Zvezda poslala Babića, Lukića i Blagojevića u Grafičar

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.07.20. | 14:15

Uz njih i Piplica

Polako se nazire sudbina Zvezdine „klase 2002“. Čitali ste jutros da je srpski šampion na šest meseci poslao u Voždovac krilnog napadača Miloša Pantovića. Njegovi klasići, sa kojima je uspešno igrao u omladinskoj Ligi šampiona, uglavnom će seniorske minute osetiti u Grafičaru.

Prvoligaš sa Senjaka danas je počeo pripreme. A treneru Grafičara, između ostalih, javili su se Ilija Babić, Uroš Blagojević i Aleksandar Lukić. Od pomenutih momaka imaju velika očekivanja u Ljutice Bogdana, čak veruju da poseduju potencijal da vrlo brzo sa obe ruke zakucaju na vrata prvog tima.

Izabrane vesti

Babić i Blagojević su u finišu sezone trenirali sa prvim timom, ali nisu dobili šansu da debituju. Njima će se u redovima filijale pridružiti štoper Aleksandar Lukić, kao i još jedan napadač Pertar Piplica.

Zanimljivo je da na prvom treningu Grafičara nije bilo Strahinje Erakovića. Jasno je da će se štoper rođen 2001. godine javiti Dejanu Stankoviću tokom subotnje prozivke, i odraditi još jedne pripreme sa prvim timom. Očekuje se da tokom prvenstva ima solidnu minutažu, posebno što zauzima mesto bonus igrača. 


tagovi

Ilija BabićUroš Blagojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara