Komentari na vest

Zvezda najviše koristi strance u Srbiji, Desna i Bilbao jedini u Evropi bez „pečalbara“

L

LA[K]I

pre preko 2 godine

Flora iz Talina isto nema stranaca u timu. Kod nas ocekivano, Zvezda koja ne koristi mlade igrace iz svog pogona mora ta mesta da popunjava kvalitetnim igracima, a to nazalost cesto ne mogu biti domaci igraci i to je najveci Zvezdin hendikep. Dok ova ekipa vodi klub to se nece promeniti, tako da ce Zvezda jos dugo biti dobro rangirana na ovoj listi.
K

Kon

pre preko 2 godine

Veći Srbi od pola lige, ahahaha kakva budalaština. Veliki Srbi a nose dres i grb druge države, to jedno sa drugim ne ide.
G

GostSlanina

pre preko 2 godine

Vosa nema strance
g

gost1389

pre preko 2 godine

Pa ako Borjana, Milosa Degenka i Aleksandra Dragovica racunate kao strance, onda je jasno sto tako.
g

gost11111

pre preko 2 godine

A oni veci Srbi od pola lige :D
m

ma da

pre preko 2 godine

U Srbiji najvise a u evropi najmanje.
G

Gost al kao domaci

pre preko 2 godine

Sad drzava treba da uzme tu tabelu lepo je okrene i po tom popisu da dodjeljuje sredstva. Da nasi velikani kad vec forsiraju strance osete to na dzepu.
G

Gost12938381929

pre preko 2 godine

Najžalosnije od toga svega što od tih 30 ili 20% stranaca, uglavnom svi Crnogorci, Bošnjaci, neki Šveđani, Kanađani, Austrijanci, Australijanci i Švajcarci isključivo srpskih korena, mesto da dovodimo prava 4 stranca (pričam za ostale klubove van Zvezde i Partizana), kad već ne daju više, frajeri dovode Crnogorce, Bošnjake i Srbe iz regiona, čast svima, ali teško od svih njih neke igračine ko ovi iz Šerifa, Pafosa, AELa itd..
L

Lepomir

pre preko 2 godine

I Šerif ima legiju stranaca pa ode u LŠ i to je kod nas najveća glupost što se tiče stranaca. Našim fudbalerima je lakše da igraju FIFU na PS4 ili PS5 nego uživo da trče i da se bore
M

Mikki

pre preko 2 godine

Dakle od 16 timova u ligi, a prošle godine 20, samo 3 se problizavaju limitu broja stranaca? Zbog čega onda taj limit postoji?
b

bruka

pre preko 2 godine

Jel znate da se funkcioner jednog srpskog kluba zalago za povecanje broja bonus igraca, zarad dobrobiti srpskog fudbala? Mislim da se on najvise bunio ove godine jer je broj bonusa smanjen, cini mi se da je izjavio da je on bio za povecanje istog na 4 ili 5 igraca... Naravno zarad dobrobiti nase reprezentacije, kako je on izjavio cini mi se
b

bruka

pre preko 2 godine

Hahahahahahha, pa cemu minusi ljudi, jel sam slagao nesto? Ili sam pogodio zivac

Salvatore di Stefano

pre preko 2 godine

Ovo drugo. Ne diraj im najveću legendu od Barija naovamo, imenjaka NBA tima iz Orlanda.