Zvezda dovela reprezentativce Nigerije

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.11.20. | 08:53

Reč je o momcima rođenim 2002. godine

Nadaju se navijači Crvene zvezde da će odgovorni sa Marakane tokom zimskog prelaznog roka popuniti deficitarna mesta u ekipi i učiniti sve da tim Dejana Stankovića izgleda još bolje. Čeka se zvanični potpis reprezentativca Austrije Aleksandra Dragovića, skeniraju se zanimljivi levi bekovi, razmišlja se o novajlijama u sredini terena.

Uporedo sa prioritetnim zadacima, rukovodstvo Crvene zvezde razmišlja i o budućnosti. Naime, prema saznanjima MOZZART Sporta srpski šampion je praktično dogovorio dolazak dvojice mladih reprezentativaca Nigerije. Poučeni dobrim iskustvom sa Kenijcem Ričardom Odadom, koji će posle stažiranja u Grafičaru, uskoro biti priključen prvom timu, na Marakani su rešili da i dalje jednim okom gledaju ka afričkom kontinentu.

Izabrane vesti

Posao nije dobio zvaničnu formu, odnosno čeka se početak zimskog prelaznog roka, ali se već sada može konstatovati da su novi članovi Crvene zvezde Alfred Olatomi i David Akpan. Radi se o Nigerijcima rođenim 2002. godine, koji će, sasvim sigurno, imati mogućnost da se kroz igre u omladinskom timu ili Grafičaru nametnu stručnom štabu prvog tima.

O novim pojačanjima Crvene zvezde postoje šturi podaci na internetu. Nešto više informacija ima o ofanzivnom veznom Olatomiju, koji je za kadetsku reprezentaciju Nigerije odigrao dva zvanična meča i postigao jedan gol. On igra na poziciji desetke. Sa druge strane David Akpan je centralni špic.

Prema dogovoru Olatomi i Akpan će u Beograd doputovati u januaru i odmah se staviti na raspolaganje trenerima u Grafičaru ili omladinskoj školi.

Crvena zvezda je nedavno dovela još jednog igrača sa egzotične destinacije. Ugovor sa filijalom Grafičarom potpisao je ofanzivac sa Jamajke Norman Kembel. Momak rođen 1999. godine nedavno je dobio poziv za A selekciju Jamajke.



tagovi

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara