Zvezda rešila pitanje dece: Trio ostaje kod Stankovića, Mustafa u Kragujevcu, Lučić ide u Kolubaru

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.02.22. | 09:16

Mituljikići se vraćaju u Grafičar

Slika po pitanju raspoloživih snaga Crvene zvezde u potpunosti se iskristalisala tokom priprema u Turskoj, te stručni štab šampiona Srbije, neposredno pred povratak u Beograd ima praktično definisan igrački kadar za prolećne izazove.

Uz zimska pojačanja, konkurenciju među crveno-belima je tokom januara zaoštrio i niz mladih igrača čija je sudbina već definisana.

Izabrane vesti

Dvojac koji je vrlo brzo i bez mnogo dilema kupio sebi kartu za proleće u prvom timu su Andrej Đurić i Nikola Stanković. Od štopera i veznog fudbalera očekuje se da sliku koju su ostavili tokom tempiranja forme na obali Mediteranskog mora potvrde i u zvaničnim duelima i da na najbolji način iskoriste prostor koji im se ukazao odlascima Miloša Degeneka i Njegoša Petrovića.

Uz pomenute igrače o čijem smo narednom koraku već pisali, uz prvi tim Crvene zvezde očekuje se da ostane i Andrija Radulović, hitro krilo koje je u prošlosti već imalo priliku da demonstrira potencijal, međutim zbog lakših povreda tokom boravka u Antaliji nije bio u prilici da zvezdašku javnost podseti na igre iz 2020. godine. On bi, prema zamislima stručnog štaba, trebalo da pojača konkurenciju Milanu Rodiću na levom boku.

Dolaskom Nemanje Motike, uz poverenje ukazano Raduloviću, crveno-beli su kompletirali konkurenciju u ofanzivnoj liniji iza špica, što je bio razlog da se Ibrahimu Mustafi za narednu polusezonu potraži noava privremena sredina. Brzi ofanzivac koji je igrama u Radničkom iz Sremske Mitrovice zaslužio poziv na pripreme, izvesno će još šest meseci provesti van Ljutice Bogdana, a prema saznanjima Mozzart Sporta naredni korak će napraviti u Radničkom iz Kragujevca. Iskorak u superligaško društvo očekuje i Vladimira Lučića, još jednog talentovanog vezistu, međutim igrač koji se istakao u dresu IMT-a trebalo bi da zaduži dres Kolubare kao pozajmljeni igrač.

Kada su u pitanju preostala dva bisera Zvezde priključena tokom priprema, braća Jovan i Nikola Mituljikić, fudbalski razvoj će do leta nastaviti u Grafičaru, crveno-beloj filijali gde će raditi sa Markom Neđićem, strategom koji ih je vodio gotovo tokom čitavog fudbalskog puta.


tagovi

Nikola StankovićAndrej ĐurićJovan MituljikićNikola Mituljikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara