Komentari na vest

Zvezda između Veljka Nikolića i Koste Nedeljkovića: Prva ponuda je verovatno najbolja…

D

Dedadakaze

pre 3 meseca

Samo tako nastavi doktore terzinjo,da od Rajka napravis Karaburmu....samo tako grobarčinooooo
V

V,di6ifk2 gdyrwxe

pre 3 meseca

5sh
K

Konkretno

pre 3 meseca

Ako je novac stvarno toliki onda je prodaja Nedeljkovica top posao a vi pisite sta hocete.Decko je dobar mlad igrac i nista vise od toga.Dobro obucen igrac takticki na svojoj poziciji ali sa gomilom mana na koje ce Englezi potrositi puno da bi ih ispravili.Katastrofalna leva noga ,bez ikakvog driblinga gore sve po sablonu.Kad nema vise gde gore desnom ulazak u sredinu i povratna nazad.Svaki put isto.Dosta drven i krut a jos u pubertetu ,morace ozbiljno da rade na njegovoj fleksibilnosti i okretnosti.
M

Mrcina

pre 3 meseca

Apsolutno se ne slažem sa tobom.Dečko sa toliko malo godina,igra veoma zrelo,bez srljanja i napucavanja lopte.Jako je lagan,dugačak korak,ako poradi na masi,što će morati kod engleza,biće ozbiljan kalibar.
Č

Čika Ranko

pre 3 meseca

Kompetentniji je bata Djora od ovo Ranka Stojica koji mlati praznu slamu godinama.
g

goostt

pre 3 meseca

lopovska uprava ! Uprava napolje !
s

srka

pre 3 meseca

Želeo bih ovim putem da čestitam Dekiju Stankoviću ubedljivu pobedu u gradskom derbiju protiv MTK od 5:1 i ujedno četiri gola Barnabasa Varge, od kojih je drugi, treći i četvrti, dao u razmaku od 52. do 56. minuta. Želim Dekiju sve najbolje u nastavku sezone, kako u Evropi, tako i u madjarskoj ligi. Očekujem u nadam se da će osvojiti titulu.
v

vroom

pre 3 meseca

Ogreba li se makar za garniseru?
I

Immobile

pre 3 meseca

Kaže Ranko Stojić, crveno beli imaju Grafičar, a sada i OFK Beograd. Da li on zna nešto što mi ne znamo, odnosno svi znamo i javna je tajna ali na papiru nije tako. Da li će sukob interesa biti ako OFK Beograd takav uđe u Superligu? A ove priče Zorana Stojadinovića u sistemima, pokazao je njegove sisteme kada je bio sportski direktor Crvene zvezde. To su bili vrhunski sistemi, za propast. Deca se prodaju, Bukari se ne prodaje. Ko će dati za Bukarija 10 miliona evra. On je dobar igrač, ali koji normalan klub iz liga 5 će dati 10 miliona za igrača iz Superlige... Sve se radi naopako, ali dok je doktor Arizona tu tako će i biti.
P

Pdk

pre 3 meseca

Sve potpisujem, on i Ranko Stojic klubove kad su vodili katanac je isao posle. Bukari kod da sve preko 5m u masnu sad.
@

@Immobile

pre 3 meseca

Ako su mogli Hajduk Kula i Metalac GM, sto ne bi mogla OFK.
I

Istinsky

pre 3 meseca

Da li ovo sve znači da treba da budemo srećni što Zvezda svoju najbolju decu sa, još uvek, nejakim zubima šalje da grizu pretvrd profesionalni hleb? Jesam mator i mene čini srećnim jedino još samo kad Zvezda dominira! Ali kako da dominiramo kad prodajemo svoju decu koja ni za vojsku još nisu stasali, a kamoli za pečalbu preko okeana?!
Z

Zunzilend

pre 3 meseca

Gde ds dominiras? U ovoj nasoj "ligi"? I moja baba Stojanka bi ovde dominirala.
b

batabane

pre 3 meseca

Da ovo je mnogo bitno jer sutra igraju LŠ omladinaca.Jednostavno sam morao ovo da napišem,i pord toga što niti čitam niti ostavljam komentare na zvezdine vesti.Ovo je samo protest,što nema ni jednog teksta o tim momcima.Sramota za diskriminaciju.
s

sashki85

pre 3 meseca

"Eraković je vredeo dva miliona manje sledeće godine zato sto je bio godinu dana stariji"! E dok god vi pišete ovakve stvari, kriminal u našem sportu neće nikada dusporiti ni 1%! pa nije Eraković 30 godina, decko jedva da je napunio 21-22 godine ili koliko već.
h

hahahhahaha

pre 3 meseca

Stanković posle Totenhema:Poraz nije strašan, ali ima i dobrih stvari, videli ste jednog Petrovića, to je Zvezdina budućnost"
E

E moj ti...

pre 3 meseca

Robu??? Nije to roba, to su ljudi!
G

Gostivar

pre 3 meseca

Svaki ciga svoga konja hvali, pa i Stojadin
G

Goust

pre 3 meseca

Prva za Bukarija i odbijena..
s

srka

pre 3 meseca

Sve ove prodaje su dobro odradjene, nema tu šta. E sad je drugo pitanje šta će se izdešavati sa karijerama tih igrača. Lično mislim da mali Kole neće videti Vila park, osim sa tribina i da će u najboljem slučaju biti na treninzima u sportskom centru. Razgibavanje, zagrevanje i slično. Kada počne trening 11 na 11, poslaće ga u teretanu, ili fitnes centar. Uzeti devet miliona za njega, to ne bi uspeo ni Zdravko Mamić. Što se tiče Mijatovića, potpuno druga priča. Igrač je prodat za osam miliona, a vredi sigurno bar duplo više. Ubedljivo najbolji Zvezdin igrač, do momenta dok ga nisu prodali. Nikad ga ne bi pustio da ode da sam na čelu kluba. Barem ne do narednog ciklusa Lige šampiona. Odavno nismo imali tako talentovano dete na ovim prostorima i ti ga tek tako pustiš. To znači da su ti ambicije za Evropu nikakve. Ej dete od 18 leta, pa mogao je bar još dve sezone da odigra u Zvezdi, pa ako joj ne donese ništa značajno na terenu, onda neka ide. Treniraš, učiš tu decu od njihove sedme, osme godine i onda ih tek tako pustiš, grehota.
G

Gostivar

pre 3 meseca

Da je Mijatović nekako umuvao gol MC (ili bilo kome u LS) pa i da ti poverujem da vredi vise. Igrao je protiv MC vrsnjaka i masio zicere, svadjao se sa stativom. Koliko je pokazao, dobro da su ga uzeli
D

Daj faul

pre 3 meseca

A sta ce mlad igrac da radi u ovoj nasoj ligi 2-3 godine? Da cupka i ceka da odigra 7-8 jacih utakmica u toku sezone, a ostatak prvenstva Javor, Radnik, Lucani…pa kako da napreduje !? Moze samo da uspori njegov razvoj! Nazalost, dok god je ovakvo stanje u nasem fudbalu i nema kvaliteta, mladi igraci vec posle godinu dana treba da idu dalje kako bi nastavili razvoj i postali bolji igraci!
l

lalo

pre 3 meseca

Malo se mesaju babe i zabe. Ne mozes u istu ravan da stavis Mijatovica i Nedeljkovica sa Nikolicem. Prva dvojica su se pokazala kao vrlo korisni igraci, i borili se zubima i noktima za minute. Jedan je davao odlucujuce golove a drugi je parirao Grilisu u LS. Nikolic od samog pocetka nosio epitet velikog talenta, ali doprinos na terenu vrlo slab iako je imao pozamasnu minutazu i redovno guran u prvi tim. Pitanje je da li su igraci poput Njegosa, Nikolica, Gavrica i jos nekih zaista imali unosne ponude pre nego sto su prodati za kikiriki. Setimo se Sportinga koji je odmah demantovao Terziceve navode da su zainteresovani za Njegosa i da nude cak 4 miliona.
M

MicaSmrad

pre 3 meseca

Sire sire cujem opet pravis sranja.
O

Okkkk

pre 3 meseca

Dok ne napravite spisak igraca koji su dosli u Zvezdi u poslednjih par godina i napravite lepo clanak o tome ste smesni kao bioskop!!!Kakvi ste bre vi novinari kad nemate onu stvar da to napisete vec nas zaludjujete supljim pricama.
J

Jjjjj

pre 3 meseca

Voleo bi da vidim ove debile sto bacaju minus na ovaj realan komentar!!!
G

Gost ali gost

pre 3 meseca

Prvo, s obzirom da je Grobar pisao, minusi su od Zvezdasa. Jer bismo i mi voleli da vidimo i Partizanove transfere, ali ili su drzavna tajna ili su "bolje da ne znate kako smo ga doveli". A sto se samog komentara tice, novinari zaradjuju solidno od placenih clanaka, narocito ovi koji pokrivaju vecite, i tu ne mislim samo na ovaj portal nego sve, i naravno da niko nije lud da sece granu na kojoj sedi.
E

Eseks

pre 3 meseca

Smesno je onima koji su se ugradjivali u te transfere a mi mozemo samo da placemo za nasom Zvezdom
Z

Zvezdas onaj stari

pre 3 meseca

Kakva demagogija! Ako se dobro radi vreme ide u prilog i klincu i klubu!
D

DV91

pre 3 meseca

Ne zna se gde nam je gora uprava, da li u fudbalu ili u košarci...
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Tako je bolje su bile one bez trofeja
V

Vukkk

pre 3 meseca

Zvezda skup tatinih sinova.. Lekovic, Lazetic.. Ovog Lazetica kupili jer videli da je mlad i visok i da u svakoj reprezentaciji igra i kapiten a tata mu u FSS... A talenti u Srbiji neka igraju zone.
D

Daj faul

pre 3 meseca

Mozda su ovi tatini sinovi, ali talentovanog igraca niko nece sigurno skloniti u zonu… niko nije lud da se odrekne kvaliteta! Mozda su samo procene ko je talenat a ko ne, pogresne… kvalitet uvek ispliva!
M

Marko1983

pre 3 meseca

Pa lepe pare je uzela Zvezda od tatinih sinova
1

11211

pre 3 meseca

Baš ste našli koga čete da pitate za mišljenje! Ova dvojica su naglavačke izbačeni sa Marakane. Da smo pametni pa da im se zabrani da pridju Zvezdi a i drugim klubovima u Srbiji
P

Podrska za Upravu

pre 3 meseca

Bravo mozarte za tekst,pravo u centar svim botovima i hejterima,toliko smo puta u proslosti izvisili da uzmemo ogromne pare zato sto smo "cuvali" mladje igrace i ziveli u zabludi da ce sl.sezone da vrede 15-20 mil ili slicne gluposti u sta veruju samo ljudi koji pojma nemaju o fudbalu,do sad smo izgubili preko 30 mil najmanje na mladim igracima posto ih nismo prodali cim je stigla najveca ponuda a oni posle otisli iz kluba za godinu-dve za samo 1 ili 2 mil. sto je bio cist finansiski gubitak i greska! Zelim da cestitam upravi i Terzi sto su naucili lekciju iz proslosti i sad resili da im se takve greske vise ne ponavljaju vec cim stigne ogromna ponuda od 10ak ili vise miliona da je odmah prihvataju i ne cekaju nista,da nam se ne bi vise ponavljale greske iz proslosti! Ova uprava na celu sa Terzom je u ovom prelaznom roku zaradila Zvezdi cak 30 mil evra(uz procente od kasnije prodaje) od samo 3 klinca,Nedeljkovica,Mijatovica i Lekovica,ako je za nekog to "malo i nije dovoljno" taj pod hitno treba da ostavi fudbal i da gleda balet i kriket jer za bolje i nije! Puna podrska za Terzica i Upravu od svih pravih Zvezdasa i Delija koji redovno pomazu klubu finansiski i kupuju svake godine Sezonske ulaznice i dolaze uvek na sve utakmice a ne samo kad se igra Evropa i LS zarad selfija i skupljanja poena na drustvenim mrezama kao sto to radi vecina ovde koja kritikuje ovu upravu,takozvani Simpatizeri kluba!
g

gostionica

pre 3 meseca

ako ti veruješ terzinju i nekim novinama da je došla neka besna ponuda za nekog fudbalera, živiš u deluziji... koliko puta su klubovi opovrgnuli sve njihove navode
P

Pfc

pre 3 meseca

Obzirom da drzite celu Srbiju, malo je. Videce repka vas rad, za 5 godina nema vise krstenog igraca...
L

Letaq

pre 3 meseca

100% si u pravu.Milan je dap 4.5miliona za klinca koji sada igra u nekom holandskom klubu čije ime ne znaš da izgovoriš.To je previše rizika čak i za njih-to mogu samo premijer ligaši sebi da priušte.Ivanic ,Hwang,Bukari ,Kanga, Katai to su igrači koji nam donose trofeje ,pare od Uefinih takmičenja, na osnovu kojih mladi igrači dobijaju na ceni.To je krug, ko ne razume , nije za moderan fudbal.
J

Jjj

pre 3 meseca

Sta bre bravo novinari???Pa sto ti bravo novinari ne naprave clanak o svim promasajima terze i mrkele u poslednjih pet sezona???Ali bravo novinari...koja suplja prica
С

Свака...

pre 3 meseca

...понуда од 5 милиона и више треба да се прихвати. Омладинска школа сваке године може да направи играча као Гаврић или Николић, па и Лазетић или Јовичић.
Z

Zaim

pre 3 meseca

Pod hitno bilo kakva privatizacija,sve je bolje od ovoga.Ovako tavorimo jos 30 godina.
G

Gogst

pre 3 meseca

Samo pisete da bi opravdali rukovodstvo od javnnosti i od velike pljacke institucije kakva je Cz.isto vazi i za Partizan.pod hitno treba smjeniti rukovodstvo i dovesti Jugovica i Vidica u Cz.a Mirkovica i Stevica u Part.
Б

Буквално...

pre 3 meseca

...Видић не би имао пола Терзиног успеха. Видећете у кошарци кад оде Човић, пошто се то помиње. Једно је играчка каријера, а друго вођење клуба. Једно је кад мислиш само на своју утакмицу, а друго кад имаш гомилу играча, развојни тим, менаџере, тајкуне, политичаре, вође навијача, банке и ко зна још кога. Ту би Видић изгорео ко лицна.
b

bucaaa

pre 3 meseca

A da slučajno odigraju jos jednu sezonu mozda pa onda da ih prodaju za vise? Samo pominju kako u nastavku sezone nema evrope, kao da se fudbal posle leta vise ne igra.
O

Odlicna prodaja

pre 3 meseca

@bucaaa Ma jasta kako da ne,pored ovolikog novca bolje je da ih sve ostavimo u klubu jos godinu dve pa da ih onda prodamo za vrecu Krompira za 2-3 mil isto ko i ove gore sa spiska,ljudi blage veze o fudbalu i transferima namaju,ali blage veze!
A

Alex DeLarge

pre 3 meseca

Domaci igraci mogu vredeti vise samo i iskljucivo u slucaju solidnih partija u Evropi... JSL bukvalno ne postoji u ocima stranaca i jos jedna godina po srpskim terenima je u njihovim ocima stagniranje u najbolju ruku...
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Kakav danak neiskustvu, kada za mišljenje pitaš dva premazana lika koji bi prodali i svoju babu da mogu, a koji su ostavili pustoš gde god su bili! Prodavci magle!

gemathegreat

pre 3 meseca

Pa što nisi urgirao na izvoru si ??? Nego opet seruckaš po Mozzartu. Budi jednom muško otvori usta i reci.
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Ne vredi! Kao sa zidom da pričaš! Sa ovim matorcima propast! Previše su u kombinacijama i marifetlucima, da ne znaju drugačije! Bilo kakva promena je nemoguća!
j

jednostavno

pre 3 meseca

Uprava napolje.
7

777

pre 3 meseca

Sta je sa levim bekom? nista a? pisite malo o tome
K

Kada bi

pre 3 meseca

Smeli!!!
Z

Zunzara

pre 3 meseca

Sta ce ti levi bek u ovoj namestenoj ligi?
S

Saće

pre 3 meseca

Evo ispala Koreja, sad će se aktiviraju.
E

Eseks

pre 3 meseca

Sve bi to bilo dobro kad bi pare legle gde treba u celosti.
R

Rostix

pre 3 meseca

Gde treba da legnu pare? FK Crvena Zvezda se i ovako finansirs iz budzeta Srbije, tako da nema brige.
П

Па...

pre 3 meseca

...не баш. Пре ће бити обрнуто, да се буџет финансира из Звезде. Да си рекао за Партизан у фудбалу и кошарци, то би било у реду.
8

8

pre 3 meseca

Iz aviona se vidi ko zna fudbal a koga forsiraju kada odu preko samo se potvrdi . Nije baš sve u tajmingu
d

d. g.

pre 3 meseca

Neprodavanje Bukarija i prodavanje Mitrovića, Kangve i Kabića su pogrešni potezi. Za deset miliona tri su igrača mogli da dovedu.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Možeš i 20 ali kakve. Ko bi vama ugodio?
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 3 meseca

Prodaja igrača kao takva nije problem. Naravno, mi kao navijači bi voleli da našu decu gledamo što duže u dresu Zvezde. Ali ako je klub u takvoj situaciji da mora da prodaje da bi živeo, onda progutaš žabu i teraš dalje. E tu dolazimo do problema u jednačini. A taj problem je što niko ne može da nam garantuje da će te pare završiti u Zvezdi. Drugo, loše poslovanje i mašenje sa pojačanjima, plate igračima koji nisu ni blizu Marakane dovode do toga da moraš da žrtvuješ Mijatovića i Nedeljkovića jer si u gubitku. Takođe produžavanje ugovora matorim igračima na x-y godina plus plate koje nigde u krštenom svetu ne bi imali. Šta nam znači što ćemo razvijati akademiju i našu decu ako će nam oni biti roba da napunimo kasu jer smo dali preko 4m za nekog Nedajea, Kulibalija, Dionija.
C

Cipuljici kod Bugojna

pre 3 meseca

A da li iko normalan misli da je neko za Bukaria,nudio10 mi. evra. Vjerujem da je takvih vrlo malo nego je to odgovor Terzica,Partizanu i Vazuri, za njegovu objavu da su navodno Saldanju mogli prodati za vise od 10 mil. evra ali on ostaje u Partizanu, zbog titule i sada imamo Terzica i njegovu istu pricu kao Vazure, da se zbog borbe za titulu CZ, odrice 10 mil. evra za BUkarija.
d

d. g.

pre 3 meseca

To je potvrdio i Bukarijev menadžer. Baš me briga za Saldanju i Partizan.
T

Tri pitanja

pre 3 meseca

Gde je potvrdio, kada i kako se zove?
V

Vi

pre 3 meseca

U Partizanu ne verujete, da je danas utorak. Mozak su vam isprali razni likovi.
n

neshha

pre 3 meseca

Da li ste mogli da nadjete dva veca prevaranta od ovih,da pricaju o transferima?Pa taj Stojadinovic je bio ubedljivo najlosiji covek IKAD zaposlen u Zvezdi.Kakve je on marifetluke izvodio i unistavao klub!
D

Dejani

pre 3 meseca

Jeste da smo mi koji navijamo za Zvezdu uvijek nezadovoljni kada se olako proda neki mlad igrač, ali imamo bas dosta primjera od igrača koji nisu uspjeli. Lazović jeste mlad, ali on je bio loš čak i u austrijskoj ligi.. Veljko trebao stvarno da ode kada je dobio prvu ponudu, za Njegoša se bas ne sjećam da li je ranije bilo ponuda.. Racic je rano ostisao, malo zakazao oči Evropi , istetovirao se i sjedi na klupi… Gdje god da ode on je glavni konkurent za klupu.. Ko zna da li će i Košta da uspije, šta će biti sa Mijatovicam… Za Radonju je bolje sto su ga prodali, vidimo svi da mu je slikanje i noćni život prvi prioritet.. Gavrića ne može ni interpol da nadje. Igrač se izgubi. Posle odlaska iz Zvezde niko više ne piše o njemu, a najavljivan kao talenat.. Koliko je talenata imala Zvezda, a na kraju bolje prodju ovi sto odu rano iz Srbije
S

Sega89

pre 3 meseca

Sada ce nama transfer guru Darjan da objasni da se odmah prodaje na prvu ponudu,svuda na svetu su ludi i moglo bi se reći da se nikad na prvu ponudu ne prodaje pogotovo dva mlada igrača koja tek treba da napreduju…ali kod nas je sve drugačije pa i sportski radnici a i novinari koji svakodnevno pišu samo da bi se pisalo…
F

FKCZ 991

pre 3 meseca

Nobelova nagrada za sport i tehnologiju?!?! Terzin novinarčić opet mlati.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Kakve su ovo gluposti? Pa valjda bolje zna trust mozgova iz kladionica i lokalni cirkaroši ispred prodavnica o tome. Sad će ovde da se skupe da oni objasne kako cena može samo da raste.
E

Ej bre

pre 3 meseca

Kolko su bolesni i zagrizeni mrznjom!Na kraju se u tekstu doslo do jucerasnje utakmice Partizana i Splita!Ovo nema.nigde,i dzaba tekstovi i razne price i najzagrizeniji navijaci Cz znaju ko su i sta su ovi u upravi,po cijem nalogu i kako rade...
l

lolito

pre 3 meseca

Terza smiri se malo, nismo na grani rasli.
B

Bivši

pre 3 meseca

Mene još boli ponuda od 5 miliona E od Salcburga za Lazovića. Posle se povredio i nije to više bilo to.
A

A ko je to

pre 3 meseca

Prodao zvezdi serifa
1

132856137926513685

pre 3 meseca

Nasli su koga ce da pitaju. Dva lesinara.