Zvezda desetkovana u Kruševcu: Bez Dragovića, Ivanića, Kataija, Stamenića...

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.12.23. | 19:54

Stamenića... Neće biti u konkurenciji ni Milana Rodića

Crvena zvezda će biti značajno oslabljena u sutrašnjem duelu Mozzart Bet Superlige protiv Napretka iz Kruševca. Crveno-beli su u jako lošem momentu, s obizrom da se posledice poraza u Bernu i dalje osećaju u svlačionici i kancelarijama u Ljutice Bogdana.

I nije to jedina muka za Baraka Bahara i njegovu ekipu. Crvena zvezda ima velike personalne probleme pred susret u Kruševcu, gde je na poslednja dva meča remizirala. Videlo se još u Bernu da Mirko Ivanić neće biti u konkurenciji za naredne utakmice, pošto je povredio zglob.

Izabrane vesti

Nije tu kraj rekovlascenata u Ljutice Bogdana. Zbog bolesti i umora u Kruševac sigurno neće putovati kapiten Aleksandar Dragović. On se loše oseća posle dolaska iz Švajcarske, propustio je nekoliko treninga. Van konkurencije zbog sličnih razloga je Aleksandar Katai. On bi verovatno počeo duel protiv Napretka, ali je osetio slabost.

Sigurno je da neće u Kruševcu biti još trojice igrača. Ponovo će neko morati da glumi levog beka usled izostanka Milana Rodića. Propustiće meč i vezista Marko Stamenić, kao i Nemanje Milunovića.



tagovi

Aleksandar DragovićAleksandar KataiMilan Rodić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara