Komentari na vest

Zvezda dobila sjajnu ponudu: Njujork za Mijatovića daje više nego Vila za Nedeljkovića

C

CETNIK CUKARICA 04

pre 4 meseca

Ej cuj njemu se NE IDE ?! Ma ima da ides na Sibir za 10 meleona decko ! Zvezda mu dala sve,on sad glumi neku primadonu ?! Ionako Nece biti bi blizu nedeljkovica,slabe fizikalije za neki ozbiljan fudbal ..
T

Top Gun

pre 4 meseca

Ako ode u Njujork nema ozbiljnog fudbala.
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Pre neki dan kaže Tvorza, Mijatović i Nedeljković nisu na prodaju. Oni će poslednji otići iz Zvezde. Još jedna u moru njegovih laži. On usta još ne otvori a već je slagao. Ajde prodaj ih, pa isforsiraj malog Mesija, Kahvića, levog beka iz Grafičara, pa i njih zavali odmah na leto, i tako u krug. A drži u ekipi ove Dinosauruse sa naduvanim platama koji nigde ne mogu da igraju na ozbiljnom nivou osim u Zvezdi. Pa opet nova tura stranih panjeva i raga. Zašto te milione i milione ne uložiš u te klince da ostanu tri četiri godine u Zvezdi, da budu kostur ekipe, plus tri četiri prava stranca, i to je prava priča, a ne ovo, prodaj sve klince a dovodi strane rage za enormne pare, nema tu sreće. Ja jesam za strance, ali za strance koji stvarno prave razliku, koji će potezima da bace u trans ljude na stadionu, a ne ovo što sada imamo. Bilo je nekoliko pogodaka sa strancima, ali previše previše promašaja, koji su posle Zvezde igrali maltene amaterski fudbal.
T

Trenercina

pre 4 meseca

Stvarno ne cudi sve ovo sto se desava .Sve vezano za fudbal u Srbiji je direktna posledica stanja u drzavi.Ako su transferi tacni a sve uzimam sa rezervom onda to i nije mali
J

Jole al pravi

pre 4 meseca

Kukali smo kako Dinamo prodaje za silne milione a nasi klubovi za sicu.. Pa i mi bi prodali kad bi oba deca igrala 2-3 sezone, da Nedeljkovic recimo ostane do sledece zime makar, tu vec igra se EP, ma opet neka evropa sa zvezdom.. I cena od tih 9 miliona ode na 20, al ne.. Proda terza na orvu loptu, sta ga briga, tudje, sve sto stavi u dzep mu je plus.. Nista njegivo nije ulozio...

Proficap

pre 4 meseca

To smo pricali i za Erakovica. Ostade covek jos dve cele sezone i ode u Rusiju za 7 miliona.
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Da, i otišao je kad je najvažnije. Odlaskom Erakovića i dovođenjem Đige naša odbrana se raspala. Ali, mora se. Zenit igrao LŠ, zar ne?
J

Jole al pravi

pre 4 meseca

Kosta i mijat odlaze zadnji kaze lazovcina..
C

Chd

pre 4 meseca

Odlazi Mijat,vracamo Panceva.Proverena info
F

Forever Young

pre 4 meseca

Igrače u špicu zajedno sa Zoranom Filipovićem.
R

Rajko car

pre 4 meseca

Prodati ga za te pare i dovesti ozbiljnog napadaca ne mora da kosta kao NE DAJE,evo Partizan doveo Saldanju za mil.eu,pa ga prodaje za 10.Takodje nam treba mlad brz stoper,2 beka i plej.Realno imamo prezervativ ekipu,da ne kazem kurton.
Č

Čujte počujte

pre 4 meseca

Foliranja berzana.. Ne ide mu se tamo a ovi kao daju 10 miliona.. Dinara možda. Nabijaju cenu ovim momcima za novinske patke
v

vladano79

pre 4 meseca

Kod Terze kao na stocnoj pijaci...idu na kilo
S

Salamander

pre 4 meseca

Jako ružan komentar, imaj poštovanja prema ovim momcima. Zvezdina su deca, pokazali su da vrede, nije njihova krivica.
T

Težak amaterizam

pre 4 meseca

Cifre Zvezdnih prodaja, morajuuuuuuuuuu biti veće od Partizanovih, pa makar i Zvezda ( tj. naš dragi predsednik ) dao lično koji milion preko. Za Kostu Aston Villa daje 5, evo mi dajemo još 4 neka bude 9. Za Mijatovića New York da 6, evo još 4 od države - Zvezde, mora više od Saldanje. Džabe vam tašne, mašne i lažni sjaj, kada su ovo seljobarske fore - stvari.
A

Apoel

pre 4 meseca

A u druze koji to lek uzimas? Bas dobro deluje...
p

prti

pre 4 meseca

Alo sine Englezi nisu debili oni placaju porez i ne zajebavaju se za tim stvarima jer mogu da prodju kao Everton. Bas Aston Vilu ili MC grupaciju zabole za kombinacije Zvezde i Partizana na lokalu. Da li ste svesni koliko lupetate ?
S

Skeptik

pre 4 meseca

Dajte im Serifa ta 3 miliona,i svi zadovoljni...
R

Rajko car

pre 4 meseca

Koja crna 3 mil.Ja bih bio prezadovoljan da mi njima platimo milion za NE DAJE,samo da ga ne gledamo vise.
P

Prometejka

pre 4 meseca

Lepo bi ovo bilo kad bi pare ostale u klubu...Ovako,pokrice se greske sa n diajeom,falkom itd kao i plata za baraha,pa deo ovima iz uprave pa glavnica centrali pa svi oni imaju decu,moraju novi dzipovi stanovi....Zvezdi samo mrvice..
B

BokiUSA

pre 4 meseca

Liga je jaca od nase I to podosta. Lova mnogo sigurnija I veca. Stadioni fantasticni. Polu puni I puni..ako vredi bice primecen. Tako da nista ne gubi sigurno.
D

Dragisavic

pre 4 meseca

Da li mu je glava na mestu??? J..es stadione i sve ostalo
G

Grga Cvarak

pre 4 meseca

Liga im nije bolja od nase. Ne znam uopste odakle ti takva informacija. Imaju jedino vise poznatih igraca (jer imaju i vise para, plus ne igraju po njivama kao mi), pa ti se vjerovatno zato cini. Za posjetu si vec u pravu. Stadioni su im uglavno rasprodani. Ispod 10 hiljada neces vidjeti utakmicu. Ali ponovo, sto se tice samog kvaliteta igre, ponekad mi se cini da je u pitanju amaterski nivo.
A

AJDE TERZA

pre 4 meseca

posalji ga tamo da igra NFL, uzmi lovu sta te briga...terza madjija

VecaBg1971

pre 4 meseca

Sve bre prodaj, sve, sta ce nam klinci kad imamo metuzaleme, mi smo iskusna ekipa koja ne moze da dobije najgori partizan u istoriji. Nego Terza, koliki je tvoj deo. Znao sam da ce prevarant da proda i Kostu i Mijata cim je rekao da nisu na prodaju. Samo dok su tu nama Šerif i Rodić, strasno.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Pa ne možemo da dobijemo kad Rodića boli paja,a ovaj visi u ofsajdu jer nema pojma osnove fudbalske kretnje.
B

Bad Serb

pre 4 meseca

Sine…idi u Njujork. Najbolji grad na svetu. Uživaćeš svakako a što se tiče fudbala, imaćeš prave uslove za razvoj, odlični tereni i infrastruktura i nadavaćeš se golova samo tako. Ne razmišljaj mnogo. Hvala ti za sve i srećno ti bilo. Navijam za tebe!
B

BokiUSA

pre 4 meseca

Druze nece on videti NY. Od treninga putovanja utakmica itd itd. A kada bude imao malo slobodnog vremena prostate se po njemu da ga vidi udari selfy I try za Bgd gde su plavaruse I drove lakog duha.
D

Darth Vader89

pre 4 meseca

Pa ne razvija se igrac zbog dobrih terena i infrastrukture. Bitno je i to ali najbitnije su treneri, saigraci i jacina lige, zamisli sada kada igras sa sokerasima iz USA. Za njega bi bila idealna Holandija, Belgija, mozda Nemacka. Najbolje bi bilo da on i Nedeljkovic ostanu u Zvezdi bar jos po godinu dana. Doneli bi veci prihod Zvezdi a i sigurno bi vise napredovao ovde u Ligi Sampiona ili Ligi Evrope tih 8 utakmica nego tamo za celu sezonu.
a

aqwer

pre 4 meseca

A sto fali americkoj repr? svakako su bolji od srbije u svakom pogledu. a o ligi da ne pricam. druze sporis ligu u kojoj je igrao bekam ibra vilja pirlo. sta s tobom nije u redu
M

Makijan

pre 4 meseca

Tolika je rupa u budzetu da moraju obojica da budu prodati. Terzicu tu rupu si ti napravio i sada prodajes jedino nesto vredi a njima samo moze jos da raste cena. Zlo i naopako.

Srpski samuraj

pre 4 meseca

Nije mi jasno zašto ga zovu Bekam!? Ni oo konstituciji, ni po poziciji, ni po stilu igre ne podseća na njega.... Logicnije bi mi bilo da ga porede sa Runijem. A o prodaji dece, ne bih komentarisao, neće mi objaviti konentar!
S

Sandu 123

pre 4 meseca

Ili Aguero
G

Gost X

pre 4 meseca

Dobra liga za napadaca i moze da igra bez pritiska.
B

Bravo za Upravu

pre 4 meseca

Apsolutna i puna podrska za Terzu i Upravu od svih pravih navijaca i Zvezdasa,postavljamo standarde na celom Balkanu,za dva maloletna klinca cak ni Dinamo.Z nije nikad uzeo preko 20 miliona,to samo pikazuje da uprava radi odlican posao👍 Bice i 8-ma🏆 ove sezone i opet LS cetvrta po redu,zivi bili pa videli....
D

Darth Vader89

pre 4 meseca

Ne lupaj botino ovo je cist gubitak Zvezde. Zbog Terzica i uprave prodajemo nasu decu cim kroce na teren. Terzic je najgore zlo Zvezde i svaki pravi navijac Zvezde ga ne podrazva. Zapitaj se gde je Sljivic? Pa golman klinac sto mu zabranili da brani za kadete jer nece da promeni agenta. Da bi terza uzeo jos neki milion i tebi dao 100e da botujes za njega.
a

ahaaha

pre 4 meseca

Mijatovic nije maloleta, to prvo! Drugo, samo za Gvardiola je Dinao od Lajpciga uzeo 21 milion
Č

Čičak traka

pre 4 meseca

Čak se ni ja kao Partizanovac ne radujem i ne odobravam šta rade ti lihvari iz obe uprave, treba stvarno da budeš ozbiljno mentalno hendikepiran pa da se raduješ preranoj prodaji ovakvih bisera.
V

Vlada79

pre 4 meseca

Zvezdane, ti li si?
P

Podrska za Upravu

pre 4 meseca

ZA SAMO 2 IGRACA ZARADICEMO PREKO 20.MIL,I POSLE NEKO KAZE KAKO ZVEZDA "NE ZNA" DA PRODA IGRACA...🤣🤫
d

danke deutchland

pre 4 meseca

ti ces zaraditi ?? te pare ce klub da vidi al zamalo , neka nemacka banka da
I

Ivan FCRS

pre 4 meseca

Sve jedno, prerano idu igraci iz Srbije. Nikada to necu podrzati. Ne moze se sve pravdati time da klub navodno mora od necega zivi. Ne bi klub propao da zadrzi najtalentovanije igrace 2-3 sezone u timu.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 4 meseca

Nisu to zakoni tržišta Darjane, već očajna transfer politika i vođenje kluba. To je posledica Nedajea, Falka i Borjana na teretu kluba iako nisu ni blizu Marakane. I ko zna koga još. Ono što je pričano za Bahara pa mediji u Srbiji zataškali nije zaboravljeno. Koliko se njemu duguje? Hoće li biti tužba za naš klub? U međuvremenu prodaj sve što nema dogovor sa upravom i ultrakopom
a

ako nekog zanima

pre 4 meseca

Bahar dao ultimatum do odredjenog perioda da ga plate i sad brze bolje treba prodati bilo sta ne bi li se on namirio i plus se duguje igracima. Situacija nije dobra ni malo
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Bahar je odradio standardnu proceduru. Pismo upozorenja pred tužbu. 3,9 miliona + naknada za pretrpljeni bol. Plus ne zaboraviti u martu novi termin UEFA monitoringa i predaja završnog računa! Pre toga sve treba "ispeglati" papiroloski. A plan za popunu budžeta predstavljen na Skupstini kluba opet nije ispunjen! Odgovornost: nula.
E

ErcovDelija

pre 4 meseca

Prodaj! A vi komentatori, stvarno imate kratko pamcenje. Tako ste hteli da se “gradi tim” sa onim Njegosem Petrovicsm, Veljkom Nikolicem, ovim malim sto je u Vosi sada i jos takvih orimera kroz prethodnih par godina. I sta se desi? Odbiju se dobre ponude kada klinci bljesnu, sa njima se ne radi kako treba jer je sistem u nasem fudbalu jako los i povrsan, i klinci propadnu i odu dalje za dzak krompira. Kad je najpotrebnije, od 16 do 20 godine, nas sistem u fudbalu taj period igraca ne poznaje i jako se nekvalitetno radi i klinci propadaju. Tako da je bolje i za njih licno i za klub da idu. Klubu kes, a njima prilika da se razviju dalje. Naravno, opet ne prosju svi, ali imaju vece sanse. 5% talenta imamo, ali rad red i disciplinu - NE
F

Fontana9

pre 4 meseca

Pa debelog niko nece pa hajde da ga uvale u Ameriku
s

sta vi pisete

pre 4 meseca

ma da malom se ne ide haha ...on se pa mnogo i pita
B

Bangladeš

pre 4 meseca

Mali ako ovo čitaš ti ili neko tvoj i ako je istina šta ovde piše poslušaj me molim te i IDI ODMAH, POTPISUJ I NE OKREĆI SE.
B

Bojkot!!!!

pre 4 meseca

Oterali Bahara eto vam sad Sisoja sa izdajnikom Rodicem i vrv Gobeljom.
П

Приправнички

pre 4 meseca

Неће Гобељардо не бој се!Пушти Милоја да видимо шта ће урадити,па онда суди.Донио нам је резултате у прошлом мандату,виђећемо шта ће бити.
1

12345m12345

pre 4 meseca

ni ohi nije hteo u ameriku za terzinu kombinaciju pa su ga poslali na tribine i proglasili promasajem..
G

Gost83

pre 4 meseca

Vi niste normalni koji ovde kao nesto računate i zbrajate kao da pare idu vama lično ili stvarno u klupsku kasu...apsolutno niko neće biti doveden kao zamena, napunili su privatne džepove i državnu kasu i zdravo ćao! Jos ce i ostati da igraju ovde a onda na početku nove sezone otici a mi neuigrani opet ulazimo u kao novu sezonu i pokušaj nekog rezultata u Evropi!! Pa ovakve pljačke NEMA u Svetu nigde, ali N I G D E!!!! Nebi ih više gledao pa nema tih para!
P

Preža

pre 4 meseca

Konačno razborit komentar.
G

Gostinaterenu

pre 4 meseca

Pravo u srž!!! Dan mrmota za navijače, puni džepovi za bratiju i najveći deo kolača slici na zidu!
S

Sky888

pre 4 meseca

Jel zainteresovan neko za generalnog direktora?Imamo jednog povoljno,dzaba.
N

Novak majstor

pre 4 meseca

Sportski i tehnicki direktoru idu u paketu sa njim , isto dzabe naravno
N

Ne razume

pre 4 meseca

Zasto ga zovu bekam? Ne lici na bekama, ne igra istu poziciju kao bekam, nemaju iste karakteristike, ne zove mu se devojka viktorija, nista al bas nista nema zajednicko sa bekamom. Bas me nervira kad vidim da pisu "bekam, zvezdin bekam". To ne treba da mu imponuje nikako
G

Grcinig

pre 4 meseca

Istina,nidje veze sa Bekamom. Mali,buckast,trom...
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Treba da vidiš slike kada je bio baš mali. Nadimak je "iz vrtića". Pre Zvezde.
h

halo

pre 4 meseca

Ovo ko Eraković što "nije želeo" u MLS pošto je želeo da se oproba u ozbiljnoj ligi, da bi onda otišao u raspali Zenit :)))
G

Gost 976

pre 4 meseca

Ako ovaj vredi 10 onda Saldanja barem 20
B

Burek

pre 4 meseca

Saldanja vredi 20 miliona, ali dinara

RonaldinhoGaucho

pre 4 meseca

Kakav crni Saldanja
h

halo

pre 4 meseca

Pa prodajte ga za 20 ako vredi toliko.
B

Bane1989Ns

pre 4 meseca

aaaa reklamira se za Soccer da digne cenu sebi.Ako uvale i one dve zenske sa njim moze da se izvuce milionce plus 10%
a

ahahah

pre 4 meseca

Bane1989, svakakve gluposti citam ovde, ali to da neko snimo reklamu da bi sebi digao cenu to je doktorat ahahahahahahhabahaha!!!!
n

nsga

pre 4 meseca

Neko ce i u tvorza kad tad
P

Puci

pre 4 meseca

Čudo ne prodaju Falka , Šerifa onog beka Argentinca i ostale magove , Taman sad napune džepove podele kintu fifti .fifti sa Baharom , a nama prosipaju priče.
B

Bojkot!!!

pre 4 meseca

Bahar ce na kraju biti jedina svetla tacka uz decu koju je razigrao. Zivi bili pa videli!

ws10

pre 4 meseca

a kako mislis da tog argentica prodaju kad nije zvezdin igrac i plus se vratio u argentnu? bas pratis a
?

??

pre 4 meseca

Americka liga je sve bolja. Dobri uslovi, dobri igraci. Evo popovic golman kako se probio iz SAD lige. Nema pravila. Svuda moraju da se trude 200 posto, konkurencija im je jaka
j

jovannnnnn

pre 4 meseca

Petrovic*
?

??

pre 4 meseca

Petrovic da, zeznuo sam se
1

149

pre 4 meseca

🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. Gde smo bili pre Gospodina Terzića a gde smo sada. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače, napravio od Zvezde Evropski klub. Apsolutna podrška za Gospodina Terzića od jedinih pravih Zvezdaša Delija sa Severa koji vode navijanje. SVI DA STE ODMAH PODRŽALI GOSPODINA TERŽIĆA, u inat lažnim Zvezdašima, U INAT DUŠMANIMA.
G

Goran Gogi

pre 4 meseca

ali su se i terzici masa kosta i mrkelici takodje dobro stabilizovali.... a rezultat vladavine ovog videcemo kada ode....
D

Djansla89

pre 4 meseca

Tzv gospodin Terzić prodaje tu decu posle par meseci solidnih igara, umesto da gradi tim i igru oko njih, oko nase dece.. Mozda ste vi zadovoljni sa njegovom politikom, ja nisam i necu da budem, sve dok dovodimo neke Serife i Krasoe..
d

dr finansija

pre 4 meseca

hvala Mito brate
p

patuljasti zlotvor

pre 4 meseca

@ goran gogi ...OFK napreduje sta mislis kao,odakle ??
m

ma

pre 4 meseca

Prodajte i njih dvojicu i Ivanica,posle nece vredeti nista,a ima ko na njihovo mesto,Maksimovic,Kahvic...
S

Salamander

pre 4 meseca

Ako je ovo tačna vest, nije loše, 8 miliona + 2 miliona kroz bonuse još samo procente da ubace, makar kao za Kostu. Igrača do 24 godina prodaješ uvek uz dodatne procente, od 24 do 28 godina uz bonuse, od 28 godina do 31 godine bez ikakvih bonusa i procenata a preko 31 godine, ako ga prodaš, da pevaš, mislim na naše klubove. Taman da se dovede Sremčević ili da se da šansa Kahviću. Nadam se još prodaji Lučića ili Mitrovića, a najbolje da obojica odu, može i Kangva ili Ivanić i to je to.
T

Triton

pre 4 meseca

Za Nedeljkovica je top ponuda 9m i 15%,tako bibtrebalo i za Mijatovica da se uradi 9m i 20/25%
P

Preža

pre 4 meseca

Ovaj Terzić ima da nas ukanali kao i svoj OFK. Težak muljator.
G

Gost13

pre 4 meseca

MLS? Pa govedo jedno lopovsko, neka ti se strpi ćerka za džipa i sin derpe za usne nove.
e

eeeeee

pre 4 meseca

dobar!
m

mama gazda

pre 4 meseca

Mama ih postrojila kuci i odlucuje, kako kaze tako ce biti, ona bi u Italiju ili Spaniju
S

Salamander

pre 4 meseca

Kad znamo ko stoji iza tog kluba i koliko klubova imaju u Evropi, lako može na leto da ode u neku jaku evropsku ligu, pa ako se pokaže, super, ako ne, Amerika zemlja obećana. Mlad je, krenulo ga je, ali ako zaista nude 8+2 miliona, prodaja, ne vredi on tih para.
M

Mali srbin

pre 4 meseca

Bas su ovi iz njujorka gledali mijatovica i toliko im on treba...zabole ih bas.Jos jedna komb vidi se iz aviona,filijala man sitija arapi vlasnici sve je jasno.
B

Bostandzija

pre 4 meseca

Ovi prodadose sve sto valja ! Treba lova , debeo minus ! Ko zna koliko MILIJARDI duguju zvezda i Partizan !
L

Lazaros

pre 4 meseca

Ovo smo svi ocekivali, da se ne lazemo!! Da proda Ndayea, ne moze, Kangu isto vec samo decu, koji ce prodavati dok se sve ne promeni ne samo u fudbalu vec u drzavi!! Klubovi su nam duzni koliko hocete, Partizan je prodao igrace za skoro 10 miliona eura i prodavace jos sigurno (Saldanju). Zvezda, Nedeljkovica, Mijatovica uzela 15-20 miliona samo za njih dvojicu!! A proda ce posle Kupa Afrike Bukarija, Krasooa isto negde za 10-15 miliona, moguce da ode Kangwa i Ivanic gde bi i tu dobili oko 10 miliona!! Milioni eura su isparili iz klubova, a fore i napumpane plate, bonuse
G

Gostivar

pre 4 meseca

Ja sam ocekivao da Zvezda proda Rodica i Mijajlovica. Toliko su utakmica igrali i jedan i drugi, ja sam bio ubedjen da ce neko pre ili kasnije da prepozna kvalitet.
L

Lazaros%odgovor Bostilaru

pre 4 meseca

Na njih sam zaboravio, vele majstore!! 😂😂😂
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Za sve glasine, važi isto! Pokažite mejl/ponudu! Dok se ne realizuje i dok pare ne legnu na klupski račun i stranci potvrde, zaboravite!
G

Gost1976

pre 4 meseca

Evo sve trče tebi da pokažu ponudu , kad Milan dobije ponudu za nekog igrača sve javno prikažu navijačima pa preko foruma odlučuju..gde ljudi vi živite? Zvezda će prihodovati od ova 2 klinca 20 miliona,9 je letos prihodovala od Erakovića i Pešića ,najmanje 10 će dobiti za Bukarija plus 40 miliona ukupno sa kartama LŠ .. to je oko 70 miliona zarade !! Realne pare devizni prihod ..koja to srpska firmavima 70 miliona devizni prihod? Razumem kritike ,promašaje u prelaznom roku ali malo realnosti.. da dodam da Hvang vredi duplo više nego za koliko je plaćen,Kraso došao bez obeštećenja a vredi sigurno.. Zvezda će biti sve bolja sa sve boljim transferima.Sećam se kluba pre 10 godina ..stadiona..okoline stadiona..
.

......

pre 4 meseca

Nigde nisam pronašao vest u vezi Aston Vile i Nedeljkovića.

Gost55

pre 4 meseca

Dobre su pare u pitanju i treba ga prodati. Ne sme se ponoviti greske koje su napravili sa Gavricem i Nikolicem. Za Veljka Nikolica je Terzic pricao kako je odbio 4.5 miliona, a posle godinu dana smo ga pustili za procente. Proslo je vreme kad smo mlade igrace prodavali za smesne pare.
F

Fridragi

pre 4 meseca

I nestade Velja sa mape
R

Rezigniran

pre 4 meseca

Ko ponovo napiše Bekam, neka jede ono što se ne jede...
1

149

pre 4 meseca

😂😂😂
G

Gost RS

pre 4 meseca

Prodaja svojih bisera jeste problem ali je još veći šta se posle od tih para dovodi...
s

srka

pre 4 meseca

Još jedan Hudinijevski posao, ili možda Termina madjija, ko to zna, sve je moguće. Dečko je, nedvosmisleno, supertalentovan. Ali ljudi moji tolike pare za igrača koji je tek kročio u profesinalce, mislim, stvarno. Koliko je trebalo nekada da odigraju Mijatović, Savićević, Prosinečki, Jugović, Boban, Šuker, Bokšić, da bi se prodali i uzeli neke pare. Koliko batina da dobiju na terenu i dresova pocepaju, Bože sačuvaj. Ovo nije više sport, nego čista industrija. Ovi momci, Mihajlo Ilić, Nedeljković, Mijatović, još stigli čestito ni da se oznoje, a već su obezbedili egzistenciju i svojim potomcima.
G

Gostivar

pre 4 meseca

Decko je bolid ako ne zeli u Njujork a isao bi u kod Putina u Zenit. Jos je klub filijala MC, ako se pokaze eto ga u PL kao Petrovic.
F

Forever Young

pre 4 meseca

Mrššššššš bre lopurdo. Sve klince rasprodaj, pa onda te pare prosledi u naduvane plate onih poluigrača, i na plate bivših trenera.
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

"...zakoni tržišta diktiraju poslovne poteze...". Ma nije valjda!? Naravno, milioni od učešća u 3 LŠ su mudro uloženi u Kamerunce i trenera koga ćemo isplaćivati sve dok je na birou, a koji su nam uzvratili kao da smo poslednje g.... od kluba u Evropi. I naravno, dobar deo strpan u džep. Da se obezbedi i starojko Mašinog čukununučeta. Ali nema veze, opet će se oriti Marom "Aleabeee, Aleabeee, Aleabeebeebeebeebeeee...!!!"
D

Djape45║

pre 4 meseca

30 miliona za 3 igraca, eto koliko losu skolu imamo
G

Goust

pre 4 meseca

Nedeljkovic 9M,Mijatovic 8+2 M,Ivanic 6 i Bulari 8M 33 M na 4 tranfera, nisam verovao da cu ovo napisati ali bravo Terza, mada mi se cini da je sreca bila na Terzinoj strani posöe onoliko promasaja malo i da ga krene.
e

e sada

pre 4 meseca

jos kad bi objssnio razlog da se i mi ostali odusevimo i radujemo?
S

Slavuj

pre 4 meseca

Lijepe cifre pominješ, a još ni jedna nije potpisana. Može li Nedeljković dobiti radnu dozvolu u Engleskoj, ne može nije reprezentativac. Dakle Den Hag, Cvole ili neki treći klub u Holandiji. Mada će sada Piksi da ga poziva da nabije broj utakmica, a Terza će reći dobar je Piksi i eto pomirenja i više nije grobar.
i

i ako ih

pre 4 meseca

ako ih proda to znaci da ce postati igracine...kao lazetic..stevanovic...djerlek..lucic..
M

Mutommbo

pre 4 meseca

I još da prodamo Kangwu, Krasoa i Lučića. Taman za punih 40 M. Šansu da dobiju Šljivić i Maksimović ofanzivnom delu iza napada. Uz Šerifa, koji mora ostati jer mu je ovo drugi klub u sezoni, dovesti malog Sremčevića i Kahvića iz OFK-e. Krila su Olaynka, pomenuti Maksimović, Mitrović i Kabić, više nego potrebno.
O

Ok

pre 4 meseca

Rekoh ja magija ce najbolje da proda. Mi cemo dobiti patku. Nikad klub od nas. Mijatovuc je igracina poput Jovica na kome su neki ustekali milione. I njega je magija sa deda Dzajom prodao za sicu ali je zato doveo perspektivne strance koje nikome ne moze da uvali. Falko, Vigo, Nedaje, Olainka, mitiljavi Hvang vezara Djiga. Sramota bre. Prodaj sto mozes prodati. Uzece mu jevrej do dolara nigde te pare nece dobiti. Poslusnici penzionera Dzaje koji dok je ziv tali od koke nosilje. Sto bi sedeo kuci pa najurice ga zena. Bizmismeni. Ko je sledeci da bi ovi ljudi imali status u drustvu i pun dzep.
P

Pjer

pre 4 meseca

Ma da prodajte to sto bilo cemu vredi a placajte Serifa i ostale prevarante pa se pitajte zasto nema publike...lopurde.
С

Сале2323

pre 4 meseca

Продаће Терза рођену децу, ако му је мука за паре! А пошто ово купује Сити група, читајте да то значи да је на радару њиховог главног клуба Манчестер Ситија. Ако оде, играће тамо годину, до годину и по дана и ако се покаже као играч, оде он у М.Сити. Дете је на радару ове сезоне од почетка, пружао одличне партије у младој репрезентацији и Звезди, гледали су га, знају какав квалитет има.А има га! Само је трагедија што се деца продају, која се могу бар пар сезона гледати у Звезди.
B

Brkicnovo

pre 4 meseca

Da, ceka ga Gvardiola
К

Коста1982

pre 4 meseca

До сад се жалило и пљувало што су неспособни да продају било кога за више од 2м. Сад се буне што би се прихватиле понуде од 7-8м. Не ваља како год да урадиш
n

ne navijam za

pre 4 meseca

ne volim zvezdu.ali me ne dotice ni da prodaju belica..saldanju..pantera ..ostoju..vazuru..zanima me ekipa inrezultat..ni koliko je ko placen..broj sam kao i ti..ne pitaju me ni za kola..letovanje..njihove viskije t .tompuse...tako da samo rezultat i tabela ma ko igrao..
h

halo

pre 4 meseca

Zavaljaće kad išta od tih para bude uloženo nazad u klub, sve mi lepo prodajemo, a dug se ni za dinar ne smanjuje, kvalitet ekipe umesto unapred ide unazad ili u najboljem slučaju stagnira, renoviranje ili građenje novog stadiona ni na vidiku, pa se stvarno postavlja pitanje gde sve pare nestaju. Ne može baš sve da pojede Nedaje i ta družina :D
G

GostKrag

pre 4 meseca

Ja bi ovo odmah prihvatio jer moze da dobije i zelenu kartu i papire u perspektivi pasos USA. Kad imas pasos najmocnije zemlje na svetu svuda ti se lako otvaraju vrata. Moja najveca zelja je da imam pasos USA.
Б

Белграно

pre 4 meseca

Тешко теби ако ти је то највећа жеља.
T

Tarantula

pre 4 meseca

Hahahhahahhah,šta reći prijatelju,a ne zaplakati??
N

Novak majstor

pre 4 meseca

@gostKrag siguran sam da to ironicno pricas
M

Mutommbo

pre 4 meseca

Ako je Sremčević zamena za Mijatovića, srećno ti bilo Jovane i da odatle pređeš u Englesku PL ligu. Ipak je super liga Srbije skromno takmičenje da te drži Zvezda, jer imaš ozbiljan potencijal za mnogo jače takmičenje. Cifra kao i za malog Nedeljkovića je više nego zadovoljavajuća. Sa druge strane Sremčeviću će biti izazov da je igra u dresu Crvene Zvezde, da osvoji titulu i da debituje u LŠ sledeće sezone.
g

gostxxx

pre 4 meseca

Onaj bek vredi 9 mil,ovaj špic ne vredi 10 milki,prodaj to pod hitno.
v

vladan8888

pre 4 meseca

sto prodajemo sad, kad nije kriza, zaradili smo od lige sampiona i od sponzora!! Ne dajte nasu decu!!
.

.....

pre 4 meseca

Nedeljković, Mijatović, Bukari= 25 miliona evra.
O

Ojsa

pre 4 meseca

Malo pre sam napisao na vesti o Nedeljkovicu da ce Terza sve klince rasprdati i ne prodje 10 minuta ide tekst o prodaji Mijatovica. Prodaj Terzo sve klince uzmi milione da pokrijes Serife,Kulibalije i njihove plate i dovedi nam druge Serife. A sto se tice zvezdine skole,niti se spominje,niti iko prica o tome,niti se iko hvali kao neki,ali evo Erakovic otisao u Zenis za 8,9m,sad Nedeljkovic za 8,Mijatovic ce za vise,zanci da se radi dobar posao u mladjim kategorijama.
Z

Zaza Paculia

pre 4 meseca

Odgledao sam verovatno svaku utakmicu ove sezone uzivo, verovatno je rano da se prica nesto o obojici ali... Mijatovićalopta voli, hoce ga, igra sa obe noge, glavom... Ja kod malog Kosta bukvalno sem fizikalija nisam video nista...
B

Bruce1ee.

pre 4 meseca

Bravo prijatelju, konacno da neko kaze istinu! Apsolutno se slazem sa tobom!
m

markovic88

pre 4 meseca

Za ove pare moze se naci vrlo pismena zamena i za Nedeljkovica i za spomenutog Mijatovica. Bolje da ode za 10m nego za 3m kad propadne ili se povredi...
l

lol12

pre 4 meseca

Mi koji se ne hvalimo svojom skolom samo ove sezone 8M za Eraka,9M za Kostu i ponuda od 10M za Mijata...
a

asddsa

pre 4 meseca

I sta mi imamo od toga? Mi navijaci, sta tacno imamo od ovih transfera? Gde nam je Zvezda? Igraju nam neki polupani stranci, tovari nas u Evropi ko stigne, ne mozemo u derbiju X da izvucemo..
G

Goščina

pre 4 meseca

Ajde jadan ne avetaj. Partizan je prošlih godina imao dobre transfere pa se ne pomamljujemo.
r

rea

pre 4 meseca

Gde su te pare? Zvezda se gasi i pored učešća u LŠ, a navodno se prodaju 3 igrača za godinu i po dana za 30 miliona!?
i

i sada

pre 4 meseca

ajde objasni sta ti imas od toga da li su prodati za 20..39 ili.. miliona..ako ko treba da sw raduje je terza a ti kao njegov fan ces uzivati u njegovoj sreci...
K

Kninska kobra

pre 4 meseca

Ma ne prodajemo Nedeljkovica i Mijatovica rece jednom jedan posten covek…
D

Deka PG

pre 4 meseca

Dečko, da li si čuo u ekonomiji i svakodnevnom životu termin "tvrđenje pazara" ili moderno "spimivanje". Zato, jedan savjet:kad nešto čitate i pratite, opustite se i zabavite se malo. Ne kaže se sve ono što se misli. Naprotiv, bude često suprotno od toga
d

djape11

pre 4 meseca

Jos psa koji cuva stadion da prodamo, i nazdravlje
V

Veljkoooo

pre 4 meseca

Prihvatiti ovo odmah ako je istina i ako imaju mozga, ovaj decak dao golove Javoru i Spartaku, jeste potencijal ali u LS nista spec!
a

asddsa

pre 4 meseca

decko je jedva punoletan....
n

nemanja1512

pre 4 meseca

cuj to u LS nista spec, druze on je dete klinac jos sta ocekujes da nas nosi u LS? on treba da ostane u zvezdi i da igra i videces za koju godinu
V

Veljkoooo

pre 4 meseca

Pa ne ocekujem da igra kao Ronaldo ali protiv Lajpciga bezi iz sesnaesterca kad je dobio loptu, tu je Kraso koji vec uveliko igra a i Sremcevic(2006) stize za manji novac
g

gost2233

pre 4 meseca

ocigledo je momak neobrazovan kao vecina fudbalera, imas 18g ides u sitijevu filijalu u najbolji grad na svetu u ligi gde mozes da dajes golove kako hoces do 20te.... pritom liga koja je pod okom skauta iz premijer lige, ali bolje je da odes u zenit i budes pod okom šangaj sehue
2

22333

pre 4 meseca

Momak jednostavno zeli u neku ozbiljniju ligu da ide ako vec mora vec se izjasnio da ne zeli u Zenit da ide za njega bi najbolja opcija bio Fejnord.
V

Vasilis

pre 4 meseca

Apsolutno dobar transfer, pogotovu od kad je Petrovic otisao u Celsi i dobio minute. Ameri ce tek udariti marketing i spojiti se sa pre svega Premijer ligom zbog narednog SPa.