Komentari na vest

Zvezda i Grafičar zajedno na pripremama, u centru pažnje Mituljikići, Đurić, Radulović i Stanković

D

DekiSum

pre preko 2 godine

Dug će teško smanjiti bez poštenog rada i malo uspeha u Evropi a može i skauting da se popravi.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA...

pre preko 2 godine

Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. GDE SMO BILI PRE TERZIĆA, A GDE SMO SADA. Grobari koji se predstavljaju kao Zvezdaši su provaljeni. Smeta im Gospodin Terzić što nas vodi u uspehe. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače. Samo napred Gospodine Terziću. U INAT DUŠMANIMA.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

@NAJVEĆI BOT IKADA. Eeee zemljače, vratio dugove dobar vic, dovodio vrhunske igrače, a koga je to on lično doveo, možda tri ćetiri igrača da je on doveo za svo vreme od kada je tu. A promašaja koliko hoćeš i koliko nećeš. A kombinacija koliko hoćeš i koliko nećeš. Videćemo kada ode tvoj Gospodin, gde smo, šta smo. Nikada on neće biti Zvezda. A ti se zapitaj koga hvališ, koga braniš. Svi ovi dobri rezultati nisu vredni sistemskog uništavanja Svetinje zvane Crvena Zvezda.
A

Auuu druže

pre preko 2 godine

Ali Gospodine Terziću, Gospodine Terziću ovo, Gospodine Terziću ono. Pa onda šlag na torti sa onim U INAT DUŠMANIMA.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ Ovo Terzić SAM SEBI PIŠE, 100% . 🙈🙉🙈🙉🙈🙉🙈🙉🙈🙉🙈💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
N

Njam Njam

pre preko 2 godine

Dovoljno je da vidiš pluseve i minuse na ovaj komentar, i pluseve i minuse na sve koji su odgovorili na ovaj komentar, Botovi rade 0 do 24.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

To sve promaje u glavi cim malo love kapne odma splavovi, kola, saobracajke... i onda se pitate sto nema Nikolica u timu e pa rodjaci to su razlozi.
G

Goz

pre preko 2 godine

Hoce da vidi kako igraju omladinci pa da mu bleje posle na klupi. Kog igraca je to stankovic napravio. Erak mali sto je u poslednje vreme dobijao sansu jer mu je konkurent bio samo pankov, posto degeneka jedva crkaju da zezne nesto pa da ga zacementiraju za klupu. Jos mu terzic nije oprostio sto nije hteo da ode iz zvezde.
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Stvarno se vidi da nemas pojma o fudbalu. Pa ne moze se igrati na tri fronta sa omladicima, mora da bude stvarno izuzs=etan talenat, pa da dobije mesto u prvom timu. Ostali moraju, bas kao sto si rekao, sedeti na klupi i cekati svoju sansu, i uciti od prvog tima na treninzima. Pa jedan Jovic koji je harao u Ajntrahtu, sedi na klupi u Realu, jer oni veruju da im je najbolji spic Benzema, i daju mu kontinuitet, i kad je u padu forme, jer znaju da ce se vratiti. Niko ne kaze da su rezerve losi igraci, ali moraju mnogo da rade i da se izbore za prvi tim. To mladi igraci trebaju da razumeju, a ne posle jedne dobre role umisle da su zvezdice i traze da im se titra. U svakom dobrom klubu to ne pije vodu.
G

Gost 126 mb

pre preko 2 godine

“Pre godinu dana nije želeo u Grafičar, pa je poslat u omladince, ali je u međuvremenu promenio stav”, izvučeno iz konteksta! Radi se o Raduloviću, koji je posle zimskih priprema poslat na novo kaljenje u Grafičar (nedođija), zbog dolaska igrača sa dve leve noge Bajakoka, za koga je Mrkela ispevao prave ode i ditirambe: “krilo ,veoma brz, dribla u trku a po potrebi može da igra i beka”, a naš “mister” je na to samo dodao kako ga on lično zna iz Milana! To je bila dovoljna garancija da se dovede ova klasična cepanica za fudbal (Bajakoko), a da Radulović izgubi godinu dana neigranja u prvom timu (kao da je bio u nekadašnjoj vojsci). Umesta da napreduje, Radule je stagnirao zahvaljujući neznalicama Mrkeli i “misteru”!
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Radulovic nije izgubio godinu dana jer nikad nije ni znao nista, pa samim tim nije ni realno da dobije šansu.
k

krkule

pre preko 2 godine

djutić obično drvo.Taj ne može biti igrač za Zemun a ne za Zvezdu.Gde je Babic Ilija,Aleksa Matic,izmisli fudbal za pojedince ovde navedene....
7

777

pre preko 2 godine

Bravo,Babic Ilija pet u glavu za 90% svih omladinaca te generacije.
K

KIMI 85

pre preko 2 godine

Mali Stankovic mora dobiti sansu, kad vec moze srnic da igra..
T

Tanasije

pre preko 2 godine

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/mali-lazetic-%E2%80%9Cuplasio%E2%80%9C-dekijev-strucni-stab-mnogo-je-dobar-bolje-da-ne-igra/361860 Prisetite se samo teksta od 17 jula 2020.
A

Armata

pre preko 2 godine

Šteta za Iliju Babića, tek što je počeo da dokazuje svoj tadićevski talenat u pogledu tehnike i kreativnosti, zadesila ga je ta mononukleoza. Mituljikići za sada najviše pokazuju, samo mi se teško opredeliti za jednog jer su identični i fizički i igrački, a dobar je i Aleksej Golijanin, samo što je na njegovoj poziciji špica trenutno najveća konkurencija u prvom timu

Forzza

pre preko 2 godine

OBAVEZNO DATI ŠANSU BRAĆU MITULJIKIĆ I RADULOVIĆU JER MOŽEMO GA KORISTITI I KAO BEKA
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Kad čujem da pominju onu prevaru Radulovića ko nekog talenta, drob mi se okreće. Dečko je neupotrebljiv. Ima jaku levicu i tu se sva priča završava. Ni deiblinga, ni tehnike, spor kao puž, pretežak za svoju visinu, jako mali igrački IQ.
С

СРБ

pre preko 2 godine

Шта причаш то брате ?Дечко има све од тога што си набројао.Да немаш ти неки други проблем с њим ?
T

Trener

pre preko 2 godine

Dati novu šansu Raduletu,zaslužio je.
B

Bu2nin

pre preko 2 godine

Ne volim igrace koji ne gledaju klub vec samo svoj interes..
B

Berardi10

pre preko 2 godine

Bolji su ti ovi stranci neznalice od Radulovica je li crni Mister
S

Srdjan666

pre preko 2 godine

Takvi kao ti i slični tebi bunili su se što ne igra Eraković kad zaigra i napravi neku grešku svi vi ga pljujete kako ne zna ništa, vama niko ne može da ugodi !!!