Zvezda ostala bez talentovanog štopera, Seltik i Rendžers ga pratili pre korone

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.12.20. | 18:21

I Bordo u igri za Aleksandra Lukića

Dolaskom Dejana Stankovića na klupu Crvene zvezde, srpski šampion je počeo više šansi da daje talentovanim igračima iz omladinskog pogona. Posle Veljka Nikolića i Željka Gavrića, ozbiljnu minutažu dobio je Strahinja Erakovića, tu je još Radulović, nadolazi Lazetić, dok će tokom zimskih priprema seniorskom timu biti priključeni Odada i Nikola Stanković.

Tokom prošle takmičarske godine mnogo se očekivalo od štopera rođenog 2002. godine Aleksandra Lukića. Omladinski reprezentativac Srbije je blistao tokom učešća u Ligi šampiona za mlade. Dao je gol Bajernu, imao nekoliko odličnih rola i proglašen je za najboljeg pojedinca omladinske škole. Sve je nagoveštavalo uzlet na velikoj sceni.

Izabrane vesti

Prekomandovan je u Grafičar, ali je imao težak period inicijacije na seniorski fudbal. Međutim, iako nije prošao Zvezdin fprvi filter Aleksandar Lukić ne mora da brine. Pre pandemije virusa korona njega su više puta skautirali ljudi iz Rendžersa i Seltika. Škotski velikani trebalo je da prate Lukića i na turniru elitne grupe u Velsu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Međutim, taj turnir se nije igrao, pa su Seltik i Rendžers obustavili aktivnosti oko Ace Lukića. Do daljeg, mada bi narednih dana ponovo trebalo da povuku konkretne poteze.

Mladi štoper se samo trenutno ne nalazi u planovima Crvene zvezde. Ima ugovor sa crveno-belima do 2022. godine, pa bi u dogledno vreme mogao da dobije šansu.Ako ne dođe do dogovora sa inostranim klubovima. Pored Škota pominje se i francuski Bordo.


tagovi

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara