Komentari na vest

Zvezda potpisala osam profesionalnih ugovora

Z

Zvele

pre preko 2 godine

Radujko je sin direktora cerine koji je jos za vikend sa Terzicem proslavljao potpis u jednom Bg restoranu.Decko veze nema gledao sam ga par puta.Nadam se da ostali nisu tatini sinovi.Zato nemamo igrace iz Zvezdine skole pa kupujemo razne sumnjive igrace(Dioni i ostali) a ovi i ne vide prvi tim jer nemaju kvalitet vec im Zvezda sluzi kao dobar CV za dalju prodaju u inostransvo po nekim trecim ligama dok pravi talenti zbog njih propadaju.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Deco do 30+ sa ovim rukovodstvom vi prvi tim ne vidite.
S

Stefnik

pre preko 2 godine

Pitanje za sve, da li je neko nekada pogledao uzivo nekog od ovih klinaca pa ih nesto hvale i slicno? Ja mislim da je ovo sve cista kombinacija. Upalo mi oko prezime Radujko. S obzirom da je jako retko prezime mora da ima neke veze sa bivsim demokratskim kadrom bivsim direktorom telekoma znaci mali ima verovatno debela ledja? Ko zna mozda i je i sa ostalima ista prica? Javna je tajna da u svim omladinskim skolama postoje razne burazersko kumovske veze, pa imucni roditelji, pa treneri menadzeri i ostale mahinacije. Pa zasto bi mi bili nesto drugaciji, pogotovo kada se zna da pravog klinca nismo godinama izbacili.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Odlicno, sad mozete da ih rasprodate ili im upropastite karijere.
j

james23

pre preko 2 godine

opet bekovi ni na mapi!
b

batistuta

pre preko 2 godine

kako vi spinujete lepo neke stvari.........kao skola dobro radi potpisuju se ugovori menadzeri trljaju ruke ovi nece videte rupu ni na filmu
M

Malj

pre preko 2 godine

Uprava napolje!
T

Ti si prvi

pre preko 2 godine

bek Ognjene!!
S

Stara priča

pre preko 2 godine

Kada god se proziva uprava, Mocart brže bolje ubaci novu vest da skrene pažnju sa predhodnog teksta.
D

Dragan P.

pre preko 2 godine

I na žalost posebno ove dece verovatno ni jedan neće zaigrati za prvi tim jer će da se dovode Krstovići ,Stanići da budu bonusi i razni stranci za kombinacije sa ovonm decom to nemože. . Neverovatno je da Zvezda bude šampion u kadetima , juniorima i da BAŠ ni jedan igrač nemoze da bude bonus .
N

Novak stari

pre preko 2 godine

Što te čudi,krstović veza rajo božović a tek stanić iz fkž koji je finansirao "vodja navijača fkp" velja nevolja! Ovo drugo je tajna i tako je i tretiraj,sever je naredio i tačka!
g

gost123

pre preko 2 godine

Zarobljavate decu s ugovorima, a ne dajete im pravu sansu. Dok su bonusi igraju, nakon toga se sklanjaju kao sto je slucaj s Gavrom, Veljom, Njegosem... A kad deca hoce da potraze drugi klub kako bi negde igrali, vi im pravite problem s papirima zbog ugovora i tako unistavate karijere!