Braća Mituljikić (©FK Crvena zvezda)
Braća Mituljikić (©FK Crvena zvezda)

Zvezda ponovo razdvaja braću Mituljikić: Nikola ostaje, Jovan ide u IMT

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.06.23. | 18:09

Barak Bahar doneo odluku o talentovanim vezistima

Zajedno su blizanci Jovan i Nikola Mituljikić prošli kroz Zvezdinu školu, zajedno igrali u Grafičaru, ali kada je došao trenutak da zakorače na veliku scenu, u prvi tim Crvene zvezde - razdvojeni su. Dobrim delom su na to uticale Jovanove povrede, zbog kojih nije uspeo da se nametne prvo Milošu Milojeviću, a sada i Baraku Baharu.

Poput svog prethodnika na klupi, Izraelac je odlučio da Nikola ostane i u žestokoj konkurenciji bori se za minute u prvom timu crveno-belih, dok će Jovan ponovo morati zaobilaznim putem. Po saznanjima Mozzart Sporta - preko novobeogradskog IMT-a.

Izabrane vesti

Po povratku sa Zlatibora Bahar je obavio razgovore s grupom igrača u kojoj se našao i 20-godišnji Jovan Mituljikić, a kojoj je saopšteno da će za novu šansu u Ljutice Bogdana morati da se bore na nekom drugom mestu. Što se talentovanog ofanzivca tiče, izabran je debitant u Mozzart Bet Superligi, pobednik minule sezone u Mozzart Prvoj ligi, na čiju klupu se u aprilu vratio Nebojša Jandrić.

Jovan Mituljikić je i prolećni deo prošle sezone proveo na pozajmici, igrajući za Mladost GAT. U 14 nastupa dao je jedan i asistirao za jedan gol, ali to nije pomoglo Novosađanima da izbore opstanak u najjačem rangu.

Pored njega, šef novog stručnog štaba Crvene zvezde rešio je da na pozajmicu pošalje Miloša Gordića, Nikolu Stankovića i Nikolu Kneževića, dok je Slavoljubu Srniću, poput Marka Gobeljića i Milana Borjana, saopšteno da se na njega ne računa i da bi uprkos tome što ima još godinu dana ugovora bolje bilo da potraži drugi angažman ukoliko želi da igra.




tagovi

Nikola MituljikićJovan MituljikićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara