Komentari na vest

Zvezda ne staje: Stiže najtalentovaniji igrač druge lige, hteo ga i Osijek

e

esex

pre oko 3 godine

dragovic,prijovic,v.jovanovic,radonjic,radoja in...vukanovic,pankov,gobeljic,srnic,pavkov out...dosta je realno da ovi gore dodju posebno prva trojica.radonjica na pozajmicu mada je to teze izvodljivo..radoja bi nam isto legao,ne znam kakav mu je status.
K

Kruščaga

pre oko 3 godine

Umesto slike, bista za preCednika Vučića, toliko državnih para je spucao u svoju miljenicu, mora da se oduže njegovom duhu koji lebdi...

Sport Bot

pre oko 3 godine

Dobio sam vise dislajkovs nego lajkova na prosloj objavi da Radonjic moze da dodjem na leto. Posle moje objave mnogo portali su tu vest stavili kao primarnu jer je i logična. Herta ispada iz Bundes lige ,Marsej ne racuna na njega,decko je reprezentativni kalibar,trebaju mu utakmice,Evropa,pa gde ce to da dobije i da se oseca vaznim sem u svojoj kuci? Zvezda ce dobiti top klasu igrača,nece mu placati platu ,godinu dana ce biti igrac u klubu od 15 miliona evra i Zvezda ako se proda uzece neku kintu ako tako postignu dogovor. Meni je ovo sasvim realna opcija. Znam da se prodaju Njegos,Degenek,Gobeljic,Pavkov.. ali tu su i adekvatne zamene.
d

dr. hyypia

pre oko 3 godine

Vreme za regionalnu ligu. Ova nasa cirkus. Spartak Izadje sa omladincima protiv napredka. Izbaciti obe ekipe oiz lige bre.

gemathegreat

pre oko 3 godine

Beži bre budalo. Odumreće fudbal po vertikali za tri godine u regionu ne samo u srbiji.
B

Bananas

pre oko 3 godine

Smanjiti ligu na 10 ekipa, igrati četvorokružnim sistemom, poslednji ispada, pretposlednji igra baraž sa drugom ekipom iz druge lige gde je sistem isti kao i u prvoj. Znači 10 ekipa četvorokružno, 36 kola. Isto važi i za treću ligu i to je to. Imaš prvu, drugu i treću ligu od 30 klubova, sad treba videti šta bi bilo sa još nižim ili zonskim ligama ali ni ovo prethodno se neće desiti tako da nije ni bitno. Pomoć države klubovima sa slabom infrastrukturom, to bi moglo da se uradi od para predviđenih za nacionalni stadion (250 miliona €) koji je svakako nepotreban. Uložiti novac u stadione, staviti montažne tribine, popraviti reflektore koji stoje za džabe, ako već prirodna trava ne može da se održava i skupa je za naše uslove staviti veštačku travu, renovirati neke stadione koji su propali ali su ipak stadioni (OFK Beograd, Smederevo, Sloboda, Borac, Jagodina, itd.) i fuzionisati te klubove sa nekima koji već postoje a igraju po raznim njivama gde se u pozadini vide pomoćni tereni, naše domaće životinje ili ljudi koji vise po krovovima i terasama. Tako bi i ljude vratili na tribine, narod bi ukapirao da se nešto pozitivno dešava, fudbal bi bio kvalitetniji a prvenstvo neizvesnije, šteta što znam da se to neće desiti ni u narednih 70 godina, ali eto to su neke moje puste želje.
m

mikan_zec

pre oko 3 godine

Svaka ti je ka Njegoseva.
D

Daj faul

pre oko 3 godine

Bravo ti ga.... a cekaj, sto stadion Slobode, pa on je koliko znam u odlicnom stanju! Ili gresim...

bvbv

pre oko 3 godine

Joj gde mim zivimo, uspeh je to sto je Zvezda reagovala pre Osjeka, cuj ne Bajerna nego Osjeka i uzela ovog igraca. Ajde da je on iz Hrvatske pa Zvezdina skauting sluzba reagovala na talenat nego naprotiv par Kilometara dalje nasi klubovi ne znaju da imaju talente a znaju sakuti Osjeka pa tek onda nasi reaguju. Ovo je strasno ko nama radei sve u klubovima. Da je srece da puste od leta bez limita strance pa da Zvezda svojom velicinom koju ima , da tako ima sakuting tim koji zna da ima talentovanih momaka u Africi ili Aziji i da njih dovode kao iznenadjenje za koje niko od nas nije cuo, ovde se hvale kad timovi nasi cuju za igraca koji igra u njihovom gradu
p

pancevo

pre oko 3 godine

Ajde Pekiii
S

Srbija Majka

pre oko 3 godine

Kako ovi iz Zvezde posluju...vidim titulu narednih pet godina i jos jednog stalnog ucesnika lige sampiona u narednom periodu!!!
R

Republika Srpska 2

pre oko 3 godine

I dug od jedno 90 miliona.

gemathegreat

pre oko 3 godine

REPUBLIKA SRPSKA 2 Pa sve dok se uspinju moraju i troškovi da rastu. Biti u top 30 klubova treba da bude cilj i stabilnost sama po sebi dolazi na mesto. Dug koji se sevisira je apsolutno prihvatljiv. Osim ako si sledbenik Jehove Pantića.
V

VS

pre oko 3 godine

Koliko "Pukovnika Lalovića" i raznih drugih vojnih lica i njihovih porodica bi bilo skućeno i finansijski stabilno kada bi JSD partizan platio Vojsci ili državi Srbiji stadion koji koristi od kada boravi u Srbiji?!
G

Gost111

pre oko 3 godine

Bravo za verne navijace partizana sto ih interesuje Zvezdino poslovanje,ne mogu da spavaju mirno,a ovi sto se prave pametni kao i u zivotu, gledajte u svoje dvoriste, ne berite brigu, ko ne placa i sta nije vase, to poreski obaveznici i ostalo kao brinete se,a pre par godina se sve placalo kao jer ste svi vi posteni
p

podesen

pre oko 3 godine

Dug za szruju eps u imaju 82 000 000 dinara, blizu 700 000 evra, nikom nista ne placaju, poverioci ne smeju da traze zna se zasto, kako kupuju kad nikog prodali, boga pitaj.
B

Boban1

pre oko 3 godine

Kako li samo znaš sve te informacije???! Četiri godine za redom grupna faza,dvije lige šampiona,i dvije nokaut faze. Uzmi digitron i saberi koliko je to para,sveznalice!!!!!!
G

Gost1919

pre oko 3 godine

Kako kupuju? Igramo evropska takmičenja, sponzori, 70% Srba navija za CZ (ostatak nedefinisani), pomogne država, poznate ličnosti, opeglamo pare "na stranu" ali Pravimo rezultat, pisemo istoriju a vi? Odakle Vama kada Vas nema van LLL?

Vlada

pre oko 3 godine

Bitno da si ti rešio sve svoje probleme, kao i tvoj raspali klub
S

Sale muuui

pre oko 3 godine

Kada tvoj klub plati porez drzavi od 2015 godine.
G

Gost vuk

pre oko 3 godine

Zašto u kladionici MOZZART u Bačkoj Palanci može samo tri čoveka da sednu u svim kladionicama normalno sede i rade, i zašto radi stalno samo jedan radnik i stvara se bespotrebna gužva,dali se mocart povlači iz grada kao što se priča po gradu.
B

BonusZvezda

pre oko 3 godine

Radulovic je uz Gavrica nas najbolji bonus za sledecu sezonu
M

Milentije

pre oko 3 godine

Oni su davno bankrotirali. Samo im niko još nije javio. Dug će im do nove godine doći do 80 miliona evra. Podatke o poslovanju kriju kao zmija noge. Za njih ne važe poreski zakoni Srbije. Neće srećom još dugo. Sve će se onda raspasti kao kula od karata. Kad se zna ko ih vodi (Alfa doktor Terza), koji je upropasti o sve čega se dohvatio - onda se epilog lako naslućuje. Spasa im nema, sigurno će propasti.
M

Mini milentije

pre oko 3 godine

Samo kad vi niste bankrotirali. Opet će FSS da plati licencu, ne sekirajte se.
m

mala011

pre oko 3 godine

Obrisi suzice i opusti se. Zatrovan si mrznjom, ekonomski nepismen, moralno iskrivljen i sta sada? Gledaj Srpsku ligu, igraj domine, trazi nacin da vazduh ucinis jestivim i sačuvas čovečanstvo, ili jednostavno gledaj FK Crvenu Zvezdu kako ulazi u LŠ, prolazi grupu i osvaja bodove za Srbiju i Srpski fudbal. Pozdrav od srca
a

argh

pre oko 3 godine

Svake godine isto pričate, i tako već 5 godina. Dug se vidi na kraju godine, u APR-u. A on je 30 miliona. Ona priča Terzića o knjigovodstvenom dugu može da bude tačna, ali i ne mora. Znam da smo u firmi dugo vodili potraživanja ka nekim firmama, iako smo znali da nikada nećemo moći da ih naplatimo. Ali neka bude da je lagao, i neka bude 30 miliona, pa da je sada i uvećan na 40. Zar misliš da Partizan duguje manje posle ovakve sezone?!

Jimmy Barka

pre oko 3 godine

S obzirom koliko se Zvezdica siri sa dovodjenjem igraca (Prijovic i Dragovic nece igrati za kikiriki kao Krsticic na primer) ne bi me cudilo da nestane.
l

laviki

pre oko 3 godine

Odradiće jednu koreografiju za predsednika u kvalifikacijama zaslužio je.
M

MiroslavSu

pre oko 3 godine

Druze pregovori potpis nije isto shvatas
Z

Zaratustra

pre oko 3 godine

Ovi samo dovode, a nikoga ne prodaju.
u

uvek

pre oko 3 godine

Može nam se, plači.
N

Nemus54t

pre oko 3 godine

@uvek. A vi ste protiv super timova ili ste za. Ne razumem. Zar Zvezda nije protiv superlige
O

Omlskola

pre oko 3 godine

Sta ce nam graficar i omladinska skola kad opet kupujemo igrace

gemathegreat

pre oko 3 godine

Da se lude čude.
P

Plaky

pre oko 3 godine

Cekamo plač grobara po komentarima 3.... 2.... 1....

Jimmy Barka

pre oko 3 godine

@Plaky Evo sve suze lijemo sto dovodite nekog Stanica iz nikad jaceg Zeleznicara. Ti druze nisi u vinklu ako zaista to mislis.
N

Nema veze

pre oko 3 godine

I dalje je ova vlast najveće pojačanje za zvetdu , može da igra i bik Silvester opet će zvezda da bude najbolja u Evropi , bez poraza .
U

Uvek si drugi

pre oko 3 godine

i '91 nam sredio Vučić titule prvaka evrope i sveta. Volim kada cmizdrite
l

laviki

pre oko 3 godine

Može jedna koreografija za predsednika.
М

М21

pre oko 3 godine

Чудо новинари нису говорили о Терзићу као најталентованијем играчу из 2. лиге када је прешао у Партизан, а у том тренутку био најбољи стрелац 2. лиге у дресу ИМТ-а
P

Pera lazic

pre oko 3 godine

Krece gurka u rep za godinu dana...
V

Vuk sa dušom

pre oko 3 godine

Drzavni projekat 4 deo!!!
G

Gugi

pre oko 3 godine

Vulic
M

Markicm

pre oko 3 godine

Radulovic je za Stanica Ronaldo
G

Gugi

pre oko 3 godine

Imali smo mi odlicnog Milosa Vulica koji je znao sa loptom, ali iz nekog razloga nije igrao, da li zbog menadzera ili nesto drugo nemam pojma, ali prodali smo ga za 800 k sramno..
R

Raša P

pre oko 3 godine

I sada zna sa loptom ali je stalna rezerva koja retko ulazi u igru.
D

Drvo

pre oko 3 godine

Spor ko puž
S

SRBI PFC

pre oko 3 godine

Osijek ga hteo?! Pa to je bomba!
D

Drvo

pre oko 3 godine

Osijek je trenutno među 3 najjača kluba bivše juge, uz Dinamo i Zvezdu. I možda i najbolji sa finansijama od njih.
S

SRBI PFC

pre oko 3 godine

Ma drveni jasno da su ti oni miiji i da su svi bolji od nas.Nego ima mali problem, osijek i dinamo se ne finansiraju iz budzeta hrvatske . A vi?
R

Red85

pre oko 3 godine

@Srbi prc Jes samo sto se Osjek finasira iz budzeta Madjarske a Dinamu pare daje grad Zagreb
m

madmix

pre oko 3 godine

ti da znaš nešto ne bi lupao tako,dinamo finansira grad zagreb i uvek je bilo tako,mozda sada manje jer su ojačali finansijski
D

Drvo

pre oko 3 godine

Naš finansira UEFA, a vaš?
G

Gost21

pre oko 3 godine

Kakav bonus? Treba da igraju najbolji bez obzira na godune. Bonus odlazi u istoriju, zamislite da bonus postoji u Spaniji, Engleskoj... da zvezde sede na klupi a da se razigravaju menadzerski igraci i spremaju za prodaju kao sto je slucaj kod nas. Zanima me ko je ovom menadzer!? Pancevo
n

neshha

pre oko 3 godine

Ne znam ko mu je menadzer,ali znam ko vedri i oblaci u ovom klubu kao i u celom Pancevu.E sad,mozda decko i jeste stvarno dobar.Nisam ga gledao pa necu ni da ga ocenjujem.
G

GSO

pre oko 3 godine

Nemoj tako, ovi tvoji cuvari pravoslavlja ce te se odreci. Komentar ti je na mestu.
G

GostXxX

pre oko 3 godine

Gledao sam ga par puta, izgledao je kao Zidan na terenu naspram svih ostalih. Jeste nasa druga liga, ali vidi se da je talentovan.

Carrerra

pre oko 3 godine

Pratim PLS, ali ovog momka nisam zapazio. Nisam video neki ekstra kvalitet, ali neka bude da gresim.
D

Deyan X

pre oko 3 godine

Znaci pitanje je dal ce on dobiti minute u CZ iako je bonus igrač. A CZ gleda na jos njih... Bukvalno njih 4-5 borice se za 2 mesta po 45 min... Umesto da ide redom, npr da predje u Spartak, ili Čuku, pa da tamo se kali i ako vredi postane igrač CZ. Ovako biće jos jedan izgubljen u moru....
G

Gos

pre oko 3 godine

Za ozbiljna takmicenja neophodni su nam iskusni igraci, ne treba nam jos gobeljica
D

Drvo

pre oko 3 godine

Dortmund je pokazao u praksi koliko je iskustvo precenjeno. Samo mladi igrači ispod radara i cepaj. Ubedljivo najbolji recept ako nisi Real ili Siti.
o

omerlija

pre oko 3 godine

SVETSKI VLADAR FK CRVENA ZVEZDA, nece moci da napravi mocniji tim priblizan jakim timovima Evrope dok NEZAVLADA BALKANOM u SKAUTINGU i DOVODJENJU SVEGA STO VALJA. mada skauting treba prosiriti i na Afriku kao sto rade francuzi. OGROMNA JE GRESKA STO MI BRACA DELIJE-CIGANI NEDOZVOLJAVAMO UPRAVI DA DOVODI igrace iz Hrvatske-B I H, itd,mislim da nam je to ALI MNOGO GLUP POTEZ. NEBRANI SE TAKO NI SRBIJA NI KOSOVO I METOHIJA. Ja sam je nekada branio i sada sam invalid . nema veze, sudbina, al tako se brani SRBIJA. A ne da nam u fudbalu neigraju mladi iz ex-ju. ili vredjanje jednog igraca.mladica kao Alen Omic. to SRBI I DELIJE NETREBA DA RADE. Kako se on osecao. ne znam o basketu puno al imali smo mi onu legendu VELIKI ZVEZDAS mislim ZUFER AVDIJA. A i u fudbalu smo posle ratova 90-tih imali Albance ARDIJAN DJOKAJ, SANIBAL ORAHOVAC, ITD. pa se niko nije bunio, a sad mi postadosmo neki KAO Srbi sto lupamo zabrane talentima i pevamo vredjamo. a san svakog igraca iz HRV-BOSNE-SLOVENIJE-C.GORE-KOSOVA I METOHIJE SIGURAN SAM DA BI I ONI DOTRCALI I MAKEDONIJE NARAVNO. Ima dosta mladih Bosnjaka i Albanaca iz C.GORE, MAKEDONIJE, KOJI BI IGRALI. A niko se nebuni sto masa SRBA igra po celoj ex-yu.
S

Srbi goranci

pre oko 3 godine

Zufer Avdija je po nacionalnosti Srbin GORANAC a ne albanac,to su ljydi koji su uvek bili verni Srbiji i Srpskom narodu od kad je sveta i veka,to glupi i neobrazovan ljudi zvezdomrsci ne mogu nikako da shvate i ukapiraju! Avdijin sin Deni Avdija na predstavljanju u NBA ligi kad su ga ameri pitali odakle mu je otac rodom,on odgovara iz Srbije sa Kosova i Metohije,tim gestom je pokazao da je veci Srbin od 80% ljudi koji zive ovde a nazivaju sebe Srbima i tvrde kako Kosovo nije vise deo Srbije,treba da ih je sramota!
L

Lola2311

pre oko 3 godine

Burazerče, izgledalo se bežalo sa časova srpskog, bogami još u drugom razredu... Ljubi brat
G

GSO

pre oko 3 godine

Inace Zufer je grobar i cela mi familija. To nikad nije krio.
N

Nema veze

pre oko 3 godine

Šta će vam pojačanja imate vodju
k

kakva je to

pre oko 3 godine

Jurnjava malih i velikih slova
h

hyper mass

pre oko 3 godine

Naslov kao u Kuriru.
T

Teo22

pre oko 3 godine

Napisali Osjek kao da je Real Madrid.
9

951357

pre oko 3 godine

Koliko se lože na Dinamo i hrvatski fudbal, to je taj odnos :D
n

noleeeeeee

pre oko 3 godine

samo tako nastavite, kakav ce minus da naraste.
M

Mika iz Trstenika

pre oko 3 godine

A gde je Vidic sto je doveden iz Zlatibora njega niko ne spominje
d

dejanera

pre oko 3 godine

A za sta da ga pominju? Clan je Graficara, odigrao 3 utakmice od odigranih 28 kola! Svaki put je usao sa klupe i ukupno sakupio 88 minuta. Nije postigao ni jedan gol niti je napravio asistenciju! I sad bi on trebalo da se pominje i jos da se dovede u Zvezdu!
d

dejanera

pre oko 3 godine

E pa ne da treba da vas izbace nego treba i da vas kazne na nekoliko godina! Zamisli da lopov opljacka neku banku i kad krene da bezi uhvati ga policija. Da li bi mu samo rekli da vrati pare i slobodan je ili bi mu pare svakako bile oduzete nego bi i na robiju jedno 20 godina?!
G

Gost111

pre oko 3 godine

Odličan fudbaler. Ima visinu, snagu, bonus igrač. Svaka čast Zvezdi na dovodjenju ovako talentovanog fudbalera. Peconi samo napred
k

koje shvatanje fudbala ?

pre oko 3 godine

Ima visinu , snagu ...!!!! legendo , najbolji igrač sveta ima 1,60 cm
x

xoxxox

pre oko 3 godine

Možemo mi dovesti Komana, Sanea...Ako nam Eraković bude igrao to je najmanje 0:1 pre početka utakmice. Ne mrzim nijednog igrača, ne želim mu ništa loše, ali Eraković je pokazao da ne može ni po jednom parametru on nije ispunio očekivanja.
Г

Грдне ране

pre oko 3 godine

Жив био, ајде избаци га из поставе и играј умјесто њега, да нас спасиш
x

xoxxox

pre oko 3 godine

grdne rane@ Dečko je napravio penal bespotrebno kolo pre derbija, suvih usta ušao u derbi i napravio šta je napravio, protiv Hofenhajma opet kiks, lopta u noge protivniku na utakmicama naše lige skorovredovna pojava. Nije za Zvezdu pa da mi je brat od strica.
P

Pomislih da....

pre oko 3 godine

... stiže Aleksandar Mitrović, kad sam video da stiže drugoligas.
O

Orao

pre oko 3 godine

E ovo su pojacanja! I da dovedemo Makarica! Kupuj domace!
L

Long Ling

pre oko 3 godine

To je Prva liga Srbije.

NemanjaKZ

pre oko 3 godine

Pa druga je po rangu pametni čoveče
s

slusaj ovog

pre oko 3 godine

"zvezda ne staje" nije dovela nikog do sada...
M

MozzartJVucicevicc

pre oko 3 godine

“ koji bi lako mogli biti transferisani” Bravo momak, primljen si.