Zvezda produžila ugovor sa starim sponzorom, prošle godine joj dao 150.000 evra

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.12.18. | 14:35

Crveno-beli i BIP nastavljaju saradnju

Crvena zvezda je proširila krug sponzora. Tačnije, srpski šampion je produžio plodonosnu saradnju sa kompanijom BIP.

Beogradska industrija piva je od prošlog decembra sponzor crveno-belih, na ime sponzorstva BIP je u proteklih 12 meseci uplatio klubu sa Marakane 150.000 evra. Cifra novog ugovora nije saopštena.
Što se tiče Crvene zvezde, izgleda da se saradšnja sa BIP-om poklopila u vreme velikog uspeha i plasmana u grupnu fazu Lige šampiona, u kojoj smo ostvarili i pobedu nad Liverpulom. Plodonosno smo sarađivali u prethodnih godinu dana. Produženje saradnje je veliko priznanje kompanije koja u Crvenoj zvezdi vidi mogućnost promocije svojih proizvoda, a za Crvenu zvezdu je značajno što sarađuje sa kompanijom koja želi da preuzme ulogu koju je nekada BIP imao u Srbiji, a i u regionu. Beogradskoj industriji piva želim mnogo uspeha, da dostigne vrhove kojima svaka kompanija teži, kao što Crvena zvezda teži da bude u društvu najboljih u fudbalskom svetu”, rekao je predsednik Zvezde Svetozar Mijailović.

Izabrane vesti

Generalni direktor Beogradske industrije piva Aleksandar Popovski takođe je istakao zadovoljstvo produžetkom saradnje.

“Veliko mi je zadovoljstvo da ozvaničim(o) nastavak saradnje između najuspešnijeg fudbalskog kluba u regionu, kluba izuzetne tradicije, ali i izvanredne sadašnjosti i lepe budućnosti, i Beogradske industrije piva koja takođe crpi snagu iz tradicije, istorije i velikog potencijala koji u sebi sadrži i nosi brend BIP. Veoma sam srećan da protekla godina, otkako sarađujemo, predstavlja jedinstven period u istoriji Crvene zvezde, u kome smo svedoci da su organziacija, znanje, dobra selekcija i podrška navijača siguran put ka uspehu. Nadam se da će Crvena zvezda nastaviti sa izvanrednim rezultatima, osvojiti duplu krunu i siguran sam podariti nam još jedan veliki sportski dan, 11. decembra protiv Pari Sen Žermena, i da ćemo uživati kao protiv Napolija i Liverpula. Hvala i želim vam mnogo sreće”, poručio je Popovski.


tagovi

Svetozar Mijailović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara