Zvezda dogovorila prvo pojačanje!

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.05.18. | 08:30

Čeka se samo kraj sezone da se ozvaniči dogovor sa iskusnim vezistom

Čekaju se rasni napadač i ofanzivni vezni, ali ne bi bilo iznenađenje da prvo pojačanje Crvene zvezde za letnje evropske kvalifikacije bude kapiten Vojvodine Dušan Jovančić.

Žurnal piše da više ne postoje nikakve dileme, odnosno da će momak koji bi trebalo da zameni Mičela Donalda, gotovo izvesno nositi dres novog šampiona u narednoj sezoni. Za potvrdu transfera čeka se samo kraj ovogodišnjeg šampionata, iako je dogovor između rukovodstva Crvene zvezde i visokog veziste praktično postignut.

Izabrane vesti

U prvom trenutku Jovančić bi trebalo da zaoštri konkurenciju, pošto će prednost u centralnom  delu veznog reda imati Krstičić i Branko Jovičić. Međutim, prema zamislima odgovornih iz Crvene zvezde, nekadašnji član Borca iz Čačka mogao bi vrlo brzo da dobije ozbiljnu ulogu.

Jovančić se afirmisao u dresu Vojvodine, čiji član je već dve i po godine. Ove sezone je nosio kapitensku traku, postigao je tri gola i imao dve asistencije. Ranije je bio jedan od najvećih aduta tadašnjeg trenera Borca Nenada Lalatovića.

Jovančić će biti možda i jedini fudbaler iz domaće lige koji će ovog leta stići u Ljutice Bogdana. Mada je i dalje zanimljiv napadač Spartaka Nemanja Nikolić.

Foto: MN press


tagovi

Dušan Jovančić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara