Zvezda prodaje Žuleta Stojkovića za 300.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.08.19. | 10:31

I 20 posto od narednog transfera

Pričalo se da bi Crvena zvezda u Rapid mogla da proda Veljka Simića, ali će put Beča najverovatnije Filip Stojković. Srpski šampion dobio je ponudu od austrijskog velikana za iskusnog desnog beka vrednu 300.000 evra i 20 posto od naredne prodaje, saznaje MOZZART Sport.

Transfer Filipa Stojkovića u glavni grad Austrije je vrlo blizu realizacije, i trebalo bi da se završi posle revanš susreta sa Jang Bojsom.
“Postoji neka priča oko Filipovog odlaska. Narednih dana će se sve znati”, poručio je za MOZZART Sport agent Filipa Stojkovića, Stevan Miković.

Izabrane vesti

Reprezentativac Crne Gore stigao je na Markanu leta 2017. godine, i bio standardan u svim uspesima Milojevićevog tima u poslednje dve sezone. Dao je veliki oprinos u kvalifikacijama za Ligu Evrope i Lige šampiona, posebno se ova konstatacija odnosi na prvu Žuletovu sezonu u crveno-belom dresu. Bio je najstandardniji igrač u istorijskoj sezoni.

Međutim, posle nešto slabijih igara u poslednjih šest meseci, zajedno sa Vujadinom Savićem, je počeo da gubi status. Ove sezone je odigrao četiri zvanična meča, aloi ga nije bilo u najvažnijim duelima leta, što znači da je izgubio poverenje Vladana Milojevića. Šansu na njegovoj poziciji dobijao je Marko Gobeljoć, dok šansu i dalje čeka nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Milan Gajić.

Popularni Žule je u prethodne dve sezone igrao najbolji fudbal života. Rehabilitovao je karijeru, za crveno-bele je odigrao 96 utakmica i postigao dva gola.

(Foto Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara