Zvezda odbila 1.500.000 evra za Bena

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.06.19. | 12:22

Neozbiljna ponuda

Crvena zvezda nije pristala da zvanično najboljeg igrača proda za samo 1.500.000 evra u „milion rata“.

Kako MOZZART Sport saznaje, srpski šampion je odbio ponudu turskog prvoligaša Konje za napadača El Fardu Bena. Turci su za reprezentativca Komorskih Ostrva ponudili samo 1.500.000 evra, a da stvar bude gora, želeli su da obeštećenje isplate u deset rata.

Izabrane vesti

Zato se rukovodstvo Crvene zvezde nije mnogo razmišljalo i ekspresno je poslalo negativan odgovor. Niti je Ben igrač za hitnu prodaju, niti je ponuda turskog kluba ozbiljno uzeta u razmatranje.

Afrički napadač je u minuloj sezoni postigao 25 golova i upisao 11 asistencija u svim takmičenjima na 42 odigrana meča. Bio je jedan od ključnih igrača na putu ka plasmanu u Ligu šampiona i odbrani titule u Srbiji. Zimus su se za njega interesovali neki kineski klubovi, ali ni tada nije stigla zadovoljavajuća ponuda.

Nije tajna da je Ben jedan od igrača na koje Vladan Milojević najozbiljnije računa i ne želi da ga se odrekne bez preke potrebe. Ben bi sigurno trebalo da ostane makar do kraja kvalifikacija u Evropi, a vrlo verovatno i posle toga. Ima ugovor do sledećeg leta i samo u slučlaju ekstra ponude bi moglo da se pregovara o njegovoj prodaji. Ova Konjina svakako ne spada u red takvih...

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara