(© Star sport)
(© Star sport)

Zvezda potvrdila: Katai se sprema za Milan

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.02.21. | 17:23

Ofanzivac prošao poslednje lekarske provere

Nakon poslednjih pregleda obavljenih na Vojnomedicinskoj akademiji, stigla je i zvanična potvrda - Aleksandar Katai ima dozvolu da trenira punim intenzitetom i trebalo bi da putuje sa ekipom u Italiju na revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana.

Ovu informaciju zvanično je potvrdio klub saopštenjem u kojem je navedeno da ofanzivac već trenira sa saigračima i da će biti u stanju da pomogne ekipi Dejana Stankovića u četvrtak uveče.

Izabrane vesti

Katai je tokom jesenjeg dela sezone na 19 mečeva postigao 10 golova i zabeležio pet asistencija, a poslednje zvanične minute upisao je 12. novembra u nacionalnom dresu protiv Škotske, posle čega je bio podvrgnut određenim terapijama.

Posle dobijanja dozvole od strane stručnog tima koji je bio zadužen za njegovo lečenje, Katai je odradio drugi deo priprema sa ekipom u Turskoj, gde je radio doziranim intenzitetom kako bi što pre mogao da pomogne saigračima u nastavku sezone.

Iako je jasno da fudbalski arhitekta rodom iz Srbobrana neće biti dovoljno spreman da se nađe među starterima, činjenica da će biti na raspolaganju Stankoviću da kao džoker pomogne biće veoma dragocena posebno ukoliko se uzme u obzir da crveno-beli sa brojnim kadrovskim problemima putuju na Apeninsko poluostrvo, a da je jedan od igrača pod znakom pitanja i Mirko Ivanić koji je izrastao u krucalnni deo Zvezdinog tima u prethodnom periodu.

Prvi susret šesnaestine finala odigran u Beogradu završen je nerešeno (2:2), a putnika u osminu finala doneće susret na San Siru u četvrtak od 21 čas.


tagovi

Aleksandar Katai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara