Zvezda dovodi zadnjeg veznog iz Mačve, od večeras je na pripremama

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.01.22. | 10:40

Pitanje je samo hoće li Ognjen Mijailović ostati u crveno-belom dresu, ili biti prosleđen u Grafičar

Čekaju navijači potencijalni transfer Edmunda Ada iz Šerifa, priča se o Banjcu iz TSC-a, ali je na Marakanu stiglo još jedno neočekivano pojačanje. Prema saznanjima MOZZART Sporta srpski šampion je blizu zaključivanja transfera talentovanog veziste šabačke Mačve Ognjena Mijailovića.

Momak rođen 2003. godine, koji je imao zapaženu rolu tokom prethodne sezone, trebalo bi da se priključi pripremama Crvene zvezde već sutra, odnosno da večeras stigne u Antaliju. Pitanje je samo da li ga Crvena zvezda dovodi kao pojačanje, ili će Mijailović biti prekomandovan u redove Grafičara.

Izabrane vesti

Šira javnost je za Ognjena Mijailovića je čula tokom prošle takmičarske godine. Imao je u superligaškom rangu vrlo zapaženu ulogu, odigrao čak 19 mečeva.Međutim, pošto nije želeo da produži ugovor sa šabačkim klubom prekomandovan je u omladinski tim.

Ove zime se pričalo da je za njegove usluge zainteresovana i Đenova.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je pre nekoliko dana istakao da crveno-beli intenzivno tragaju za još jednim pojačanjem u veznom redu. Posebno posle izvesnog prelaska Njegoša Petrovića u špansku Grandu. Najveća želja sportskog sektora je Edmund Ado iz Šerifa, koji se pokazao u letnjem dvomeču kvalifikacija za Ligu šampiona, potom je i blistao u elitnom takmičenju. Međutim, pregovori sa moldavskim klubom neće biti nimalo laki. Nezvanično, Šerif traži dva miliona evra, crveno-beli su spremni da uplate polovinu te sume.

Tragaće se i dalje za kapitalcem na toj poziciji, bez obzira na dolazak talentovanog Ognjena Mijailovića.

Zanimljivo je da je Crvena zvezda ove zime već dovela jedno pojačanje iz drugoligaškog ranga. Reč je o desnom beku Nikoli Glišiću iz IMT-a, koga je ostavila još šest meseci u redovima Traktorista kako bi skupljao minute.



tagovi

Ognjen Mijailović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara