Komentari na vest

Zvezda dovodi zadnjeg veznog iz Mačve, od večeras je na pripremama

B

BD

pre preko 2 godine

Ognjen Mijailović je rođeni Šapčanin i nema veze sa Srđanom Mijailovićem iz Požege.Rođeni brat Srđana je Marko Mijailović(1997 god.),trenutno štoper FK Voždovca a bivši igrač FK Mačve iz Šapca.
T

Trener

pre preko 2 godine

Hitno jednog štopera !!! Dosta sa tim veznim igračima !!!
R

Ranko Stojić

pre preko 2 godine

Mali bio u Zvezdi kod trenera Pavlovića.Kad je dosla nova garnitura pao u drugi plan.Mali bio dobar al nije bio u kombinaciji,sad ga kupujemo.
P

Pomoćni

pre preko 2 godine

Klinac bio u pionirima Zvezde.Kad je dosao Neđić za trenera,nije računao na njega.Sad ga Zvezdo plati.
B

Box

pre preko 2 godine

Bukvalno postajemo nacija zadnjih veznih. Ono ne moras nista da znas samo da krljas i dodas loptu najblizem do sebe. Izmisljena pozicija za nase fudbalercice.
i

istina

pre preko 2 godine

Nekada je pozicija desnog beka bila ta koju si mogao da igras a da nemas veze sa fudbalom, pojavom ovog stila gde su bekovi pravi znalci to nije vise slucaj. Sada je to pozicija zadnjeg veznog. samo treba da si u mogucnosti da trcis kao konj i da naucis koliko toliko da se sacuvas od kartona i eto te na terenu. na svakih 100 zadnjih veznih imas jednog koji ima dodirne tacke sa fudbalom kao sportom
V

Vile sampion izraziti favorit

pre preko 2 godine

Terzicu neznalice , peške po Spajica ako treba. Da li ste normalni ti i onaj nemi Mrkela. Srbin, zvezdas, reprezentativac sa cistim papirima. Jesi lud bre!?
X

XD

pre preko 2 godine

Kakve to veze ima sa ovim momkom?
D

Djole...

pre preko 2 godine

Sad 108 ili 109 igraca-svejedno je kada pare daje ki mil vucic....
g

gosssssst

pre preko 2 godine

kmeee,kmeeee,kmeeeee
J

Jovo1

pre preko 2 godine

Ja Ja, mora da je tako. Verovatno si ijopet stao na promaju sa mokrom kosom, pocele ti se stvari prividjati. Vidi ti komentare od ove prijateljske sto se igrali sa ovim nekima iz odakle bese, cujem da su najopasniji klub u svojoj opstini. Srecno sa Pragom.
D

Dorćol

pre preko 2 godine

Ау људи моји, па шта се ово ради. Јел то и Тоза дошао на ред да има уговор. Јавна је тајна да је својевремено Мићко прогуран у Звезди због Тозе, напуњен му CV, дебитовао као клинац, "велики таленат" играо за Звезду, био капитен, све и опет макс Турска и то преко Робија иначе би била дуваљка. За оне који нису упознати - истакнути друг члан, и бивши министар Тоза је родом из Лопаша, а Мићко из Пилатовића - дели их једно село, тако да је јасно како је завршио у Звезди. Сад, поврх свега, доводимо и овог малог, ако је веровати трансфермаркту - млађег Мићковог брата. Да ли Звезда која има Санога, Кангу, Крстичића, Станковића, Станића плус још најављујемо довођење ДМ, заиста има потребу за једним овако неафирмисаним везњаком, који ни на овом монитараном материјалу не оставља баш сјајан утисак, изгледа има, али не у играчком смислу, већ .........
b

brigada

pre preko 2 godine

Gde je bakajoko je l ziv?
G

GS

pre preko 2 godine

Jeste, sinoć igrao i to baš dobro…
J

Jjjjj

pre preko 2 godine

Bakayoko za ono malo što je ušao protiv Maribora bio je korektan,dao je brzinu Zvezdi sa desne strane, ili je on bio dobar ili su svi bili loši..
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Нађите замену и за Мирка Иванића, пошто он прелази у Партизан.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Moze rodjo, proverite samo stanje u kasi, za vas cena sa popustom, 20 miliona €…
V

Voleli bi

pre preko 2 godine

Vi dovodite samo nas otpad. Ivanic to nije, ako ode negde napravice korak unapred, sigurno nece u klubic koji je u senci Zvezde evo vec 77 godina.
T

The Nightwalker

pre preko 2 godine

Sta ti stavljaju u te sendvice, 'leba ti? 😄
C

CzBgh

pre preko 2 godine

Sanjaj, vidim da vec duze vreme ostavljas taj komentar i sanjaris. Prvo Ivanic je covek a drugo Zvezda je platezno mocnija, igra najveca takmicenja, vi mozete da dovodite mucene Mijailovice i Djurickovice Zvezdine otpatke. Nisi ni svestan koliko vasih ima koji bi dosli kod nas i to me otpatci nego vasi najbolji igraci.
J

Jthdb

pre preko 2 godine

Zvezda nije u stanju da napravi igraca jos otkad je Lalat bio trener generaciji sa Grujicem, Jovicem, Risticem, Rajkovicem, a od tada je proslo godina i godina. Radonjica je Lalat napravio u Cuki. Svaki mladi igrac objektivno pravi gresku ako dodje u Zvezdu jer ovde nece dobiti sansu u kontinuitetu i bolje bi im bilo da karijeru grade preko cuke, tsc-a, vose...
c

comi111

pre preko 2 godine

Bravo. Lalatovic koji god tim da je vodio, bilo je zanimljivo gledati, jer je tu dosta igraca iskakalo u prvi plan, uvek je nokoga unapredio podigao na visi nivo, nego sto je sam igrac bio svestan toga. Da moze itd. Treba nam neko da razvija te mlade i u prvom timu, da ne pricam b tim Graficar i to.. Klop, koga god dovede unapredi ga za 3 nivoa, ako ne moze proda odma ili pozajmica.
N

Nikola021

pre preko 2 godine

A Lalat ti idol?Zvezda i nije tu da pravi igrace,vec bi trebalo najbolje da uzima..
B

Bzz

pre preko 2 godine

Nije ga Lalat napravio u Cuki, tamo je samo smrsao a u Zvezdi se izgradio
6

666

pre preko 2 godine

Ima u CZ i Graficaru boljih od njega , nego BEKOVE i BEKOVE i STOPERA majstori za kombinu TO VAM TREBA , Mrkelaaaaa, Mrkeeeeela .......................
L

Lazaros

pre preko 2 godine

Mali I'ma dosta potencijala,Ali Po meni Banjac je mnogo bolji .Momak I'ma ozbiljan pregled igre ,dobar pas ,Jak na lopti .Videcemo na kraju sta ce se desiti !!!
v

verteks

pre preko 2 godine

Bolje da su doveli onog beka Stevanovica
Ц

Цоа

pre preko 2 godine

Висок,јак,добар преглед игре,добар пас,техника. Зашто да не. Волео бих да видим и Станића више у првом тиму,има јако добре карактеристике.
O

Oci

pre preko 2 godine

Aj samo mi reci gde si video da ima dobru tehniku , na highlight ovo sto je stavio bi trebalo da su mu najbolji potezi , on 3 lopte nije primio kako treba , posle svakog prijema je morao da se cupa (sto mu bar po snimku ne ide toliko lose) ali zato prijem lopte katastrofalan
c

comi111

pre preko 2 godine

Dobar igracic, treba ga dovesti.. Onaj Addo iz Seriffa i nije nesto pritom je 2 m, i zauzima mesto stranca.. Moze bude dobar, ali da je Brazilac pre bi ga kupili, ako znaju sta, jer lakse se pouzdas u brazilac da ce se razvije nego u igraca sa Africkog kontinenta. 50:50 Addo. Pas mu je ocajan, kad predaje loptu nema osecaj koliko mu je blizu ili daleko igrac i gde da mu je da..
y

yayaY

pre preko 2 godine

Toliko je ocajan da je igrao LS sa svojim timom i pobedio Real. Inace , kosta 2 miliona , tako ocajan.
c

comi111

pre preko 2 godine

yayaY: pobedili smo i mi Liverpool pa? Koga smo prodali? Petrovica, kojeg trpimo tu 2. god da bi dobili 1,8 m kroz neke rate.. Decko pojma nema o fudbalu, na sred derbija, znaci 45 minut sam otisao kuci, to nisam mogao da gledam. Tad smo izgubili 1 0 od Partizana, igrao je tad Sadik, koji nas je vozio ko biciklu... Pa se hvalili Gavricem i tim slucajevima X, pa gde je taj igrac? Ljudi moraju da shvate da je fizika, motorika, brzina bitna za krilne igrace.. Dribling ako ima vrhunac... Addo igrac, sow..
b

bokibre

pre preko 2 godine

Čekaju navijači potencijalni transfer Edmunda Ada iz Šerifa...ko ceka? Nisam jos nigde procitao da ga neko jedva ceka. Meni nije ostavio neki poseban utisak. Previse je to para za prosecnog igraca. Onaj Grk je bio dosta bolji kod Serifa
P

Petar332

pre preko 2 godine

Kakav promo video mu je urađen?! Šutne loptu u aut, prima loptu iz auta, doda petom saigraču, pa ovaj izgubi loptu? Ovog hoće Đenova?! Menadžerski igrač.
K

Kiks

pre preko 2 godine

Mladji brat Srdjana Mijailovica.
k

knn

pre preko 2 godine

Mituljkici i stankovic duplo bolji
д

д.г.

pre preko 2 godine

Одакле вам да навијачи жељно очекују долазак Ада? Ја бих се лично више волео долазак Бањца.
А

Александар1

pre preko 2 godine

Сад сам прочитао на трансфермаркту да је он брат Срђана Мијаиловића...
E

Eh

pre preko 2 godine

Mali je brat Srdje Mijailovića ;) koja bi smejurija bila stariji brat u Partizanu, a mladji u Zvedi 😅😅
S

SMESNO PRevise

pre preko 2 godine

Zvezdas sam ali ovo je ocigledno sta radi Terza Mafija...Cim se uzmu neke pare odma se dovode neki fudbaleri sumljivog kvaliteta...setite se samo Vidica ( napadaca) itd BRUKA KAKO SE PERU PARE
А

Александар1

pre preko 2 godine

Мали Станковић треба да добије шансу. Крстичић такође може да игра задњег везног, бар у нашој лиги. Не треба нам 65 играча на платном списку.
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Mali ima 19 godina i visok je 190.Vec sad je bolji od Krsticica i Srnica,kojima umesto da se zahvalimo za dosadasnje uspehe,produzujemo ugovore.I mali Stankovic kida,a igraju nam dede.
S

Snoopy

pre preko 2 godine

Kako ne treba 65 igrača od vecine 30% plate ide u nečije džepove . Čista matematika više igrača vise keša
1

1312

pre preko 2 godine

Krstičić može da igra samo šah na Kalemegdanu.
K

Kiks

pre preko 2 godine

Juce u drugom poluvremenu najbolji igrac na terenu. mlad, dobar pas, brz a igra u oba pravca, sjajan a tek 18 godina...
d

djile

pre preko 2 godine

Za nasu ligu Krstičić sa platom od 500000e je preskup

FicaKg

pre preko 2 godine

Какав црни Крстичић јел си реалан хахахах. Ни мени се није свидео овај из мачве ал кад је 03 хвала Богу па га доводимо
B

Boki1993

pre preko 2 godine

Gledao sam juce utakmicu, mali Stankovic obecava, samo da nastavi tako da igra i da se bori i bice dobar igrac. Juce je bio bas borben, vidi se da grize i da hoce da napreduje. Jos je rano pricati o njemu jer tek je prva utakmica, ali ima nesto u njemu sto mi se svidja. Pozdrav
G

GostD

pre preko 2 godine

Za sta sluzi odmladinska skola
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Kako za sta? Jel si gledao sinoc utakmicu? Koliko je bilo igraca is skole? Nemoj biti ogranicen, sta sad, zbog omladinske skole klub ne sme da angazuje drugog mladog igraca…. Pa ne mogu svi biti u Zvezdi, ima dobrih mladih igraca i u drugim klubovima. Videcemo kakav je ovaj momak