Stadion Crvene zvezde (©Starsport)
Stadion Crvene zvezde (©Starsport)

Zvezda kažnjena 5.000.000 dinara, a od Partizana dobija 4.670.000 zbog derbija

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.03.22. | 17:38

Disciplinci imali pune ruke posla

Imala je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije danas pune ruke posla, a na meti su bili večiti rivali.

Crvena zvezda je kažnjena zbog saopštenja koje je nizala nakon utakmice Spartak – Partizan, kada se digla buka zbog penala dosuđenog za crno-bele.

Izabrane vesti

Sa Marakane su se obrušili najviše na selektora reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića, tvrdili su da je on „režiser“ domaćeg prvenstva, dok je sudija na meču u Subotici Lazar Lukić imao ulogu egzekutora. Zbog tih neosnovanih optužbi crveno-beli su kažnjeni sa 5.000.000 dinara.

Kazna propisana za ovaj „prekršaj“ se kreće od milion do 10.000.000 dinara i taj propis je na snazi od juna 2019. godine.

Približnu sumu će morati da plati i Partizan, ali – Zvezdi. Disciplinci su pretresli 166. večiti derbi i štetu koju su napravili navijači crno-belih na Marakani, gde su lomili stolice, palili pirotehniku... Ceo taj paket koštaće klub iz Humske 4.669.000 dinara.

Komentarisanje suđenja koštaće i Napredak. I to nemalom sumom. Kruševljani su se bunili posle meča sa TSC-om i za to će morati da plate 2.000.000 dinara.

Na kraju, globu od 100.000 dinara moraće da plati Vojvodina, zbog upotrebe pirotehnike od strane njenih navijača na utakmici protiv TSC-a.


tagovi

Disciplinska komisijaFK Crvena zvezdaFK PartizanFK VojvodinaNapredak KruševacSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara