Resite se vojnika i viska!
T

Trik

pre gotovo 3 godine

Kanga se ne prodaje. Informacija je netačna.
P

Pjer

pre gotovo 3 godine

Ovog indijance se treba resiti sto pre,divlji igrac...
P

Pedja108

pre gotovo 3 godine

Odmah da se proda Kanga, ako ga iko hoce. Vidim dosta pohvala za njega, ali on stvarno nema veze u odnosu na ugled koji uziva. Koji je on majstor fudbala? Igraca sa ubedljivo najvise prodatih lopti, najneprecizniji pasovi dolaze od njega, ne ume da predribla igraca, a kamoli da ljudski sutne na gol kako treba. Tu su Katai i Ivanic (koji sigurno ostaje do kraja kvalifikacija), tu je Falko koji je na zalost imao malo pravih prilika, na kraju krajeva i Ben koji izgleda ostaje do kraja ovde. Ako bude u napadu Prijovic, u sredini su Sanogo i Krsticic, koji unose borbenost u ekipu. Tu je Nikolic koji je doktor fudbala za Kangu, i stabi tu Kanga bio potreban, sta bi igrao?
C

CaleB pravi

pre gotovo 3 godine

Momak, pocni da pratis umetnicko plivanje ili klizanje, nije ti fudbal sport kojim bi ti trebao da se zanimas.
I

Ivan999999..

pre gotovo 3 godine

,,Ljubitelj struktura bliskih Zvezdi"!?Koje su to ,,strukture"?Braca Vucic i prestolonaslednik Danilo???
a

as

pre gotovo 3 godine

Drvo@ Nisam iz Konga vec znam da citam,pametan sam.Nisam glup kao Drvo,panj...sta vec.
Р

Рег

pre gotovo 3 godine

Шта раде ови телетабиси из управе Боже драги.... Јесте ви нормални? Канга је мајстор фудбала, прави разлику, у његовој игри с лоптом се виде знање и класа, наравно у одређеној мери. Он, Иванић и Катаи су срце овог тима. Ал нема везе, узећемо Крстичића за замену хахахаха. Везни ред ће нам држати Његош и Веља....
Y

Yasnije

pre gotovo 3 godine

Nevidjena glupost,Kanga je kljucni igrac tima, bukvalno jedini fudbaler sredine koji daje loptu napred...I sad on odlazi da bi se otvorilo mesto Krsticicu , cije limite smo videli u Ligi Sampiona gde su ga pretrcavali kako su stigli...A Kangin gol Krasnodaru jos odzvanja...Pravimo kikseve u transfer politici, isprsicemo se za Prijovica ,koji je van forme, nalozeni splavar sa besnim kolima umesto Pavkova koji nas je u SVAKOJ bitnoj utakmici spasavao...A da, Milun je sto je otisao , vise se ne spominje...Najbolji stoper Lige Evrope. Ali dobro, dovescemo neke mohikance da popune , a ni ove sto smo prethodni rok doveli nismo ih ni razigrali ( Bakajoko, Falko)...IGraci su nam na derbiju izgledali kao chunjevi u kuglanju.

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Koliko besa u tebi brate reši svoj život prvo a onda pusti one koji 4 godine pišu istoriju po raznim parametrima da rade svoj posao. Ne može Zvezda da ti bude surogat. Ovo ti kaže neko ko je bolestan ali bolestan zvezdaš.
K

Kanga!

pre gotovo 3 godine

Pa ko će da vam igra vezni red desno kada ja odem. Levi može Katai a desno niko, rupa.
B

Brat 17

pre gotovo 3 godine

Falco!
L

Lazaro’s

pre gotovo 3 godine

Velika greska ako ga prodaju , Jer je jedini igrac koji je prilazio do stopera po loptu. Drugo, ima dosta dobar pas , I Solidan pregled igre. Mislim da je on imao dosta asistencija prosle sezone !!! Sanogo to nema, Veljko je mlitav grobarcic, za Njegosa necu ni da pricam. Kraticic, je vise tip kao Sanogo, za destrukciju igre a ne gradjenje igre!!! Moje misljenje je da su trebali i Falcinelija da ostave a ne da jure ove polu igrace . Falcineli je pokazao da je skolovan igrac, I da je igrac koji igra za ekipu . Ima dobar skok, zna da se zagradi , da ostavi loptu . Ja sam pre za njega , nego za sve ostale koje se pominju!!!Ali ko pita mene , sve to Terza i konbinacije !! Sto nisu rekli da su prodali Veljka vec odavno investicionom fondu ??? Mnogo se duguje para igracima , a u klub konstantno udje godisnje oko 30.000.000 miliona minumum I vise !!!
G

Gost031

pre gotovo 3 godine

Ne dirajte mi Kangu bitangu...legendu... onim golom protiv Krasnodara me je kupio za ceo život !
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Po svim pričama o njemu, nije baš u glavi kako treba, ima i koju godinu više nego u pasošu, 1,5 evra. Pa 10 do 15 godina mladi levi štoper Partizana vredi 10 j...... miliona ako ne i 20 Zvezdaši. Jao majko nas lažu a vas satiru. Što je najgore mnogi klinci u to veruju. Mada i stariji veruju u budalaštine. Oni što videli Bari na Tv-u, pa umislili da su na tribini. Svaka čast normalnim navijačima. Ovo nije normalno. Pozdrav ljudima, ali nemo se lažemo
G

Gza

pre gotovo 3 godine

😄😄😄 Pa vi ste ozbiljni genijalci. Pa i prvi put ste milion izvukli jedva. Ovde stvarno puno dece ima.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Koliko je sad stariji, pitaj boga
G

Gostinjoo

pre gotovo 3 godine

Kijaki Kijaku
s

shu

pre gotovo 3 godine

Potencijalnu minu?!?! Pa mi ako ocemo bilo sta da trazimo u grupnoj fazi lige sampiona ili lige evrope, ne smemo ova dva potencijalna rivala da spominjemo u tom tonu.
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Hej Kango, skoci Kango daj gol glavom, hej Kango...
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Kanga neće nigde ne može vrlo je bitan igrač i pokretač bez njega sve je teže a takvog igrača prosto ne bi mogli da nadoknadimo čak i da kupimo veznjaka za 10 miliona evra vrlo moguće da ne bismo pogodili i pored milana i pored asistencije za ivanića u derbiju kanga je taj koji smiri pas igru čim udje u igru sa kangom i bez kange razlika je ogromna zato kanga neće nigde ne može i tačka
a

as

pre gotovo 3 godine

Za ovoga sto je stariji od svoje keve niko ni banku nece dati.
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Jeste li vi gospodine iz Konga kad sve to znate?
M

Milko

pre gotovo 3 godine

Hvala bogu neka ide mali žabac, njegovo vreme je prošlo.
p

pivljanin

pre gotovo 3 godine

Više nego uspešno odmeniće ga Njegoš i Veljko. Ha,ha,ha... I sa 40 godina Kiaku-Kiaku Kiangi je Ćavi i Inijesta lično za ovu dvojicu plus Krleta.
G

Goshahaha

pre gotovo 3 godine

Oode kijaku kangal lagano
C

CaleB pravi

pre gotovo 3 godine

Misljenja sam da Kangu ne treba prodavati, Krsta svakako nije zamena za njega. Osnovna greska svih trenera koji rade i radili su sa njim, je pokusaj isterivanja njegovih "bubica" koje se NE MOGU isterati. Ni jedan trener osim Grofa nije pokazao dovoljno mudrosti u radu sa Kangom, ne shvatajuci da ga zapravo treba ostaviti na miru sa svim njegovim ludostima, a uzeti od njega sve one vrednosti koje ga krase na terenu...a ima ih dosta.
P

Postic

pre gotovo 3 godine

100 posto su u pravu

MILAN1989

pre gotovo 3 godine

Kanga je klasa od igraca.Najvazniji igrac uz Borjana,Kataija i Ivanica.Ako ga prodaju i to po ovakvoj ceni,koja je poklon,treba ih sve oterati.
M

MareCZBGD

pre gotovo 3 godine

Svakom navijacu moga kluba koji ima obraza i casti zna da Terza madjija samo laze i maze.Prica o titulama i galaktikosima koje je obezbedio AV ali nikoga da prodamo.
L

Logično...

pre gotovo 3 godine

... klub koji pobeđuje ne treba da prodaje pobedničku ekipu.
0

0211

pre gotovo 3 godine

Jel nam i Evropu sredio? A to, to je Laković
X

XD

pre gotovo 3 godine

A ti sa svojom časti i obrazom idi na pijacu pa prodaj krompir. Mi bez časti i obraza volimo da naš klub ostvaruje sportske rezultate. Idi navijaj za komšije oni su ti super prodavci.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ajde da se mi brukamo po Evropi kao klub za koji ti navijaš, pa da kažeš da nam je neko nešto obezbedio. Ali mi i po Evropi šijemo, tako da je ovde sve lepo i pošteno osvojeno. To što vi ne umete da osvojite ništa dok vam neko odozgo ne sredi, je vaš problem. @XD - on i jeste Grobar, samo se već mesecima lažno predstavlja i prodaje grobarske spinove.
C

Comi81

pre gotovo 3 godine

Kanga će i sa 40 da bude igračina za Njegoša i Veljka...
@

@Comi81

pre gotovo 3 godine

Zar mu nije već 40.... Šala mala xD. Realno, Kanga nam je mnogo bitan za prenos lopte od odbrane ka napadu. Vidi se koliko tu iskustva ima u poređenju sa Veljkom (Njegoša da ne spominjem).
M

Maximilijan

pre gotovo 3 godine

Petrovic 2.500.000 Kanga 1.500.000 ha ha ha
Г

Грдне ране

pre gotovo 3 godine

Године друже
N

Naš spasilac

pre gotovo 3 godine

Podrška za našeg Predsednika Doktora Terzu. Vodite nas u pobede, za bolje sutra, za bolju budućnost. Navijači vas vole, znam da da i vi volite nas. Samo sa vama u pobede. Neka crknu dušmani. Najbolja uprava u istoriji Zvezde. Ziveo Predsednik Terzić. Živeli.
D

Dejan Pizon

pre gotovo 3 godine

Kakva bagra nemam reci,koga da dovedes Krleta spor ko puz nema sut nema nista,ja sam lepo napiso da ce mo biti jos slabiji,ove sezone,muka mi je vise od Terzica a pogotovo Mrkele,nego imamo vise srece nego pameti nece ovo dobro ispasti protiv Makabija
Z

Znamo...

pre gotovo 3 godine

...da vam je muka zbog Terzica i Covica, ali vi ne igrate protiv Makabija, nego cete na sezonu kupanja posle Ceha ili Slovaka, zaboravih vec.
X

XD

pre gotovo 3 godine

Pa ti lepo gledaj na YT sni.ke utak.ica iz vremena pre Terzića koji ti toliko smeta.
p

pivljanin

pre gotovo 3 godine

Kakve neznalice i nesposobnjakovići vode Zvezdu, majko moja. Sad će da vrate onog Krstićića..
J

Joe Lesh

pre gotovo 3 godine

Pa da, prodati Kangu da bi doveo centarfora koji ce napraviti haos u svlacionici. Sa plate od 5 miliona se spustas na Zvezdin nivo plata ispod milion i onda cepidlacis za 200 hiljada. Umesto da prihvatis 600 hiljada kao sto imaju par ostalih igraca, on hoce 800 pa 900. Postenije bi bilo trazi platu od 5 miliona kao sto ima u Emiratima i cao dovidjenja. Ovako ce biti samo problema u svlacionici.
P

Pepsi

pre gotovo 3 godine

Komunizam je odavno propao,nema nigde u evropi izjednacene plate.Neko ima vise neko manje to je realnost ,profesionalni igraci su svesni toga.Mene vise cudi tvoje razmisljanje.
P

Pentrax karupi

pre gotovo 3 godine

Osvajači univerzuma, obarači sveCkih rekorda, čuvari pravoslavlja,najpoznatija ekipa u kosmosu... Al Ahli, Al Itihad, Abu Dabi, Jaser Arafat, Ho Ši Min, Žen Šen... To su te ekipe u koje odlaze vanvremenski talenti i osvajači galaksije.
K

Kako da ne...

pre gotovo 3 godine

...igraci Zvezde su trenutno u recimo Realu i Bundesligi, a u Arabiji Leonardo, Tavamba, Nikolic, Miletic i ostali majstori fudbala.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Svi su oni u prvoj ligi za razliku od vaših drugoligaša ;)
G

Gile interista

pre gotovo 3 godine

Taman da dodje u moj inter da osvojimo tripletu
U

Undead

pre gotovo 3 godine

"ljubimac određenih struktura bliskih Crvenoj zvezdi"
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Jel znate koliko ovaj igrac znaci zvezdi, niste ni svesni.
O

Orao

pre gotovo 3 godine

Zasto prodajete Kangu a niste doveli igraca na njegovoj poziciji? Zvezda nema zamenu za Kangu ni blizu! Covek je mozak ekipe

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

Uh sunce ti..nepristojna ponuda..nemoj samo i tebe Kangaro da najure motkom umočenom u septičku jamu kao što je bio slučaj sa Kentom, Šiljom Pešićem, Miletom Degenekom i ostalim galaktikosima kojima nikako ne odgovara stil fudbala koji se gaji na bliskom istoku!
E

E nesreco jedna

pre gotovo 3 godine

Tvoj vokabular je 5 reci koje non stop koristis u svakom komentaru to sve govori o tebi
S

Samo...

pre gotovo 3 godine

...me zanima da li cete meni dozvoliti slican komentar. Upotrebicu iste termine kao gospodin Pantic. Motkom umocenom u septicku jamu su ispraceni skoro svi igraci Partizana zadnjih 30 godina, od Kezmana, do "rekordera" Mitrovica.
N

Nije lose

pre gotovo 3 godine

Dobra lova,narocito ako stvarno ima 35 god.
M

Miskoo21

pre gotovo 3 godine

Verovatno cu dobiti gomilu minusa, ali ako stvarno neko nudi novac, treba ga prodati. Puno se kod nas Kanga glorifikuje, bas se preteruje, prosle sezone Ivanic je blistao i kad napravi 10 majstorskih stvari, nekako prodje neopazeno, a kad Kanga napravi jednu svi u glas Kanga majstore. U prvom delu sezone kostao je Zvezdu ucesca u LS. U drugom delu sezone imao je dosta boljih partija. Ali gde ga staviti na terenu? Covek je desetka. Tanak je na centralnom veznom i mnogo dodira sa loptom. Zvezda igra formaciju bez desetke. Ako je on na terenu, Katai mora skroz na stranu, odakle nije opasan jer je daleko od gola. Kanga je atraktivan igrac i ume da eksplodira, ali puno kosta na terenu. Nije slucajno sto u svaki klub dolazi kao slobodan igrac, niko nece da plati obestecenje, niko nece da mu produzi ugovor kad je pred istekom. Dakle ima stvari koje trenere iritiraju kod njega i svakoga ko je igrao veliki fudbal u zivotu. Ko ne gleda samo koliko atraktivno on igra i elegantno iznosi loptu. Kanga nije igrac za klub koji zeli da izgradi svoju igru, sistem, tim. Kanga je igrac za divlji fudbal, kad nemas neki plan pa se oslanjas na individualni kvalitet, kao kod Grofa Bozovica. Kad nemas pojma ni sta igras ni kako igras pa daj loptu Kangi i Kataiju pa sta bude. Mislim da Dekijeva Zvezda ima plan igre, vidi se ideja, a u takav fudbal Kanga ne ide.
Y

Yostr

pre gotovo 3 godine

Ti ocigledno ne poznajes Kangu. Kanga NIKADA ne potpisuje ugovor pred istekom , tako je bilo kod nas , tako je bilo u Ceskoj , tako ce biti i sada. Jednostavno, potpisuje na 2 godine i onda pravi sebi pregovaracku poziciju sa cistim papirima. Tipa , moze da zabode bonus od 300.000 za potpis , ne mora za obestecenje. Sto se igrackih kvaliteta Kange tice, ocigledno da nisi nikada sutnuo loptu. Pozdrav.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Ovaj pocetak teksta ide kopi pejst za svaki tekst o transferima u zvezdani,dosao Dragovic ceka se Prijovic i tu je kraj.Ali najzanimljiviji su ovi tekstovi o prodajama da bi se sakupile pare?!KOGA BRE LAZETE?!Neku decu iz osnovne skole?!Pa svi znaju kako se finansirate i da ako hoce da dodje vi bi doveli i Ronalda!
d

dr. hyypia

pre gotovo 3 godine

A kako se vi finasirate i kako dovodite uopste igrace kada vam je trenutni dug 50 miliona eura mozda i vise? Moze objasnjenje. Hvala.
A

A...

pre gotovo 3 godine

...kako vi dovodite Zoca, u zadnjih 10 godina zaradili ste 360 hiljada, po 100 hiljada za Gosa i Lendejla i 160 hiljada za Milera?!? Izgleda da ga dovodi onaj ko ga hvali u medijima i kaze da je to cast za Srbiju.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

U kosarci se finansiramo tako sto cete svi da registrujete kola preko Globos osiguranja Ostoje Miailovica a za Zoca pare stizu od Vesica koji kupuje kod Ostoje Lend Rovere za komunalnu policiju.U fudbalu se finansiramo od prodaje igraca za milionske iznose dok vi ne mozete 2 miliona za igraca da dobijete.
L

Lalala

pre gotovo 3 godine

Zasto kog djavola zele da prodaju jednog od retkih igraca koji ima onu stvar da gurne loptu napred i koji je pritom odlican asistent. Pa prodajte te vase "bisere" Njegosa, Nikolica, Gavrica, ionako nikakve koristi od njih.
E

E OVO JE DOKAZ

pre gotovo 3 godine

BOTOVA. Ovaj lik, @Podrška za Terzu, izašao mu komentar pre 1 min a već ima 50 pluseva. A Drugi lik @LICE. Izašao mu komentar pre 5 min ima 110 minusa. Treba da vas bude sramota sendvičari prokleti. Pustite ljude da imaju svoje mišljenje. Dobićete 🍔🍔🍔🥪🥪🥪
W

Wolf912

pre gotovo 3 godine

Otkrio si toplu vodu

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

Za tvoju informaciju prijatelju Kalčina je najomraženini član ovog foruma za tu botovsku šaku jada! Kada pročitaju moje komentare, razdraže se kao bikovi na crveni plašt a prstići samo šljakaju dok lupaju minuse. To su trocifrene brojke minusa u ekspresnom roku! A par puta se desilo i da su mi nalupali i 2-3 hiljade! Nema šta, profesionalci!
@

@kalcopolista

pre gotovo 3 godine

Jedini razlog zasto se ljudi razdraze na tvoje komentare je zato sto ti se dozvoljava vredjanje, a onda ljudima ne odobre odgovor koji je pun argumenata i statistike, znaci cist analiticki komentar. To ume da bude frustrirajuce.
K

Kidi

pre gotovo 3 godine

Dokazano je da se bikovi ne cimaju na crveno, vec na poteze matadora i zato sto ih loze i izgladnjuju i svasta jos:)
g

gobeljin piton

pre gotovo 3 godine

Najbolji potez kange u karijeri je kad je hrvatima pokazao isto ono sto i gobelja mustafi u finalu kupa,zbog toga cu i gobelji i kangi biti vecito zahvalan!

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Uz Kataija,Borjana i Dragovica,Kanga je nas najbolji igrac i predstvavlja mozak ekipe.
д

д.г.

pre gotovo 3 godine

А Иванић и Саного?
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Kanga. Mozak. Dobra fora
P

Podrska za Terzu

pre gotovo 3 godine

AJMO TERZA LEGENDO,PRIJOVIC I OVAJ SPIC MOLDEA ZAVRSAVAJ,DA DUSMANI DOBIJU INFARKT OD MUKE!
i

iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Evo tebi minus, ne zbog komentara već sto si bot.
L

LICE

pre gotovo 3 godine

Ovo je još jedan dokaz da u klubu nema žuti dinar. Pa sada jure koga da prodaju. A prodati Kangu je katastrofa, jedini igrač u Zvezdi koji ima vrhunsku organizaciju igre. A šta je rekao spin majstor, ni jedan od nosioca igre nije na prodaji. Prodaj ono drvo Petrovića.
S

Samo pitam

pre gotovo 3 godine

Šta to znači nema žute banke? Pa mora se kupovati i prodavati. Na stranu što ja nisam za prodaju Kange i ne verujem da će ga se Deki odreći. Plasmanom u LŠ bi mogli ostaviti tim na okupu.
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Понашамо се ко клошари, шатро правимо тим а сви су на продају. Тек ако недај боже испаднемо од каирата или макабија, ови би продали и Иваниќа за 2 милиона. Позз
G

Gost1707989

pre gotovo 3 godine

kangu nikako ne prodavati,to bi bilo samoubistvo,teraj njegoša,gobelju,vukana,velju
G

Gost41

pre gotovo 3 godine

Kome prodati navedene "igrače?"
I

Ivke88

pre gotovo 3 godine

Napisi mi ime kluba koji želi DŽABE Vukanovica i Gobeljica?? A ti jos želiš da neko plati za njih..
V

Vukan1

pre gotovo 3 godine

Neznam zasto ljudi omalovazavaju Vukanovica i Gobeljica. Vukanovic je cesto bio tu kad je najpotrebnije. Uveo nas golom protiv YB u LS.,dao gol u derbiju,u Gentu cak igrao beka,izginuo na terenu,sasvim korektan i solidan igrac. A Gobelja? Pa dao gol Parizu i naguzio Mustafu. Malo li je? Hehehe
V

Vukan drvo

pre gotovo 3 godine

Nece niko ni za dzabe,Vukanovica..
J

Joba

pre gotovo 3 godine

Kanga je najbolji Zvezdin igrac ja sam pre za prodaju Ivanica oko Kange treba praviti ekipu za sledece tri godine covek ima kvalitet za lige petice!!!
G

Ganzibell

pre gotovo 3 godine

Boga mi mogao bi biti kolaps kao u OfkiB, ima previse igraca sa visokom platom. A ako se ne udje u LS nzm kako ce se to uspjeti naplacati ako ne bude dozvoljen pun stadion navijaca u LE... Treba nam prihod od bar 12m ove godine da bi ostali stabilni a Arapi su poznati kao neredovne platise zbog tamosnjih zakona...
P

Populizam za lajkove

pre gotovo 3 godine

Populisti opet OFKb jure lajkove. Zvezda je iz godine u godinu sve jača i stabilnija, a grupna faza u Evropi će se obezbediti jednim pobeđenim protivnikom. Kolaps priželjkujte gromadi jer oni niti osvajaju titule, niti imaju tolike šanse da uopšte igraju Evrope, jedan kiks i ispadaju. Zvezda je dominacijom uspela da dođe u ovakav položaj u kome je danas.Sa druge strane, promovišemo klince koji u svakom momentu mogu nadomestiti sve. A vi populisti živite od lajkova na internetu.
7

777

pre gotovo 3 godine

Pa i partizan ima ogromne plate kod barem 7 igraca i ? jel neki problem?
G

Ganzibell

pre gotovo 3 godine

Ja sam delija zato me to i brine. Nije dovoljno ucesce u grupi LE da se pokriju ovoliki troskovi.. jos ako Prijovic dodje za tu platu za koju se pise na 3g bice veselo. Djecu skoro da i ne prodajemo a i kad se to dezi odu za sicu ugl. Npr Vulic nije puno losiji od Grujica a otisao je za 10x manje para samo zato jer nije dobio korektnu minutazu. Moglo se uzeti bar 4m na njemu
b

borjan grobar

pre gotovo 3 godine

moram priznati da mi je ovaj lik nabio ogromne komplekse posle krasnodara...od tad je sve pocelo i posle se covek navikava jednostavno...
M

Manolas

pre gotovo 3 godine

Prvi dio sezone je bio iritantan I prvi Sam bio za to da se proda. U drugom dijelu sezone uz Ivanica I kataija udarna snaga. Pogotovo ona dva meca protiv Milana gde bio uz Ivanica najbolji igrac. Treba nam uigran veznim red u kvalifikacije pa posle ga prodati. Pre bih gleda njegosa I nikolica da utrapimo nekome jer su limitirana igraci I sad je vreme da se prodaju. Kanga je proveren igrac I samo bubice da smiri top je klasa. Ligu sampiona donose proverenog igraci a ne balavci. Pozzz.
Z

Zaim

pre gotovo 3 godine

Jedan je dr.Kanga.Moze taj jos da pruzi dobri partija.Sa Kangom prolazimo drugi krug sigurno,to su utakmice na kojima daje maksimum.Nikako prodaja.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Majka mu umrla 1985 g, a on rodjen 1990 g, tesko, kako ima 36 godina tesko ce biti uvaljan za 1,5 mil e, mada ako duh pozove Bin Zajeda mozda i dobije neki hotel u Srbiji za 100 000e kao kompenzaciju.
B

Branko kockica

pre gotovo 3 godine

Samo ko ce da da 1.5 milionceta za igraca od 40 godina...
p

podesen

pre gotovo 3 godine

36 g pune, mada dobro se drzi za 4 god ulece u 5 deceniju zivota.
S

STOP prodaji Kange!

pre gotovo 3 godine

Nikako ne prodavati Kangu!
D

Delija RS

pre gotovo 3 godine

NE...Nikako ne prodajite Kangu...on jeZvezdina talija, nešto kao Pavkov... to su igrači zavelike utakmice...možda imaju drugačije ponašanje od ostalih ali zato su i drugačiji igrači sa posebnim kvalitetom...bolje je da ne pokušavaju dovoditi Splavarova umjesto što hoće da prodaju Kangu a kako mi se čini čovjeku se baš igra u Zvezdi...on će nas opet jednom bombom sa 30 metara obradovati.
S

Samo pitam

pre gotovo 3 godine

Kada je poslednji put dao gol iz daljine kao kod Milojevica?
B

Berlin

pre gotovo 3 godine

Protiv Genta je dao gol iz daljine.
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Nema talije, fudbal igra kvalitet, a ne talija… mozes i treba imati srece u sportu, ali se ona i te kako zasluzuje
S

Sacuvaj boze

pre gotovo 3 godine

Odligrao je sjajno protiv Milana???
У

Уф

pre gotovo 3 godine

Дабоме.