Andre Luis
Andre Luis

Zvezda pikirala Andrea Luisa? Vikipedija ga ne poznaje

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.05.20. | 18:37

Portal Mondo piše da su se crveno-beli namerili na Šavesovog napadača

Anderson Silva iz Famalikaa, čitali ste o njemu prvo na stranicama MOZZART Sporta, i dalje je prva želja crveno-belih, ali plan B mora da postoji, a on se prema navodima portala Mondo u ovom slučaju zove Andre Luis (26) i igra za portugalskog drugoligaša Šaves.

Mondo naime piše da je baš Luis rezervna opcija Crvene zvezde ako se ispostavi da će Silva biti van finansijskih dometa srpskog šampiona. Svakako bi bio jeftiniji uzevši u obzir da stiže iz drugoligaškog kluba.

Izabrane vesti

Andre Luis je pre dolaska u Portugaliju promenio nekoliko klubova u Brazilu, ima tu i velikih imena poput Gremija i Botafoga, ali ne i minuta u tim ekipama. Uglavnom se kalio po Seriji B, pre no što je stigao u Šaves. Međutim, odmah je tim ispao iz prve rige, a kako se u toj jedinoj sezoni u elitnom rangu Luis nije posebno istakao nije dobio ni stranicu na Wikipediji, bar ne na engleskom jeziku.

Međutim, to ne mora baš sve da znači. Nakon što se godinu dana privikavao na evropski stil igre, ove sezone je bio solidan, na 24 prvenstvene utakmice postigao je 11 golova, sve skupa 16 na 30 mečeva. Opet, druga je to liga, a Anderson Silva i dalje je prvi izbor. Uz preduslov da Ričmond Boaći i Milan Pavkov pronađu nove angažmane.

Tomane je planiran da ostane, nada se Dejan Stanković da bi mogao da mu se pridruži i Slobodan Tedić i da onda gledamo Crvenu zvezdu u formaciji sa dvojicom napadača. U idealnim uslovima rotirao bi se tu i Anderson Silva, ali kako život nije uvek idealan možda to bude i Andre Luis?



Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara