©Star Sport
©Star Sport

Zvezda dobila ponudu za Kabića od 1.500.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.01.24. | 11:53

Šarlot želi Uroša Kabića u svojim redovima

Uroš Kabić se nije naigrao u crveno-belom dresu, tačnije u dresu Crvene zvezde je odigrao ukupno 169 minuta, pa su na stadionu Rajko Mitić intenzivno krenuli u potragu za klubom u kojem bi nekadašnji igrač Vojvodine dobio neophodnu minutažu.

Ipak, kako saznaje Mozzart Sport, mlado krilo bi moglo trajno da napusti aktuelnog šampiona, s obzirom da je na klupsku adresu stigla ponuda od Šarlota teška 1.500.000 evra. Ipak, ponuda još uvek nije prihvaćena i na Marakani u ovom trenutku vagaju šta im je činiti.

Izabrane vesti

Prvobitna ideja rukvodstva crveno-belih je bila da Kabić ode na pozajmicu, a onda da se na leto vrati i konkuriše za tim. Ostaje da se vidi da li će te planove promeniti ponuda iz MLS lige. Podsetimo, Kabić je stigao prošlog leta sa Karađorđa za 800.000 evra.

Šarlot je prošlu sezonu okončao na devetom mestu Istočne konferencije, odnosno bio 19. na generalnoj tabeli MLS lige.

Uroš Kabić je godinama unazad smatran za jednog od najvećih talenata srpskog fudbala. U Vojvodinu je došao sa 10. godina i potom prošao sve mlađe reprezentativne kategorije. Crvena zvezda ga je želela još u mlađim igračkim danima, a na Marakanu je konačno stigao proletos. Ipak, sada bi mogao da ode mnogo ranije nego što je moglo da se očekuje.

Crveno-beli su se ove zime rastali sa Nikolom Vasiljevićem i Edmundom Adom koji su preški u Radnički, mladi Kosta Nedljković je prodat Aston Vili, pa vraćen na pozajmicu do kraja sezone, a najveći srpsko stadion uskoro bi trebalo da napusti mladi Jovan Mijatović, koji će karijeru gotovo izvesno nastaviti u Njujorku.


tagovi

Uroš KabićMLS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara