©MN Press
©MN Press

Zvezda i Olimpijakos produbljuju prijateljstvo, Grci stižu na potpis memoranduma

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.06.24. | 18:41

Svečani čin biće održan 18. juna na Marakani

Dugi niz godina navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa neguju prijateljske odnose, a sada će i čelnici dva sportska društva potpisati zvaničan memorandum o poslovnoj saradnji beogradskog i atinskog velikana. Svečani čin potpisivanja memoranduma održaće se u utorak 18. juna u 13 časova u Medija centru FK Crvena Zvezda na stadionu Rajko Mitić.

Sedmostruki uzastopni šampion Srbije podsetio je u objavi da je Olimpijakos bio prvi gost na Marakani posle delimičnog ukidanja sankcija 12. novembra 1994. godine i da se na taj čin već 30 godina gleda s velikim poštovanjem među pristalicama najtrofejnijeg srpskog kluba.

Izabrane vesti

Iz Crvene zvezde poručuju "da su dva kluba kao sportska društva afirimisana na evropskom i svetskom nivou saglasno utvrdili da se njihove delatnosti, opredeljenje i vizije podudaraju u sferi sporta, sportskog okruženja na domaćem i međunarodnonom nivou, a u funkciji opšteg dobra i javnog interesa".

Zvezda i Olimpijakos su marta 2016. godine odigrali spektakularnu prijateljsku utakmicu na Marakani (2:2) pred skoro 30.000 gledalaca, a u jesen 2019. žreb je spojio crveno-bele u grupnoj fazi Lige šampiona. Evropski prvak iz 1991. trijumfovao je na svom terenu 3:1, dok je u Pireju ovogodišnji osvajač Lige konferencije pobedio 1:0 i izborio nokaut-fazu Lige Evrope te sezone.


tagovi

FK Crvena zvezdaOlimpijakos

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara