Komentari na vest

Zvezda poslala ponudu Olimpijakosu: Čumić na zajam, narednog leta 600.000 evra ide u Atinu i 20 odsto

K

Kilko

pre preko 2 godine

Čumić je grobar, provereno.
V

Vlada1951

pre preko 2 godine

Dobro i?
h

hthth

pre preko 2 godine

Sta se radi ovo je prevrsilo svaku meru. Randjelovic koji je stvarno igrac koji bi bio pojacanje a moze da igra i desnog beka, otisao na pozajmicu u neki levi tim, a nisu mrdnuli prstom da ga dovedu. Nego se pusta prica da nece u SL i da ostaje da se izbori za mesto. Radi se na prodaji Babica i pradli ste ga sto ne obajvite kao i Nikolica, Petrovica, Falka, Dioni ce napustiti, a mozda ode i Katai i Ivanic. Zasto ne prodate Pankova a ne Babica, jer Pankov je igrac istog profila kao Degenek kao Dragovic samo losiji. Babic je i mladji, ima visinu jedini kao Milunovic i poravio bi skok, uz to jedini igra levom nogom i na mestu levog stopera mu je prirodno mesto dok ovako mora da se ili Dragovic ili Degenek salju na to mesto koje im manje odgovara. Nikolic koji vredi 5 miliona trenutno i umesto da dobije sansu za par meseci vredece duplo, mi cemo ga prodati za sicu kao i Gavrica cija je vrednost 4,5 mil. evra bila a prodat za 1,2 mil evra. A sa druge strane Gent kupuje Lemajica koji vredi 230Th evra a kupuju ga za milion evra, igraca od 29 godina i koji dolazi iz Letonske lige. Zasto se femkate i neobjavljujete da je Adzic dolazi u Zvezdu kao slobodan igrac? Nije moguce da ne znate to da dolazi ili krijete? Sad necete objaviti komentar
g

gagynbgd

pre preko 2 godine

Mislim da za Nikolica Zvezda ne moze dobiti vise od 2,5 milki, retko igra, kao i Petrovic za kojeg se ne moze dobiti ni 2 milke
B

Bravo

pre preko 2 godine

Najvrednije Pojacanje!! Bice ko prava Osica!! Konacno Pravo Pojacanje posle Kataija!! Ostavljao sam Komentare Danima , Cumica obavezno dovesti , dečko ume da dirbla u Trku nebitno na koju stranu , leva i desna ravnopravne ume i da zavrsi kad treba , opasan laznjak ima , veoma lukav Mali !! Terza Cita Komentare konacno,dosta je radio na svoju ruku i dzep😁 Terzo idemo dalje...Ramosa iz Santa Klare mojne da zaboravis, Cumic i Ramos pff Prstiii ... bice mi mnogo Zao ako ne dovedu Licolna (Santa Klara) Brazilska Magija nzm na koji Nacin ali on je NASA prava zamena za Kangu , mada Kanga je Doktor nas najspremniji Igrac , nikad mu nisi smetale godine ali dok je Lincoln Jeftin i nepoznat moramo ga nekako kaparisati!! Tosic moze da pomogne Rodicu da izgura Sezonu to je to .. Ramos prva Opcija Gajic druga , Gobelja bye bye ... Sredina Sanogo je Masina ponekad smesni potezi ali takav mu je Narav iskreno gledao sam Odadu i pratim kako igra on svaki put odskace na Terenu mislim da se kod nas Uplasio i Pritska treba ga postepeno ubaciti i vratiti Deki umes ti too ne kupuj, ne trazi dečko sve ima za modernog Box Box Igraca!! Da ne pominjem Klince Blagojevic,Kahvic,Matic,Blizanci,Stanković sve u svemu : Napad Pavkov, Ohi , Zivkovic Levo Katai (Zivkovic) Ivanic , Cumic Poluspic Katai , Ivanic , Falko ako ostane , Stanic , Ben Desno Ben , Cumic , Falko Sredina Kanga , Sanogo , Nikolic , Petrovic , Krsticic , Odbrana Rodic,Tosic,Degenek,Dragovic,Babic,Pankov,Gajic,Ramos ... Gordica Forsirati pokazuje jako lep Talenat ... Sasvim dovoljno i Klince uz njih ... Vukanovic,Srnic,Gobelja,Erakovic,Dioni nazalost visak,Krstovic, Prodati!! Uvesti Klince Jedna stvar Deki je shvatio Katai igra Poluspica trenutno nije u mogućnosti da juri Bekove zato Ivanic Ispasta ali Ivanica nikako prodavati...
m

moni

pre preko 2 godine

strašnk, kakav crni čumić...nije za zvezdu, videćete, propao fudbaler...dovedite Marina da završi karijeru u zvezdi...a čovek dkktor fudbala...
M

Mitt

pre preko 2 godine

A bek nista ? I sad ko ide ? Ko ostaje ? Ima li iko ikakvu predstavu ?
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Morate da shvatite da igraci koji bi napravili razliku u odnosu na Bena i Kataija ne mogu da kostaju manje od 8-10 miliona,prema tome ovo je obicno glupiranje.
С

Спарта

pre preko 2 godine

Катаи изгледа одлази...
d

d.g.

pre preko 2 godine

Cumicu plata 20000. Kod nas verovatno Srnic i Gobelja imaju vecu platu.
L

Luja

pre preko 2 godine

Kilavi Krstičić 450 hiljada za godinu. A ih je zaye...o , samo tako.
M

Manche

pre preko 2 godine

Umesto da su na vreme doveli ovog momka, Randjelovica i Birmancevica,mi izmisljamo sa La Parom, Falkom, Kafuom...
b

bhfhf

pre preko 2 godine

O cemu ti pises jesi noramalan? Kakav Kafu koji nije ni dobio sansu kod Milojevica alo kod Milojevica tada je Cumic bio omladinac i ko zna gde je igrao. Sutra ces da pjujes tog Cumica i da trazis Falka koji da kazemo jeste dobar igrac ali nije krilo nego polu spic ili klasicna 10. Nek ga stavi koji put na to mesto pa cemo videti kako ce da odigra. Problem je sto mi imamo dobrih igraca ali sve su na istom mestu Katai, Ivanic, kanga, Falko, Nikolic i Ben. Bolje pitaj sta je sa spinovima za tog Randjelovica koji jeste ok igrac i pojacanja bi bio Zvezdi. Ali ovde ide spin da nece da ga puste nigde a nece tek on nigde sem u Olimpijakosu da ostane. kad juce ga posalju na pozajmicu u neki srednji klub sa Kipra. Pitaj sto njega nisu doveli i Cumica. Jos nesto treba reci da je Cumic prosle sezone igrao u La ligi 2 u Sportingu i bio je solidan, ali mnogo bolje je odigrao Jirka koji je igrao za manji klub od Cumica. I niko se ne pita zasto nismo ostavili Jirku niti dali mu sansu.?
A

Aco CZ

pre preko 2 godine

Tako isto sad, dajemo pare za Krsticica, Zivkovica, a vrv ima neki igrac u nasoj ligi, mlad, ali klub za njega trazi 300000, i plata njegova 120000,sto im je mnogo, a za 2 god ce davati milion za njega.
e

esec

pre preko 2 godine

zivkovic je vise napadac nego krilo,pregledao sam sve moguce klipove.cumic je klasicno krilo.falko je desetka a tu je ivanic..nadam se da katai ne ide,meni bi to bila katastrofa.
C

Che Guevara

pre preko 2 godine

Pa šta i treba bam brz napadač suprotnost Oankovu.
b

bgfww

pre preko 2 godine

Dobro si sve napisao konacno da neko ostavi komentar da nesto znaci i da se razume. Falko je 10 klasicna vise nego Ivanic, ne kazem da je bolji samo da Ivanic moze da igra i centralnog i krilo dok Falko krilo je retko igrao a sem polu spica jos ne moze ni jedno mesto drugo. I treba ga ostaviti, jednom da odigraju na sredini Falko, Ivanic, Kanga, Katai i Ben (Dioni moze i on ima tehniku) u spicu uz Sanoga na zadnjem veznom. Uz Dragovica i Degeneka pozadi koji isto znaju sa loptom, to bi bila milina gledati i da vidimo dal bi im neko uzeo loptu.
G

Gx

pre preko 2 godine

Ajmo još jedno krilo....ma ne treba nama bekovi ..
M

Mokijano

pre preko 2 godine

A bekovi i petu evropsku sezonu ni u mislima? Prosto neverovatno!
Z

Zcva

pre preko 2 godine

Sluti da neko ide, Katai, Ivanic, Falko?
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Mislim da ce svi otici... cim se u zadnji cas dovode dva igraca...videce se u narednjih par dana...
9

951357

pre preko 2 godine

Ako nista drugo, dovodjenje Cumica i Risarija govori da su ovi nasi shvatili da mora da se ubrza igra. E sad, ko ce da plati cenu te realizacije, videcemo u sledecih nekoliko dana.

ANALIZA

pre preko 2 godine

Sve mi se čini da će da bude prodat neko od nosioca igre?
M

Mikri

pre preko 2 godine

A oli je lud da padne na procenat? Pa mi nista zivo dobro nismo prodali da bi nam neko dao igraca za manje para i procente. Gomilaju se igraci sredine terena samo tako...sto ne prodate degeneka rodica i dragovica sta ce nama odbrana mi smo napadacka ekipa...od 15 igraca sredine terena najbolje centrira degenek...
s

skunipen

pre preko 2 godine

Fascinantno je kako sad svi redom teraju Falka iz kluba, a do juce su ga internet strucnjaci kovali u zvezde. Nakon samo jedne lose odigrane utakmice, presao je put od italijanskog mini Mesija do promasene investicije. Po meni je i dalje dobar igrac, ako ne moze da bude prvotimac moze da bude vrlo dobra zamena za Ivanica i Bena. Ne svidja mi se sto se dovodi novo krilo, a od bekova ni traga ni glasa iako ni Rodic ni Gajic a narocito Gobeljic nemaju kvalitet za Evropu.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Druze Falko je 8 meseci u klubu i nije pokazao apsolutno nista!!!!!! Ali bukvalno nista!!!!!!!! Koliko bi jos trebali da ga sacekamo, evo ti reci????????
M

Miladin Sa

pre preko 2 godine

@Gost123 Kazi ti nama koliko je Falko dobio priliku da igra za 8meseci? Kako da se pokaze kada je igrao po 10min svaki drugi mec? pustite momka da igra 5,6 tekmi vezano po 90min pa onda sudite.. Pritom ne igra svoju poziciju,Falko nije krilo? Setite se Mirka Ivanica dok je bio Marin pa je guran na krilo..

ANALIZA

pre preko 2 godine

@Gost123, Baš ništa nije pokazao.... hahaha po meni on je jedan od najboljih igrača
C

Che Guevara

pre preko 2 godine

Miladin Sa. Divoljno i vipe nego divoljno 5-7 utakmica odmah se vifćdi vrediš li ili ne. A ne kao Ivanić posle 33 vezane utakmice probio blkadu. Godinu dana čekan da pokaže nešto i sada što pokazuje to nije za evropske utakmice.
M

Mitt

pre preko 2 godine

Falko i Ivanic da se rotiraju na prednjem veznom. Ili ako Ivanic silom prilika bude igrao u sredini da Falko igra ispred njega. Momak ima tehniku, zna fudbala samo ga treba pustiti.
d

dodorula

pre preko 2 godine

Iz Olimpijakosa došli Katai i Ben, u PAR došao Zdjelar i na pozajmicu S. Marković. Ako je suditi po ranijim iskustvima, biće dobro :)
L

Lazaros

pre preko 2 godine

Trebali su ranije da ga dovedu ,ali bolje ikad nego nikad ,mislim da Zivkovic moze da bude dobro pojacanje ,makar 50% da bude ko Radonja bice odlicno .Samo jo's bekove da dovedu ,I da prodaju ono sto nebi trebalo da bude u klubu !!!
d

djox

pre preko 2 godine

pa 50% ko Radonjic,pa Gobelja 😂😂😂😂
G

Galaktikosi

pre preko 2 godine

Idioti jedni mogli ste Birmančevića da kupite a vi se sada jurite sa Olimpijakosom!
S

Sascha

pre preko 2 godine

Vasi bar pokusavaju nesto,da pojacaju ekipu,sad ovi nisu neki zaista,ali bar probaju Nasi nas godinama lazu,bice kad udjemo u grupe Sad Okuka rekao Ivici.,nema potrebe imate 2 tima

ANALIZA

pre preko 2 godine

A šta će partizanu pojačanja za nebitno takmičenje
C

Che Guevara

pre preko 2 godine

Ne trebq vam za LK lakše protivnike niste mogli izvući jedino još i mura da vam je došla. Trebate osvojiti bar 8-9bodova a ro je prvo ili drugo mesto.
D

Džabe ste krečili

pre preko 2 godine

Taman pomisliš da smo se digli na viši nivo, a ono po starom. Dovode se igrači sa propalim karijerama, drugoligaški igrači, i igrači koji uopšte ne igraju, i oni koji izlaze iz povreda. Izgleda da Zvezda diže standarde samo kada je Degenek bio u pitanju, jel tako Tvorza. Stvarno je neverovatno da posle dve LŠ i sada tri LE, mi ne možemo da dovedemo ozbiljne igrače iz nekih ozbiljnih liga. Što je najcrnje sada teraju igrače koji su maltene juče došli. Prvi put kada se ne bude osvojila titula, prvi put kada se ne udje u Evropu, doćiće na red loše poslovanje, ovaj cirkus oko skautiranja pojačanja, i drp kombine. Razapeće ih ovi pravi navijači. Tada im ni Ultra Kopači neće pomoći.
G

Goust

pre preko 2 godine

Jel Dragovic nije top pojacanje iz najjace lige?
D

Džabe ste krečili

pre preko 2 godine

@Goust. Jel se praviš pametan, ili si stvarno toliko pametan. Ko je doveo Dragovića, jel Tvorza ili Mrkela. Ili ga je Deda doveo. Došao je isključivo zbog Dedine želje da igra u Zvezdi.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Јел израчунао дрТворзан колико је 30% од 0€ за Душка Тошића? Видим пањеви Ришаиро и Чумић се завршавају очас посла
S

SilverSurfer

pre preko 2 godine

Terza je izjavljivao da u Super ligi nema igrača za Zvezdu. Sada je ovaj, odjednom, tiha patnja. Što ga nisu doveli kada je igrao za Radnički? Isto kao i Kamenovića. Izgleda da je Rim bliži od Banovog brda. Ovi potezi ukazuju na stihiju i odsustvo bilo kakvog plana. Kao i na zamazivanje očiju navijačima. Možda Zvezda ubode sa ovim mačkama u džaku ali ispostavljalo se, poslednjih godina, da su ovakva "pojačanja" bila ozbiljan prevara. Nema boljeg primera od Falka. Pojačanje za utakmicu sa Milanom, koju nije ni igrao, nakon šest meseci je otpisan iako nijednu utakmicu nije odigrao na svojoj prirodnoj poziciji. Otpisan je i Dioni, koji je doduše postigao dva gola u Evro kvalifikacijama, za razliku od Krstovića koji sa fudbalom nema veze. Čudni kriterijumi prilikom dovođenja igrača još čudniji prilikom nestajanja iz ekipe. Interesantno je i da navijačima ne smeta što je Rišario izjavio da navija za Partizan. Izgleda da to nije problem. Ako postoji neki princip onda bi i javno deklarisanje naklonosti prema klubu s druge strane brda bilo dovoljno da se stavi veto na takav transfer. Još će mu se i skandirati. Ukoliko dođe i ovaj iz Olimpijakosa onda bi bilo najbolje da Katai završi u Turskoj ako su te priče istinite. Možda je on najbolji fudbaler ali ne sećam se utakmice, protiv ozbiljnog protivnika, gde je on dominirao. Nije se video na derbiju, uštopovali su ga igrači Kluža, sasvim je jasno šta će mu uraditi igrači neke ozbiljne ekipe. Na kraju, neverovatno je kako takvu fudbalsku veličinu ne vidi niko u Evropi a on dobaci do rezerve u Alavesu. Jer u Evropi neće niko igrača koji ne voli da trenira, koji ne živi sportski, koji je sklon povredama i igra kada se njemu igra. To može da prođe samo ovde. U ovom trenutku on je opterećenje za Zvezdinu igru. Dva nova igrača predstavljaju problem i za Stankovića jer ih je potrebno uklopiti. Obavljene pripreme padaju u vodu zbog neozbiljnosti uprave. Sledi pauza ali to je premalo vremena za neko ozbiljno uigravanje. Uprava je pokazala da nema nikakav tajming kada je u pitanju dovođenje igrača. Prodaja ni ne postoji a stopiraju se prodaje onima za koje postoji ponuda da bi sada sedeli na tribinama. Uzimajući amaterski rad uprave rezultati su fantastični.
B

Bzz

pre preko 2 godine

Konkretno Cumica smo hteli pre dve godine i pisalo se o tome, s' tim sto je Cumic zahtevao da ima mesto u prvih 11 a to niko nije mogao da mu obeca. Zato se resio da ode u Grcku.
m

maduvajgabre

pre preko 2 godine

Druze kupi Zvezdu i onda prodaj Kataia i dovodi koga hoces!!!!!!
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Katai guši Ivanića, loptu, a najviše sebe, ove godine. Lepo sročeno.
M

Marko1105

pre preko 2 godine

Mora Terza da se potrudi da nadje klub Dioniju, on je cist visak. Mora da proda Babica jer decko ne igra, ima 25 godina i moze bar 1m da se uzme.. Vukanovicu cisti papiri i da se ne ljubimo... Mora da pozove Moncu i ponovo ih pita za Falka... I nekoga od dvojca Nikolic-Petrovic makar za ozbiljne procente...
h

hgthg

pre preko 2 godine

A sto ne igra sada Nikolic koji je posle Ivanica na svim sajtovima koji se bave novcanim vrednostima igraca, ubedljivo najvredniji igraci lige. Ivanic 6,5mil evra a Nikolic 5 mil evra. Gavric bio treci sa 4,5 mil. evra i prodat za 1,2 mil evra i takodje njje igrao. Jel to se prodaju igraci koji nesto vrede pa i prodaj ispod cene tok oni koji nista ne vrede ostaju. Po cemu bi Babica pre prodavali od Pankova? Babic je doveden kao zamena za Milunovica ima visinu, igra levog stopera jedini je levak, a Pankov je isti tip igraca kao Dragovic, Degenek samo losija kopija. Vukanovica koga spominjes koji je igrao kad ne treba i kidao nam zivce sada kada je bolji od Srnica, Gobeljica, Krstovica ... njega nema nigde. Stavi Vukanivica barem na desnog beka i videcemo koliko je bolji od svih nabrojanih. Ovde se sve radi na stetu kluba, jedino sto imaju rezultat za sada i to jeste plus ali je problem sto smo 5 godina u Evropi i da smo radili kako treba do sada bi smo bili u rangu sa Olimpijakosom, Brizom, Anderlehtom sto se tice finansija i igraca koje mozemo da dovedemo
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 2 godine

Jel ima neko informaciju sta se desava sa Radulovicem s obzirom da mu je produzen ugovor a nema ga nigde?

ANALIZA

pre preko 2 godine

Hahaha Radulović može samo vodonoša da bude!
C

Che Guevara

pre preko 2 godine

Radulović još malo ni u Grafičaru neće da ina mesta da igra a ti bi ga za evropu. Sačuvaj bože i sakloni.
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Ljudi meni je muka kad pomislim da opet moram da gledam Gobeljica i Gajica pa dokle vise.
K

Keket

pre preko 2 godine

Ne moras ti nista da gledas druze, nije obavezno, slobodno gledaj ligu konferencija, tamo nema ni gobelje ni gajica
D

Dragan VG

pre preko 2 godine

@ Keket I sta je lose rekao? Dovodi se 1005-o krilo, a bekove nam igraju drva za sporet. Sramota da nam takvi balvani igraju bekove. Bruka i sramota! Samo debil ne moze za 3-4 godine da popuni te pozicije sa iole solidnim igracima. Ne fenomenalnim, iole dobrim. Cim neko izrekne istinu, odmah je grobar...
d

del.p.(kekecu)

pre preko 2 godine

kekecu,a ti ne moraš da daješ glupe komentare,pa ih ipak pišeš.gobeljić je dunster i treba da leti iz zvezde na bilo koji način.a ti ako podržavaš njihov ostanak znači da si tipičan groboš
G

Gost-CZ

pre preko 2 godine

Molim vas dovedite jednog levog beka 🙄
E

Evo rešenja

pre preko 2 godine

Za napadača Eli Babalj, a za krilo Milan Senić zvani K Ronaldo 😂😂😂. E Tvorza sa tobom uvek neki cirkus. Znaš da pogodiš sa pojačanjima nema šta, pogotovo kada ih TI i Mrkela stručnjak skautirate.
E

Ej ti

pre preko 2 godine

Eli Babalj nije bio u Tvorzino vreme. Ali se slažem da dovodimo cirkus igrače.
G

Gost zoom

pre preko 2 godine

U redu doci ce i Cumic,ali zar nije bilo bolje da je dosao iz Nisa.Bio tu ispred nosa,i obicni gledaoci kraj malog ekrana su videli da je decko strasan potencijal.Kakav je taj skauting,kada ti igraci odu u inostranstvo a onda klub pocinje da ih trazi na pozajmice.Dali su namerno eskivirani,jer nemoguce da ih niko ne zeli dovesti.A sto se tice ovih dolazaka,verovatno ce nekoliko igraca napustiti klub,jer ima cak i previse fudbalera na platnom spisku.Valjalo bi da nasa deca dobiju malo vise mesta, bar u domacoj ligi.
C

Che Guevara

pre preko 2 godine

Nije onda trebao. Sad im došlo iz dup... U mali mozaj da u evropi mora da se napada i igra sa brzim krilima i igračima na kontre. Mi sa smo imali 2 brza igrača protiv kluža u revanšu 5 im bi dali ladno. A i šerifu isto.
s

smppank

pre preko 2 godine

uzas, samo kupuju, jepo ih prolaz kad samo trose pare i ne mogu da naprave ni jednog reprezentativca.

Pakal

pre preko 2 godine

Ovaj je pojačanje kao Spiridonović. Nećemo moći da ga se otarasimo, zapamtite.
C

Che Guevara

pre preko 2 godine

Ti znas?!
U

Ue

pre preko 2 godine

Vratite Bastu iz penzije,ionako se samo šeta po Zlatiboru
G

Gost926

pre preko 2 godine

Je l' ga dovodite da igra desnog beka, posto mi nemamo nikoga na toj poziciji?
M

Ma bravo bre

pre preko 2 godine

Daj još nekog drugoligaškog igrača , ili igrača koji ne igra nigde. Znate da drpate pare, a ne znate da dovedete prava pojačanja.
A

Ada

pre preko 2 godine

Pratio sam ovog decka, zapamtite ovo je pravo pojacanje koliko je brz sa loptom i ima odlicnu zavrsnicu! Napred Zvezda!
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Gde si ga gledao kada covek odigra 5 meceva u sezoni... a holandjanin ni toliko?
T

To smo mi

pre preko 2 godine

Jedan igra drugu Kinesku ligu, drugi ne igra nigde. Alo pričamo o Zvezdi koja igra dve godine LŠ i tri godine LE. Ovo je tragikomično šta se radi i koji igrači se dovode.
K

Keket

pre preko 2 godine

Kolko smo mi bolestan narod, e cuj, igramo le i ls al igraci su nam losi, pa kako onda igramo kad su tolko losi? Pa da osvojimo le ovde bi se nasli mozgovi da pljuju
G

Gost123

pre preko 2 godine

keket-druze pogodio si sustinu!!! Da osvojimo ove sezone ligu evrope nasli bi se idioti da pljuju sve i svakoga!!! Trenera, igrace, navijace... Bolesni ljudi jbg....
R

Raša P

pre preko 2 godine

Hoće li za kraj Ohi?
O

Obećanje ludom ....

pre preko 2 godine

Mita je obećao.Uđemo li u LE Ohi se vraća.
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Bolje da probaju da pojure Randjelovica, pa nek probaju da plate i vise, Randjelovic je proveren igrac, a trenutno nije bas u prvom planu u Olimpijakosu. Cumic s druge strane nigde nista nije pokazao osim u Radnickom.
m

madmix

pre preko 2 godine

A zašto ga nisu uzeli od Radničkog za 500000 koliko ga oly platio??A sad hoće od njih za 600000 i 20%!??
P

Popppaa

pre preko 2 godine

Pa zato šti je koštao milion.
M

Mozda

pre preko 2 godine

Nije hteo u Zvezdu.
K

Kon

pre preko 2 godine

Čumić i Rišairo Partizanovci.
N

Nišlija92

pre preko 2 godine

Teška laž. Svi Čumići su okoreli Zvezdaši. A ovaj iz Holandije ni ne zna gde je stadion JNA, a kamoli kakvo navijanje.
c

commando121

pre preko 2 godine

Ma išao samnom u školu, ima slika u partizanovom dresu kolko oces.
@

@commando121

pre preko 2 godine

Da,prva 4 razreda si išao sa njim u Coritibi a posle u Amsterdamu!Znam sve...
G

Gost123

pre preko 2 godine

Uzice nije Pariz!!! Svi se skoro medjusobno poznaju, a ja ne sretoh Čumica da navija za Partizan!!!!
G

Gost Pana

pre preko 2 godine

Jesu koliko i ti Zvezdaša!
G

Gost999

pre preko 2 godine

Bgm dva krila dovode.. Znaci, Katai, Ivanic, Falko, Ben, dvojica od njih sigurno odlaze onda. Jedino logicno.
C

Cartel

pre preko 2 godine

Falco u Monzu a Katai u Besiktas
G

Gost❤️❤️❤️❤️❤️

pre preko 2 godine

Ivanic i Falko nisu krila, na krilima imamo Kataia i Bena, Vukanovica ne racunam, ne znam sta je sa Radulovicem s obzirom da su mu produzili ugovor a nema ga nigde.
G

Gost koji je voleo Zvezdu

pre preko 2 godine

Znači Katai i Ivanić, živi bili pa videli... Nažalost...
C

Che Guevara

pre preko 2 godine

Što je logično. Katai na desetku Ivanić napolje i obratno. Katai nikad nije ni imao brzinu i prodor za krilo isto Ben na kontra nozi. Falo takođe aut.
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Sto se tiče Ilieva ovo je bacanje para... moze cela zima po nocnim klubovima da se provede...
G

Gost2233

pre preko 2 godine

Ima li neki bek na trzistu?!
H

Hhh

pre preko 2 godine

Skroz nepotreban igrač, posle ovih vesti obradovao bih se i Tošiću na beku.
K

Kremer

pre preko 2 godine

Ja se stvarno nekad pitam da li oni znaju sta znaci brz igrac? Ovaj je brz u rangu spiridonovica..
w

webad1984

pre preko 2 godine

isto kao sto Sumu nazovu brzim,a on veze sa brzinom nema🤣
D

Del.p

pre preko 2 godine

Ma samo da Gobelja ostane.samo da ima ko da nas pokopa,do kraja,bez anestezije.odvratno se ugradjujete na štetu kluba
b

beli duh

pre preko 2 godine

lazni igrac
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Борјан(Поповиќ), Гобељиќ(Гајиќ) Родиќ(Ераковиќ) Драговиќ(Панков) Дегенек(Бабиќ) Саного(Крстичиќ) Канга(Николиќ) Иваниќ(Станиќ)-Катаи(Чумиќ) Бен(Живковиќ) Павков(Диони). Петровиќ и Фалко на продају, дасе узме који динар за обојицу, док Вукановиќа и Бакајока пустити без обештечења уз отпис дугова. Позз
p

plavac

pre preko 2 godine

nikad sa tom cirilicom da se izborite,nema sanse
F

Fk cz

pre preko 2 godine

odlično....ajde još ozbiljan desni i levi bek i biće to ozbiljna ekipa.....
D

Djole...

pre preko 2 godine

Pa da...imate samo 756 igraca pod ugovorom-daj jos dva beka za svaki slucaj-tu se ne pita otkud pare,e bagro snsovska-mozete kako hocete al necete dokle hocete
J

JastrebBGD

pre preko 2 godine

Priča se da posle ovoliko vesti o zvezdi i o pojačanjima, masovno su Grobari pohitali ka Brankovom mostu u nameri da se najlakse oslobode kompleksa niže vrednosti. :-))
p

plavac

pre preko 2 godine

ja jesam otisao put brankovog ali da se olaksam na drugi nacin
G

Gost123

pre preko 2 godine

plavac-Brankov most nije mesto za olaksavanje!!!!! Nisu te to kod kuce naucili, u tom selu gde zivis....
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

"Želi Crvena zvezda da pojača krila kako bi mogla da odleti u nokaut fazu Lige Evrope." A svaki čitalac se moli BOGU da ukinete isterivanje kompleksa nedovršenih autora.
Ž

Žairzinjo

pre preko 2 godine

Sve anonimusi od kojih novine prave kao velika pojacanja. Sve u svemu smejurija.
7

7up

pre preko 2 godine

Pa koga bi ti da dovedu? Mbapea?
G

Gost123

pre preko 2 godine

Dovesce dva krila al sam ubedjen da pored Bena i Kataia nece ni igrati mozda malo u kupu i prvenstvu. Voleo bih da gresim i da budu pojacanja al cisto sumnjam
C

Che Guevara

pre preko 2 godine

Kataji i Ben nisu ni K od krila o čemu ti maštaš.
G

Gost1389

pre preko 2 godine

zar ne trebaju asistencija i gol da budu vrednovane isto? ovako moze da sutne, pre nego da doda nekom ko je sam zbog jebenih 1000e
C

Che Guevara

pre preko 2 godine

Ne razumes asistencija posle koje primer Pankov ili neko drugi da gol. To je asistencija koja se traži. Ako promaši taj koji je dobio loptu ne računa se u asistenciju.
C

Che Guevara

pre preko 2 godine

Pa onda neće da igra. Sledeće 4-5 utakmica. Nisu na klupi mutavi da to ne bi videli.
G

Gostih

pre preko 2 godine

Ide li iko iz Zvezde ili samo trošimo?
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

Jel se zna i kolika ce mu plata biti?
p

pedjast3

pre preko 2 godine

20000 e
P

Pišamimsenalavor

pre preko 2 godine

Kako god ali derbi posle reprezentativne pauze, mora se dobiti !!!
s

stimpy

pre preko 2 godine

hoce neko otici ikad za neke pare
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

A bekovi? Gde su bekovi? Ne mislite valjda da Gobeljic i Rodic igraju? Zajedno imaju jedan kvalitetan centarsut na svakoj 12 utakmici
C

Che Guevara

pre preko 2 godine

Bekovi i ne treba da centriraju nego brza i prodorna krila.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Onda je realno da neko bude prodat od nosioca u ekipi, Katai, Ivanic...mozda Ben...Falko sigurno mada bi ga ja zadrzao
C

Che Guevara

pre preko 2 godine

Vodi ga kući. Pošto ništa nezna kao ni Garsija. U stvari Garsija 2.
A

A..

pre preko 2 godine

..zamene za Rodica ni na vidiku...
S

Sumnjivo Lice

pre preko 2 godine

Rišario Živković je centralni napadač.