Zvezda poslala novogodišnji paket u Surdulicu: Uz Andriju Radulovića i Uroš Lazić

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.12.22. | 12:10

Velika pojačanja za tim Slavoljuba Đorđevića

Imaće krajnje nezahvalan zadatak Slavoljub Đorđević tokom prolećne polusezone u nameri da sa Radnikom iz Surdulice obezbedi opstanak u Mozzart Bet Superligi. Nekadašnji štoper Crvene zvezde se vratio na jug Srbije, posle razočaravajuće jeseni Radnika i svega osam osvojenih bodova.

Dobio je Slavoljub Đorđević novogodišnji paketić, poslat sa adrese njegovog bivšeg kluba. Kao pozajmljeni igrači Crvene zvezde dres Radnika u  narednih šest meseci nosiće Andrija Radulović i Uroš Lazić.

Izabrane vesti

Rođeni Kotoranin je dobro poznato ime čak i široj fudbalskoj javnosti. Za vreme mandata Dejana Stankovića, mladi reprezentativac Crne Gore je upisao debi za seniorski tim Crvene zvezde. Upisao i dva gola, ali posle mononukleoze i problema sa ugovorom nije uspeo da se izbori za veću minutažu.

Prethodnih šest meseci Andrija Radulović je proveo u Mladost GAT. Za novosadski klub odigrao je 17 mečeva i postigao četiri gola. Sada dolazi kod starog znanca, Slavoljuba Đorđevića sa kojim je sarađivao tokom omladinskog staža. Radulović je bio jedan od najboljih igrača generacije koja je stigla do osmine finala Lige šampiona. Postizao je golove protiv Bajerna iz Minhena i Olimpijakosa. Bio je jedan od miljenika Slavoljuba Đorđevića, i njegova velika želja još u prvom mandatu na klupi Radnika.

Crvena zvezda je pristala da Andriju Radulovića pošalje u Surdulicu, dok se finišira i pozajmica desnog beka Uroša Lazića. Prema našim saznajima momak rođen 2003. godine usmeno je pristao da se preseli na jug Srbije, ostali su samo još neki detalji.

Lazić je bio standardni član kadetske i juniorske selekcije Srbije. Prošao je kompletnu omladinsku školu Crvene zvezde i prethodnih šest meseci proveo u Grafičaru.


tagovi

Andrija Radulović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara