Komentari na vest

Zvezda kreće u renoviranje veznog reda: Njegoš na pozajmici kod Sadika i Babića

P

Polakote

pre preko 2 godine

Saljite na pozajmicu kataija bena falka pankova gobeljica krsticica...raskidaj sa dionijem zivkovicem
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Lijepo je kada imaš nekog igrača koji ide na pozajmicu i to u i inostranstvo.. Klub koji se bori za ulazak u prvu ligu, koji ima pobjednicki mentalitet. Zvezda ga uigrava, a vjerovatno će onda racunati na njega.
G

Gostxxx

pre preko 2 godine

Ovi klinci mlate ili slušaju čika Pantića,Zvezda u dugovima,Terzić pokrao bla bla..., To čika vučko zna u dinar gde su pare u Zvezdi,i bilo bi im zadnje da pokušavaju nešto.
П

Пумпаџија

pre preko 2 godine

Хахахахаха, чика Вучко је и поставио мађију да заједно скидају и деле кајмак.
A

Ajde bre više

pre preko 2 godine

Zar Zvezda nije imala prošle godine ponudu od 4 miliona evra za njega. Jel spalo na to da ide na pozajmicu. Ista priča je bila i sa Babićem. Ovde se radi o dve stvari, ili su ovo kombinacije za svoje džepove, ili ne znate da radite posao. Treće ne postoji. Bilo da je jedno ili drugo, morate da odgovarate za loše finansijsko poslovanje, već više godina unazad.
V

Vladimirkgffm

pre preko 2 godine

Odbili smo 20 miliona od Reala ,nećemo konkurenciju da pojačavamo .Veljka Nikolica ćemo u Kocaelisport za 0€ plus 20% od sledeće prodaje što će takođe biti 0 kad predje u metalac .Što je opet veliki finansijski uspeh ove uprave s'obtirom da će oprostiti par plata i neće tužiti klub
S

Stub srpstva

pre preko 2 godine

Ojacao...Gavrilo Kangic dobio pasos.
K

Kako su krenuli

pre preko 2 godine

sa stancanjem pasosa...crveno beli uskoro crno beli.
N

Nebo

pre preko 2 godine

Raspad sistema, posledice ce da se osećaju godinama, mada ruku na srce Zvezda je već odavno privatni klub, tako da..!!!
B

Bata Krstaja

pre preko 2 godine

Koliko je samo o njemu bilo hvalospeva u štampi, pa i na ovom sajtu. Malo malo pa Njegoš ovo, Njegoš ono. Pokušaji da mu se nabije cena, ali dzaba ste krečili.
O

Oslobodimo Zvezdu

pre preko 2 godine

UNIVERZITETI će izučavati, kako to da klub koji je igrao dve LŠ i tri proleća u LE, ne može nikoga da proda za neke pristojne pare, nego daje mlade igrače na pozajmice. UNIVERZITETI će izučavati kako skauting svake godine dovede po pet skupih promašaja. UNIVERZITETI će izučavati kako najjači tim od Barija, osvoji JEDAN BOD u dve utakmice sa amaterima iz Sela zvanog Surdulica, u roku od mesec dana. Pošto je 80 posto Zvezdaša slepo, i ne vide šta se radi, mi onda i zaslužujemo da ONAJ pije krv našoj Zvezdi.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Redakcijo, Zašto ne objavite moj odgovor komentaru @ abc ?

Sakur

pre preko 2 godine

Rsb forumasi kako je,jeste se oporavili ahahahahahahahahahaha
д

д.г.

pre preko 2 godine

Петровић иде а Крстичић остаје. Озбиљан корак ка лиги ветерана. Борјан Саного Бен Канга Катаи Крстичић Поповић ... сви у цвету младости.
J

Juuu

pre preko 2 godine

Pa kako sad ovo, a price o Njegosu kao lideru Zvezde,biseru ,nebrusenom dijamantu , najvecim talentom ikada.Zar on ne vredi vise 5 mil evra?
I

Info

pre preko 2 godine

Dug zvezde je prebacio 70 miliona evra. Ko mi ne veruje neka se pozabavi matematikom, zvezdi godisnje treba 30 miliona za troskove, od Evrope su zaradili oko 10 miliona, nesto sitno od prodaje a preostalih 20 miliona odakle ce nadoknaditi? Novim zaduzivanjem zna se. Terzić se malo zaigrao i preracunao, kostace vas sve ove titule, zapamtite. Proci cete kao ofk
P

Postic

pre preko 2 godine

Ti li si bankomat
2

2804

pre preko 2 godine

Dokle će navijači Zvezde trpeti raspordaju mladih igrača za po milion? Gde je tih 3-4 miliona Zvezdaša da ustane na ovo? "Najsavremeniji " očigledno nikad neće reći ništa protiv uprave, prema tome na nama je. Uprava napolje!
П

Пумпаџија

pre preko 2 godine

На рођендану су.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA...

pre preko 2 godine

Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. GDE SMO BILI PRE TERZIĆA, A GDE SMO SADA. Grobari koji se predstavljaju kao Zvezdaši su provaljeni. Smeta im Gospodin Terzić što nas vodi u uspehe. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače. Samo napred Gospodine Terziću. U INAT DUŠMANIMA.
N

Njam Njam mmmmm

pre preko 2 godine

🍔🍕🥪🌭🍔🍕🥪🌭🍔🍕🥪🌭🍔
C

Copy - paste komentar...

pre preko 2 godine

Ne botuj aman više sa istim komentarima na svakoj vesti... Klub je stabilizovao "kapiten" Aca, vrhunske igrače, koje vrhunske igrače? Postoje dva, jedan je Ivanić tek od ove godine, pošto je tri bacio u vetar, a drugi je Dragović, došao svojom voljom... Ono što su dovodili Terzić i Mrkela su š stranci na kilo, pa jedan u 10 valja... Vratio dugove? Zvezdini dugovi su 61 milion evra, a bili su 50 kada je došao, šta je vratio? Prijatan sendvič i nastavi da botuješ.
j

juuu

pre preko 2 godine

Nije pitanje gde ste bili nego gde cete biti.Pare su vec izvucene iz Zvezde i prebacene na privatne racune. Samo se ceka pravi momenat za beg,a ti Zvezdo sreca pa imas drzavu iza sebe inace bi bili u trecoj ligi!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

@ abc ,,,,,,,,,,,,, TI li si ?
k

kakva bljuzga

pre preko 2 godine

Ali Gospodin,vristim od smeha
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Kada se izračuna koliko je Zvezda platila Petrovića, plus plate, plus bonusi, plus procenti Radu od prodaje, Zvezda je u minusu. Ovo je jedno opšte ludilo. Da mi posle dve LŠ i i tri LE proleća, ne možemo čak ni mlade igrače da prodamo nego ih dajemo na pozajmice, svaka reč je suvišna. A o ovim starijim igračima neću ni da pričam, tek njih ne mogu da prodaju. Zvezda još od Radonjića i Boaćia iz prvog mandata nikoga nije prodala a da je na igraču bila u plusu. ZVEZDA JE ZA OVE DVE POSLEDNJE SEZONE U MINUSU 30 MILIONA EVRA. BUDŽET JE 30 MILIONA EVRA GODIŠNJE , A SVI PRIHODI SU 15 MILIONA EVRA GODIŠNJE . PROŠLE GODINE 15 MILIONA EVRA MINUS, OVE ISTO 15 MILIONA EVRA MINUS, TO 30 ZA OVE DVE GODINE. ALOOOOOO BUDJENJE.
l

ljubi

pre preko 2 godine

to ti je rezultat namestenih titula.
G

Gost...

pre preko 2 godine

Prijatelju i taj Radonjic je partizanovo dete.... Boaciji stanac, vasi odu za milioncd. kao vunder kind Gavric Nikolic ..
v

v1ad

pre preko 2 godine

Precenjen igrac zbog 2-3 dobra suta. U najboljem momentu je mogao da se mozda proda za 2 miliona, sad jedva preko milion.
S

Santi

pre preko 2 godine

Nikoga ne mogu da prodaju za ozbiljan novac kos od Zigica, Pantelica, Baste, Jankovica... Niko nece njihove igrace. Zasto niko nece igrace koji su kako kazete igrali 2 LS i 3 LE? Zasto niko nece otpatka Bate Borisova Ivanica, koji po Transfermarktu vedi 6.5 miliona? Zasto niko nije hteo Magika Kataia i to besplatno posle fijaska u MLS ligi? Zasto niko nece vrsnog golgetera Pavkova cak ni u 2. kineskoj ligi? Zasto vasi talenti zavrsavaju u madjarskoj ligi poput onog Gavrica za 1.2 miliona, iako ste mislili da vredi 5? Zasto vam je najveca prodaja u zadnjih 15 godina PARTIZANOVO DETE Radonjic? Zasto ste Boacia (navodno) prodali za 5 miliona Kinezima i vratili ga posle 6 meseci za 500 hiljada? Zasto je Agrobanka otisla u stecaj? Zasto vam je Marfin banka oprostila 5.5 miliona duga? I jos mnogo pitanja...
V

Verovatno

pre preko 2 godine

ne vredi niko od navedenih zato sto se namesta za Zvezdu u LS i LE!
D

Delija57

pre preko 2 godine

Au brate sta ti je ahhaha
e

esex

pre preko 2 godine

prodali smo grujica i bracu ilic..a vi sadika i kalabu...mnogo je gore prodati vlahovica za milion nego gavrica za milion..stadion jna nije vas i trebalo bi da ga otplatite kao sto nisu vase ni tole-titule ..ovu godinu igrate istorijske stele u superligi a flora vas pokida na komade.
G

Gost715

pre preko 2 godine

A kome cemo ustupiti dva desna beka, cujem ima u srpskoj ligi dosta ekipi kojima skripi na toj poziciji.
G

Gost insajder

pre preko 2 godine

Petrovića je menadzer doveo u zvezdu u dogovoru sa Zvezdanom Terzićem ka najperspektivnijeg zadnjeg veznog naše lige. Projektovan je za prvi tim i izlazni transfer od 5 do 10 mil. evra. U januaru ove godine menadzer je preminuo od korone u 50godini. Nakon 7 dana pred Njegoša je postavljena ponuda da promeni menadzersku agenciju uz zagarantovano mesto u timu i nov povećan ugovor, što mladi Petrović, pre svega sjajan čovek odbija iz poštovanja prema supruzi i njenoj ćerkici, te partneru pokojnog menadzera jer smatra da su oni zaslužni za njegov uspeh i treba da dobiju procenat od transfera. Novi menadzer trebao je da bude Terzić junior. Tada kreće šikaniranje igrača i zabrana igranja. To je cela priča oko Njegoša
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Verujem u istinitost ovog komentara, i smatram da je Njegoš Petrović zaista dobar dečko, i svi komplimenti za postupak prema porodici svog pokojnog menadžera... Ali, Petrović zaista slabo igra u Zvezdi, i to traje veoma dugo, Sebi i svima oko sebe može pomoći ako na ovim pripremama da sve od sebe, dobro se pripremi, počne da igra dobro,,, I ODE ŠTO PRE NE IZ ZVEZDE, NEGI I IZ SRBIJE, BILO GDE, DOK JE JOŠ MLAD ČOVEK I ONDA POČNE IZ POČETKA SA GRAĐENJEM SVOJE KARIJERE. Ovde nema mesta za časne i poštene ljude a ponaročito za fudbalere koji drže do svoje časti.
B

Biiiliii

pre preko 2 godine

Tako je druze, kamo srece da na sve teme neko kao ti iznese istinu. Da svi znamo o cemu se radi. Oni i rade to sto rade, jer misle da sve rade izmedju sebe i u tajnosti.
0

011

pre preko 2 godine

Poklonite ga i dajte 100 evra samo da se ne vraća.
R

Realnost CZV

pre preko 2 godine

Ok super,jos tri igrača i Zvezda možda zaradi kao Partizan za Sadika,napred Zvezda,samo napred Zvezda!
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

Ahahahaha. Ja godinama unazad pisem da ce ova uprava udariti katanac na Zvezdu i normalno dobijam od ovih samozvanih navijaca, koji takodje urusavaju Zvezdu, more minusa. Sada ce ponovo da dovedu neke anonimuse za solidne pare, da ih proglase za pojacanja, da se ispostavi da nemaju veze itd. Sve vec vidjeno. Sta reci o kad u Zvezdi nema mesta za Borjana koji je direktno najzasluzniji za igranje Evrope zadnjih pet godina a ima za vezaru Gobeljica ili daje se prednost Stankovicu koji je Zvezedu kostao dve LS????
A

AcoAco3333

pre preko 2 godine

Gobelja i Borjan su ti kao braca i najbolji jarani! Gobelja pre igra zbog Borjana u Zvezdi nego zbog nekog drugog! Ako ga neko stiti onda je to Borjan i mozda sever! Meni se Terzic iskreno gadi ali kod Gobelje je stvar jasna da on ne igra zbog menadzera nego zato sto mora jer ni njegova konkurencija nije nista bolja! Nije Gobelja kriv nego ovi amateri u upravi koji nisu sposovni da dovedu krstenog beka!
j

ja 78

pre preko 2 godine

ne lupaj gluposti
A

Ada

pre preko 2 godine

Nece odigrati 3 utakmice u Almeriji, najbolja ekipa u Segundi zivi bili pa videli
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

........ šta se može očekivati od najlopovskije uprave koja u svojim redovima ima i jednog klimoglavca Mrkelu. ...... Ova vest (a pitanje je da li je ovo uopšte vest) je ovde tek da se nešto piše o Zvezdi. Petrović može da ode na pozajmicu u neki drugoligaški španski klub samo ako Zvezda preuzme sve finansijske obaveze na sebe dok traje pozajmica. ZVEZDI NIJE STIGLA NIJEDNA IOLE OZBILJNA PONUDA ZA BILO KOG MLADOG IGRAČA POSLEDNJE DVE GODINE. MOZZART je pisao za Gavrića, Radulovića, Petrovića, Nikolića i još za ponekog igrača o milionskim ponudama, koje naravno nisu postojale. Gavrić je uvaljen Ferencvarošu jedva za 200.000,00 evra a da su se Mađari cenjkali jop pola sata dali bi ga za džabe....... ...... jedini igrači koji bi bili interesantni nekom ozbiljnijem klubu su :Dragović, Katai, Ivanić i Borjan i Rodić Sve ostalo za fudbalsku Evropu ne postoji. Dioni ne može da potpiše ni za jedan Francuski klub u prve 5 lige. Rišairo ne može čak ni u drugu ili treću Poljsku ligu gde je sada Rikardinjo. Gobeljić.....??????????? Gajić.......??????? DRAGI ZVEZDAŠI, I TO JE REZULTAT DUGOGODIŠNJE VLADAVINE TERZIĆA (MRKELA JE NIKO I NIŠTA), a kad neko podseti na ovakav rezultat javi se bar 10 ulizica(botova), sa svojim kretenskim replikama. Zamolio bih onog paćenika koji svoje komentare završava sa "U INAT DUŠMANIMA" da se javi što pre.
a

abc

pre preko 2 godine

4 titule, 2 LŠ, 3 LE, 3 proleća u Evropi...Sa "decom" se to ne postiže, pogotovo ne kad ne postoji zabrana odlaska u inostransvo do 27 godine, nikako da se prebaciš u "sadašnje vreme", zato si isfrustriran.
u

uzicanin

pre preko 2 godine

A do juče je isla prica Petrović .."Anderleht,Porto daju 3.000.000 eura , cz ne pusta ispod 5 miliona".A sada pozajmica u Almeriju.Pa gospido ko ovde koga "u zdrav mozak ...."?
E

Eh

pre preko 2 godine

Tako je bilo i za Vulića, ne daje Zvezda ispod 2 milke. Kad ono, prc! Ode dečko za 800.000 hiljada
a

alex40i2

pre preko 2 godine

hoće neko da mi objasni aspekat ovog transfera... ostaneš bez igrača, a opet ne dobiješ novac za njega... ne kapiram baš najbolje. jedini igrač u fkcz koga možeš da prodaš, a ti ga pošaljeeš na pozajmicu u špnski drugoligaš...
G

GostNBG

pre preko 2 godine

Pa to se radi kada ne racunas ozbiljno na igraca, tj nece se naigrati, a dajes mu platu, a nemas kome da ga prodas. Zato, ako neko hoce da ga pozajmi, bolje je da mu ga das, da mu platu skines sa budzeta, a i mozda ce se tamo pokazati i porasce mu cena, pa ce se lakse prodati, ili ako budu oni (u ovom slucaju Almerija) zainteresovani za nastavak saradnje, ide opcija sa otkupnom klauzulom.
G

Gost Junior

pre preko 2 godine

Bez bilo kakvog vređanja ali gospodina Mrkela ima vise kose na glavi nego dobrih pojcanja u poslednja dva prelazna roka
C

C7

pre preko 2 godine

Nismo u Arabiji da ide s desna na levo.. vratite da ovaj “+” bude levo ispred minusa.. vezali ste mi mozak u cvor
G

Gost Nani

pre preko 2 godine

Mrkela podnesi ostavku, ne vezano za ovaj transfer osim zvucnih imena koju su dosla i od kojih se znalo da mozemo da dobijamo u igri, sve ostalo je kriminal, ni jednog igrača nisi doveo kao otkrice ili za budućnost sve teski promasaji i skupoceni stranci primeri govore dovoljno sramota!
H

Hulio

pre preko 2 godine

Vukanovic, Gobeljic, Nikolić, Petrović, Gajić, Srnic, Dioni, Ivković, Falko.. Sve prodati.. Dovesti klince iz omladinaca pogotovo Lekovica malog što ga real traži
B

Bane15

pre preko 2 godine

Ko je Ivkovic?
Г

Грдне ране

pre preko 2 godine

Колико је прошло од мистерове изјаве да Његош има потенцијал да буде један од нјбоих на својој позицији и да вриједно ради. Одигра 3 утакмице и шаљу га на позајмицу, а ко год ј оришао на позајмицу зна се како н крају заврши. Ко је ту луд
1

1012

pre preko 2 godine

Pa tose samo tako kaže...
G

GS

pre preko 2 godine

Ne razumijem zašto se mi kao navijači uopšte uzbuđujemo kad je sve više nego jasno. Gavrić, Nikolić, Petrović..igrači kojima je smišljeno rušena cijena, a razlog tome je poznat. Nikolić od novog Modrića do ničega, Gavrić od vihornog krila koje ide za sedam miliona da bi na kraju otišao za milion, Petrović od igrača za ligu petice do pozajmice u drugoligaški klub. Al zato imaš Krstičića koji je na tako sraman način otišao iz kluba, a našim “navijačima” nije smetalo da se vrati, al zato Birmančević ne može jer je igrao u Partizanu. Takvih primjera je bezbroj.
P

Pojacanje

pre preko 2 godine

Dovedite sebastiana thilla i rijesen problem veznog reda...
G

Gost 10

pre preko 2 godine

Koliko god dobiju za njega puna kapa. Ko bre nudio 4-5 miliona za njega, pustite te price.
K

Koma

pre preko 2 godine

Zvezdin visak igra u istom klubu gde je jedan od najboljih igraca u istoriji Partizana. Mislite o tome...
G

Gostinho

pre preko 2 godine

zvezdin visak nece ni da opepeli u tom klubu,ako uopste bude i otisao tamo. za Sadika je bar uzeta lova.
T

Terza Magija

pre preko 2 godine

Još jedan vrhunski potez naše uprave, prvo su Gavrica umjesto za 2miliona prodali za 200k l, a sad idemo još dalje i bacamo 4miliona.
T

Tifo

pre preko 2 godine

Almerija iz superlige Srbije hahaha
F

Fuštar

pre preko 2 godine

Hocemo da neko preuzme odgovornost za Dionija,Živkovića,Falka,Bakajoka,Srnica,Krsticica,Vukanovica,Gobeljica...Zasto neko placa te ljude...zasto ih je neko doveo uopste...zasto vam je trebalo 3 sezone da shvatite da Gobeljic nije fudbaler i da je Gajic rodjeni armirač !?
D

Delija Istok

pre preko 2 godine

Taj isti snosi odgovornost i za :Borjana, Dragovića, Kataia, Ivanića, Boaćija, Rodića, Bena, Letaleka, Donald itd.. Takav je posao
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Срна је сваку утакмицу одиграо без грешке. Не мешај њега у ту групу. Уосталом, њега нико није довео, сам је дошао.

Forzza

pre preko 2 godine

DOVEDITE RADOJU IZ LEVANTEA
G

Gostgobelja

pre preko 2 godine

Decko je srpskoligaski igrac...
G

Gost9

pre preko 2 godine

Kakvo "poslovanje".......
А

Александар1

pre preko 2 godine

Одбијали смо добре понуде да бисмо могли да прихватимо лоше. Какав хаос у Звезди! Још нам треба 30 милиона евра годишње да будемо на нули за ту годину, бар је Терза тако рекао. Не можемо никога, али никога за више од милион ипо да продамо и тако већ пар прелазних рокова. Делује да нас Терза води у финансијску дубиозу преко 100 милиона евра.

markiđanii

pre preko 2 godine

Čim je Kanga dobio pasoš, zna se odmah da ce da utiče na Njegoša i da ce se tu tražiti novi igrač u veznom redu.
c

crnaovca

pre preko 2 godine

Kakav rasadnik talenata u ljutice bogdana... Lazni sampioni, sa laznim igracima, trenerima i doktorima, ali je bitno da predsednikov duh lebdi nad marakanom i da mu je slika okacena u prostorijama kluba. Retko odvratan klub.
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Važno da ste vi opozicioni klub. Vazura, Ostoja, Vučela? Retko odvratan klub takođe.
a

abc

pre preko 2 godine

4 titule, 2 LŠ, 3 LE, 3 proleća u Evropi...Uživaj gobaru.
B

Beogradjanin

pre preko 2 godine

@crnaovca, pristaje ti nadimak.
G

Gost1221

pre preko 2 godine

Lazni i u evropi, o zemljo otvori se
m

maremare888

pre preko 2 godine

Bitno da ste vi pravi sampioni, sa rasadnikom talenata koji se vracaju posle jedne sezone iz inostranstva. Dogovorite se sami sa sobom sta za vas predstavlja ogledalo sampiona, pobeda u ecropi ili pobeda na Vozdovcu. Zna se ko je lazni sampion Floro i fauno mala.
A

Aco CZ

pre preko 2 godine

Bolje Petrovic da ostane sa platom koji ima, makar i povećanje, nego da ostanu Krsticic i Srnic. Pa vecu su njihova primanja nego Petrovicevo obestecenje kad odbijes procente. A i bolji je igrac trenutno.
e

esex

pre preko 2 godine

los potez..ne kazem da je njegos ekstra igrac al bice korektan i ovo je ponizavajuca prodaja.
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Decko sazreo kao igrac.Igra vrhunski zadnjeg veznog! Umesto da igraju,on,Nikolic,Gavric,Radulovic,oni ih uniste,a dovede neko smece matoro.Pa ko ce da igra zadnjeg veznog Srnic,Krsticic!?Kao da nemerno i sistematski unistavaju klub.Terza je jedno veliko zlo i lopurda.Ko gura malog Lazetica koji veze nema,a teraju odlicne klince?Najveca korist bi bila oterati Terzica i Stankovica.
Z

Zn

pre preko 2 godine

Raspad sistema, oterali Vulica kad je bio u najboljoj formi, sad Njegosa daju na pozajmicu jbt, decko ubedljivo najbolji zadnji vezni sto je i dokazao cim je dobio sansu pri kraju prvenstva. Ko ce ga zameniti? Desno krilo Srnic ili Krsticic mozda koji je pred penziju. Presmesno
E

Eh

pre preko 2 godine

Delom si upravu. Kanga? Sanogo?
Z

Zn

pre preko 2 godine

I ko jos? Njih dvojica ce odigrati 97 utakmica bez zamene? Ili ce uci “iskusni” Krsticic ili mozda sa Bakajokom da se proba u vezi. Smesno je da nama ne valja Njegos, sam Stankovic je priznao da je pogresio sto ga je drzao na klupi toliko
G

Gost 1

pre preko 2 godine

Sramota je sta se radi u Srpskom fudbalu generalno, celnici dva nasa najveca kluba ne bi smeli da rade u fudbalu uopšte
C

Crveno-Bela Crkva...

pre preko 2 godine

Svaka cast za upravu!!!!Jos jedan poslovni potez u vidu treceligasa,bravo bravo!!!
H

Humska.....

pre preko 2 godine

Cetvorostruki sampioni kokeza terza ligi ne mogu da prodaju nikoga, cak i ove mlade ahahahahahahahahaha

Mali peca

pre preko 2 godine

nekada je Betis šatro nudio 5 Milki ,al Terza je tad cenio da je to malo pa odbio ,sad 1,5 i 20% puna kapa ,samo čekam kad će za Nikolića stići ponuda ovog renomea
V

Vule wu

pre preko 2 godine

Ja koliko se secam, letos je Spartak Moskva “nudio” 5 miliona za Nikolića. Tako da je bilo i za njega dobrih ponuda, baš kao i ta Betisova za Njegosa od 5 miliona. A na istom ovom sajtu sam pročitao da ga je želeo Bornmut i “nudio” 10 miliona dok je ovaj bio u Radu, ali navodno su odustali kada je Njegos pokidao ligamente kolena i posle toga je prešao u Zvezdu.

Mali peca

pre preko 2 godine

nekada je Betis šatro nudio 5 Milki ,al Terza je tad cenio da je to malo pa odbio ,sad 1,5 i 20% puna kapa ,samo čekam kad će za Nikolića stići ponuda ovog renomea
M

Molim

pre preko 2 godine

Mora se krenuti od najveceg mucka ( katai je najveci mucak stankovic sve se oslanja na njega a on 2/3 utakmica bolestan a ove koje izadje na teren mrzi ga da igra ) pa onda ben dioni pankov gobeljic krsicic talijan bez desne noge .. pa onda raskrstiti sa petrovicem i proslogodisnjim ptomasajem od podmlstka. Za erakovica nikako nisam siguran jer je nestabilan i nepo i nije se sa njim nikada sigurno kada moze pogresiti.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Znaci Terza je nazvao Vazuru da mu objasni kako da sa "siromasnim seicima" dogovori kupovinu na 534 rate i uz 283 bonusa?!
s

skunipen

pre preko 2 godine

Ovako je radio i u OFK Beogradu. Napisace dva ugovora, u jednom ce da pise da klub treba da uplati Zvezdi za igraca neki smesan iznos, a u drugom ugovoru nesto veci iznos da se uplati nekoj izmisljenoj firmi. Klub ce polako da tone, a Terzic, navijacke bande i drugovi iz SNS-a ce zadovoljno da se smeskaju.
i

istina

pre preko 2 godine

Ako nije potonuo kad su bili bez struje nece ni sada kada igramo svake godine u grupnu fazu...
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 2 godine

Terza madjija i Mita mag transfera jos jednom pokazuju svoju nesposobnost da urade jedan normalan transfer u bilo kom smeru. Jedan afrikanac, bek iz osrednje portugalske ekipe koja ne igra euro takmicenje kosta 2 m, a oni pristaju da mladog reprezentativca, igraca sampiona, i ucesnika osmine finala LE daju na pozajmicu i onda mozda prodaju spanskom drugoligasu za "fantasticnih" 1,5 m ako dobaci dotle. Sramota!!! Koliko ce pored toga otici direktno na racu neke nemacke ili kiparske banke?! Cenite ono sto imate i ne prodajte ispod neke normalne cene, 4-5 m bi bilo normalno za takvog igraca, ispod toga nista, bokje da ostane onda do kraja ugovora i ode za dzabe nego da ga prodajete za milion... Ako mi sami ne cenimo ovo sto imamo kako ce drugi da cene? Pa zar mislite da svaki igrac dinama realno vredi toliko novca? Ja mislim da ne samo sto su oni napravili takav standard da njihovi igraci moraju dobro da se plate... Ali ni to nije doslo preko noci,to se gradi nekoliko godina. Zato se mladi igraci forsiraju, gde je cele sezone Nikolic prosle sezone odigrao 40 utakmica pa nije preko leta zaboravio da igra. Gde je mali Radulovic zasto nije na desnom krilu nego su nam igrali Bakajoko, Falko, Dioni, Vukanovic... Zasto kod povoljnih rezultata nema Stanica nego u igru ulazi Krsticic? Za ovo sa zapostavljanjem domacih mladih igraca krivim iskljucivo Stankovica, i zbog toga smo dosli da u rotaciji imamo 14,15 igraca koji mogu da igraju.
R

Realni Arth

pre preko 2 godine

Zao mi je sto odlazi, jer nije pokazao skoro nista, a doveden je kao jedan od najboljih, ma sta bilo, srecno njemu, niti ce Zvezda da izgubi nesto a ni on. Mislim da njemu falilo neko samopouzdanje, neka podrska, ne znam, meni ostavlja utisak da kako dobije loptu plasi se da je zadrzi, il je sutne, il je vraca nazad, il izgubi, ja njega za tri godine nisam video da je driblao nekog. Ima tu dug niz sto bi poput njega, trebalo lagano da spakuju kofere, i nadam se da i oni idu, Vukan, Gobelja, Gaja, Veljko, Pankov, Srna, Krsticic, Veljko, Pavkov, Risairo, Falko, Bakajoko, ma breeee...... jos njih. Trenutno u Zvezdi sve sto donekle vre4di, Borjan, Roda, Sanogo, Dragovic (najbolji), Ivanic, Katai, Lazetic (mozda), Stanic (mozda), i ovaj Ohi (iscekivanje)! Pozdrav!
S

Sale1804

pre preko 2 godine

A pre mesec, mesec i po dana Stankovic je izjavio: "Sa ovakvom formom moze da igra u ligama petice". Treba sram da ih bude, ne mozemo da prodamo igraca ni za 1 mn €.
9

951357

pre preko 2 godine

Dakle, nastavlja se trend prodaja ispod cene, tzv, pola ispod pola iznad stola. Je l' to znaci da stize novi zadnji vezni?
T

Tiću

pre preko 2 godine

Kako ovaj klub i dalje postoji nikad mi neće biti jasno.Dug od 70 miliona se uvećava i pored toga što ti Agrobanka i Marfin banka oproste preko 20 miliona zahvaljujući duhu koji lebdi.Na platnom spisku ogroman broj fudbalera od 300-600K plate.Pa da igraju svake godine polufinale Lige Evrope jedva bi pokrili troškove.Igrače niko živi neće da im kupi pogotovo što uništavaju i strance u najboljim godinama(Dioni,Falko,Bakajoko,Živković,Van la Para,Kafu i mnogi drugi) pa im posle zvezde dodatno opadne vrednost...Partizan može da kaže da je za Srbiju izbacio moderne odlične fudbalere Vlahovića,Mitrovića,Živkovića,Radonjića,Lukića,Pavlovića,Milenkovića koji nose reprezentaciju sa Sergejom i Tadićem.Gde su zvezdina deca?Katastrofa...
S

Slepče

pre preko 2 godine

Dmitrovic,Rajkovic,Spajic,Ristic,Jovic,Radonjic,Racic,Lazovic,Mladenovic,Grujic...zaboravio si da navedes Lazara "NeverWalkAlone" Markovica!
n

nešto onako

pre preko 2 godine

@ Slepče, jesi li ti svestan svoje nesvesti... Za koju godinu ćeš ovde dopisati i Njegoša, nema veze što ga terate i što će možda negde drugde uspeti... Isto je bilo i sa Jovićem, ali pamćenje kao u ribice...
G

Gost e

pre preko 2 godine

Sta oni nose,osim Mitrovica,sve smejurije od igraca.Nemoj samo da mi pricas kako smo osvojili Sp,posto nismo,samo smo se plasirali.Imamo jednu pobedu nad nekom ozbiljnom reprezentacijom od kada oni nose,ne mozemo da se plasiramo na Ep na kom ucestvuju bukvalno svi.Pazi,Zivkovic,odigrao celu jednu utakmicu.Cak i Vlahovic tek poceo da igra,videcemo kako ce to izgledati,a ovde pises kao da ima sto utakmica u reprezentaciji.
R

Radamelo

pre preko 2 godine

Ovakvi igraci kao sto su Petrovic, Nikolic, Pavlovic iz Partizana i slicni, odnosno igraci koji nisu dostigli taj nivo da budu nosioci u dva najveca kluba posle prvih 6 meseci kad dobiju sansu, treba da provedu bar jednu kalendarsku godinu u nekom klubu na pozajmici kao sto su Cukaricki, Vojvodina... I to bas kalendarsku godinu u smislu da budu od zime u toj ekipi i da joj znace u kvalifikacijama za evropu. Posle toga ili da dobiju sansu da budu jedni od glavnih igraca ili prodaja kakva god. Ne moze niko da me ubedi da recimo Petrovic ili Pavlovic u recimo Vojvodini ne bi bili dosta bitni igraci. Ne moraju ni celu platu da placaju moze da se napravi odrziva prica i da donese koristi na vise strana.
m

mare fkv

pre preko 2 godine

Nijedan navijac Vojvodine ne zeli da bude vama razvojni tim. To mozete nekoj banana ekipi da uvalite. Vojvodina ima svoju skolu i svoje talente da afirmise.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Позајмите неком Крстичића и Срнића. Тако крените у реновирање везног реда. Под овим условима може и моја покојна баба да га поклони.
T

Talko

pre preko 2 godine

Ja majke mi ne razumem ove poteze oko prodaje igraca Zvezde, odbijaju ponuda i gotov kes kao cekaju bolju ponudu i znaju da igrac vredi vise i onda ga daju na pozajmicu sa velikim pitanjem dali ce ga nakon pozajmice uspeti prodati. Ko je lud ovde i dali ce neko odgovarati za pogresne poteze jer ovo nije prvi put.
m

mant'e lažurije h

pre preko 2 godine

I ko je sad lagao o 4 -5 miliona ponude, vi ili Terza? Ista prica ce biti i za malog Lazetica
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Malog Lazetica nece prodati nikom.Taj veze sa fudbalom nema.Petrovic je odlican i ne treba ga davati za dzabe.
K

Kon

pre preko 2 godine

Igrači Zvezde na pozajmicu u drugoj ligi Španije, a drvo Sadik je doneo i doneće pare Partizanu. Ne možete igrače ni u drugu ligu da prodate.
9

951357

pre preko 2 godine

Mislis isforsirani napadac Sadik u odnosu na zadnjeg veznog koji je odigrao 5 utakmica u sezoni?
S

Sladajac

pre preko 2 godine

Važno da nam ostaje Puž Nena Krstičić...
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 2 godine

Kao da sam ja napisao komentar, ne znam ni zasto su ga vracali. Covek je katastrofa, ni brzine, ni snage, ni tehnike, duplo golo. A uzima minute Njegosu, Stanicu, Nikolicu, pa i Stankovicu zasto da ne.
S

SilverSurfer

pre preko 2 godine

Anderleht je letos nudio 1,5 miliona evra za Petrovića. Sad ide na pozajmicu pa ako bude valjao otkupiće ga za najviše 1,4 miliona evra. Uz to Radu bi trebalo da ide 40% od prodaje. Pravo domaćinsko poslovanje. Taj novac, ako Zvezda uspe da proda Petrovića, odmah bi trebalo da investiraju u igrača poput Dionija ili Živkovića. Čisto da se bace pare. Nakon pet godina igranja u Evropi Zvezda nigde ne može da proda igrača. Za takav uspeh treba biti majstor.
K

Kole Ns

pre preko 2 godine

Dali su oni normalni. Njegos je vrhunski fudbaler i vredi realno 4-5 miliona, u zadnjih 5 utakmica nije skoro nijedan duel izgubio, imao sjajnu asistenciju... Ako niste sposobni ga prodati mora da igra i da nosi igru Zvezde uz Nikolica, Radulovica na desnom krilu Zalosno je da zbog kombinacija Terzica oni ne igraju vec dovodimo stalno neke krseve poput Zivkovicai i sumnjivih stranaca
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Још један лош потез управе! Одиграќе 6 месеци, и онда га нече откупити!
j

jvns

pre preko 2 godine

Баш сам очекивао да ова два трансфер мага што воде клуб ураде овако нешто, по ко зна који пут. Ово је стварно постао циркус шта се дешава, ово је једно 15и играч у њиховој ери који одлази за џабе, и то момци који су млади и који су морали бити продати за 5-6 милиона сваки(Николић, Гаврић...), ако не и више, ако се узме у обзир Звездина тренутна позиција у европском фудбалу. А на овој тројици последњих узето је милион и кусур за Гаврића, Николић ће исто овако ко Петровић отићи, и онда се ми питамо зашто нам је клуб у ситуацији да после много година играња европе не зна где бије финансијски, дужан на све стране. Двојац на челу клуба нас уништава већ годинама и ово неће изаћи на добро
a

abc

pre preko 2 godine

Majstore 4 titule, 2 LŠ, 3 LE...Vi u Humskoj, kako 'te?
D

Diletanti

pre preko 2 godine

Niko ne umije da unisti mladog igraca kao CZ.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Logika da forsiras igraca, dobijes ponudu (ili ponude) za njega, odbijes iste i onda ga sklonis da ne igra skoro godinu dana, zbog cega mu cena naravno padne je za aplauz.
N

Nlo

pre preko 2 godine

Kako glup potez,decko pokidao zadnjih par utakmica,ima i iskustvo sad vec neko.Sut i agresivnost....ocajno
M

Mladen!

pre preko 2 godine

Radu je otišlo 400000, plus 20% od prodaje, znači zaradiće malo manje nego Zvezda od prodaje. Bravo za Mrkelu i Terzonija, još jedan sjajan posao.
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Druze prvo pitanje je zasto se toliko platio? Hey ti Radu dajes za ne proverenog igraca 600 ili 700k. To su budalastine. U nasoj ligi ako nije proveren i zaista kvalitetan igrac max je 150k bez procenata ili jos manje sa procentima. U Radu imaju platu po 1000 mesecno u Zvezdi 5 do 10000... pitanje ko i zasto toliko pumpa cene...
Г

Гооост

pre preko 2 godine

Још један иде без обештећења,уз чувену "могућност" откупа. Какве су ово лопине Боже.
K

Kanidja

pre preko 2 godine

Velika prevara od igraca,decku svaka lopta ide u nazad,slab je kreator,losa defanziva,asistencija jako slaba,asistirao je jedan gol sad skoro a pre toga ne mogu da se setim i da je jedan,mislim da nije ni za drugu ligu Spanije,koja otkupna klauzula bilo bi dobro da ga ostave i za dzabe,koliko Zvezda ima ovakvih polu igraca makar pola njih da se resi,Gobeljic,Dioni,Bakajoko,Gajic,Vukanovic..
E

Eh

pre preko 2 godine

Pa da. Inače, zadnji vezni je tu da kvari igru i da bude trkač, što on jeste. Možda nije kao Bakula, ali je solidan. Ali kakvu kreaciju igre spominješ od zadnjeg veznog? Pa imamo Kangu pored Njegoša/Sanoga.
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Eh kada se setim kako se pricalo o Petrovicu i Modricu, ovaj Nikolicu kao da su vanserijski talenti, a sad ili ih nece niko ili idu na neke pozajmice... Petrovic jos i ima neke, kakve takve kvalitete, barem kvari igru, nije spor za svoju visinu, ali kada se setim hvalospeva o Nikolicu... Pa voleo bih da pitam ljude koji su ga hvalili i videli nesto u njemu, zasto Nikolic sad ne dobija ni 20 min po utakmici, ako je toliko dobar?
G

Gostima

pre preko 2 godine

A Betis i 4 miliona?
a

armata

pre preko 2 godine

Pošto FK Rad ide 40%, pa menadzeru bar 15%, Zvezdi ostaje kikiriki. I posle se ljudi pitaju kako u klubovima nema para. Ne može ni biti. Ali što bi rekao narod, skini ga bar sa hrane. Mada realno se mogao isforsirati a ne da gledamo Krstičića kako pati loptu.
N

Noleeeeee

pre preko 2 godine

Nista ispod 7 miliona za njegosa hahahahahahaha