Dejan Popara (Youtube/Printscreen)
Dejan Popara (Youtube/Printscreen)

Zvezda i Štutgart u klinču oko 17-godišnjeg Bilećanina (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.01.21. | 10:54

Dejan Popara privukao pažnju crveno-belih

Talenat je tu, ozbiljna karijera još daleko, ali Dejan Popara je očigledno na pravom putu, pa bi prema informacijama Mozzart Sporta zadnji vezni Zvijezde 09 uskoro mogao da zaduži i opremu – beogradske Crvene zvezde.

Nije to još gotovo posao, jer prema navodima lokalnog portala sportdc.net – a ti navodi su potvrđeni i faksimilom što će reći da nema nikakve sumnje u autentičnost informacije – Popara ima i druge primaljive ponude. Konkretno, Štutgart je zainteresovan da ga odvede u Nemačku.

Izabrane vesti

Takođe, prema saznanjima Mozzart Sporta 17-godišnji fudbaler je letos na stolu imao i ponudu praške Sparte, a bio je i na oku zagrebačkog Dinama, čak i Salcburga.

Sad je na potezu Zvezda – ova iz Beograda, ne iz etno sela Stanišići – a kako smo načuli sve bi trebalo da bude jasnije u petak za kada je zakazan ključni sastanak oko potencijalnog dolaska Popare u Srbiju.

Naravno, ne bi on momentalno bio pojačanje za prvi tim, realnije je da isprva zaigra za omladince ili Grafičar, ali već neko vreme je Popara na Zvezdinom skeneru. I očigledno da se ljudima u Ljutice Bogdana dopalo ono što su videli, bez obzira na to što je Popara posle debija na seniorskoj sceni sa 16 godina ove sezone vraćen u omladince, pa je u Premijer ligi BiH odigrao samo jedan meč.

Sad je samo pitanje da li se može doći do dogovora. Ne toliko sa igračem, koliko sa klubom, jer sigurno će Zvijezda pokušati da iskoristi ovoliko interesovanje.




tagovi

Dejan Popara

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara