Komentari na vest

Zvezda grcala i uhvatila mir pred Šerif: Drugopozivci moraju na raport kod Stankovića

d

dottore

pre gotovo 3 godine

Voliš Zvezdu, podrži svoj klub i ne mešaj se u tuđi posao. Svi se prave pametni, a kamo sreće da ima toliko članova kluba koliko ima pametnjakovića. Isto važi i za Partizan, svi bi da popuju, a nitko za džeb da se uhvati. Da Zvezda ima milion članova samo od članarine bi imala 10 miliona evra, pa bi onda mogli i tražiti nešto i uticati na politiku kluba, ovako možete samo prditi ubudale. Niste nikom interesantni.
P

Patriota

pre gotovo 3 godine

Ajd ne petajlu.
D

Draganbeli68@gmail.com

pre gotovo 3 godine

Sugurno su odusevljeni ovim porazom gasic dan tana binic i miskovic iz uprave napretka ovo ima samo u srbiji
S

SilverSurfer

pre gotovo 3 godine

Sramotan članak u kojem se Gavrić ne spominje ni u jednoj rečenici. Čak se ne navodi ni da je ušao na teren. A on je uz Ivanića bio najbolji. Kako neko može da napiše izveštaj sa utakmice a da u njemu ne pomene jednog od najboljih? Ma koliko da je to tanko ipak je bilo pozitivno odskakanje u sveopštem sivilu. I neko ko nije gledao utakmicu čitajući ovaj izveštaj može da zaključi da Gavrić opet ništa nije odigrao. A na terenu nije bilo tako. Ne mogu da poverujem da je u pitanju baš tolika nenamerna omaška.
S

Soler

pre gotovo 3 godine

Koliko je bio dobar ko Katai kad solira, na štetu ekipe.
A

A ovo sto igras

pre gotovo 3 godine

kvalifikacije za ligu sampiona a prvog i jedinog napadaca dovedes 2 sedmice pred pocetak sezone.. to je organizacioni amaterizam
N

Nikola021

pre gotovo 3 godine

To i nije ozbiljan napadac.Zvezda ima 10 puta boljeg.Pavkov.Zvezdi treba drugi stil napadaca,brzi.Neko ko daje 20,30 golova u sezoni,a ne amater.Onaj crnac je kao klovn.Partizan razbio sa Rikardom,ovi nasi slepci,bre vola ne mogu da ubodu.
V

Vezni red za Serif

pre gotovo 3 godine

Ivanic i Sanogo nazad. Katai, Falco, Ben napred. Dion spic. Ako ne bude islo davanje golova onda co uci Pavkov ali to ce vec biti potez ocajnika tako da se nadam da ce zvezda iznenaditi i sebe i nas i dati tamo 3 komada. Ako ovo ne prodju bacice godine uspeha u kantu
Š

Šerif

pre gotovo 3 godine

Da je Napredak imao brze igrače u tranziciji sa ovakvom igrom bilo bi jao si ga nama i ova bi utakmica bila izguvljena. Ali moldavski šerif ima i biće povuci mi ga a i potegni.
D

Da je Napredak

pre gotovo 3 godine

malo opasniji Zvezda bi igrala sa najboljim sastavom,tako da botino ne sekiraj se za nas.
S

Samo pitam

pre gotovo 3 godine

Od cega se odmarao onaj debeli Dioni? Sto rece Caleb lik izgleda kao da su ga pokupili iz ekspres restorana
N

Nikola021

pre gotovo 3 godine

Presao je na belu kobasicu i kavurmu,pa nije mogao da igra zbog gasova,naduo se.Ko ovim nasim slepcima radi taj skauting,da mi je znati.Covek ih zajebava godinama.
P

Prike

pre gotovo 3 godine

Klepetuše staviti onom desnom beku i napadaču što su ušli kao zamene, da se ne izgube na terenu.
G

Gost17

pre gotovo 3 godine

Malo samopouzdanja nam nedostaje..a nesto nas ni korna nece..sve dvocifreni korneri.. a nece gol..leci ce sve polako. Realno nemamo kvalitet za LŠ, Terza mašta samo..LE je realnost..moze se uci u LS..ali bi nas punili..Krsticic tanak, Veljko takodje..zato ga Kanga nezamenjiv..valjda ce Deki naci neki recept u revansu..
K

Komis

pre gotovo 3 godine

A Nena stanje k'o da je preležao tri korone u šetnji Kajmakčalanom za nekih 1,5 god.
V

VecaBgd

pre gotovo 3 godine

Koliko nam je drugi tim jadan pokazala je ova utakmica. Da molimo boga da se niko od prvih 11 ne povredi, mada i tu ima panjeva. Srnic, Bakajoko, Krstovic, pod hitno da se razduze, ima tu jos kandidata, Gobeljic, Gajic, Krsticic, Gavric (veciti talenat) itd.... ali bi onda imali jedva 11 igraca na platnom spisku. Dokle vise ignorisanje Pavkova, ovaj bi zvao i Duleta Savica samo da ne ubaci Pavkova u igru, sramota. Zasto Kanga nije igrao kad vec ne moze da igra protiv Šerifa, koga bre vise ovaj Stankovic pravi ludim?!
B

BokiUSA

pre gotovo 3 godine

Za Pavkova ne razumem. Covek kada konstantno igra uopste nije los. U svakom slucaju nije losiji od svih ovih dovedenih napadaca... sramota. Da se u krajnjem slucaju koristi za domacu ligu... ovako nikada prodat nece biti... a tera se iz kluba vec 3 sezone...
J

Još 1 selektor foteljaš

pre gotovo 3 godine

Zvezdina igra protiv Napretka iz prvog poluvremena pokazuje koliko je tim u celosti slab, spor, bezidejan i neefikasan bez trojice vedeta (Katai, Ivanić, Kanga). Bilo je sasvim dovoljno da u igru udje SAMO Ivanić pa se situacija promenila iz osnova...što se odbrane tiče, i dalje NISMO SVESNI koliko je nesrećni (pošto je došao gde ne treba) Dragović jak i kompletan igrač - dostojan jedne Barselone, recimo...kako god, na osnovu večeras vidjenog tim za revanš protiv Šerifa bi trebao da izgleda ovako : Popović - Rodić, Degenek, Dragović, Gajić - Gavrić, Katai, Ivanić, Kanga, Ben - Pavkov. Znači, ofanzivna varijanta 4-5-1 bez defanzivnih igrača sredine terena...sada se igra na gol više pa kom'obojci kom'opanci...živeli.
З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

Звездина игра у првом полувремену је показала да клубови у Србији могу да играју фудбал кад хоће и да имамо капацитет за 16 екипа кад се игра поштено. С друге стране кад крену да се склањају онда сусрети личе на ревијалне као на утакмицама Партизана са Пролетером, Вождовцем, итд.
c

car dusan silni

pre gotovo 3 godine

kanga ima crveni
G

Gos

pre gotovo 3 godine

@Звездаш pa ti mora da se šališ... Ovakav fudbal ne treba nikome, Napredak koji je za 90 minuta jednom prešao centar. Nemoćno bunkerisanje nije dokaz da zaslužuju da budu u prvoj ligi već sasvim suprotno.
S

Skrillex

pre gotovo 3 godine

Navijam za Zvezdu, al gol je dat iz direktnog faula za Napredak, Ko je vratio ovog Kristicica otkaz odma da dobije, lik je spor, trom i nespreman, Uklizava kupi celog igraca Napretka, ni blizu lopte, posle toga pada gol Gajica. Sta cemo mi bez Kange na sredini terena protiv Serifa neka nam je bog u pomoci. Jedino Nikolic, mada on nema ni utakmice ni iskustvo. Isto je smesno sto Gobeljic ne moze da stigne igraca Napretka :).
V

VecaBgd

pre gotovo 3 godine

Cinjenica, cist faul...sudija na 5m
B

BokiUSA

pre gotovo 3 godine

Krsticica sam gledao prosle sezone u uefa takmicenju totalno spor igrac... nikakav plus sa njim dobili nismo iskreno... ali ajde
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Taj faul je bio na granici crvenog. U svakom slučaju žuti ko vrata.
M

Mardi

pre gotovo 3 godine

Po meni Petrovic treba da igra umesto Kange...
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Patiš na terenu i ne ide po planiranom sistemu vidiš problem trudiš se a znaš da ti mnogi napravili giljotini i ti u tome na kraju uspeš zato jesi ŠAMPION čestitamo lavovi čestitke igračima navijačima i stručnom štabu vi ste majstori POBEDNICI a ovo je CRVENA ZVEZDA u potpunosti ste izneli utakmicu ovo je ta šampionska utakmica nju sam čekao pobediš kada je teško kada ne ide sve po planu patiš ali se trudiš i ćutiš i trpiš mnoge koji ne mogu sa vama i nama lavovima u istu rečenicu čestitke Stankoviću na pobedi na teren je izašla kombinovana postava što je bitno a pobeda je upisana sada se okrećemo prvom narednom protivniku idemo jako majstori snažno čvrsto i odlučno NAPRED LAVOVI samo napred gazi familijo
G

Gost 22

pre gotovo 3 godine

Ovo ne liči ninašta. Bljesak protiv Kairata je više bio zasluga onog šupljeg golmana. Mrkela nit zna da kupi nit da proda. Ni jedan igrač iz omladinske škole, njegovom zaslugom, nije prodat godinama. Zašto danas opet nije bilo Kange? Čim sam video Bjekovica na čelu FFS znao sam da će se Partizaniju protivnicki igraci sklanjati sa terena. Mozda to ove godine i mora ovako zbog...proleća.
G

GostTiki40

pre gotovo 3 godine

Nije ni cudo sto mu Degenek nije za prvih 11 u Evropi. Decko izgubio kompas. Lik kao da mu je prva utakmica u Zvezdi.
B

BokiUSA

pre gotovo 3 godine

Sklone ga iz tima kao i Pavkova i onda odigra jednu u mesecu i ocekujemo bravure i 30 golova.... neide to tako...
K

Kanga!

pre gotovo 3 godine

A obzirom da je odigrao pre ove utakmice samo 1 i to na desnom beku, Degenek je odigrao maestralno. Lopte je povezao ka igračima unaored hiruški precizno u odbrani odigrao odlično.
j

james23

pre gotovo 3 godine

Ljudiiii bez šale sada,krstičić trenutno ne može da igra Srpsku Ligu Beograd,bez vredjanja,samo kažem realno,on je neuopotrebljiv igrač totalno,pa njegoša vredjate ali od njegoša ima koristi neki makar u tom trčanju i defanzivi,ne kažem da je njegoš dobar,nego samo da je u ovom trenutku 3 puta korisniji od nenada krstičića,svako ali svako ga prolazi 1v1,nikako on da počne u moldaviji,duvaće u sredini samo tako.
M

Mardi

pre gotovo 3 godine

I ja sam za to da igra Petrovic umesto Kange
G

Gostiaiaia

pre gotovo 3 godine

Zvezdi je uvek neko kriv.... Još će da se žale na gol šerifa koji je dat nepravilno strašno kao da su oni Bajern pa ne smeju da izgube....
D

Dejan Pizon

pre gotovo 3 godine

Dok nije kasno dovesti Marina,nemogu sve sami Katai i Ivanic.
V

VecaBgd

pre gotovo 3 godine

Onu sisicu sto nije smeo da izvede penal protiv Olimpijakosa ?! Sta ce nam igrac bez muda, taj ne zasluzuje Zvezdin dres, plus ima 100 godina, ne hvala.
G

Ganzibell

pre gotovo 3 godine

Vrijeme je da se misterise u Italiji, a sjajno bi bilo da povuce za sobom i maga Mrkelu! Ko je skautirao Bakajoka,Zandera, Mucea, La Paru... I cije su tako bistre ideje da se ionako sporom timu dovodi puz u vezni red???? Mister tumbanja, ovako se ne osvaja titula! Al neces ih sad rastjerati iz BG nema ljeba
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Ovako se osvajaju titule imaš pritisak što je normalno očekujete za nekoliko dana važna i značajna utakmica imaš dodatni pritisak što je svakako nenormalno ali ovo je Srbija sve ste izokrenuli FUDBAL i još po nešto ste ti i mnogi napravili da bude sredstvo postizanja jednostranih ličnih nesportskih ciljeva i to je da ti kažem nenormalno to što radite ja stojim i iza i ispred i igrača i Dejana Stankovića a fudbal za mene je lepa priča viteška borba časti i dostojanstva ali i pored mnogih nekukih crveno bela familija na terenu je uspela upisala pobedu i tri boda pritom stručni štab je izveo kombinovanu postavu vrlo važno je to i nije Zvezda blistala ali je u takvim teškim okolnostima uspela baš ovako se osvajaju titule patiš na terenu i osvajaš možda i najvažnije bodove ova trka je tek počela ovo je takozvana šampionska utakmica ukoliko zvezda prođe šerif iz moldavije neće se računati ništa drugo do prve naredne utakmice mnogo kanalite igrače i Stankovića i sve su to morali da istrpe a ništa nisu loše uradili da biste ostavljali osuđujuće komentare često i uvrede ali oni su to izdržali napravili ste im vatru iz ko zna kojeg razloga meni tvoji niti bilo čiji razlozi nisu bitni jedino što mi je bilo bitno da sačuvam igrače i trenere a nisam mogao zato sam na vašu vatru dodao led povukli smo ih voljno ili nevoljno i kroz vatru i kroz led tako se čelik kali oni su sada LAVOVI pravi i ne plaše se ni pritiska ni težine uradili su ono najbitnije četvrti korak prevazišli su situaciju vreme je da dotaknu zlatne momente sve što kažete protiv Stankovića i igrača okrenuće se protiv u korist i igrača i Stankovića a ti sada gledaj kako lavovi se uspinju na fudbalski OLIMP nije to za svakoga to je za ŠAMPIONE za probrane i za nas navijače za najtvrđe jezgro CRVENE ZVEZDE U to ime dobrodošli na MARAKANU dobrodošli u kuću NAVIJAČA I IGRAČA CRVENE ZVEZDE dobrodošli u dom EVROPSKOG I SVETSKOG PRVAKA sada idemo jako kidamo i cepamo redom teren fudbal istorija slava i čast kluba čije ime pronosimo NAPRED LAVOVI SAMO NAPRED GAZI FAMILIJO
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Taj Muce igrao za River.
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Familijo ajde ne sprdaj se vise , neka ti pokaze neko gde se nalaze znaci interpukcije . Naucio si kako idu velika slova , naucices i ovo nije tesko.
З

Зорањ

pre gotovo 3 godine

@Familija Свака част за коментар! У центар погодила свака реч.
G

Ganzibelll

pre gotovo 3 godine

Familijo nije stvar samo u igracima, vecinom je u treneru i sportskom direktoru. Sve se radi da se izvlace pare za licno bogacenje a to zvezdi ne donosi nista osim prekobrojnih igraca i dugova. A ti to podrzavas, ne razumijem vas fanatike koji ste uvijek pozitivni i odbijate prihvatiti realnost i suociti se sa problemima. Miloje je doktor za rotiranje a mister je umislio nzm sta, izvesti onakvu startnu postavu kao sinoc je kriminalno! Lazetic se nije vidio, zasto? Jer nije na njemu da nosi igru. A prethodnu utakmicu kad je usao u 70min kad su igrali standardni igraci imao je i zapazene poteze. Ovo od sinoc je samo kanalisanje mladog igraca! Bakajoko nije za Macvu a kamo li za Zvezdu! I tako dalje da se ne ponavljam, da je pameti da se proda 10 igraca posto poto, izvukli bi 5m i od toga dovesti 3 solidna i 2 mlada iz nase lige za male pare. Al jok, ne muzu se tako pare
M

Mister Dejan

pre gotovo 3 godine

Hahaha ajde paljba komentatori 🙋🏻‍♂️
P

Plakyy

pre gotovo 3 godine

Mister je odlican a ti plaky plaky
M

Marinjo

pre gotovo 3 godine

Krenuli su botovi po komentarima da nam ugase nezadovoljstvo zbog igre i Degeneke, ne dajmo braco Zvezdu idemo jos jace da se cuje, Degenek Milos
N

Napred, Zvezdo, sami protiv svih

pre gotovo 3 godine

Zvezda opet pokradena, nedosuđen penal, a Simović iz VAR sobe ćuti i gleda. Potpuno je neverovatno perfidno suđenje večeras bilo od strane sudije Minakovića i njegovih pomoćnnika, krali su nas i na sitno autima, samo kako bi dodatno unervozili naše igrače, ali ne pomaže ništa. Samo da rešimo kvalifikacije do kraja i onda ubacujemo u sedmu brzinu. Taman pred derbi da ponovo srušimo neverovatne nizove Ser Stanoja.
M

Mali ciga

pre gotovo 3 godine

Štaaa? Nije dosudio penal za zvezdu? Pa ovde moraju leteti glave od Brisela do Beograda, svima!
P

Pjer

pre gotovo 3 godine

Ljudi mi nemamo igru,rezultat je glupo komentarisati,pa jedan taj nas rezervni stranac ima platu kao ceo budzet protivnika,zato kazem da je rezultat nebitan,nasa igra zavisi od Katajia i Ivanica ...ovo drugo sve nebitno,lose je ovo , prolazimo Serif ali protiv Legije ili Dinama nebitno nemamo nikakve sanse...
G

Gostanko

pre gotovo 3 godine

Brate mili ala smarate sa tim budzetima. I Nejmar ima platu kao cela prva postava Lila pa je Lil prvak.
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Lil je prvak jednom u deset godina, isto i Lester, u vecini slucajeva najbogatiji osvajaju. Kod nas ni u 30 godina ne mogu jer je razlika prevelika.
N

Nikola021

pre gotovo 3 godine

Prolazimo Serif,ali u k...a malo.Sa ovakvom ekipom i igrom i trenerom,ne prolazimo ni Napredak.
D

Daki...

pre gotovo 3 godine

da li je bio faul pre gola? Naravno da je bio...da li se treba nervirati zbog toga? Naravno da ne, jer, sve je to normalno...zar se niste navikli na ovakve bljuvotine do sada??? daj da uvedemo var da bude pravednije,koj su ga moj i uvodili kad nicemu ne sluzi???

Cz

pre gotovo 3 godine

Nista nego da damo navijacima partizanija da nam sude pa sto nam Bog da. A bice dobro jer ste vi svevideci kad smo mi u pitanju a kad vi igrate to je skolsko sudjenje. Is bre
G

Gost654r

pre gotovo 3 godine

pa da sudija nije krao bio bi penal u pp, ali vas godare to ne zanima...
K

Kako smaras

pre gotovo 3 godine

Sta bi proslo kolo? Ofsajd 1m ali var kaze ne za VARalice iz humske. Bolje cuti ne brukaj se, i nauci pravila ove igre, a ne samo narikanje sa juga kmeee kmeee, e zato ste to sto jeste, mali komsija sa narikacama s juga!!!
9

951357

pre gotovo 3 godine

A šta bi sa VARom na vašoj prethodnoj utakmici? Ovde nakon našeg gola posle 3 minuta izbace povučene linije. Posle gromadinog gola evo nedelju dana nema slike sa povučenim linijama. Čije su sudije, toga je i VAR, a svima je jasno posle ovih nekoliko kola čije su sudije.
C

Cigan55

pre gotovo 3 godine

Gledao uzivo i video sledece: Borjan svestan situacije i nemoci tima. Gajic se trudio, prvo poluvreme na levom beku pogubljen, nakon ulaska Gobeljica na desnom beku bolje se snasao, zbog velikog i iskrenog truda nagradjen golom. Bakajoko zalutao na sport zvani fudbal. Dragovic konstantno dobar i siguran. Degenek pokazao da nema srca, uplasen od moguce greske iako ima publiku iza sebe. Krsticic nema snage, van forme, jednostavno za penziju ili zbog iskustva za klub ranga Mladosti iz Lucana, Napretka isl. Petrovic pokazao zelju, ali neznanje mu je problem koji ne moze.prevazici. Ben trazi formu, ali solidan u poredjenju sa ostalim. Falko ne trci, ima samo jednu foru, uvlacenje ka sredini i namestanje na levu nogu i sut, trecerazredni igrac. Lazwtic najvece razocarenje, ttebao da pokida od zelje kao starter, a on kao da je dosao u selo da igra pa ga strah da ga ne polome. Krstovic se trudi i trci uprazno, bez ucinka, kao i obicno. Ivanic klasa. Gobeljic spor, neupotrebljiv i istrosen u svakom pogledu. Stankovic razocarao, izgubljen, drzi se za glavu i nehoduje kao da mu drugi biraju tim i postavu, nema ideje. Ova vecerasnja postava razocarala sve realne Zvezdase. Nadamo se i zelimo cudo u Moldaviji.
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Degenek nema srce protiv Napretka???Jang Bojs,Salcburg,Liverpul kako tamo ima srce???
M

Moja Zvezda

pre gotovo 3 godine

Degenek najbolji igrac koji nema nijedne ponude da ide iz Zvezde kuku lele sta vi pisete
T

Tebraa

pre gotovo 3 godine

Gledaj sledeci put mali fudbal ili stoni tenis 😂
V

VecaBgd

pre gotovo 3 godine

Brate, tebe cemo za trenera....ali IMT-a
K

Kakva je

pre gotovo 3 godine

Ovo bijeda od tima...uzas
D

Djovinko

pre gotovo 3 godine

Sve sami strucnjaci na internetu. Igrali smo bez Rodica,Kange,Sanoga,Kataia,Ivanica,Dionia. Bukvalno rezervisti. Meni je veca tuga ova nasa liga gde Zvezda sa rezervnim sastavom nabije protivnika u 16m.Legitimno je nabiti se u 16 i braniti se jer verovatno svi zele da Partizan bude sampion ali nije legitimno ako posle protiv Partizana izadjes na 30 metara od gola,sa dva napadaca,odmaras igrace itd. Vreme ce pokazati. Evo vec u nedelju cemo u Novom Pazaru videti kako ce galaktikosi iz Humske da im daju tri gola. Pisete tu kako Zvezda nema pojma mada pitanje je da li ste uopste navijaci Zvezde. Sta da uradite kada protivnik parkira autobus i nece da izadje odatle.Zvezda je stvarala sanse i to da ponovim,sa rezervnim timom.Sacuvani su igraci za najvazniju utakmicu. I dokle god je ekipa koje igraju fudbal kao ovo danas sto igra Napredak nas fudbal nece napredovati. Sta bi im znacio taj jedan bod uopste mi nije jasno,jos je tek pocetak prvenstva.Umesto da iskoriste to sto Zvezda odmara igrace, da napadnu, da igraju bre fudbal,da se neki njihov igrac probije,ma kakvi.Nabili se u 16 i ne mrdaju.I to govorim za sve te manje ekipe.
V

Vucko PFC

pre gotovo 3 godine

Nije ti smetalo i zapalo za oko to kod protivnika zvezde predhodnih godina ? A da nije... u svetu postoje 2 istine, prava i ciganska...
D

Dojke

pre gotovo 3 godine

Vaistinu
S

Samo da nije

pre gotovo 3 godine

@vucko, grobarska istina, ona mi vise lici na KOBASA i mongolskog petla!!! Ajde pa vi ste prvaci u laganju a vodja vam onaj bolesnik zeks
D

DantheMan

pre gotovo 3 godine

Znaci vama je normalno da posle 3-4 kola imate vec 4-5 bodova vise od Partizana i da do kraja prvenstva nemate kiks niti vam protivnici pridju golu uopste.Ako ga slucajno i daju onda se desava scenario Indjija (dva gola u poslednjih 5 minuta).Generalno i Zvezda i Partizan su za 10 klasa iznad vecine klubova, eventualno Cuka i Tsc su za 5 klasa slabiji sto je opet previse.Ali sasvim je normalno da se los dan desi i da se kiksne mada msm da do derbija i jedni i drugi dobijaju sve tako da prvi derbi u sezoni je prvo finale za ovu sezonu.
s

stmax

pre gotovo 3 godine

Po meni, veliki problem su Falko i Ben. I to ne tolko Ben on je van forme kao i obicno u ovo doba godine i on uvek sporije pali, nego Falko. On decko , cini mi se ne zna engleski, i izgleda mi kao da je odsecen od ekipe. Kad god nesto uradi dobro il lose samo gleda dole u travu, uopste ne gleda saigrace, oni njega isto verbalno slabo konstatuju, skoro da uopste ne komuniciraju sa njim. Kad neko da gol on je uvek tu poslednji da samo potapse po ledjima, kad on da gol svi mu nesto mlitavo cestitaju (mada se i nismo nagledali njegovih golova). Samo ga zamisljam u svlacionici, svi pricaju zezaju se nesto, a on sedi u cosku bleji. Ne kazem da se nece uklopiti u buducnosti, il da ga sad nesto mrze, al morao bi da pocne pod hitno bar engleski da uci da bar zna na terenu da iskomunicira sta gde kako, a i da se lakse integrise u grupu. Mada i izgleda kao neki malo cudak da budem iskren. A i vidim kao ljudi vole da desno krilo igra levom nogom. Kao to je nesto specijalno. Nisam sad bas neki strucnjak za fudbal, al mene tolko smara kad vidim Falka da dodje u priliku da centrira i da se vrati nazad na levu nogu , vrlo cesto se i vrati nazad sa loptom. Nije bre on taj kalibar sto ce da raspali sa 20 metara iskosa u gol kad vec voli. Veliki je i problem sto su i Gobelja i Gaja totalno neupotrebljivi saigraci pa on i nema tu sa kim da kombinuje pogotovo ako moralno nije na maksimumu.
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

To si u pravu , decko se izbori sam za poziciju da centrira ili ga nameste dobrim pasom , a on ne zna desnom nogom pa okret za 180° i nazad i on i lopta po 10,15 metara uzas. Nije za krilo i gotovo. Neupotrebljiv je na toj poziciji.
B

BokiUSA

pre gotovo 3 godine

Trener zna italijanski... zar treba da uci jos koji jezik? I da prica sa Gobeljom ma Engleskom?
S

Sajsi te ga

pre gotovo 3 godine

Za sve grobare i lažne Zvezdaše,bićemo šampioni opet i to suvereno!
P

Plakyy

pre gotovo 3 godine

Aj sad otidji umi se pa dodji opet 😂
O

Otidjidji

pre gotovo 3 godine

OTIDJI auuu brate
G

Gost second

pre gotovo 3 godine

Najjači utisak je zagrljaj Gajića i jednog igrača Napretka nakon utakmice, nakon kojeg se igrač Napretka okreće i jasno mu se sa usana moglo pročitati p... k.... I to je detalj koji govori da su sklanjalice u domenu teorija zavere, barem u ovoj sezoni. Drugo, suđenje od početka sezone je neuporedivo, ali neuporedivo bolje. Jednim delom je to zasluga VAR-a, a drugim delom zaokreta ljudi iz Sudijske komisije i sudija zbog straha od dugogodišnjeg praćenja od strane UEFA šta se sve generalno viđalo po našim terenima. Deluje da svi čuvaju svoje d... i to je dobro. Za kraj može neko pričati ovo i ono, ali je činjenica da je koliko god imalo problema, a ima ih, srpsko prvenstvo 12-to na UEFA listi. Ispred Belgije, Švice, Grčke, Hrvatske,Češke... Ta se pozicija ipak ne osvaja na lepe oči, nego bofovima koje su naši klubovi osvojili na terenu.
G

Gost Pp.

pre gotovo 3 godine

E nije,nego kad sudiji nestane spreja za obeležavanje.
1

160R_cha

pre gotovo 3 godine

Ti si dečko ograničen kao terasa, a fudbal pratiš samo preko naslova ne i tekstova.
G

Gaspar

pre gotovo 3 godine

To je bio Lazar Milosev. za tvoju informaciju oni su obojica Pancevci ,vrsnjaci ,drugari iz detinjstva i ponikli zajedno u OFK Beogradu.
G

Gostić

pre gotovo 3 godine

Tuzno je kako se mucimo sa klubovima koji ce se boriti za opstanak,a to su Napredak,Mladost,Spartak...
M

Molim

pre gotovo 3 godine

Opet i opet treba nam napadaca dva komada koji umeju da zagrade loptu da se spuste u sesnaesterac iz akcije. Previse je ovo losr za drugo pozivce cije pojedine plate na mesecnom nivou su koliko je primanje celog kluba napredak. Sads se pokazuju greske mrkeka-terzic tandema sa davanjenje ogromnih plata za 32+ igrace koji novce koje dobiju u fkcz nigde drugo nisu zaradili ali moraju i odovina mrkela-terzic da se ugradi. A ptolazak serifa mozda neke druge godine ovd nazalost nula.
P

Pjer

pre gotovo 3 godine

To smo imali,a ime mu je Facineli,za tri klase bolji od Dionija...
3

32 titula

pre gotovo 3 godine

Darjane Zvezda je prosle sezone postavila rekord i sada je svim igracima sve bez veze. Vidis li da su tesili i bez spiceva da igraju zato sto je sada mnogo glupo da se postigne nekoliko gola pa dosta je i jedan.
J

Jela

pre gotovo 3 godine

Ne znam šta je strašnije; nemoć u napadu, bezidejnost, broj golova u tri utakmice kući (3, ili tri), ili Stankovićevo zadovoljstvo svim gore navedenim. Igramo strašno loše, bezidejno, sa velikom rotacijom. Bojim se da ćemo vrlo platiti zbog toga.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Mučenje, ali ušla je. 3 boda se pišu, idemo dalje. Mnogo je Stanković kominovao, previše. Kako smo prodisali kad je ušao Ivanić, čovek pušta magiju, a ne vidiš ga na terenu sem kad daje golove. Gavrić dobar, nadam se samo da će mu porasti samopouzdanje, odličan igrač. Vidim da kukumavke prizivaju penal na kraju - pogledajte snimak situacije - igrač Napretka se hvata za glavu i pre nego što je uopšte bilo kontakta, a onda kada ga Degenek pipne, on se stropoštava i kuka. Bezobrazno i pogano. Kao i to vaše prizivanje nepostojećeg penala, a sinoć niste mogli da prestanete da kukate o istom. Ali ono, licemeri bili i ostali.
C

Citam komentare

pre gotovo 3 godine

cesto bas da vidim sta pisu ljudi i pisu cesto svasta i istinito i gluposti ali meni je fascinantno kako ti i jos par ljudi koji navijate za Zvezdu nakon minut dobijete preko sezdeset-sedamdeset pluseva a kako ne daj boze krene i neki minus da se priblizava eto ti jos stotinak pluseva u roku od minut...Pritom te na svakoj vesti redovno vidim da komentarises i zvezdu i partizan i vidim da si poprilicno pristrasan.Jako smesno,da ne kazem bas tuzno koliko tebi zivot zavisi od pluseva na tvom komentaru i komentarisanju utakmica.Sportski pozdrav od jednog navijaca Subotickog Spartaka
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

Igrac zvezde lomi igraca napretka koji ide u kontru, faul cist kao suza, lepo ga je covek zagradio, bio je brzi, sudija pusta da se igra i gosti primaju gol posle 15 sekundi. Epilog, gleda se var da li je bio ofsajd, potencijalni cist faul se ni ne razmatra i gol se priznaje
l

ljubi

pre gotovo 3 godine

sta vredi var kad simovic iz sobe nema muda da pozove glavnog da pogleda snimak i stavi ga u nezgodan polozaj da mora suditi penal za napredak u 90' plus prekrsaj nad igracem napredka u akciji pred gol gajica,bas me zanima hoce li na areni ovo prikazati ili ce ignorisati,cestitam zvezdi 5 namestenu titulu.
b

bolna istina samo

pre gotovo 3 godine

sad lepo idi nadji link, i procitaj fudbalska pravila,pa odgledaj ponovo snimak, isplaci se,pa ponovo napisi komentar...
G

Gostizzagreba

pre gotovo 3 godine

Sudija nas oštetio za najmanje 4 penala, sve se radi da Partizan uzme titulu . Počeli su da nas kradu kao za vreme Toleta
G

Gost 011

pre gotovo 3 godine

To ko u vreme Toleta kad onaj nosati izleti i ubije doslovno protivnickog igraca i ne dobije ni zuti karton?Ili ono kada bez kontakta i igraca pored sebe padate i dobijate penale?Ono isto vreme Toleta kada vam je isti delio licence za evropu i Superligu jer niste imali pare ni za to?Vreme Toleta kada vam je drzava poklonila Gazprom a onda pocela nakon toga da cisti vase dugove?U vreme toleta kad nije smeo penal Partizanu da se dosudi protiv crvene?Isto ono vreme Toleta kada ste do derbija pa sve do danas rusili sve moguce rekorde?Jel to vreme?
H

Hanter

pre gotovo 3 godine

Stankovic kaze da je prezadovoljan
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Zvezda je u prvom poluvremenu igrala veoma loše,,, Očigledno je da Nikolić, Petrović, Bakajoko nisu igrači od kojih se bilo šta ozbiljno može očekivati. Drugo poluvreme, sasvim solidno, ulaskom Ivanića sve se promenilo, iznaneđen sam solidnom partijom Gavrića,,, Očigledno je i da bez Kange Zvezdina igra izgleda mnogo siromašnije i nepovezanije, bez Sanoga nema čvrstine na sredini, ALI OSNOVNI PROBLEM JE ŠTO ZVEZDA NEMA CENTARFORA (LAZETIĆ JE POKAZAO DA IMA POTENCIJAL, ALI NJEGA TREBA SAČEKATI) Sve u svemu Zvezda je bila bolja i zasluženo je pobedila.
F

Falkonen

pre gotovo 3 godine

A klasican nokaut laktom u lice nije penal...??! Faul Krsticica pre gola... Ovo je smejurija...Nema brige za Zvezdu dok je Novak Simovic u Var sobi...
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

E ovako je izgledao Partizan cetiri godine,a hteo je titulu.Nadam se da ce kod nas to trajati mesec a ne cetiri godine.
J

Jedina činjenica

pre gotovo 3 godine

Zvezdini igrači su u grču tokom celih kvalifikacija, kao i prošle godine posle Tirane. A što se tiče utakmice zaista je neverovatno da Simović i još jedan sudija kod VAR-a nisu svirali penal za Zvezdu u onoj situaciji.
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Zasto ljudi ne razumete jednostavno da kada igrate protiv bunkera, ako ne date ran gol, oni se ne otvaraju i tesko je probiti.. Prosle godine smo imali prekid dobar pa smo preko toga davali golove, sada sa 16 kornera 2 sanse mlake..

213

pre gotovo 3 godine

Ne mogu dva gola da postignu kući protiv Napretka pa kako će te protiv Šerifa u gostima dva gola koji će igrati bunker, šta kao čuvaju se za revanš.
Č

Čist

pre gotovo 3 godine

Penal u 90 minutu...prvenstvo teć počelo a krsdete i sakom i kapom...Daj te im titulu
K

Karakiri

pre gotovo 3 godine

Kada vidim ovakav fudbal dodje mi da izvršim Kukuriku, kao oni Japanci.
G

Gosttt

pre gotovo 3 godine

Kakav crni mir mucili SMO se celu utakmicu svaki sut preko Gola mislim da cemo tesko osvojiti titulu ovakvom igrom...
G

Gospodin Drvo

pre gotovo 3 godine

Jel deda Krle prima redovno platu? Pitam za babu.
S

Sportski

pre gotovo 3 godine

Muci se Zvezda otkas uveden var.Ko hoce nek zaprati sportski___lik na insta
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Samo je trebalo uzeti 3 boda i odmoriti prvu postavu. Cilj ostvaren a sada utakmica koja određuje sezonu.
G

Gost RS

pre gotovo 3 godine

Šta hoćete kritičari,Zvezdu čeka borba za Evro(pu), danas je bitan samo rezultat!
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Kako ovo ben centrira unazad, tacno otvara kontru svaki put.. Od svih rezervista jedino degenek i gavric dobri
G

Gost Pp.

pre gotovo 3 godine

Da si igrao fudbal znao bi da ako naletis na takav centarsut lopta ide kao bomba u mrezu.
M

MalingaTheSlinga

pre gotovo 3 godine

A laktanje Degenerika u 90. minutu? Nista VAR? Nista zuti karton i penal? Jedva cekam Serif, bando.
G

Gost777

pre gotovo 3 godine

Tri boda su tri boda idemo dalje, sigurno je svima u glavama Šerif. Ali Stanković igra negledljiv fudbal impotentan bez obzira da li je prvi ili drugi tim. Znate li vi da mi izmedju ovih najvažnijih utakmica igramo protiv Cuke i protiv TSC-a? Doduse mislim da ce i Zvezda i Cuka traziti odlaganje te utakmice zbog utakmica u Evropi, ali sa TSC-om ce se igrati a preopasni su i ne mozes protiv njih da se oslonis samo na rezerviste. Tu da nam otkinu dva boda Partizan nam bezi 4 boda a oni do derbija nemaju teskih utakmica i njima bod u derbiju znaci da idu na +5 u odnosu na nas. Sto je pristojna razlika u bodovima a nekada se pokazala i nedostizma. Ne smem ni da pomislim na poraz u derbiju.
b

brate...

pre gotovo 3 godine

ne znam gde si jaci, u poznavanju fudbala ili matematike... znaci, beze nam 4 boda, igraju nereseno s Zvezdom i pobegnu 5... jel te Lord od Samroka ucio matis???
З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

Гробари се надали и чекали до последњег минута, кад оно прц! Гајић 77' (1:0).
K

KombinacijaPar

pre gotovo 3 godine

Koja je kombinacija Bakajokica?
J

Joj

pre gotovo 3 godine

Gavric da je imao minutazu kao neki drugi bonus igraci, bio bi top do sada. Ovako igra na kasicicu kad ga Stankovic slucajno vidi na klupi I seti se da postoji. Ima dribling, ima sut, brzi je od ostalih krila. Treba da ode iz Zvezde pod hitno, kad vec ne racunaju na njega. Unistice mu karijeru...
Z

ZvezdasSrb

pre gotovo 3 godine

Bio cist penal nad Gajicem u prvom poluvremenu a navijaci JSD-a hoce penal za Napredak u 90 minutu, jel moguce da ste toliko kukavice i spineri???? Koliko ste bolesno ostrasceni...
O

Ostoja platio

pre gotovo 3 godine

Sta glumi onaj masni kosijaner Dragovic ajde skaci tako da se bijes na jna kad bude derbi. Veliki Srbi on i njegov deda Zlativoje a igra za Austriju...
G

Goat

pre gotovo 3 godine

Je l ima neki da pomene faul pre benovog centarsuta? Nista a? Komentator naravno ne, arena sece replay pusta odma od centarsuta da se ne vidi ocigledan faul. Jadna si srbijo.

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Pa naravno kad takve ko ti trpi.
U

U paklu je ekipa

pre gotovo 3 godine

Na kraju ispadne da je Gavric igrac utakmice. Moj skromni utisak je da je za 15-20 min pokazao daleko vise nego svi ostali drugopozivci. Kristovic opet kao na pripremama, ne zna kada treba da doda, a kada treba da sutne. Nikada nece postati dobar napadac ako nastavi ovako. Da se vratim na Gavrica - kapiram da radi na samopouzdanju, ali trebao je da doda neku loptu, a ne samo da sutira kada je ulazio ka sesneastercu, mada je dobro slao po burek. Drugi utisak mi je naravno paradoks naseg fudbala. Ekipa koja gubi, cuva rezultat i za svaki kontakt trazi faul?! Izgleda da je Djumi poneo nesto iz Partizana i u Krusevac. Salu na stranu, ali zaista sprdacina od ponasanja. Zato liga nikako da nam napreduje. Tri utakmice u prvenstvu, dva autobusa na nasem stadionu, jedino je Spartak igrao koliko toliko otvoreno i to samo zato sto je igrao kod kuce. Mogao je Napredak ovde mnogo vise, ali dzaba, los mentalitet. Postaje sve previse tesno za nas, previse igraca, malo minuta, malo samopouzdanja, a bitne su utakmice. Morace Deki ovo bolje da poslozi. Posebna prica je 60 kornera bez gola, to najvise brine.
t

tsss

pre gotovo 3 godine

Da mi je znati ko je vratio Krsticica i ko gura ovog tužnog Krstovica i Gobeljica mucenog, a Nikolic i Gavric mogu odmah u Grafičar posebno Nikolic decko izgubljen..
D

Danilo91

pre gotovo 3 godine

Kod gola ofside ili ne?
G

Gaspar

pre gotovo 3 godine

Mister ,aj' promeni makar majicu 'leba ti. Igra bez ritma, sansi, pritiska...Stankovic covek kao da je gledao neku drugu utakmicu.Lose,lose.
B

B. Grobar

pre gotovo 3 godine

Molim te zatrazi i da mu kupe novu trenerku, samo obavezno da mu kazu, da ne stoji u vodu dok proba.
G

Gostina

pre gotovo 3 godine

Ocajno, uzas igra. Gavric je toliko sebican i ispriman da je fudbaler. Treba mu dobar trener da ga spusti na zemlju i nauci ga da igra za tim, onda moze da bude nesto od njega. Ovi ostali zalosno. Sve je toliko jadno i mucno za gledanje da su izgleda ovi klosari sa severa najpametniji. Oni i ne gledaju fudbal, samo pevaju nesto, pale baklje i to je to. Ali takvi ce jedino da ostanu na stadionu jer je igra katastrofa. Jbt, ja sam do pre dve godine jedva cekao da odem na utakmicu. Lozio sam se da gledam Zvezdu, ovo sad je mucenje i gledanje iz navike.
M

MikiPFC

pre gotovo 3 godine

Ej stvarno ste prejaki, hahahahaha
N

Nema veze

pre gotovo 3 godine

Faul nad Napretkovim igračem neposredno pre gola i kontra koja je sprečena , Degenek udara laktom namerno igrača Napredka u šesnaestercu i naravno nema penala koji ustavom zabranjeno da se svira protivniku na Marakani a posebno ako bi to uticalo na krajnji rezultat . Nema čak ni žutog kartona ili snimak iz var sobe . Eeee moja Kokezanijo
d

deximCZ

pre gotovo 3 godine

Pravda za JSD partizan! Dajte para malo i fudbalskom klubu, nije pošteno da samo košarkaški klub čerupa.
P

Pitam se

pre gotovo 3 godine

Kako te bre nije sramota????
3

32 titula

pre gotovo 3 godine

Jeste vidi se da je Gajic u ofsajdu bar jedno 60cm i jos se lepse vidi kalo je Degenek razbio njokalicu onom muceniku iz Napredka. I naravno svi se prave blesavi prosto ne znas ko je ludji. Koliko se secam pogrebnici rekao sam vam samo opuseno a vi ste se toliko potresli kada je Napredak primio gol. Dobro je ovo Dtankovic pocne sa trecom postavom i onda malo izrotira da prvom i drugom i onda vas razocara.
G

Gost No.1

pre gotovo 3 godine

Znamo kako se uzima titula u "izbornoj godini", malo ti se svi sklone, tolerišu se šamari kao onaj Leonardov i to kada je već imao žuti karton...Pusti ti tu priču o "kokezaniji", bez Kokeze ne video nibtu jednu "titulicu".
B

Bijeljinac

pre gotovo 3 godine

Namerno ga Degenek udario? Slucajno ga, jedva dotakao. Idi leci se.
G

Gromadin VAR

pre gotovo 3 godine

Jedino je Zvezda brutalno pokradena na ovoj utakmici kada joj nije dosuđen penal, a vaš Simović iz VAR sobe ostao nem. Zna se za koga radi VAR ove sezone, VAR koji očigledne ofsajde poništava pri golovima vicešampiona. A onaj mali iz NapreTka je zaslužio žuti karton jer se isfolirao, Degenek ga nije ni dotakao.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ako je ono bio udarac, a kamo li udarac za penal, onda vam želim što više onakvih penala kao sinoć. Juče ste kukali zbog izmišljenog penala, ali sad već izmišljate penale protiv nas.
D

Deki Stankovic

pre gotovo 3 godine

Ponosan sam na ove momke. Dobro rade, uh ja sam ponosan. Kazem preponosan, ponosam na ove momke, njihov rad, ponosan sam.
T

TheMladen

pre gotovo 3 godine

Jedini Gavrić od svih mladih igrača u Zvezdi trenutno može da ima pristojnu karijeru ako sredi glavu jer ima velike oscilacije, ali se vidi da dečko zna fudbala. Nikolić i Petrović su za Vojvodinu maksimalno, Krstović ni toliko, sem brzine nema ništa. Lazetića ne bih ocenio odmah, ali čini mi se da je i on još jedan od menadžerskih kimbinacija.
R

Realannn

pre gotovo 3 godine

Gol posle faula Krsticica i mozda ofsajda Gajica, situacija je sumnjiva i nije pusten dobar snimak gola. Ne sviran penal u 90. min posle lakta Degeneka... Dzabe kradete napunicemo vas u derbiju i onog nabedjenka svabskog gastarbajtera Dragovica koji se danas unosi u facu klincu 2003 godiste...
9

951357

pre gotovo 3 godine

Vi centar nećete 3 puta da pređete u derbiju, videćeš ;)
S

Selektor iz fotelje

pre gotovo 3 godine

Puno nekih igrača van forme i bez ideje. Napredak vrlo dobro za svoje mogućnosti. Faul Krstovića par sekundi pre gola se ne svira... dobro ok, samo Deki na to ne računaj u Moldaviji. Ali ako je Deki zadovoljan onda nema šta da bilo ko brine. Možda je sakrivao karte pred LŠ.
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

Jeste ovo druga postava zvezde, al evo ovo je ogledalo stankoviceve igre. Mučiće se zvezda celu sezonu videćete. Sem goleade protiv kairata gde je golman bio amater, zvezda ne ume da postigne gol iz akcije. U kairatu autogol, sad protiv serifa lopta se odbila do nesrećnog diona. U 4 utakmica na prvenstvu dali smo 5 golova računajući onu od 3 1 protiv spartaka gde ni tamo igra nije sijala. Šta je korist da imamo 16 17 kornera po utakmici, kada jedan gol ne umemo da damo iz toga, ili što imamo posed čitavu utakmicu a jednu krstenu šansu ne umemo da stvorimo iz toga. Teška vremena dolaze pred zvezdu.
g

gost111

pre gotovo 3 godine

ne sekirajte se,sudije su jos uvek aktivne
З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

Каират је Манчестер Сити за Дунајску Стреду, Сочи, Приштину, Вележ, ХБ, Ламе, ТНС, Чукарички, Партизан, Теуту, и осталу боранију из Интертото Купа.
T

Tvorzaaaaa

pre gotovo 3 godine

ZvezdaVar ... Lakat Degeneka u lice igracu Napretka u 90 min za penal, zvezdaVar ostaje nem...
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

Eto ako je dobio lakat u lice, dabogda zvezda izgubila od serifa u revanšu, a ako nije dabogda partizan ispao od sočija. Može?
G

Gost,

pre gotovo 3 godine

Uopšte ga nije udario laktom,dzaba lazes.,
K

Ko o cemu....

pre gotovo 3 godine

Start nad Gajicem , cist penal, sudija mase rukama da se nastavi , I nije te sramota da se zalis na sudije?
U

U paklu je ekipa

pre gotovo 3 godine

Presmesno foliranje igraca Napretka. Tvoj komentar cist bezobrazluk! Ako je bilo kontakta onda je neka dlacica sa lakta Degeneka pipnula njegov nos! E sad, ako je za tebe ovo cist penal, evo od sveg srca zalim da se protiv tvog kluba na svakoj utakmici dosudi jedan takav penal! Ipak ste vi Avangarda i postenjacine, jel tako?!
G

Gost Lk

pre gotovo 3 godine

Kad bi se to sviralo bilo bi pedeset penala po utakmici.
*

*

pre gotovo 3 godine

ZvezdaŠampion
H

Hannibal

pre gotovo 3 godine

Zvezda je ovo odigrala korektno, s obzirom na kombinovani sastav. Nije lako pobediti tim koji se brani sa desetoricom u polju, a Napredak je to činio veoma dobro. Iako nisu postigli golove, Falko i Ben su odigrali solidnu utakmicu, prvi se dosta trudio, dobro centrirao, imao opasan šut, a drugi je velemajstorski asistirao Gajiću za pobedonosni gol. I dalje tvrdim da je greška bila puštanje prvo Boaćija, a potom i Falćinelija, jer su to bili napadači koji na sebe odvlače protivničke štopere, što ih čini neprocenjivim čak i kada ne postižu golove. Veljko Nikolić nije spajao sredinu sa napadom, Njegoš je bio znatno bolji. Mali Gavrić je talentovan, ali neshvatljivo sebičan igrač, bar u dva navrata se mogao proslaviti asistencijama za sigurne golove, naročito kod onog besmislenog šuta iskosa kada je Ben bio sam u sredini šesnaesterca. Sad treba u punu ofanzivu protiv Šerifa, nema se šta izgubiti, a dobiti se može mnogo. Duboko verujem u prolaz, a takođe mislim da će se kockice složiti i da će Zvezda početi lakše da postiže golove.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Nije Gavrić sebičan, već mu fali samopouzdanje, i onda iz svake polušanse šutira, jer ako da gol, em će mu porasti samopouzdanje, em će ga ljudi hvaliti umesto da ga pljuju, pa će mu to smanjiti pritisak pod kojim je. Ali da preteruje malo sa time, preteruje.
G

Gostttttt

pre gotovo 3 godine

Gavric za 15 minuta uradio vise nego Krstovic za svaku utakmicu od pocetka sezone, a ovaj ima prednost bonus igraca, Boze sacuvaj.
V

Vlada1951

pre gotovo 3 godine

Jbg... Jedan se za mesto u timu bori sa Kataijem, a jedan sa Pavkovom i Dionijem....
d

djile

pre gotovo 3 godine

Gavric vise nije bonus. Al svakako treba vise da igra
V

Veze ti nemaš

pre gotovo 3 godine

@Djile. Ne lupaj kao otvoren prozor. Gavrić je bonus još ovu sezonu, Nikolić nije bonus.
l

lol12

pre gotovo 3 godine

Gavric jeste bonus posto je 2000-o a ne 99-o godiste a i da nije opet je posle Kataia i Falka nase najbolje krilo.Bolji ima dribling i prodor od svih ostalih.Kakav Srnic,kakav Ben...
A

AcoAco3333

pre gotovo 3 godine

Boze sacuvaj takvih kao tebe! Krstovic je odlicno odigrao! Trebao je da igra od pocetka!
G

Gost 91

pre gotovo 3 godine

Najvaznija je pobeda,arhivirati ovo i okrenuti se utakmici sezone ... Raduje povratak Gavrica i Degeneka,sve ostalo zaboraviti i usredsrediti se na Serif ... Napred Zvezdo ....

Cz

pre gotovo 3 godine

Znam brat moj, nego dobih amneziju od svih utakmica ove sezone koje su za zaborav. Igramo na misice sa svima, uzas. Velika je razlika izmedju prve i druge postave sto ranije nije bio slucaj. Bojim se ako ne bude pojacanja do kraja roka da smo ga igasili za ovu sezonu
p

pop9

pre gotovo 3 godine

E ovako..Ocaj,nemoc gledate li fudbal uopste?Pratite li druge lige?Mora li svaka da se dobije 5:0,evro golovi itd..za dobru utakmicu jw potrebno dve dobre ekipe da se nadigravaju,napadaju,sts ocekujwte od nwkoga koga protivnicka polovina ne zanima?Mislite da je lako da probijes bunker sa deset igraca iza lopte?Pa into su profi fudbaleri sa dvw noge koji treniraju celi zivot nisu amateri..sreca samo sto su pojedini remiji sa druge planete plod izvaredne taktike i velikog strucnjaka i velicine kluba!I neka je ocajna Zvezda je najveca!
P

Proksi

pre gotovo 3 godine

Upravo tako, ali ovde gomila stručnjaka, samo spremni da pljuju i kad se dobija (iako iskreno igra nije blistava), ali lepo si rekao, kakva igra i da bude pored autobusa. A kada se otvore ovakve ekipe na vreme, u prvih 20 min, ide se na 2-3 razlike opusteno. Ja se sećam Zvezde od 90 ih godina, znala je da igra ocaj utakmicu u prvenstvu, a posle 3 dana da pokida protiv Barselone (1996 god). Tako da, ja sam optimista, kako god bilo, i samo je bitan prolaz u utorak, i sve će lakše biti, i sve kritike iz ovakvih utakmica će pasti u vodu.
J

Jela

pre gotovo 3 godine

Nisi u pravu sokole. Brane se i protiv JSD, ali im oni trpaju po 4, ili 5 komada. Nekada smo i mi toliko trpali. Šta želiš da kažeš, da je dva gola u tri utakmice kući super. Nije sokole. Pukli smo.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@Jela - brane se na 30-35m od gola. Hoće da ih iznenade igrajući onako kako JSDu odgovara. Ne videh da je neko stao JSDu u bunker do sada.
С

Спарта

pre gotovo 3 godine

Само резултат радује, друго ништа.

Scola

pre gotovo 3 godine

Jos jednom dokazano da Zvezda bez Kange u vezi ne moze da igra.....
N

Ne, nego...

pre gotovo 3 godine

bez sklanjanja protivnika. Ali vazno da je mister........Bin vodi.
S

Slanina

pre gotovo 3 godine

A naigrala se protiv Serifa sa njim kao Barsa nekada. Daj bre covece. Jeste dobar, ali kada mu se igra, kada ne, onda ono protiv Serifa.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@ne nego - ako je očigledno da se neko nekom sklanja, očigledno je da se vama svi sklanjaju. Prošlo koloprotiv Voždovca je bilo najsramnije otkad je Stanoje krenuo u svoje čuvene serije pobeda bez primljenog gola. @Slaninar - zapravo je bio dobar protiv njih, ali jeste napravio dve gluposti.
r

raaraa

pre gotovo 3 godine

Igrači Napretka kad su ukapirali da Ben izvodi sve kornere bukvalno su namerno izbacivali loptu u korner. 16 kornera – 16 bačenih lopti. Bolje da je svaka bila gol aut. Morao bi golman odmah da vrati u igru, a ovako smo gubili 16 puta po pola minuta ili minut. Ako još jednom vidim onu njegovu kiflu ljigavu impotentnu baciću peglu na samog sebe. Svaka čast za zasluge bla bla, ali vreme je za otpad. A ovi rezervisti koji su igrali večeras nisu ni za Grafičar.
G

Gostbe

pre gotovo 3 godine

Samo stoje deset kornera izveo Falko i jedan Nikolic,ali sta te briga.Inace bla bla nam doneo sest bodova u ove dve utakmice.
A

AntiROM

pre gotovo 3 godine

Ma nije namešteno, taman posla... Ma kakvi..
g

gost111

pre gotovo 3 godine

ovo je novi oblik kradje
3

32 titula

pre gotovo 3 godine

Boze koliko si ti ne obavesten,pa Djumi je bio pomocni trener Partizana u vreme onog pastorceta Sava Milosevica pa zato malo mucni glavom da li bi Partizanovac odigrao sklanjalicu protiv Zvezde ali i ti si mi nesto razocaran sto Zbezda nije kiksirala.
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Срамота!
G

Gost2222

pre gotovo 3 godine

Kako ce dati jos koji gol kad ovi nr izlaze iz 16 metara
1

11 11 12

pre gotovo 3 godine

Delije, samo vas molim da ne kukate vise na VAR. Čist faul pre gola Gajica koji pravi Krsticic. Čist penal u '90min za Napredak, udarac laktom u glavu. P. S. Pojma nemate.
7

7777

pre gotovo 3 godine

A nisi video penal nad Gajicem u prvom poluvremenu? Kako mozete tako nerealni i ostrasceni da budete?? A zato ti je cist penal u 90??? Pa stvarno ste neverovatni....
G

Gost7777

pre gotovo 3 godine

tezak prosek napredak a zvezda jos gora
g

gost1022

pre gotovo 3 godine

Faul Krstičića je bio, ali penal...nemoj preterivati.
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

Ajde ne lazi samog sebe. Čuj čist lakat u glavu, zakačio ga rukom u rame a ovaj se uhvatio 20cm više gore. Bas je trebao var zbog ovakvih situacija gde da nije vara zvezda je mogla da ispusti pobedu.
1

11 11 12

pre gotovo 3 godine

Kakav penal nad Gajicem? Nije ga takao covek. A svaki udarac laktom u lice je prekrsaj, koliko ja znam pravila. A sto se tice faula Krsticic, cist kao suza, samim tim nerefularan pogodak. Poenta mog komentara je bila upucena onim navijacima sto kukaju kako VAR radi za Partizan. Sportski pozdrav.
C

Coca cola

pre gotovo 3 godine

Некукамо ми на VАR,ми нисмо били за VAR! Али ето ви сте га хтјели а сад кукате на њега.Једино што можемо видјети да сте огорчени на побједу Звезде иако је једва добила па сад опет прича о навлачењу и остале глупости.
G

G…jedno

pre gotovo 3 godine

gledaj onaj tvoj hrvatski klub i cuti! Nisi loptu sutnuo u zivotu a znas da je penal namesteni itd..ako je iko ikada namestao to je tvoj mali klub zato cuti i gledaj soci s oci i nemoj da jedes ono sto se ne jede!
J

Jela

pre gotovo 3 godine

Ni p od penala.
3

32 titula

pre gotovo 3 godine

Momce reko sam vam samo opuseno!!!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Jeste, udarac laktom u glavu je faul. Samo, gde si ti video da mu je Degenek pipnuo glavu, a kamo li je udario? Daj sliku kontakta.
l

lol12

pre gotovo 3 godine

S obzirom da je najplaceniji u klubu Ben pod hitno sut karta.Nista od njega kad ni protiv ovakvih ekipa ne pravi razliku.Gavric jeste da je bio sebican ali je pokazao u 15 minuta da je bolje krilo od njega a bonus igrac.Cim stanu golovi iz prekida i sutevi iz daljine jako tesko peobijamo blok kao da nemamo ideju ili dobru pripremu.Sto se mene tice u Moldaviji mogu igrati Borjan-Gajic,Rodic,Degenek,Dragovic-Sanogo,Ivanic-Katai,Falko,Gavric-Dioni (posto je Pavkov nespreman)
G

Gostbe

pre gotovo 3 godine

Sta ti odigra taj Falko veceras,Ben namesti gol a ovaj?
l

lol12

pre gotovo 3 godine

Poredjenje njih dvojice : Falko brzi,bolji dribling,prodor,prekid (nadam se da Ben vise nikad nece uzeti da suta iz slobodnjaka makar Borjan morao jer svaki put ode 5m preko gola),bolje se krece.Ben uopste nije eksplozivan i opasan.Kad su Katai i Ivanic tu sve ide po toj strani Ben se i ne vidi.Tek od kad je Falko krenuo da igra pocela je i desna strana da funkcionise i da se upotrebljava
D

DP

pre gotovo 3 godine

Ne sjecam se da sam gledao utakmicu da je jedan tim gubio a da nije htjeo preći svoju polovinu, čak ni 3-5 min pred kraj...
R

Rajka Baregro

pre gotovo 3 godine

Voždovac
P

Propaganda

pre gotovo 3 godine

Dali sada ljudi shvataju zasto degenek ne igra.Coveka nema nigde cele utakmice,alibi igrac i nista vise.
n

nemanja1512

pre gotovo 3 godine

kako da ga ima kad napredak prosao dva puta pola za celu utakmicu? pa ne igra degenek napadaca boze sacuvaj ko sve komentarise.
M

Mršav

pre gotovo 3 godine

Shvaćamo njie dao auto gol ko tvoj zucko,ti botujes je te to neko placas da siris propagandu.
G

Gostbe

pre gotovo 3 godine

Pa danas centarhalfovi jedino i valjali,sta ti gledas
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Јасам презадовољан! Каже Станковиќ! Ауу, боже мили! Неко се спрда са нама!
B

B. Grobar

pre gotovo 3 godine

Pa i nije tesko, da se sa vama sprda ko stigne.
V

Vrlaz

pre gotovo 3 godine

Stankoviceva izjava na Areni je vrh 😂 On je covek zadovoljan igrom
N

No tok gluposti

pre gotovo 3 godine

A zbog čega da ne bude zadovoljan?!Igrao je bez 6 standardnih,imao posed lopte 70%,10 šuteva u okvir gola,16 kornera!Aloooo...
l

lisabon

pre gotovo 3 godine

borjane milane nemoj masina da ti se pregreje