Komentari na vest

Zvezda izgubila bitku tamo gde je najtalentovanija

.

.......

pre 7 meseci

Bio sam na utakmici. Svi su oko mene komentarisali Mitrovica. Decko bukvalno nista ne igra totalno je pao. Nek odmori malo na klupi ima boljih resenja
'

'Don Vito Corleone

pre 7 meseci

Zvezda u dvomeču sa Lajpcigom osvaja 4 boda, živi bili pa videli.
Z

Zvlat BG@Don Vito Corleone

pre 7 meseci

@Don Vito Corleone – izgleda Vitomire da te opet potkradaju, odnosno da kradu tvoj nik! Jer nisi ovo ti! Ti nikada ne bi lupio ovakvu glupost!
B

Branko V

pre 7 meseci

Napišite neki tekst, gde škripi u efendijinoj ekipi. Evo posle Studenata, pregazio ih Makabi. Da su Kaminski i Doužer promašaji. A da to ne smete jer ste im sponzori.
i

izgubila bitku

pre 7 meseci

tamo gde su najtanji ...trener i to ti je to 100%.
G

Gost555

pre 7 meseci

Nisam primetio da je najtalentovanija.
I

Igo

pre 7 meseci

Uprava i trener napolje. Bili smo jaci prosle godine a ovi potrosili grdne pare. Prodali azarova,eraka i borjana, viga poslali na tribine, doveli degeneka da sedi, micka stavili na beka umesto na veznog, forsiraju mitrovica koji ne treba da igra ni u podmlatku, itd itd
L

Logitech

pre 7 meseci

Uprava i trener da ostanu, imaju podrsku nas grobara.
Z

Za nik Logitech

pre 7 meseci

A ti mislis zaista da ce vama suditi non stop poklon penale i onakve prelaze od 0:2 do 3:2? E moj grobare sacekaj jos malo...vi ste do sada trebali 3 da izgubite...nemoj da se radujes unapred!!!
T

Trenercina

pre 7 meseci

Zvezda je sinoc pocela da igra ozbiljan fudbal tek kada je rezultat bio 1-2.Tada se i iz moranja krenulo ofanzivno.Od tog momenta smo bili mnogo bolji od njih do tada su ljudi imali kontrolu cak i kad su gubili.Tesko je okriviti samo trojicu veznih za izgubljeni posed.Mislim da je ovoliko forsiranje Mitrovica u svakoj formaciji bas pogubno.Realno decko neigra nista i to svi vide.Treba nam igrac koji moze da sacuva i zadrzi loptu na toj poziciji i pomogne da se ostali prikljuce gore dok je ona kod njega.a ne uplaseni klinac koji nema nikakva resenja osim odigravanja pasa unazad!Olajnika je ofanzivno doktor za Mitrovica a ako vec igra Rodic mali mora na klupu
N

Nenad 1246

pre 7 meseci

Ne mogu da verujem da su ovi oz Jang Bojsa toliko fizički dominantni u odnosu na igrače Zvezde. Ne piše na,m se dobro! Ništa ne štima! Ovih tuce Afrikanaca su totalni promašaj, oni su za Evropu smešni!
G

Gost Djape

pre 7 meseci

Slazem se da su svajcarci izgledali fizicki dominantiji, ali to je zbog toga sto se kod nas ne zna ko sta igra, srednji red gledaju jedan u drugog ko ce da krene na protivnickog igraca, nismo utegnuti, treba tu mnogo vise discipline, igra blize protivnickim igracima, i brza tranzicija. Sto se tice stranaca, ovi crni fudbaleri su se pokazali dosta dobro, Serif uzaludno trci i zatvara igrace sa loptom kad nema podrsku Hvana, Mitrovica, Stamenica iza sebe i ostalih u sredini terena, da pokriju igrace kojima bi se mogla poslati lopta. U pravu je pisac teksta da je srednji red potkazao. Mislim da smo imali Kangu na terenu da poveze redove, ova utakmica bi bila uknjizena kao pobeda, a svajcarci se ne bi videli na terenu. Za Mitrovica necu ni da pricam, igrac manje na terenu, bolje da je stavio Katajija prvo poluvreme da svojim iskustvom i znanjem, a takodje uigranoscu sa Ivanicem donese vecu prednost, pa onda u drugom poluvremenu da je uveo Lucica na njegovo mesto. Sinoc se videlo a o tome se malo prica da je Mijailovic preorao teren, a ne igra svoju poziciju gde nam je takav igrac potrebniji nego na beku, zasto smo doveli Degenega nego da igra beka. Stamenic i Hvong na klupu pa neka se uvezbavaju na manje znacajnim utakmicama, ne kazem da im fali talenta ali nisu uigrani sa ostatkom ekipe. Ne znam zasto ovaj Bakar stalno menja igracima pozicije, i formaciju ko mu je dao pravo da se uci na Zvezdi, pokazao je u pripremnim utakmicama koji sistem je najbolji za zvezdine igrace, drzi se toga i ne isprobavaj na ovak vaznim utakmicama, to sadi na treninzima, i ako se uveris da moze, onda implementuj na u domacem prvenstvu, pa onda u LS.
m

milossss

pre 7 meseci

Yang Boys je fizicki najdominantnija ekipa u Ligi sampiona, pogledaj snimak na prekidima,koliki su u odnosu na Dragovica i Stamenica koji su visoki i fizicki jaki,ogromni su,znači mi u tuci s njima nismo imali sanse i trebalo je onda igrati na brzinu i tehniku probati sa Kangvom i Kangom i Kataijem i Mickom pozadi i igrati zonsku odbranu jer 1 na 1 ne mozemo fizički sa njima.
Z

ZDj

pre 7 meseci

Moram da priznam da je Bukari sinoc razgovarao mnogo Grobara. Ali sta da se radi neko pukne kao balon u Evropi a opet neko odigra i ne obruka se.
N

Nekac035

pre 7 meseci

Ajde vi malo iz mozzarta da smanjite kampanju protiv zvezde. Niti su igraci krivi niti trener! Zbog trenutnog stanja na terenu kriva je UPRAVA! Dve godine stoperi su bili Erak i Dragovic i ove pripreme su prosli zajedno i sad kad je trebalo ds igraju oni prodali Erakovica. Cele pripreme Mijatovic, Nedeljkovic, Sljivic su igrali pokidali i onda ih vracas za omladince, sad kad treba da su u prvom timu. Bahar je spremio jednu ekipu i sad kad je krenula LS oni mu doveli tri igraca koji su odma zauzeli startno mesto. I to se vidi i kod Bahara i kod ostalih, pogotovo kod Krasoa. Tako da uvek Terza mora da sjebe sve…
F

FM'd

pre 7 meseci

Stamenic i Mitrovic jedno 2 tekme na klupu, Mijailovic na zadnjeg veznog, Olajnika na levog wing back-a a ovi kao dzokeri. Krasso mora da igra od pocetka, bez njega nema lucidnosti u napadu,steta sto ne igra dobro pressing. On i Katai u napadu bi bili ubitacni, trebalo bi to probati makar u nasem prventsvu.
C

Cz1952

pre 7 meseci

Sve si tacno rekao i ne razumem ove minuse. Izgleda da neko sedi i po ceo dan brani ono sto se braniti ne moze.
P

Partymaker

pre 7 meseci

Tako se namestilo, moglo je bolje ali kao navijač nisam bas ni nezadovoljan. Nismo imali sreće da iskoristimo još neku šansu da postignemo golove ali Bože moj, nista jos nije gotovo
T

Trike

pre 7 meseci

EEEEEE moj Bahar i ti si mi neki trener a i onaj vazemalski TERZIC (NISTA NEZNAJU) .Pazite oni imaju MIJAILOVICA ka zadnji vezni momak daje srce na terenu oni ga setaju sa pozicije na poziciju ,drze Mitrovica u tim a on jadan od fudbala zna samo da trci,onaj hvljeni hvang em je malecak em nezna da sutira ,e naucio da izvodi kornere gde od 8 kornera ubode 2. a kosta 5 miliona evrica TUZNO I ZALOSNO.
P

Partizanov vesnik

pre 7 meseci

Postali ste gori od Žeksa, a to je neverovatan poduhvat sam po sebi. On makar ume da kaže nekad nešto dobro za Zvezdu, kod vas toga nema. Promenite lepo ime u partizansport, pa da onda lepo možete da nastavite da radite to što radite, a da mi koji očekujemo sportske a ne Partizanove navijačke vesti odemo lepo na druge portale gde će naša očekivanja biti ispunjena.
8

80 miliona

pre 7 meseci

ajmo "hrabra zvezda prodala kozu skupo .." i ostali naruceni tekstovi . Kaze juce Rendula " trebace im dva ,tri meseca da se uigraju"...haha ma vazi , 3 godine bre . Opravdanja za ispumpane pare kroz nove Kulibalije

Gosthjk

pre 7 meseci

Drago mi je da su Zvezadši konačno krenuli da pišu protiv ove kampanje blaćenja kluba i igara koja traje već neko vreme. Konačno da se javi neko ko vidi stvari kako treba i nije obojen crno-belim bojama a predstavlja se kao Zvezdaš. Verujem da nijedan pravi Zvezdaš nije nezaovoljan utakmicom od sinoć. Da je moglo bolje, jeste. Da je bilo loše, nije. Šteta što ne ugurasmo i treći gol nekako. Ali ovolika količina kritika i pljuvanja, apsolutno nema osnova. Bravo momci, cepajte dalje, a grupu prolazimo sigurno, samo je pitanje sa kog mesta.
l

ljubitelj istine

pre 7 meseci

Treba upariti Kangu sa Hvan in beomom. Gk Glazer-rb Mijailović,cb Dragović,cb Điga,lb Rodić-cmf Kanga,cmf Hvan In Beom-rmf Ivanić amf Katai lmf Bukari-Šerif.
A

Ali...

pre 7 meseci

Moraju da igraju Kraso koji je doktor i Olajinka...kako su usli sve je ktenulo na bolje...
Y

YayaT

pre 7 meseci

Prvo,hvala bogu da procitam nesto a da nije od onog talentovanog novinara sto preskace lastis. Drugo, svaka cast na analizi. Ljudi, moramo da razumemo Baraka. Dosao covek u novu zemlju, nov klub, novi tim. Ovo je njegov prvi posao u inostranstvu. Ma koliko da je dobar trener, covek je pre svega a svakome treba period za adaptaciju. Ovo vazi sve igrace koji su dosli- jednostavno jos mnogo toga treba da klikne. Nesumnjivo,imamo veliki potencijal ALI BAraku je receno da mora da forsira klince da bi klub ziveo. To je Terzina filozofija i mislim da je pogresna. Bukarijeva vrednost je porasla visestruko, sto zbog SP , sto zbog odlicnih izdanja u LS. I sto bi mi sada gurali nekog klinca i trpeli rezultatski kad nam je Bukari napravio tu kintu. To je zdrav primer i smernica kako treba raditi. Tako ce biti i sa Djigom i sa Glazerom. Sa druge strane moras i da prihvatis neke finansijke gubitke na poziciji ali da dobijes na rezultatu. Zasto bi Mitrovic zauzimao mesto Kataiju, nasem najboljem igracu? Nema logike. Zasto smo Sanoga tek tako otpisali? Pa on bi pokidao ovaj ceo vezni red Young Boysa, uz odgovarajuce pripreme i motivaciju.
Š

Škrabotina

pre 7 meseci

Trpanje Mitrovića razumem do nekle, koliko god mi se ne svidja. Ali forsiranje Rodića, pogotovo nakon dovodjenja Degeneka, koji ume da odigra desnog beka i dozvoli Mijailoviću da se premesti u sredinu (kada mali Stamenić kiksira kao sinoć)...e to mi je nepojmljivo.
S

Sherlocked

pre 7 meseci

Ovo nije normalno , na svakih sat vremena idu tekstovi koji blate Bahara , samo se smenjuju dva "novinara" . Ispade Bahar amater koji je zalutao i vodi neku ekipu prvi put u zivotu , po vasim tekstovima. I svaki autor teksta je po difoltu ekspert za fudbal.
l

lunatic

pre 7 meseci

pa kad je glup,umesto Stamenica treba da igra Mijailovic deckova prirodna pozicija i tu je najbolji
q

qwerty2589

pre 7 meseci

Joj iskusni vezista iz Backog jarka. znamo brate znamo.moze li samo mirko ivanic.
L

Letaq

pre 7 meseci

Ja ne znam da li taj Sabah ima 11 istih dresova:)) ?Toliko o tome, mada gubili su oni i od kojekakvih ribarskih udruženja,konobara i volontera.Svega smo se nagledali.
S

Saša_Partizan

pre 7 meseci

Razmotri činjenicu da su vam u prve dve utakmice protivnici uputili preko 70 suteva sto u gol sto u pravcu gola dok ste vi to isto ali svega skromnih 25.Ipak ste rekorderi da se nehvalimo samo mo u Partizanu...
Z

Za sasu

pre 7 meseci

Ma 170,ali opet imamo u dva kola jedan bod vise nego vi u celoj sezoni Ls svojevrememo.Samo mi nije jasno,zasto grobar uvek mora da izgovori neku laz i to lako proverljivu.Jbt ,ja ne bih smeo sam sebe u ogledalo da pogledam.
E

E moj Saša

pre 7 meseci

Nemoj da ti je teško, uporedi Lajpcig od 500 miliona kod kuće protiv Sitija i Zvezdu u gostima protiv njih, i napad i odbrana, pa pričaj nešto.
S

SrceSrbije

pre 7 meseci

Auuu Majko sta rade Mediji i Novinari. Dosta bre vise, dosadni ste
Z

Zaim

pre 7 meseci

Nece vam proci to perfidno blacenje Zvezde i Baraka.Navijaci su posle utakmice rekli sta misle.Sta bi bilo da izgubismo,ni Dunav nas ne bi oprao.Ne secam se ovakvi teksto a kad neki dobise 5 komada od amatera.Ako se bude menjao trener menjat ce ga najverniji i oni koji idu na sva gostovanja.Do tada podrska za Bahara.
C

COOL

pre 7 meseci

Meni ne smetaju tekstovi o Zvezdi i LS uopšte. Naravno ima tekstova napisanih sa tendencijom da se nanese šteta klubu ali to treba ignorisati.
n

npr

pre 7 meseci

A zasto se vi iz mocart ekipe, pored toga sto se vidi da imate trenerske stručnjake u štabu, ne prijavite u FSS uzmete lepo trenersku licencu i pokazete Baharu, Mrkeli, Peri i Žiki kako treba da se vodi utakmica, koji igraci trebaju da igraju, a koji ne itd. To bi bila baš bas inspiritivna prica za sve nas a dokaz za vas da ste toliko strucni i kompetentni da ispravljate krive drine.
T

Treba biti realan.

pre 7 meseci

1. Doveden Olanjika - Nije bolji od Kataija 2. Stamenic = ili losiji od Sanoga 3. Hvang - za sada losiji od Kange i Kangwe 4. Nijedan novi defanzivac nije kao Erakovic 5. Mijailovic DMC igra beka i stopera a na klupi su Degenek, Spajic, Milunovic 6. Kraso - majstor koji je lenj i vrv nervira saigrace. 7. Glazer isti kao Borjan. Dakle ok 8. I jedini po meni pogodak je ovaj razbijac u napadu. Opasan igrac koji moze gurati zvezdu. Sve u svemu ja kao grobar mislim da ste vi dali plate i platili obestecenja za novajlije a da to nije to..Niste jaci nego prosle godine. Dodao bih da je talentovani Azarov otisao, Vigo koji je pravi bek je na tribinama..Katai klupa losijem od sebe, mali Lucic klupa Mitrovicu, tj.losijem od sebe..Degenek klupa, a sa Dragovicem bi mogao odmeniti Erakovica itd...Ispasce na kraju da je trener promasaj sa.svonim fiks idejama.. Pozz.od.Grobara
c

ccccccc

pre 7 meseci

Koliko briga navijača samo proglašene institucije!
C

Cccc

pre 7 meseci

Ne nam dali iko primećuje da nam je duel igra i agresivnost najveći problem. Bilo da je nasa liga ili LS većinu duela su naši igrači izgubili i nemoguće je da su svi fizički dominantni od njih. Naši protivnici sa svim konform dobijaju duele bilo u odbrani bilo u napadu. Šta mi je upalo u oči svi naši igrači su u svojih šesnaest i niko ne izlazi na igrača na 25 ili trideset metara i blokira šut. Evo primer juče igrač JB sam ide dvadeset metara i ulazi u šesnaest i onda se pravi ili penal ili protivnik ima šut iz opasne zone.
B

BozicNS

pre 7 meseci

Ja imam 45god, i evo ne razumem o cemu se ovde non stop prica kao da smo izgubili, pa ljudi ovo je liga sampiona a ne nasa liga. Utakmica bila bas za gledanje, i jedni i drugi igrali otvoreno i sa preokretima, prava utakmica lige sampiona. Stvarno ne razumem
Y

YayaT

pre 7 meseci

zato smo matori ko konji pa se secamo sta je dobra utakmica. Ovi danasnji klinci misle da je sve Playstation i Premier liga, i zive u nekim teorijama zavere non stop.
C

Claudio Lopez

pre 7 meseci

Mene Bahar dosta podseca na Dekija kad nas je vodio... Toliko je tvrdoglav u nekim svojim zamislima i ne zeli da odstupi iako mu ne donose rezultat.Konkretno i vrapci na grani vide da bez Kange niko živi ne može da prenese loptu i uputi dobar pas ka napred, drugo, Katai jeste prespor i nema snage za celu utakmicu al i dalje je doktor fudbala za našu ligu i lagano rešava domaće ekipe, među njima i Partizan. Znači u Evropi Kanga mora da igra u domaćoj ligi Katai! Ko lupi minus samo nek pogleda statostiku po broju golova i asistencija Kataija i Kange samo će mu se ukazati. Pozdrav
L

LeoLajke

pre 7 meseci

Izgubljena bitka je ona protiv Norvežana!Koliko beše bilo komada pet ili šest? Ovo sinoć je bila Euro-Liga a ono sa Norvežanima treće razredno takmičenje! I ko je izgubio i šta? Pogledajte se malo u ogledalo i taj prst okrenite prema sebi!
D

Drvo

pre 7 meseci

Pojeli su nas na snagu, igrali smo mnogo široko. Mitrović i Bukari su previše jednodimenzionalni igrači, doduše ovaj drugi je za sad koristan jer je sumanuto brz. Stamenić da pređe ne štopera ili batali karijeru.
D

DedaBranko

pre 7 meseci

E sad je dosta. Apelujem na sve zvezdase da prestanu da na portalima kritikuju trenera igrace upravu. Pa jel vama jasno da vecinu pluseva dobijate od grobara? Cemu to? Jel shvatate da je ovo peti tekst danas gde se ponizuje Zvezda a zbog cega da vas pitam? jel smo mi to izgubili na punoj marakani 0-5 ili o cemu se ovde bre radi? Da li ne vidite da se i na terenu i van terena stvara atmosfera za rusenje Zvezde? Prestanite pljuvati tim javno!!!
s

slavuj

pre 7 meseci

Deda Branko@ Što ti smeta da se kritikuje igra , ako nije dobra. Fora je u tome da vi niste dobili utakmicu koju ste morali dobiti, ako mislite na Evropu u proljeće. Bolje kritike i ukazivanja na greške, nego hvalospjevi nakon Mančestera, kao da ste pobijedili, gdje su vas iz Bgd štampe opjevali kao Marka Kraljevića u epskoj pjesmi. To nije bilo od koristi jer je kao magla sakrilo probleme u igri i vođenju tima. Haotično je Bahar pripremio utakmicu i izvršio haotične i nasumične izmjene gdje uveo čak i nespremnog Kataia, što govori kako je bio u kanalu , jer uvodi povrijeđenog igrača koji je igrao na kašičicu od početka i kojem je trener sam rekao da nije u planovima i da će biti krajnja opcija. On hoće brze igrače , a Katai zna fudbala najviše od vaših igrača, ali nije brz. Tragično je da Barakovi brzi ne znaju fudbala, pa opet daj Kataia. Stamenić tanak, a baš je muka gledati Mićka na beku kako se muči sa bržim i mlađim igračima, a on zadnji vezni, zna faudbala , ali je spor. Za to vrijeme dva desna beka ni na klupi. Šta će vam Vigo, kojeg ste doveli i o njemu bajke pisali, a on na tribinama i prima kintu redovno. Takođe uzeli ste Nikolića , izgleda samo zato što je dao gol Partizanu, a i on na tribinama. Zato treba istrpiti kritike, bar objektivnih navijača drugog kluba, ako nećete vi ili ne vidite. Možda vam ipak otvorimo horizonte da i vi to primijetite.
w

warszaw

pre 7 meseci

I nemacka je uzivala do 45, zvezdi je sad isto stigla 1945!
F

Figueroa

pre 7 meseci

Sramni tekstovi od jutros pune novinske i tekstove na portalima,kao da smo izgubili 0-5...ali ipak Zvezdasku publiku ne mozes fa prevaris...aplauzi koji su uslijedili poslije utakmice sve govore...Publika je platila poprilicno skupe ulaznice za nas standard,dosla sa zeljom da konacno vidi nesto...i vidjela je....utakmicu sa puno tempa,trcanja,htjenja,sa puno sansi i na kraju golova...gto sto su nasa ocekivanja nerealna i sto je ovo Evropa i sudar podjednakih ekipa sa ogranicenim kvalitetom za ovaj rang takmicenja,to je druga stvar,ovo su otprilike gledajuci kvalitet ekipe timovi koji bi se borili sa realnim sansama za prolazak grupne faze lige Evrope i nista vise... Mi koji smo bili na stadionu sinos smo otisli kuci sa oporim ukusom,naravno jer nismo pobijedili ali kad se saberu utisci gledali smo jednu dobru,dinamicnu i zanimljivu evro utakmicu..
M

Motilo

pre 7 meseci

A šta očekuješ od grobarskog portala da hvale Zvezdu????
'

'Don Vito Corleone

pre 7 meseci

Koliko tekstova gde se omalovažava Zvezda. Znamo svi da Zvezda poslednjih pet šest utakmica ne igra dobro, ali čemu pet šest tekstova gde se udara po Zvezdi. Ako nekome nije jasno, Zvezda igra sedam godina stalno Evro grupu, Zvezda igra tri puta u pet godina u LŠ, Zvezda je igrala četiri lige Evrope od toga tri proleća, pa šta hoćete da osvojimo ligu šampiona sa budžetom od 40 - 50 miliona evra???? Ovaj tim je u fazi stvaranja, došao je kompletno novi stručni štab, dosta novih igrača, kada se sve to ukomponuje i uigra, biće Zvezda mnogo bolja. Od Zvezde najviše očekujem sledeće Evro sezone. Daj neki tekst o malom klubu, protiv koga oni igraju večeras, a daaaa pregazila to omladinska škola Norsjelanda.
U

U inat dusmanima

pre 7 meseci

@corleone,,, Seti se samo ko je sponzor igokeje u kosarci i sve ce ti biti jasno!
S

Svakako

pre 7 meseci

Bolje da igra Partizan nego TSC ili Čukarički
G

Gost44444

pre 7 meseci

@U inat dusmanima. Zasto onda uopste i pratite ovaj portal i komentarisete onda?
S

Saša_PFC

pre 7 meseci

Polako pisace se i nesto lepo o Zvezdi..sacekajte malo da dodju utakmice protiv Surdulice ili slicnih ekipa gde sudija moze da vam svira penal i da iskljuci protivniku igraca...cemu sad frka posle ocajnih izdanja. Treba da ospu drvlje i kamenje po C.Zvezdi druze...placate dva igraca 10.mil.evra koji vrede 6.mil.evra...pa sra mislis da je neko lud.Pogledajte YB....ima 27 igraca na raspolaganju i pocetak sezone su docekali u +19.mil.evra...sa druge strane C.Zvezda ima 34.igraca i pocetak sezone docekala sa velikim minusom.Sinoc ste zahvaljujuci sreci dosli do boda a da nepricamo koliko je bilo srece protiv City-a gde ste bili topovsko meso sa celih 25% posedq loote..ocekujes neko danas da vas hvali...neozbiljno.
'

'Don Vito Corleone

pre 7 meseci

@Saša PFC. Jel te nije sramota da se javiš posle šest godina bez titule, jel te nije sramota da se javiš posle skoro 15 godina bez lige šampiona, jel te nije sramota da se javiš posle one dve uzastopne pobede iz prelaza i penalima u 90+, i onih posle autogolova. Važno da si ti pažljivo pratio sinoć Zvezdu Evropskog i Svetskog šampiona u ligi šampiona. Neko ima sreću pa nije primio 10 golova od aktuelnog šampiona Evrope, a neko ima sreću pa nije primio 10 golova od omladinaca Norsjelanda. NEĆETE NI OVE GODINE OSVOJITI TITULU, ŠTO PRE TO SHVATITE BIĆE VAM POSLE LAKŠE.
D

Dejcek

pre 7 meseci

Cutim celo jutro, al sad ga preteraste. Od*ebite vise od Zvezde. Ja, Delija, ne smatram da smo nista izgubili, osvojili smo bod, dali 2 gola, mogli jos 2, dobro, mogli i da primimo, al to je Liga Sampiona, takmicenje koje navijacima koji ne navijaju za Zvezdanu Zvezdu nije poznato. Kvalitetan tim, imamo i kvalitetne izmene, lecice to sve. Pa i da ne legne, nije smak sveta. Puno srce kad se viori musema na Rajku, prosto da se covek zaplace od srece. Mrsite m*da sa nekim analizama i crnim slutnjama, objasnite mi kakav uticaj zelite da postignete blateci Mitrovica i Stamenica? Sta vam je cilj? Da zbog vaseg blacenja odigraju bolje?! Sef i struka znaju najbolje, vide sve, snalazice se usput. Te ovaj mec presudan, te onaj, te derbi. Ni jedan nije presudan, videcemo na kraju sezone sta i kako. A i da je sezona neuspesna, pa ne moze svaka da bude uspesna, nije zdravo. Peče Zvezdina LS, bridi. Ne daj Boze da se postigne neki pozitivan rezultat, ovi pljuvaci bi svisnuli. Oladite vise...
r

reb8888

pre 7 meseci

...sanogo je bio spor ali jedno remplovanje i igrac je izbacen iz ravnoteze i lopta je u sanogovim nogama, pogotovo je u evropi njegov ucinak bio vidljiv i izgleda nezamenjiv...
S

Saša_PFC

pre 7 meseci

Najveci problem C.Zvezde je odsustvo kritike...kada se odigra onakva utakmica u Engleskoj sa posedom lopte 25%,dozvoljenih 36 suteva i od toga cak 14 odbrana golmana Glazera i na sve to jos dodamo da je City potcenio C.Zvezdu i to sa drugim timom.Ciatamo i dalje bajke o toj utakmici a niko nije napisao da nisu sastavili 3.dodavanja i gubili loptu to je jasan pokazatelj koliko je lose pripremjena ekipa.Takodje bih napomenuo mozda i najveci problem...igranje prijateljskih utaknica u domacem prvenstvu.Veoma lako je dokazivo a i od svzga vise je bila potrebna kritika i realna analiza a ne ovako pricati kako su Vozdovac i Ĉukariĉki imali srece pa su eto pobedili C.Zvezdu.Niko nespominje da su om dve utakmice odlozene i to ne bilo koje dve...dva najjaca rivala u domacen prvenstvu.odigras utakmicu i jasno vidis gde se ekipa nalazi i u cemu je problem ako ga ima.
L

Letaq

pre 7 meseci

Ne znam odakle ovoliko komentara zluradih komsija, koje su Sabah i Nordsijand oducili od fudbala ili kako vec zovu ti anonimusi(Nordsjiland inače selendra sa 20000celjadi).Zvezda konačno fizički jača od ozbiljnog tima kakav je prvak Svjcarske, jedva su stajali na nogama zadnjih 25min.Tada su svedeni na nivo IMT/Radnik/Javor. Šteta za tri boda, ali približavamo se nivou Ls
@

@Letaq

pre 7 meseci

Njohovi sponzori fiziinisane igokeje pokusavaju ovakim tekstovima da teraju Baraka i unesu nemir u Zvezdu,vise su nego Providno sta rade!
I

Igi33

pre 7 meseci

Inače šampion Švajcarske je projektovan da osvoji LS ove god 🤣
N

Nordsjeland x6

pre 7 meseci

A pazi ti samo ko se to nama smeje ovde zbog remija sa Sampionom Svajcarske Jang Bojsom,navijaci jsd kluba koji je u totalnom Bankrotu zbog abnormalnog duga od preko 100.mil evra zbog cega im je upravo i struja isecena,kluba koji titulu video nije 6-7 punih godina a LS igrao nije vise od 20 punih godina,kluba koji u nasoj ligi nikoga zivog da pobedi ne moze na posteno bez sudija i kradenih 2-3 penala po jednom mecu,kluba koji u Evropi drzi najvece negativne rekorde u istoriji fudbala i cim promoli nos u Evropu popije odmah 5ardu ili 6tardu ko od ove decurlije iz Danske..itd itd ko bi pa normalan hteo da bude navijac takvog kluba koji uskoro ide na dobos zbog najveceg duga na celom Balkanu!
P

Podrska za Upravu

pre 7 meseci

Ma jasta kako da ne haha...Bahar,Terza,Uprava,Igraci,Navijaci...itd ma "nista ne valja" jel tako, ali zato valja tamo neki klub koji titulu video nije cak zadnjih 6-7.god a LS igrao nije preko 20.god,i koji nikoga zivog u nasoj ligi da pobedi ne moze bez svojih jsd sudija i poklonjenih bar 2-3 penala po mecu,klub koji cim promoli nos u Evropu odmah ga 6tardiraju tamo neka decurlija iz Danske i autolimari iz Sabaha iz Azerbejdzana,klub koji ima najvise 5-ardi u istoriji Evropskog takmicenja poput legendarnih bruka protiv: Dinama iz zagreba,Samroka,Petah Tikve,Austrije Bec,Rapida,Liona...Nordsjelanda...itd itd i ostalh klubova koji su im redovno davali po 5-6 komada kad god su igrali u Evropi! Mozda takav klub "valja" sto vise neuspeha i brukanja to bolje,jel tako?
M

Masni Feniks

pre 7 meseci

Dosadni ste vise sa ovim gubitnicima , zvezdu i partizan treba ugasiti i napraviti KRIKET KLUBOVE
O

Odlazi obradovicu

pre 7 meseci

Za pune tri godine u klubu sa 35.mil budzetom od 10 trofeja osvojio si samo Jedan i jos izgubio i ovaj u aba kupu od Filijale buducnosti,dokle vise tako,Odlazi iz kluba i povedi savica sa sobom!
P

Pobogu...

pre 7 meseci

Izvinite, nisam pratio, koliko je Zvezda juče izgubila? Po ovom tekstovima čovek bi pomislio da je bilo 0:5 kao sa Nordesednepednejelandodom.
@

@pobogu

pre 7 meseci

Pa vidis da sponzori igokeje u KK spinuju namerno protiv Zvezde jer zele da oteraju Bahara preko medija,o tome se radi!
k

kakvo je ovo

pre 7 meseci

prepucavanje jedni spinuju (novinari) drugi pljuju treci brane...generalno sadrzajna i kvalitetna utakmica sa usponima i padovima kod obe izjednacene ekipe Baraku otvorila oci na sve kvalitete i mane ekipe...jos smo u igri tek je pocelo pamet u glavu zbote redove i samo napred...realna kritika da pljuvanje ne...
h

hahahhahahah

pre 7 meseci

Ultra kopu se osladilo zidanje pa pevanje u navijanje zapostavili, e moj Severu. Ne znam ko vodi navijanje sada ali je raspad sistema.
B

BicuSlobodan

pre 7 meseci

Zvezda kad je igrala 352 imala je bolju igru i to zbog sledećeg: Pored standardna tri vezna igrao je Kraso koji se iz napada priključivao sredini i učestvovao u kreiranju akcija. Krilni bekovi Bukari i Mitrović su bili opasniji jer su njihovi prodori i centaršutevi imali koga da nađu u šesnaestercu gde je sad usamljeni Ndjaje. U ovoj formaciji 4321 koju sad igramo Rodić i Mijailović ne učestvuju ni kao ispomoć napadu i samo su defanzivno orijentisani i samim tim smo ofanzivno impotentni.
g

gosttttttt

pre 7 meseci

Pa do skoro 3 5 2 nije odgovaralo, svi hoće 4 2 3 1, sad igramo sa četvorkom pozadi vi trazite 3 5 2. Trla baba itd...
P

Pera genije

pre 7 meseci

Osnovni Zvezdin problem je slaba forma Stamenića i Mitrovića koji su na početku sezone kidali a sada su postali skroz indolentni. To se posebno odnosi na Mitrovića i Bahar da ga je zamenio u 20 minutu ne bi pogrešio, čak i na poluvremenu da je to uradio bilo bi bolje, ovako je ta izmena došla kasno tako da smo 60-65minuta igrali malte ne bez leve strane. Druga stvar koja je po meni izuzetno dobro zamišljena a nije do kraja ili bar ne uvek sprovedena je bilo da u poslednjoj liniji imamo 4igrača. Imali smo trojicu Đigu, Dragovića i Rodića. Mićko se u fazi napada otvarao desno u fazi odbrane ulazio više ka sredini i pomagao u prvom redu Stameniću a onda i Hvanu. To se jasno videlo po tome koliko je puta Điga izašao do desne aut linije i zatvorio njihov napad. Rodić je to protiv Sitija uradio mnogo bolje nego Mićko sinoć. Dakle ono što ja zameram Baharu su možda samo zakasnele izmene. Sve ovo drugo nije bilo toliko loše koliko se danas predstavlja po portalima. Niti smo mi vanzemaljci, niti su oni baš toliki paceri kao što se potencira. Ipak je ovo LŠ, onakav ritam iz prvog poluvremena i poslednjih pola sata je za svaku pohvalu. YB je jedna jako dobra i fizički snažna ekipa, Zvezda jeste možda talentovanija, sa više igrača koji imaju to nešto ali to sinoć nije bilo dovoljno što opet ne znači da u nekim budućim utakmicama ne dođe do izražaja?
Š

Škrabotina

pre 7 meseci

Lučić je za Mitrovića Kristijano iz najboljih dana. Istina da nije defanzivno kvalitetan, ali nije ni Mitrović u tom pogledu nešto posebno. Tu je i Olanjinka koji je neka vrsta defanzivca u napadu. Ne postoji ni jedan razlog da Mitrović igra standardno osim ako nije u tip top formi.
j

jel može

pre 7 meseci

neki tekst o jučerašnjoj utakmici zvezde???
h

hulio

pre 7 meseci

Zasto ste prodali Azarova ? Los je za Zvezdu a dobar za Šahtjor i to standardan ...rodic spor i nijedan centar sut ..mitrovica prodati
A

Azarov

pre 7 meseci

Dobar možda jeste, ali opet juče kroz njega pao prvi gol protiv ekipe koja nije nivo Lige šampiona.
a

abc

pre 7 meseci

Timovi u LŠ igraju sa mnogo automatizma, što bi se reklo "bez gledanja", mi smo tu u debelom zaostatku jer Hvan i Stamenić igraju zajedno valjda tek četvrtu utakmicu. Uopšte, vidi se da umesto otvaranja nama se dešavaju sudaranja na terenu, Hvan se traži a Stamenić se malo izgubio, čivek koji je došao iz Kopenhagena bi morao da ima mnogo više dobijenih duela, mnogo više tačnih pasova, sigurnije da odigrava glavim....Izlizano ali tačno "potrebno je vreme da proigraju".
1

1980

pre 7 meseci

Džaba pare i podrška dok su u klubu Terzić i Mrkela. Moraju sposobniji ljudi. Terzić i Mrkela nisu za evropski nivo fudbala.
T

Terza i Mrkela

pre 7 meseci

...stavili🔒na klub bez struje,puna podrska za njih!👍
P

Popsi

pre 7 meseci

Izgubili smo sredinu terena jer je igrao Mitrović. In Boem mora da igra osmicu. Kraso je trebalo ranije da uđe.
?

??

pre 7 meseci

Celsi uliozi milione i milione za dve godine, u te dve gosine sredina tabele. Mi jedne godine ulizili 10m i odma bi pobede u ls
A

Ajde

pre 7 meseci

Što vi pišete, nego prenosite i zapažanja nekog švajcarskog novinara. Koji eto rekao da je bilo malo vrelije u Haifi, koji su isto fantastični navijači. I ovde se loži masa celo jutro i piše budalaštine. Već sam negde napisao da je svet obišla koreografija i golovi ostalo nikog ne zanima. Odigrali smo nerešeno, ova ekipa nije ni blizu pravog izdanja, idemo dalje. Ubeđen sam da će igrati mnogo bolje, a to zna svaki iskreni Zvezdaš. Zato opušteno.
P

Providno

pre 7 meseci

AUUU KOJE SPINOVANJE PROTIV ZVEZDE CEO DAN DANAS,BOLI 6-7 ZVEZDINIH TITULA I TRI LS SPONZORE IGOKEJE.
O

Odlazi Terzicu

pre 7 meseci

Da se ne lazemo, ovo do sada i u nasoj ligi i LŠ je potpuni fijasko i mora da odgovara samo Terzic i niko drugi !!!
P

Poosi

pre 7 meseci

Grobarske fore. Terzić ima apsolutnu podršku.
O

Odlazi zeljko

pre 7 meseci

Gubimo od Studenata u finalu aba kupa sa najvecim budzetom u istoriji,Odlazi zeljko!
K

Klint

pre 7 meseci

Novinaru, sve znas, a nikako da napomenes da je Hvang skoro stigao, da kako sam kaze, nije jos spreman (to kaze Korejanac) i da taj vezni red koji kritikujes je na okupu odnedavno. Nije mi samo jasno da li ovakve tekstove koje od sinoc stancujete pisete ato sto zelite sebi da date na znacaju ili je neka kampanja u pitanju? Da se razumemo, CZ ne zasluzuje ni neke hvalospeve za ono sinoc, ali posteno su se borili 97 minuta i zasluzili su makar korektno izvestavanje.
S

Svaki

pre 7 meseci

Normalan navijač, znao je da će mu trebati vremena, mislim na hvana. A ovi šta trabunjaj, ne treba obraćati pažnju. Mislim da treba vratiti Krasoa i Olajinku u startnu postavu. Neko moje zapažanje do sada.
Z

Zeleni tvor

pre 7 meseci

Kakva vam je ovo kampanja ? Nesto slicno kampanji protiv Viga ?
г

гостиварски

pre 7 meseci

Све сами аналитичари! Проблем је недостатак осигурача, само најквалитетније екипе могу да играју без њега и да трпе Иванића са његовим неиспуњавањем дефанзивних задатака. Значи осигурач испред задње линије, више слободе за Стаменића и посебно Хванга да иду напред и учествују у игри у нападу. Друго, може и овако, али да имамо одбрану са одговарајућим физикалијама, ту тренутно одскаче само Ђига са брзином, Драговић је успорио, Мијаиловић није тај ниво, о Родићу да не причам. Опет кажем, екипа није скоцкана до краја и управо због тога резултат против Јанг Бојса није неуспех струке него управе.
P

Pera genije

pre 7 meseci

Pa nije baš da Ivanić ne igra defanzivu. Protiv Sitija Rodri se baš nije nešto naigrao? Kako Ivanić izađe ovaj protiv Krasooa prođe kao pored čunja i dade gol.
M

Marko1105

pre 7 meseci

Objasni to Baharu koji nije ni probao da uigrava Ada kao osiguraca!! Ja mislim da to jeste problem, ali nije jedini. Ekipa koja igra LS ne moze da pocne takmicenje bez registrovanog najmanje jednog desnog i najmanje jednog levog beka (svaka cast Rodicu, ali ima snage za 45 min ovog nivoa fudbala. Dobar igrac, mnogo je dao Zvezdi, ali to ne znaci da mora u 11 da bude u LS). Da li je bilo ko od novinara ili navijaca napadao upravu i strucni stab zbog tog podatka?! Mijailovic gine za Zvezdu. Svaka mu cast. Ali on je morao da bude igrac koji menja nekog ofanzivca kada vodimo protiv YB na primer 2:0 u nekom 60-70.min da zatvori malo kao zadnji vezni. Dalje, da li iko u Srbiji sme da kaze bilo sta protiv rukovodstva Zvezde zbog toga sto su prodali Erakovica i Azarova koji bi u sistemu Baraka 3 5 2 bili idealni? Dalje, da li iko sme da pita upravu i trenera zasto se forsiraju Mitrovic i Lucic i gde je Nedeljkovic koji je zaista veliki talenat i potencijal na desnom beku? Da li bilo ko sme da pita trenera zbog cega je poceo da izmislja i menja formacije i igrace kada se letos videlo da pocinje lepo da funkcionise sa timom koji je forsirao? Zbezda mora da igra u sistemu 3 5 2 ili 4 4 2 sa ovakvim timovima Glazer Degenek, Dragovic, Djiga Nedeljkovic, ? (nemamo levog beka ni wing beka za LS) Stamenic, Hwang, Ivanic Bukari, Ndiaje ili Glazer Degenek, Dragovic, Djiga, ?(Rodic) Stamenic, Hwang, Bukari, Ivanic Kraso, Ndiaje prve izmene Olayinka, Katai, Kanga, Kangva, Ado, Mijailovic, Mitrovic i kraj price
r

realan 12412

pre 7 meseci

Kakvo objektivno novinarstvo jbt. da li iko u redakciji prati fudbal?
G

Goust

pre 7 meseci

Ja ne mogu da verujem da vi ne prestajete. Gde samo 'nalazite' toliku inspiracuju.
Z

Zvezda le

pre 7 meseci

Zvezda nije izgubila, odigrala je nerešeno, ovo nije superliga Srbije, ovo je Liga Šampiona, prestanite da stavljate pritisak na igrače i na klub već dajte im podršku, kajaćete se svih ovih naslova u decembru mesecu kada se nadjemo u žrebu za nastavak evrosezone. Nadam se da igrači ne čitaju ovakve naslove već da veruju u sebi i da ce na kraju zapušiti usta svim kritičarima. Mislim da je najteže igrati u Srbiji, toliko brzo te dignu do neba a još brže te gurnu metar ispod zemlje.
S

Stanislav Karasi

pre 7 meseci

umesto Rodića trebao je da igra Krmpotić,a i Husref Musemić je trebao da igra umesto Šerifa....sve u svemu ni Nula nije loš rezultat..
R

RealNo1

pre 7 meseci

Шта је вама са моцарта, чему оволико текстова и глупости? Одиграли су 2-2, нису изгубили 10-0. Да је. могло боље, могло је. Звезда контролисала 70 минута утакмице, Јанг Бојс 20.
N

NAJBOLJE

pre 7 meseci

Zvezdaši, zamislite Zvezdu s recimo Vidićem na čelu kluba. Mislite li da će se tako nešto desiti u ovakvim okolnostima? Sami sebi odgovorite i setite se i toga kada naredni put budete glasali.
1

