Krstović (© Star spor)
Krstović (© Star spor)

Zvezda prodala Nikolu Krstovića za 400.000 evra: Crnogorski napadač ide u Slovačku

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.09.21. | 10:56

Novi klub je DAC iz Djunajske Strede, crveno-belima ide i deset odsto od naredne prodaje

Treća prodaja Crvene zvezde u aktuelnom prelaznom roku. Mladi Željko Gavrić se otisnuo u mađarski Ferencvaroš za 1.200.000 evra, Erik Jirka je otišao u Ovijedo za 500.000 evra, a zaradili su crveno-beli i na transferu Nikole Krstovića.

Crnogorski napadač je novi fudbaler DAC-a iz Dunajske Strede, a prema saznanjima Mozzart Sporta prvaku Srbije će na ime obeštećenja sleduje 400.000 evra. Na taj način je ostvario profit ako se gleda isključivo ekonomski ugao, pošto je bivšeg člana Zete doveo iz Golubovaca za 250.000 evra, a prodao za za 150.000 više.

Izabrane vesti

Osim toga, na račun kluba sa stadiona „Rajko Mitić“ će leći i deset odsto od naredne prodaje Nikole Krstovića, dok su 21-godišnjem centarforu namenjeni bonusi za određen broj golova i asistencija.

Krstović je za Zvezdu potpisao februara 2019, odmah je vraćen u Zetu na pozajmicu do kraja sezone, zatim je u junu pokušao da se nametne tadašnjem šefu stručnog štaba Vladanu Milojeviću, ali je imao epizodnu ulogu. Kad je Dejan Stanković promovisan za novog trenera poslat je na kaljenje u Grafičar, da bi posle iskustva u Prvoj ligi Srbije u prošloj i na na početku ove sezone dobio šansu, međutim, nije mu išlo. U aktuelnom šampionatu počeo je samo duel sa Vojvodinom, u evropskim mečevima ulazio s klupe protiv Kairata i Šerifa, a na poslednjih pet utakmica nije ni igrao.

Novi izazov potražiće u DAC-u, koji je u samo dva dana doveo dvojicu fudbalera iz srpskih klubova, prethodno je petogodišnji ugovor sa Slovacima potpisao doskorašnji vezista Mačve, Branislav Knežević.



tagovi

FK Crvena zvezdaNikola KrstovićNikola Krstović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara