Komentari na vest

Zvezda otvara kapije u subotu: Besplatno na Vojvodinu

v

van

pre preko 1 godinu

Mihajlovic je bio 1,5 sezonu u Zvezdi. Imao sam cast da ga gledam. Dosao na zimu, igrao sa Dinamom Drezden, Bajernom i Olimpikom. I sledecu celu sezonu LS van Beograda, Panata u Bugarskoj valjda, Samp isto tamo i valjda Anderleht negde u Madjarskoj da li Segedin ili Budimpesta. Ako se dobro secam. Plus naravno preventva, kup i Kolo Kolo. Nakon jedne i po sezone otisao u Romu.
P

Pitanje

pre preko 1 godinu

I kako je odigrao samo 38 utakmica, a igrao dva kupa šampiona do kraja, i sezonu ipu u našoj ligi. Trebao je bar duplo više utakmica da odigra od tih 38.
P

Pitanje

pre preko 1 godinu

Da li zna neko, kako je Mihajlović odigrao za Zvezdu samo 38 utakmica a bio je dve godine u Zvezdi, i igrao i domaću ligu i Evropu. Kako samo 38 utakmica???
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Bio bi red da Rajko bude pun, ako ne zbog utakmice onda zbog Siniše. Da mu se oda pošta onako kako zaslužuje. Zauvek će ostati ono MIHAJLOVIĆ U SREDINU, sve ostalo je istorija. Počivaj u miru legendo.
G

Gostović

pre preko 1 godinu

Borovo, Novi Sad, Beograd, Rim, Đenova, Rim, Milano, Katanija, Firenca, Srbija, Đenova, Milano, Torino, Bolonja, Rim i stadion,,Rajko Mitić"! NAŠ VEČNI MIHA!
G

Gost021

pre preko 1 godinu

Zasto grb Vojvodine nema plavu zvezdu? Srbija!
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Greška marketinga Zvezde!