Komentari na vest

Zvezda prelomila: Stanković i Đurić ostaju uz prvi tim

p

prrrtr

pre preko 2 godine

Tog Mustafu bi trebali da ostave, neko ko nije video fudbalsku loptu zna i vidi da je pokazao najveci potencijal. Treba i ovog Stankovica i stopera, ali Mustafa sa brzinom i ako se bude radilo sa njim izborice se sigurno makar kao rezerva u nekim utkmicama. Na kraju bio je najbolji u Prvoj ligi koju je prerastao, ako ga ne uvrste u prvi tim onda bolje i za njega i Zvezdu da ide na pozajmicu u neki klub da oseti Super ligu
S

Svedok

pre preko 2 godine

Da bi bili ozbiljan tim moramo konacno imati brzinu u napadu. Lepo je sto Ben postigne gol iz otpada ali mi smo prespori po desnoj strani. Mustafa in Falko out. Poima covek nema. Klinci odlicni dajte im sansu da igraju.
t

trbojexx

pre preko 2 godine

kombinacija igraci!!!
m

mocartov gost

pre preko 2 godine

umesto degeneka djuric, umesto njegosa stankovic i kao zamenu rodicu ostaviti radulovica, ostale vratiti u graficar t.j imt ...
G

Gambino

pre preko 2 godine

Nikola Mituljikic je ubedljivo najveci talenat od svih mladjih igraca, plus je desno krilo koje nam nedostaje. Verujem da ne moze odigrati losije od Bena i Falka i Risaira, a opet njega ima logike istrpeti. Zato mislim da je bolje ostaviti njega nego Ibrahima. Vise ce mu znaciti po pola sata u prvom timu, svaku drugu utakmicu, nego 6 meseci u Graficaru, ali dobro, ima ko odlucuje o tome, sigurno bolje znaju od mene koji sam navijac i zelim samo da se radi u interesu kluba. Napred Zvezda!
Г

Гост

pre preko 2 godine

Мали Станковић већ сада показује да има велики таленат. И пред њим је сигурно добра каријера. Само повреде да га заобиђу, гурај мали само храбро.
а

ађутант

pre preko 2 godine

Нормално је да продајом Петровића и одласком Дегенека Ђурић и Станковић добију шансу.Ибрахим, Радуловић и Лучић требају Звезди .Бакајоко, Гајић, Крстичић Живковић и Срнић су промашене инвестиције.Фалка форсирати.... Кнежевић,Бубоња,Кахвић,Шљивић, Бранковић....пристижу.
Z

Zvlat BG

pre preko 2 godine

Terza čita komentare na Mozzart-u. Da udovolji "zvezdaškoj javnosti".
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Stankovic ne znam kako igra, ali naprimer Stanic je odlican, pa retko dobija sansu. Tako da ne ocekujem da ni Stankovic dobije sansu. Sto se Djurica tice mozda dobije sansu, sad na stoperima imamo 3 igraca, pa eto mozda mu se da sansa, pogotovo ako Erakovic nekad bude imao kartone ili nesto slicno, a on popuni mesto bonusa.
G

Gos

pre preko 2 godine

Kod Stanića je problem fizička sprema što je Stanković i pominjao. Pustite čoveka koji je sa njima 24 sata dnevno da odlučuje ko je spreman a ko nije.
S

Suhoj37

pre preko 2 godine

Vreme je da posle dugo vremena konačno stvorimo iz omladinske škole nekog igrača kalibra Vladimira Jugovića, Nemanje Vidića i Dejana Stankovića. Lično mi je krivo što Jović, Grujić, Ristić, Plavšić, Jovanović i Rajković nisu duže ostali u Zvezdi. Grujić i Jovanović odmah bili prodati a Plavšić je sezonu 2015/16 odigrao maestralno da bi sledeće sezone stalno iz nepoznatog razloga sedeo na klupi. A kad je ušao ništa nije uradio. Kao da je to sad bio neki igrač koga smo pokupili na ulici za džak krompira. Ristić je takođe imao svetlih trenutaka ali malo ga daj na beka, malo u sredinu, nema veze. Bitno da zakrpi kad treba. A Moučei, Ruizi i ko sve ne su nonstop dobijali šanse iako veze s vezom nisu imali. Okej pojedini igrači su se jako dobro prodali ali kada bi ostali u Zvezdi i zajedno igrali par godina da bi smo imali zavidan tim i na njima zaradili mnogo više. A i karijere bi im bile mnogo bolje. Još pored njih Radonjić...ne može niko da me ubedi u suprotno.
M

Mimi...

pre preko 2 godine

Teško je zadržati igrače a finansijska situacija nije dobra. Nude ti par miliona za igrače koji nisu još pokazali da će biti veliki, znaci da može da se desi da ni ne naprave nešto i sasvim je korektno da klub razmišlja da ih proda. Nismo u mogućnosti da zadržimo igrača. Na mestu ti je sve do jedne ali treba klub da preživi. Trenutno imamo oko 6-7 igrača sa platom do oko 600 hiljada sigurno, i mnogo njih sa platom od 250-400 000 €.. to su ogromne pare.. ako se u Evropi ništa ne uradi pametno ogromni su troškovi..
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Kolko su se pa zadržali Jugović, Vidić i Stanković? Niko od njih nije prebacio dve sezone u Zvezdi. Zaboravite vi tu romantiku u modernom fudbalu rezultat prave gotovi igrači. Eto primer Šerifa.
D

Deki maky

pre preko 2 godine

Stankovica i Mustafu ostaviti obavezno,bice za njih prilike u ligi-a ono ce umeti to da iskoriste. Samo ako moj deki misli ozbiljno da im da sansu,a ne da greju klupe celu polusezonu, dok se ovaj ne ugradi,a do tada ce da igraju krsticic i ben.
G

Godzila

pre preko 2 godine

Prijateljske utakmice umeju da zavaraju. Kad krene takmičenje i pritisak onda se vidi ima li materijala ili nema. Ovako je pisano i za Odadu pa kad je ušao protiv Mladosti na Marakani napravio pet kontranapada Lučancima za 10min.
X

XD

pre preko 2 godine

Upravo tako. Postati igrač je mnogo kompleksnija tema id prostog poznavanja pikanja lopte. Primera radi, zbog Gavrića sam se nadobijao minuseva ovde jer sam govorio da nema mentalni sklop za velika dela. Protiv Šerifa u Tiraspolju, Kanga dotrčava da izvede aut u visini našeg kaz.prostora a Veljko i Gavra pogled u zemlju i okrenu mu leđa.
9

951357

pre preko 2 godine

I šta je onda bilo? Bačen na klupu pa poslat na pozajmicu. Možda je ipak trebalo da mu se da šansa ponovo, i ponovo, kao recimo Erakoviću. koji je prvo iskiksirao za 3 gola, jedan u derbiju, a sad igra polusezonu života. Da smo istrpeli Odadu 5-6 utakmica, možda bismo već sad imali igrača za prvih 11 ili makar rotaciju. Poenta je da se nekih igrača prelako odričemo, a neke druge trpimo.
G

Godzila

pre preko 2 godine

951357@ Erakovic napravi kiks po utakmici, Odada napravi pet zicera za 10min. Eraković je dete kluba, ovaj dečko je strani igrač koji treba da bude za 50% bolji od svojih vršnjaka da bi ga trpeli. Nije isto.
i

iiiiiii

pre preko 2 godine

#Godzila@To mozda kada ti budes odlucivao u Zvezdi nema protekcije, ako je dete kluba onda su mu i vece sanse i mora da bude bolji od stranaca jer zna za koga igra i sta znaci dres. A sansu treba da dobijaju najbolji koji se izbori za taj sveti dres a ne dal je rodjen u komsiluku ili je 500 Km dalje....
K

Koan

pre preko 2 godine

Titula I Evropa i ništa drugo.Sve drugo uz ovo je sporedno. Da li sa klincima ili bez njih uopšte me ne zanima.
G

Gsvsga

pre preko 2 godine

Nije bitno ko ostaje uz prvi tim vec ko dobija minutazu i koliku,a minutazi se niko od nj8h ne treba nadati pa ce im pola godine propasti samo u treninzima,bez utakmica.
X

XD

pre preko 2 godine

Pa igra se i na tim treninzima neki fudbal. Pitanje je da li je korisnije raditi sa Dragovićem, Kataijem, Ivanićem, Kangom, Sanogom.... ili igrati u Grafičaru.
N

Neka duha

pre preko 2 godine

sve ce ici dok je on tu,a onda za OFK-om...terza u ilegalu...vec vidjeno.

markiđanii

pre preko 2 godine

Svaki minut koji dobiju Srnic i Krsticic u odnosu na Stankovića je zločin za fudbal. Dečko je u ove dve utakmice na pripremama pokazao više nego ova dvojica za celu polusezonu. Vreme je da FK Crvena zvezda radi sa svojom decom, da im da šansu,a ne da vraća igrače koji nemaju gde da odu osim da se vrate u Zvezdu.
P

Pera genije

pre preko 2 godine

A šta je to toliko pokazao! Baš bih voleo da mi neko od "Vas" stručnjaka objasni šta vidi toliko dobro kod te dece? Samo nemojte da mi pričate o nekom trčanju jer ako sa 18,19,20 godina ne trčiš i nema dalje. Da li su imali neku asistenciju, da li su dali gol??? Bilo šta? Ne branim ni Krstičić, ni Srnića, ni Gobeljića... ali ja ništa specijalno ne vidoh kod te dece. Daj malo budite realni.
l

lool

pre preko 2 godine

Ima bas potencijal. Odavno nije bilo ovako. Jednog dana mozda i docekamo da sa nasim igracima udjemo u grupu nekog takmicenja.Pored Zvezdaske publike je tesko gurati klince. Realno, 2-3 godine bez titule i evrope, a onda bi se pljuvaci tako obrusili da je pitanje kako bi ta deca to iznela. Prodaja dece je realnost.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Jako tesko!!! Isti ljudi u jednom komentaru pljuju Terzica i Stankovica da ne daju sansu klincima, pa dodaju kako je mali Lazetic skart i sirovina, i menadzerska kombinacija!!!!! U sledecoj recenici dodaju kako je Erakovic drvo, Nikolic balvan, a Njegos limitiran....... Pa onda opet ide kuknjava zasto ne igraju deca, a istu tu decu vredjaju kako stignu....
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Druze ta prica o bez titula ne drze vodu. Svake godne moze da se ubaci u tim jedan do dva igraca (ako zaista vrede) i da polako se privikavaju i sazrevaju. Ne mora to da bude u pocetku cela utakmica vec poluvreme ili 20tak minuta ali polako bi se uklopili. Ako vrede ok ako ne onda opet ok. Smesno je da se skupljaju povratnici i samo cuvaju na klupi. Krsticic totalno ne potreban ovom timu. Hvala mu na nekadasnjim igrama ali smo ga prerasli. Zauzima mesto nista drugo.
l

lool

pre preko 2 godine

Bas to mislim...
O

Ostoja 8

pre preko 2 godine

Mali lučić ima predispozicije da postane opasna mašina na levoj strani... Kakav dribling tamo u 16 metara... Kroz dvojicu proleteo...
G

Gost332

pre preko 2 godine

Zato će nam odbrana na prolece biti busna,nije doveden ni stoper niti zadnji vezni
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Па то... Толико уложених милиона, а не могу из школице да избаце једног искусног играча. Срамота, зар не?
G

Gost123

pre preko 2 godine

Doveden je desni bek italijan, koji je sigurno dobar u defanzivi!!!! Pisete nesto samo da bi pisali!!!!! Defanzivnog veznog imamo Sanoga, tesko da postoji bolji od njega!!!!! Ako se bude igralo samo na terenu pregazicemo sve na prolece!!!!!
б

бартендер

pre preko 2 godine

Генерално се ситуација поставља као или или, ако убацимо клинце нема титуле, овако са искуснима ћемо је узети лагано. Па не бих баш рекао, ти искусни су изгубили 5 бодова од Сурдулице, на пример, нисмо због клинаца у заостатку… Може Барса, може Ајакс, да не набрајам даље, али ми не можемо никако да заменимо Бена Радуловићем, Срнића Станићем или Станковићем… Причамо о штоперима а сви смо заборавили Видића и са колико година је био капитен, да не причам о Декију! Не кажем ја да је Ђурић нови Видић, можда је с можда ни близу, али џаба таленат ако нема шансе, ако не игра, ако тавори у Графичару и ИМТ-у… Да видимо момци од чега сте па или пуковник или покојник, ако си Звезду обожаваћемо те, ако ниси заједно ћемо да потонемо! Не тако давно шанса је пружана играчима којима су после утакмице скидани дресови, разбијани прозори на колима а сад се плашимо да дамо шансу нашој деци која су екстра талентована! Не иде то!
K

K1996

pre preko 2 godine

Slažem se sa Vama od reči do reči. Samo da dodam primer Dejana Milovanovića. Gol u derbiju sa 17, Veroni sa 18, konstantna igra...
D

Delija Istok

pre preko 2 godine

A gde se žuri sa tim klincima? Imaju 18 god i ne igra im se u Grafičaru?? I sad bi neko da kocka evropu i titulu zarad napredka mladih igrača kojima niko ne može da zabrani da odu iz Zvezde kad god požele. Zabole me za njihove karijere. Pa jel Vidić Zvezdino dete? Piksi odrastao na komandi jel? Preveliki smo mi klub, zapamtite to, da bi bili poligon za razvoj. Najbolji mladi igrač u Srbiji treba da bude u 18 igrača. I da uči i čeka šansu. Mislim da je to Stanković. Ovde ljudi pljuju Krstičića a na pripremama odličan. Stanković može sve da nauči od njega. Razmaženi navijači kojima nikad ništa ne valja. Bilo je iskrenije i strastvenije kada su se gubile titule i ispadalo iz Evrope. Neverovatno ali istinito.
X

XD

pre preko 2 godine

A zašto bi uništio decu na taj način? Pa nije dobro ni za njih da preuzmu teret. Vidi se po komentaru da si neki liki što spava u kladionicama i kockarnicama pa bi i fudbalski klub vodio na taj način. Srećem pa ne možeš.
A

Ajoooj

pre preko 2 godine

Stanković će napraviti karijeru jer ima neverovatan fudbalski karakter dok Đurića gura otac koji je viđeniji Delija na severu a sin osim fizičkih predispozicija fudbalski vrlo tanak,u nižim kategorijama je fudbalski rečeno bio "rupa",često teške kikseve pravio i to na derbijima sa Partizanom.
G

Gostens

pre preko 2 godine

i onda ce opet po obicaju da otera 3 4 mlada igraca za sitno a jednog da puste sta im se prvo ponudi

gemathegreat

pre preko 2 godine

Pa evo ti preuzmi prodaju i svi sretni i berićetni. Jel pošteno ?
A

Alessandro

pre preko 2 godine

Sad mora da se prelomi da li sa iskusnim igračima juriti titulu ili otpisati ovu sezonu i afirmisati klince što na duže staze može doneti više koristi. Svi igrači ne mogu istovremeno na teren. Ja bih se odlučio za ovu drugu opciju i polako se oslobadjao jednog po jednog od starijih igrača.
9

951357

pre preko 2 godine

Sreca sto te ne pitaju. Jer afirmacija mladih po cenu titule je glupost nevidjena. Narocito sto ovde svi mladi posle jedne dobre sezone idu. Da oni ostanu 5 godina u klubu, pa ajde. Ovako, em gubis titulu, em gubis pare od Evrope, em gubis te iste igrace koje si isforsirao. Mladima treba dati vise sanse u prvom timu, to definitivno, ali po cenu gubljenja titule, para i igrackog kadra? To ne.
N

Nikola44

pre preko 2 godine

Nisam gledao tog Stankovica na ovim pripremama, ali ga se secam sa proslih priprema jer mi je u secanju ostalo da je u vrsenju presinga bio neverovatno agresivan. Bas sam se odusevio kad sam cuo da je na ovim pripremama bio jos bolji.
G

Gost79

pre preko 2 godine

...smem da potpišem da od svih nabrojanih jedan ili dvojica ima da naprave neku karijericu, ostali ništa, nažalost. Mnogo se kod nas hvale ta deca a ne bude ništa od njih. Da li se sa njima loše radi ili oni pregore od prevelikih očekivanja kluba i roditelja ne znam ali često se desi da cela generacija nestane. Daj bože da grešim...
t

truckanje

pre preko 2 godine

Realnost je da po sezoni jedan, maksimum dvojica tih tkz bisera naprave dobru karijeru. Cela ova prica oko forsiranja klinaca ubija u pojam, a ni sami navijaci nisu realni. Druga stvar, ja se ne secam kada se poslednji put neki mladi i perspektivni igrac zadrzao duze od jedne sezone, da je igrao u kontinuitetu i da je bio nosioc Zvezdine igre. Takvi igraci istrpe jednu sezonu, i odmah se prodaju.
G

GostBS

pre preko 2 godine

A mozda najboljeg od svih njih niko i ne pominje. Sta je sa Aleksom Maticem, kada ce on dobiti sansu koju zasluzuje?
R

RealNo1

pre preko 2 godine

Lucic treba da dobije priliku. I ne bi bilo lose da se klub rijesi Krsticica i da gurne Stankovica u prvi tim.

gemathegreat

pre preko 2 godine

Jel bi mogao ti da pripomogneš oko isplate Krstičića ???
Г

Гишка

pre preko 2 godine

@гама Па бар не мора да скупља још и бонусе за одигране минуте
R

RealNo1

pre preko 2 godine

Lucic treba da dobije priliku. I ne bi bilo lose da se klub rijesi Krsticica i da gurne Stankovica u prvi tim.
J

Japp

pre preko 2 godine

Tako se to radi.Sada do ljeta isforsirati Erakovica i Stanica i prodati.E onda treba polako forsirati ove nove klince i uz kostit tima ce biti svi na dobitku.Samo kada bi mogli na ljeto dovesti Ristica i Radonjica kojima isticu ugovori to bi bio pun pogodak
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Stanic nije ni igrao. Zasto da se forsira na ovih 15tak utakmica to nije dovoljno. Neka odigra ako vredi sezonu (iducu) i onda. Cupa igra vec dve sezone iskreno osim godina nije kvalitet koji nam treba. Tako da se njega treba rastosiljati.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

Zaista se nadam da ce tako biti. Treba jos malo rasteretiti igracki kadar. Gobelji i gajicu se zahvaliti, bakajoko nek bude zamena piciniju, ne moze biti gori od ove dvojice, a mnogo manju platu ima. Ne znam ulogu krsticica, covek ima 31 godinu, a na terenu izgleda kao da ima 37. Stankovic i stanic moraju da igraju i pre njega i pre srnica. Risairu dati sansu na prolece, ako se ne pokaze, na leto sut karta, isto vazi i za falka, dosta smo ih cekali.
J

Japp

pre preko 2 godine

Gobeljic,Gajic,Krsticic,Falko,Bakajoko,Risario, Dioniju istice pozajmica i to je to.Probati dovesti Ristica,Radonjica i kada bi moglo Djuricica posto njemu takodje istice ugovor i to bi bila topp pojacanja i ubaciti nasih 5-6 klinaca to bio bio dzek pott
B

BicuSlobodan

pre preko 2 godine

Bogami može, i jeste gori i od Gajića i od Gobeljića. Onaj Bakajoko..... Ja ne znam dal je on uopšte fudbaler.
N

Neko iz mase 123

pre preko 2 godine

Slazem se sa komentarom, jedino, tesko je otjerati promašaje, razumijem da se nije zadovoljno sa živkovićem ali prije tjeranja vidjeti sta se moze izvuci od ulozenog, nazalost promasaj ogroman bar za sada, al kad pogledam mnoogo nase djece bolje igra od njega na toj poziciji...