Zvezda, Partizan, Dinamo, Reding, Monako... Ilija Stolica saopštio spisak mlade reprezentacije Srbije

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.03.21. | 13:10

Orlići počinju proces stvaranja ekipe za evropske kvalifikacije koje počinju u septembru

Selektor mlade reprezentacije Srbije Ilija Stolica saopštio je spisak od 24 igrača za prijateljski meč sa Turskom 30. marta u Alanji. To će biti jedina utakmica selekcije do 21 godine u predstojećem ciklusu.

Na spisku se nalazi veliki broj internacionalaca, kao i nekoliko igrača sa domaćih terena. Iz Crvene zvezde je tu Željko Gavrić, kao i Miloš Gordić, koji je pozajmljen Mačvi, a iz Partizana Svetozar Marković, Lazar Pavlović i Filip Stevanović.

Izabrane vesti

Stolica će u narednom periodu pokušati da napravi okosnicu tima, koji će u septembru započeti kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

SPISAK IGRAČA:

GOLMANI: Aleksa Milojević (Bačka), Miloš Gordić (Mačva), Filip Stanković (Inter).

ODBRANA: Svetozar Marković (Partizan), Damjan Daničić (Dinamo Zagreb), Dimitrije Kamenović (Čukarički), Danilo Mitrović (BV Linc), Zlatan Šehović (Makabi Haifa), Arhangel Čestić (Keln), Boris Popović (Monako).

VEZNI RED: Jovan Lukić (Čukarički), Dejan Tetek (Reding), Aleksa Đurasović (Spartak), Mihajlo Nešković (Inđija), Lazar Pavlović (Partizan), Armin Đerlek (Aluminij), Ivan Milosavljević (Voždovac), Dejan Zukić (Vojvodina).

NAPAD: Slobodan Tedić (Cvole), Milutin Vidosavljević (Čukarički), Radivoj Bosić (Olimpija, Ljubljana), Željko Gavrić (Crvena zvezda), Filip Stevanović (Partizan), Nemanja Jović (Partizan).


tagovi

Ilija Stolica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara