Nikola Čumić (©Starsport)
Nikola Čumić (©Starsport)

Zvezda hoće Čumića odmah, on hoće samo u Zvezdu! Problem obeštećenje

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.08.21. | 14:39

Beogradski crveno-beli spremni da plate, ali ne toliko koliko želi Olimpijakos

Na klupi u oba susreta sa Nefčijem, na tribinama kad je Olimpijakos preko puta imao Ludogorec, a zatim i Slovan iz Bratislave. Nikola Čumić je očigledno u drugom planu trenera atinskih crveno-belih Pedra Martinsa i logično je da želi da ide. I želi da ide – samo u Crvenu zvezdu što je argument koji će šampion Srbije pokušati da iskoristi kako bi 22-godišnjeg Užičanina doveo u Beograd u finišu prelaznog roka.

Problem je samo što pregovori sa Olimpijakosom nikad ne idu lako. Grci su bili radi da Čumića puste na jednogodišnju pozajmicu u Beograd uz pravo otkupa za 1.000.000 evra.

Izabrane vesti

Previsoka cena za Zvezdu, imajući u vidu da je Olimpijakos Čumića platio 500.000 evra kada ga je 2020. dovodio iz niškog Radničkog samo da bi ga odmah prosledio na kaljenje u Sporting iz Hihona.

Zvezda smatra da je u takvim okolnostima Čumićeva realna cena baš tih 500.000 evra koliko je i bila spremna da ponudi s razlikom što je želela da odmah otkupi fudbalerov ugovor.

Olimpijakos zasad odoleva, pa bi glavni argument beogradskih crveno-belih mogla da bude upravo Čumićeva želja da karijeru nastavi na Topčiderskom brdu i samo na Topčiderskom brdu.

Stoga i nije nemoguće da dve strane pronađu kompromisno rešenje, odnosno da Zvezda malo povisi ponudu, a da Oli malo snizi prohteve.

Čumićev eventualni dolazak inače nije u vezi sa potencijalnim dogovorom sa Rišairom Živkovićem, jer je ovaj prvi viđen za krilo, a Holanđanin srpskih korena više na špicu. S tim da ni Čumić ni Živković nisu sigurna pojačanja.



tagovi

Nikola Čumićletnji prelazni rok 2021FK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara