Komentari na vest

Zvezda otaljavala pred derbi i ostala bez primljenog gola 580 minuta! (VIDEO)

O

Op Op Op

pre 15 dana

Dokle bre ovo brukanje sa posetom?
M

MozzartBet

pre 15 dana

Kvota 3 na Imt danas. Poklon
K

Kladionica2

pre 15 dana

Igrajte dvojku Imt danas, zicer
I

Imt 2 Imt 2

pre 15 dana

Lucani daju bodove danas
b

bije dareglo

pre 15 dana

Umesto da šansu dajemo našim igračima, mi u ekipi imamo 10 galaktikosa iz Afrike. Dovodimo trećerazredne Afrikance sezonske radnike luna parkova i cirkusa po Africi. Sa Afrikancima smo zauzeli odlično 32 mesto u ligi šampiona.
S

Ssl

pre 15 dana

Otaljavanje, 3 gola? Dosta bre više l sa tim.
V

Versaci

pre 15 dana

Gruvaj kilometrazu na auto zbog Zvezde. To je lep nacin za veliki servis na auto. I nikad necemo da stanemo. Koliko god Nas ugnjetavali. NE moze covek casopis Zvezdina revija da kupim Bez losing komentare, razumem ih izmanipulisani nikad nisu bili uzivo da vide sta je Zvezde. Da vide sta je ljubav Prema sportu, Ali I prisustvovati spektaklu na stadionu I Kada ima 5000 I Kada ima 55000 ljudi. Svaku put je spektakl.
V

Versaci

pre 15 dana

20000 km Sam presao Ove sezone zbog Zvezde, kad god Sam mogao dosao Sam na utakmicu. Radim Mali servis I nije mi zato zbog Zvezde. Sledece sezone cu Jos cesce da dolazi Jel real no vam kazem mnogo je lepo na stadioni uzivo Ali I u hali. Zivimo 100km od BG. Mogao Sam I cesce, priznajem.
M

Mozartizan

pre 15 dana

Nisam znao da kad neki klub pobedi lagano 3-0 novinari takvu igru nazivaju "mucenjem" to je za mene nesto novo!
s

sipac pekar

pre 15 dana

...jel jos trci i imitira avion pored terena?
G

Gnjidice

pre 15 dana

Iz Lucana opet pustas
S

Sramotno

pre 15 dana

Prvi gol bruka srpskog fudbala dva igraca se sudarila i leze na zemlji sudija zmuri i nastavlja se akcija u kojoj gostujuci igraci stoje a zvezdini bestidno uguravaju loptu u gol i sudija pokazuje na centar. Pogledajte ovu nefudbalsku i nefer scenu koja sve govori o sudijama, FSS i sili koja je unistila smisao fudbalske igre. Ovo se ne mora ni igrati jer se brukate proteziranjem mezimice a nema potrebe jer ionako su ostale ekipe dno dna, a vi koliko god se pojacavali i rasipali ste u Evropi kanta za nabijanje 32. tim od 32.ucesnika LS.
k

kk.fk.Decenija

pre 15 dana

@Sramotno Ono kad o LS prica navijac kluba koji tu istu LS igrao nije preko 20 zadnjih godina i koji cak i domace titule video nije punih 7 godina i koji cim proviri u Evropu dobije cak 6 komada od drcurlije iz tamo nekog Nordsjelanda za koji 80% srbije nikad nije culo niti znalo da taj klub postoji,kud ced gore od toga?
R

Rasprodatost + verni navijači

pre 15 dana

Suv kvalitet, nema šta, publika prepoznaje to u kombinaciji sa poštenjem i nema odavno karata na Rajku da se uzmu za tekmu, ko dođe - samo izvisi i gužva se džabe.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 15 dana

Totalno ste nerealni sa ovakvim tekstovima ako se imalo razumete u fudbal a trebalo bi da se razumete jer ste sportski portal. Vladan Milojević je došao da sa Zvezdom osvoji prvenstvo a po mogućnošću i duplu krunu. Nije došao da bude trener i vodi ekipu koja će zabavljati vas novinare i kvazi navijače Zvezde. To je možda radio Bahar pa mu iz takve igre Voždovac i Čukarički ukupno pet puta pređu centar i daju šest golova a u dvomeču sa Jang Bojsom iz dvadeset šansi u dve utakmice da dva gola ali zato iz osam šuteva na naš gol primimo četiri. Napisali ste ovaj tekst kritilujući maltene sve u ekipi a oni pobediš lagano 3:0. Kako niste napisali da je Spajić odigrao doktorsku partiju, da je dobijo svaki dil, da se fenomenalno postavljao, iznosio lopte i davao tačne pasove, što ne napišete da ovako igra od početka drugog dela sezone i da je iz utakmicu u utakmicu sve bolji i bolji i da zaslužuje ovakvim igrama da ide na EP i da su on i Nastasić trenutno Bonući i Kjelini za Milenkovića i Nastasić. Što ne napišete da je Zvezda u celini kao ekipa fizički duplo spremnija nego kod Bahara i duplo spremniji od svih timova u ligi i da je Zvezdina igra takva da jednostavno davi protivnika ko zmija Žabu i da će ga do kraja utakmice udaviti sa trenerom pravim i pravovremenim izmenama i na kraju krajeva fizičkom spremom. 12 utakmica u prolećnom delu sezone 11 pobeda, 1 nerešeno spletom čudnih i srećnih okolnosti gde smo igrom unakazili Partizan i gol razlika 33:4 Kome je do zabavljanja neka ide u cirkus ili na koncert. Jednom ste ovakvim tekstovima i ovakvim komentarima oterali Vladana Milojevića koji uz Mišu Pavića, Miljana Miljanića, Branka Stankovića i Ljupka Petrovića čini pet najuspešniji trenera koji su pisali Zvezdini istoriju ali drugi put NEĆE MOĆI.
I

Igokea since 2007

pre 15 dana

Браво за коментар, све тачно.
J

Još jedan zvezdaš

pre 15 dana

Bravo majstore! Komentar odličan, analiza fenomenalna a ovi novinari su tuga! A nekad je ovo bio sportski sajt...
P

Preža

pre 15 dana

Kvazi navijači su ovi što su bili danas na utakmici, jedva par hiljada ako je i toliko bilo. Sever smešno prazan. Pravi navijači Zvezde od kada je Terzić uzurpirao klub više ne dolaze na utakmice. Dokaz su sve mizernije posete iz kola u kolo.Liga je totalno obesmišljena zadnjih nekoliko decenija.
Z

Zoran 91

pre 15 dana

Iskreno receno bili smo loši i ne znam može li biti lošije ali važni su bodovi. Mene samo brine i donekle nervira sto to izgleda Miloje ne vidi.
A

Aca LJotic 89

pre 16 dana

Rutinski do Titule!!!!
D

Don Vito Corleone'

pre 16 dana

Zna li neko rezultat sa Banovog Brda??? Vraćao sam se sa stadiona Evropskog i Svetskog šampiona pa nisam upućen. Da li se partizan dobro drži, zna li se šta??? "GODINE PROLAZE MOJE JA ČEKAM TITULE TVOJE I SVAKIM DANOM SVE VIŠE VOLIM TE"
P

Preža

pre 15 dana

Verovatno ti je mnogo vremena trebalo da napustiš Rajka, s obzirom na ogromnu posetu?
L

Lik

pre 16 dana

Spajić je odigrao jednu veoma dobru utakmicu,a ocena 6...Marković bi sa ovakvim nastupom dobio bar 7
g

gost_123

pre 15 dana

Spajic konstatno dobro igra, u drugom delu sezone u velikom usponu forme, skroz se oporavio od teske povrede, u to ide prilog da je svaku utakmicu odigrao, a mi gol nismo primili dosta dugo, pritom kod treceg gola presekao kontru na pola, i direktno poslao loptu i posle toga gol za 3:0, dobro drzi odbranu, tehnicki potkovan, skok odlican,skolovan štoper,brz,Zvezdino dete, ali ga Mozzart ocigledno ne voli, redovno 6ce dobija, a ni jedna mu nije bila ispod minimum 7, drago mi je zbog njega, mnogi su sumnjali, ali dobili smo ozbiljnog stopera, koji ima karijeru koja nije ni malo za podceniti, a moze jos dosta da pruzi za stopera.
2

223214

pre 16 dana

evo i vaš partizan otaljava prvo poluvreme
D

Devito111

pre 16 dana

Sekta iz Lucana daje bodove sutra
S

Sreda11

pre 16 dana

Zvezda u zadnjih par sezona potukla sve rekorde, a u Evropi bolje da igra Ligu konferencija, jer realno tu pripada, pitaj Boga šta je pravo ogledalo ove lige, ipak najgore u Evropi.
J

Japi

pre 16 dana

Zato vama deca Nordsjelanda uvale 6 komada.
D

Don Vito Corleone'

pre 16 dana

Koliko Purgera na vestima o Zvezdi. Koji je rezultat na Banovom Brdu, zna li se šta??? Ahahaha 😂🤣😆🙃🥳😂🤣😆🙃🥳😂🤣😆🙃🥳 JA IMAM TUGU 7 GODINA DUGU, 2500 NOĆI ŽIVIM U SAMOĆI.
G

Grobarcina

pre 16 dana

Zato u kosarci vecito top 16 plus ove sezone oper gubite Aba ligu haha
D

Don Vito Corleone'

pre 16 dana

@Smrdačina. O kojoj košarci muko pričaš. Jel o košarci gde 11 godina ne znate šta je to titula šampiona Srbije??? Jel o košarci gde ste za 11 godina osvojili 1 Aba ligu i 3 domaća kupa???? Dok Zvezda za to vreme ima 23 trofeja. Jel o toj košarci pričaš muko???
I

Imt sampion

pre 16 dana

Dirigenti iz Ljutice Bogdana za sigurnih 6 bodova sledece sezone. Imt 2
S

Sve ce doci na svoje

pre 16 dana

Imt ce dobiti sutra. Ali posledice sleduju@
N

Nesko Šerif

pre 16 dana

Doci ce kraj tvome namestanju!
J

Jaci od svih FK IMT

pre 16 dana

Sa sutrasnja 3 boda lagani opstanak bez baraža###
R

Reebok

pre 16 dana

Imt dobija, Milos Lukovic strelac 2 gola!
M

Mladost Starost

pre 16 dana

NEŠKO MARS IZ FUDBALA VISE! DOKLE NAMESTANJE?
M

MilanceKŠ

pre 16 dana

Imt dobija sutra, zivi bili pa videli!@
N

Nesko sada je dosta

pre 16 dana

Imt 2!!!
N

Nesko legendo

pre 16 dana

Vreme je za 2.ligu, dokle mesetarenje???
Z

Zeljo zauvek

pre 16 dana

Santracu ne dolazi više u Pančevo igraš se sa nama svima. Jedan je Železničar nas uz tebe je celo Pančevo. Mi do prvo gola bolji od milionske Zvezde uništio si nam snove. Santrač zvanicni Delija definitivno.
b

bije dareglo

pre 16 dana

Šta igraju ovi naši galaktikosi iz Afrike. Dokle više da zauzimaju mesto našim igračima. Godinamo dovodimo trećerazredne Afrikance sezonske radnike luna parkova i cirkusa po Africi. Sa njima smo u ligi šampiona zauzeli odlično 32 mesto. Za poslednjih 7 godina promašili smo preko 30 igrača, 80 posto njih je iz Afrike.
D

Dejaneeeee Santracuuu

pre 16 dana

Dejane Delijo ti si nas Bog hvala za sve
D

Delije uz Santraca

pre 16 dana

Bravoo legendo i protiv svojih ti si uz Zvezdu veliki naklon Santracu
Г

Горан Гоги

pre 16 dana

Опет судија крив или???
S

Svaka čast

pre 16 dana

Bravo Santracu on je nas 12 igrač javno da ti se zahvalim čuo sam i da ces u derbiju dati sudiju iz Lovcenca. Placaj Terza Santraca on je nas 12 igrač
N

Nenad1246

pre 16 dana

Naročito su kvalitetno sa loptom u nogama igrali Nedaje, Olanjika i Bukari! Njihova dobra igra je novo ohrabrenje za navijače pred derbi!

gemathegreat

pre 16 dana

Jel si još nečije ime ukrao da pljuješ ??? Provaljen si.
м

мики маус

pre 16 dana

Шта ако не побиједимо и трећи дерби?Већ сада треба договорити појачања ,а не чекати август.Забранити отаљавање посла и играчима наредити борбу за сваку лопту,ако имају неке проблеме ту утакмицу не играју .Надам се да ће уговорити путакмице на припремама са јаким противника ,макар с 4 екипе.

gemathegreat

pre 16 dana

Ti si momak nošen pa upušten a posledice se vide.
м

мики маус

pre 16 dana

Шта ако не побиједимо и трећи дерби?Већ сада треба договорити појачања ,а не чекати август.Забранити отаљавање посла и играчима наредити борбу за сваку лопту,ако имају неке проблеме ту утакмицу не играју .Надам се да ће уговорити путакмице на припремама са јаким противника ,макар с 4 екипе.
d

dragan173

pre 16 dana

IMT 2 , DOKLE LUCANI DA NAMESTAJU
O

OTALJAVILA

pre 16 dana

Sta je trebala, da izgine da 10 komada, neko se povredi i to bas pred derbi, ODLICNO ODRADJEN POSAO, SADA SVIM SILAMA na partizan! Bravo za Zvezdu!!!
e

exe

pre 16 dana

Igrali smo lose u prvih 45 minuta jeste, Katastrofalno protiv jedan od gorih ekipa u prvenstvu

gemathegreat

pre 16 dana

I ??? Bilo je samo 3 gola i dve stative ne računajući ostalo.
Д

Дарјиан

pre 16 dana

Сере као по обичају ,,,
G

Gorostas

pre 16 dana

U kaficu sam. Tvitujem protiv Zvezde za pare da bi mi platili da imam za albansko primorje.
d

d.g.

pre 16 dana

Dosadno....samo tri razlike. A vi bi hteli neizvesnost. Loša igra a 3:0. Nema boljeg komplimenta.
J

Jack Sparrow

pre 16 dana

Kolko je lepo gledati Sljivica kada igra na svojoj poziciji i koliko je akcija pokrenuo na kraju upisao i asistenciju, sto, vise sansi ovakvih i decko ce moci da igra na nivou Kataia iz najboljih dana a kasnije i na visem jer ima jos mnogo prostora za napredak.
C

Chivas

pre 16 dana

I da ozbiljno poradi na fizičkoj pripremi!
v

vukeczv

pre 16 dana

miloje sa tobom bi uzeli LS!!!
K

Ko o cemu

pre 16 dana

Igra je slaba za standarde navijaca Zvezde ali znamo da bi bajke pisali da JSD pobedi ovako rutinski.... E to ste vi i vase neobjektivno novinarstvo
J

Junker

pre 16 dana

Znaci Zvezda ce otaljavajuci da uzme opet titulu? Pa dobro, to vise govori o ostalima nego o nama.
D

DaDaDa

pre 16 dana

Rutiniraj!
s

stegko

pre 16 dana

Naravno opet ponižavajuć naslov i ni reci o tome kolko smo stabilni i sigurni pozadi i ofanzivno mocni.. boli činjenica da gospodin Vladan na spolednjih 8 utkamica ima skor od 19 dati i 0 primljenih.. i da, to je apsolutno ista ekipa koja je kod bahara primala golove šakom i kapom Da je četa igora duljaja u stanju da ikoga rutinski pobedi 3:0, pisalo bi se o tome 3 dana, ovako je opet jedna dosadna pobeda u nizu
D

Don Vito Corleone@stegko

pre 16 dana

@stegko - upravo je to ono što su navijači Zvezde pronašli u igri Milojevića i zato je danas bilo nekoliko desetina hiljada navijača!Sjajna igras Zvezde, a pogotovo su dobro igrali u polju Nedaje, Onjalika i Brukari! Uživaj u majstorijama nednadmašnih Afrikanaca!