Zvezda obeležila tri decenije od Barija: Sećanje nam snagu daje

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.05.21. | 14:12

Prikazan i dokumentarac na zapadnoj tribini Marakane

Nije bilo tako glamurozno kao pre pet leta kada je u Sava Centru prikazan sjajan film poznatog reditelja Juga Radivojevića o odrastanju igrača jednog velikog tima, ali je Crvena zvezda obeležila tri decenije od najvećeg klupskog uspeha – osvajanja titule šampiona Evrope.

Na stranicama MOZZART Sporta i dalje možete da čitate ispovesti 12 aktera velikog finala sa Olimpikom, dok je na zapadnoj tribini Marakane prikazan svojevrsni dokumentarac. Kamera klupske televizije zabeležila je poruke Zvezdinih besmrtnika, dok su pred očima navijača i klupskih legendi prolazili najvažniji detalji te sezone.

Izabrane vesti

Od tima koji se popeo na krov Starog kontinenta bili su prisutni kapiten Stevan Stojanović, zatim Dragiša Binić, Vlada Stošić, Goran Maza Vasilijević, Slobodan Marović i rezervni čuvar mreže Željko Kaluđerović.

"Dobili smo mnogo čestitki, ali rekao bih da su nam najlepšu čestitiku i dar uputili igrači ove generacije sa Dejanom Stankovićem. Ovo podsećanje svima će ostati, ne samo kao uspomena, već kao inspiracija onima koji će igrati fudbal u Zvezdi“, rekao je predsednik kluba Svetozar Mijailović.

Legendarni Dragan Džajić konstatovao je da ovaj datum ne sme nikada da se zaboravi i čestitao svima iz tima Ljupka Petrovića.

Kapiten tog tima Stevan Dika Stojanović bio je kratak i tačan.

"Možemo mnogo toga da pričamo, kako je stvaran tim, kako smo igrali, ali ja ću biti kratak i samo ću reći da sam ponosan što sam bio kapiten ovim sjajnim ljudima", poručio je Dika.


tagovi

30 godina od BarijaSvetozar MijailovićDragan DžajićStevan Stojanović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara