Komentari na vest

Zvezda neće dovoditi levog beka, šansa Viktoru Radojeviću

S

StefanMar

pre 4 meseca

Rodić, zločin koji traje. Mali mora da igra prvu postavu da bi sledeću sezonu imali krštenog beka, a ne da bude rezerva. R. Carlos u najboljim danima bi u zvezdi sedeo na klupi pored Rodića.
L

Laki92

pre 4 meseca

U pravu si, madjijo, neka cepa Roda i do leta, pošto nemamo Evro utakmice, pa onda tamo negde 1og avgusta ti dovedi nekog beka na pozajmicu, pa neka proba za neki dan sa se uigra, a ako slučajno ne uspe, ti ga pošalji na tribine i placaj mu platu...Da ljudi ni jedne godine ne počinju da sklapaju tim za Evropu na vreme, nego svake godine ne da čekaju leto, nego čekaju da dobiju protivnike, pa onda dovedu bilo sta sta je moguće u tom trenutku.
D

Dr.Jekyll

pre 4 meseca

"Rodić može da iznese proleće...",what a plonker ! Ovaj ne može ni čist vazduh da udahne od proleća !!
C

Cccc

pre 4 meseca

Dečko ako ne uspeš pored ovog balvana sa bocom za kisik na leđima okani se fudbala i idi radi nešto drugo.
Đ

Đukin fan

pre 4 meseca

Momak u Graficaru( gde u prvoj ligi Srbije,većina timova u rangu JSL )igrao veoma dobro i na svakoj utakmici zapažen i ofanzivno pored odbrane !!!Ima rezona da bekove na prolece igraju Nedeljkovic i Radojevic na mnogo mečeva pa će biti i prilike da se proceni kvslitet!!!
K

Karalic

pre 4 meseca

Ligicno.Ne igraju Evropu, znaju da ce u svakom slucaju biti prvi, uzece i kup, taman da igraju prolece i sa omladincima.
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Znači ono je bilo namerno da se otera Bahar inače bi Rodić leteo iz tima za one gluposti šti je uradio na derbiju.
l

low end PC

pre 4 meseca

Rodic pod hitno malo da odmori, najvise zbog "j...e mi se sto sam napravio penal" stava u derbiju, deluje nekako umorno i depresivno.
R

Raša P

pre 4 meseca

Drago mi je što će Radojević dobiti šansu i ubeđen sam da će je iskoristiti. Ima sve što je potrebno beku. Igrama u Grafičaru je zaslužio poziv. U timu Grafičara ima još dosta igrača koji zavređuju pažnju kao i u omladincima. Zvezda ne mora da brine za budućnost.
д

да да да

pre 4 meseca

запамтите то име....играч за Реал...ал са Нишаве...
м

м16

pre 4 meseca

е терзињо он бре више не може да изнесе ђубре до зграде..баш смо јаднии спрема нам се катанац под оваквим махерима
M

MUFCC

pre 4 meseca

Umesto da se zahvali Rodicu i dovede novog modernog, brzog, ofanzivnog levog beka i iskoristi prolece da ga uigrava za avropu mi cemo idalje da guramo Rodica od koga nema nista.
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Druge stvari su u pitanju! Fudbal je sporedan!
Р

Родић нема

pre 4 meseca

снаге за једно полувреме стоног фудбала...
r

realno85

pre 4 meseca

Milojevic je poznat kao trener koji forsira mlade igrace. hahahahaha ako je ista bilo dobro kod ovog vahara to je davanje sanse deci. videcemo sta ce sad supermen. mozda ce zahtevati da mu vrate srnica i gobeljica
p

pancevac992

pre 4 meseca

ti si toliko providan ciji si da je smesno,ko je lansirao joveljica,radonjica?ti?
e

edo555

pre 4 meseca

Dzabe sto ce ovaj momak grebati starkelji Rodicu je mesto zagarantovano.Ja ne snam sta treba jos da uradi pa da ga sklone vise iz tima.Napravi penal dakasni na ofsajdu u derbiju i opet ga guraju.Partizan proda stopera za 5 miliona oni se zadovoljavaju za Mijatovica 5-6 miliona za centarfora mladog to su smesne pare
K

Keba

pre 4 meseca

Dati sansu malom, ali obavezno dovesti jos jednog levog beka. Rodic je svoje odigrao. Hvala mu na svemu, ali krajnje je vreme za rastanak. Covek vise ne moze i pola sata odigrati na nekom korektnom nivou. Uz Radivojevica jis jednog levog beka...kad idioti prodadose onog malog Gruzina.
Г

ГостГост

pre 4 meseca

Шта је са Каи Вагнером? Истекао му је уговор са Филаделфијом. Нисам га никад гледао, али последњих 5год добар учинак у МЛС што се тиче асистенција. Трансфермаркт каже да смо и даље главни кандидати за његов потпис.
K

Karalic

pre 4 meseca

Ne znam gde je zapelo, pare nisu problem, para nema…ne moze van Srbije, “dodjem ti, dodjes mi…”burazerski talovi…prvo isplatiti Baraka pa od sice naci beka sa nasih oranica.
C

Czz

pre 4 meseca

Aaaa, super. Ne dovodite da bi mogli da se vadite na uklapanje u sistem jer ste upali u paranoju posle 150 promasenih transfera pa bolje sa imate izgovor
C

Coxy

pre 4 meseca

Za čega odmor????? Za ovu sega-mega ligu... kad lupate,baš lupetaye gluposti...
A

Auuuuu

pre 4 meseca

kakav horor,ocekivano od Miloja
S

Sabago

pre 4 meseca

Mislim da je to dobar potez,bez obzira sto ne podrzavam rad ove uprave. Ali,kad vec nema evropskih utakmica,zasto ovom momku ne dati sansu,pa da iduce godine imamo dva mlada vrhunska beka. Ova polusezona je sansa za mlade igrace i treba sto vise njih uvesti u prvi tim,a resiti se ovih Kangi,Kangwi,Ndajea,Djiga i ostalih likova,koji zaista nisu mnogo bolji od ove nase dece (Mijatovic,Sljivic,Nedeljkovic,...).
Л

Лулк

pre 4 meseca

Не зна се где смо смешнији, у фудбалу или у кошарци, а никад више пара ни у једној ни у другој секцији...срам вас било, не заслужујете ову подршку! Уз играче увек, уз управу која мешетари и јајари више не.
G

Guta!

pre 4 meseca

Pa i jeste tako. Duguju se 3 plate igracima, 4 igracima koji su na pozajmicama u drugim klubovima a "placa" ih FKCZ.
z

zterzic

pre 4 meseca

To je jos dobro u omladinskoj skoli duguju 12 plata
k

kikoman

pre 4 meseca

znaci mali ce da igra derbi na levom beku i kvalifikacije za ligu sampiona sledece godine...a nece...pa cekaj sto onda ne dovodimo levog beka?
1

1980

pre 4 meseca

U prevodu nema para.