1504

pre 7 meseci

To sto je neko bio vrhunski fudbaler ne znači da će biti dobar predsednik kluba ili saveza a još bez iskustva u tim vodama... On treba da radi a ne da čeka da bude presednik.. Eno Pirlo trener ne znam kog tima u Italiji sad... Njemu izgleda ispod časti da radi u nekom manjem klubu... Ja ne znam da li je uopšte negde radio od kad je u penziji bilo kao trener ili funkcioner?
k

kendisport

pre 7 meseci

@1504 Ne bre evo doci ce Vidic koji je osam godina radio sa Fergusonom u verovatno najsavrsenije postavljenoj fudbalskoj organizaciji i klubu da se uci da bude trener u Javoru ili Surdulici.
n

nemanja1512

pre 7 meseci

brate al ste dosadni, 2000 tekstova kao da smo izgubili 5-0 od sevojna a ne 2-2 sa protivnikom u ligi sampiona de oladite malo i malo pisite o drugoj strani brda sta oni rade
I

Igi33

pre 7 meseci

Mene kao navijača Partizana raduje to što ne želite da sagledate svoje probleme i što ne volite da čujete kritiku na svoj račun, već gledate u tuđe dvorište i u tuđe probleme. Sve dok to budete radili dešavaće se novi Voždovac i Čuka i Jang Bojs i sve ćete dalje biti od titule. Ja uživam dok čitam komentare osoba poput tebe
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Nista oni igraju ko Atletiko i Real u jedno. Zar ne vidiš te veličanstvene preokrete protiv velikana iz Niša, Surdulice... ti maestralno iznuđeni penali i nadohnadi vremena i slično. Neće oni da se igraju sa tamo nekim Bojsima, Sitijima i sličnom buranijom.
@

@IGI

pre 7 meseci

Pa ti gledaš u tuđe dvorište, a ne mi. Po čitav dan ste na zvezdini vestima, i kažeš da mi gledamo tuđe dvorište. Čitav dan se pišu tekstovi, kao da je bilo 5:0 za jang bojs, pišete gluposti o nekom navijanju, a vas nema 50 na stadionu. O čemu ti pričaš druže, jesi li ti realan. Kakva je ovo zamena teza. Neverovatna propaganda.
G

Gosten

pre 7 meseci

Predobra utakmica,sadrzajna,prepuna sansi i dosta golova. Pustite vi ove grobare koji se predstavljaju kao navijaci Zvezde. Svi igraci su ginuli na terenu,jedino razocarenje je Mitrovic koji ne zasluzuje startnu postavu. Ova utakmica je bila na nivou lige sampiona, ne jer mi mozemo da se nosimo sa Lajpcigom,Sitijem,Barsom,Bajernom itd.nego sto se tempa tice. Mnogo je sadrzajnija utakmica bila recimo od meca Dortmund-Milan. I jos nesto, napadacu Zvezde je ponisten cist gol, igrac je bio van terena pa se ukljucio u igru. Cestitke Zvezdi i neka u Bernu bude vise nasih navijaca kao prosli put.Lajpcig ima budzet 440 miliona eura pa izgubi 7:0 od Man.Sitija pre par meseci. Pisete ovde kao da je Zvezda ulozila 350 miliona a ne 35 miliona u citav budzet.
С

Сале2323

pre 7 meseci

Укључење из аута у игру као најближи голу је увек био офсајд, па није јасно о чему причаш?!? Лепо људи овде причају, да је Звезда морала 3 бода да узме синоћ, јер ће бити заузврат много тешко да се у Берну игра сад на реми или на победу! Оно синоћ до 60 минута није личило ни на шта, тек после тога је Звезда заиграла. И није био Сити противник, већ Јанг Бојс кога смо увек драли и са слабијим тимовима. А сад имамо,не ли, никад скупљи тим! Нешто се ту не слаже!
A

Auuu

pre 7 meseci

Kakvi tekstovi od jutros izlaze o Zvezdi, kao da su izgubili 7:0 i to od trećeligaša a ne remizirali sa ekipom koja je istog kvaliteta. Tekstovi kao sastavi u osnovnoj školi sa što više prideva i neke metafore a autori u životu za loptom nisu potrčali... Ostavite Zvezdu i Bahara na miru biće to sve kako treba
Z

Zvezda d

pre 7 meseci

Da je pobedila, bila bi dva teksta. Sad izlaze tekstovi, kao na traci. A šta bi bilo da je izgubila, morali bi telefone ugasiti na dva dana. Nije nikakva tragedija odigrati nerešeno. Čitav dan neka kampanja, te oko navijanja, postavke igre, krila, bekova i raznih čuda. Svi pametuju.
?

??

pre 7 meseci

Pustite coveka na miru
N

Neobjasnjivo.

pre 7 meseci

Lajpcig kod kuce izgubi 1:3 od Mancester Sitija, ali nemacki novinari tamo ne izbacuju sad 100 clanaka vezano za taj mec kako su lose prosli i kako im trener ne valja.
d

dhdjdhd

pre 7 meseci

Sustina je da ovaj sastav nije uigran kako treba,prije svega u sinocnjem timu su bili 3 nova igaca od prije mjesec dana,u cijelom timu od prosle godine ostalo je par igraca ostalo su novajlije,vidi se da ne komuniciraju kako treba,u ekipi koju je Miloje trenirao i koja je usla u LS se vidjelo zajednistvo jer gro igraca ga je poznavalo i bilo upoznato sa sistemom rada,ovaj tim je promijenio u jednom mecu 3 formacije,ne kazem da je Bahar pogrijesio,jednostavno je trebao da se drzi principa iz priprema presing i odlicna kretnja lopte,nekako mi djeluje da je momentum ekipe bio prerano i da su se potrosili prije prve ozbiljne utakmice
t

terza magico

pre 7 meseci

Sta smo bre izgubili?????
Б

Балерине

pre 7 meseci

Коју кампању водите против Бахара хахахахха... Па Гвардиола је уложио најболесније паре у историји фудбала па у почетку ништа није освојио са Ситијем, ви сте већ посабрали утиске у септембру месецу и закључили да нешто не функционише... Ова екипа не само да ће да освоји титулу и да прође у ЛЕ него ће бити и прекретница у српском фудбалу, нешто што ће натерати остале да се запитају и да почну да играју модернији фудбал па ћете тада да се вратите на хвалоспеве које сте писали током припрема.
F

FMP 2

pre 7 meseci

Bila bi bruka da ne prezimite u Evropi, nakon toliko godina igranja
A

Ajde

pre 7 meseci

Više preterujte, sa ovim tekstovima. Svakih pola sata novi tekst. Baš preterujte, i ovo prelazi u neku vrstu kampanje, kao da su izbori.