©Star Sport
©Star Sport

Zvezda kompletna u najvažnijoj evropskoj utakmici

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.11.23. | 09:56

Crvena zvezda otputovala u Švajcarsku

Srpski šampion će biti kompletan u jednom od najvažnijih mečeva ove jeseni. Barak Bahar je u Bern na gostovanje Jang Bojsu (utorak, 21.00) poveo 25 igrača, a među putnicima su se našli i Piter Olajinka i Milan Rodić koji su propustili prvenstveni meč sa Vojvodinom u Novom Sadu.

Olajinka je zaradio lakšu povredu tokom reprezentativne pauze, dok je Rodić imao virus. Obojica su se oporavila i konkurišu za okršaj na Vankdorf stadionu.

Izabrane vesti

Na spisku putnika su: Omri Glazer, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Kosta Nedeljković, Miloš Degenek, Aleksandar Dragović, Naser Điga, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Marko Stamenić, In Bom Hvang, Srđan Mijailović, Kings Kangva, Gelor Kanga, Mirko Ivanić, Aleksandar Katai, Osman Bukari, Uroš Kabić, Piter Olanjinka, Vladimir Lučić, Stefan Mitrović, Šerif Endiaje, Žan Filip Kraso i Jovan Mijatović.


Crvena zvezda se u ovom trenutku nalazi na trećoj poziciji Grupe G, zahvaljujući boljoj gol-razlici u odnosu na domaćina, tako da joj u Bernu odgovara i nerešen rezultat da sačuva treće mesto na tabeli, dok bi pobeda jednog od dva tima razrešila svaku dilemu uoči poslednjeg kola elitnog takmičenja. Remi na Vankdorfu bi doneo prilično velika uzbuđenja 13. decembra, kada su na programu okršaji između Crvene zvezde i Mančester Sitija, odnosno Lajpciga i Jang Bojsa.

Pravdu u Švajcarskoj deliće jedan od najboljih evropskih sudija, Holanđanin Dani Makeli.



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara