Komentari na vest

Zvezda se raspucavala pred Dansku: Rodić pakovao, Ivanić i Pavkov udarili domaćina kao bokserski džak! (VIDEO)

N

Nemanja.17

pre preko 2 godine

Svi koji pricaju da je namesteno, evo ja sam igrao duplu pobedu na Zvezdu! igrao i kvota 1.93 u Meridianu, 0:6 poluvreme, znaci Zvezda samo da je dala 1 gol u drugom i ne primi ni jedan i prosao bi, ali drugo poluvreme je bilo 1:1, tako da nemoj da pricate dzabe da je kvota 1.93! Ili mozda jeste???
1

111111

pre preko 2 godine

Искрено људи, зар стварно мислите да би једна Звезда која добије брагу и лудогорец, одигра егал са Миланом, изгуби само од хофенхајма, намести утакмицу? Зар стварно то мислите? Па људи моји Звезда, Партизан, ТСЦ и Чука су два три копља изнад осталих и све утакмице са пола гаса добијају... Спортски поздрав
K

Kasapin

pre preko 2 godine

Jel se češljaš dečko? Ne nameštaju se utakmice samo za fiks grbo. Recimo Terza je igrao tm2 3+I i nabo recimo 8 kvotu. Ili ukupno golova 7+ i smirio kvotu od 10-11. Nebitno. I moja Milomirka od 90 god je znala da će Zvezda dobiti.
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

@humskapfc se definitivno najvise isplakao ovde! 😄 Svi ga tovare, a on ne prestaje, pa ne prestaje! Promeni nik, dete, sam si sebe polio kofom g.....!
D

Dil

pre preko 2 godine

Definitivno ligu treba skratiti na 10 ili 12 klubova..
T

TNT

pre preko 2 godine

Ovo je utakmica kada zvezda ne sme ni da igra punom snagom. Da su igrali dp punom snagom 15:0 bo bilo.
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Идентична утакмица као Пролетер - Партизан у 1. колу, само су се актери променили. Утакмица испод нивоа ревијалних.
L

Lazaros

pre preko 2 godine

Visok rezultat za prvo poluvreme .Mnogo nam je losa Liga ,treba da se napravi nesto slucno ABA Ligi u basketu ,jer su Zvezda I Partizan 3 koplja jaci od drugih ekipa .Samo Cuka I TSC su ozbiljni klubovi ,ovo Ostalo uz duzno postovanje je .......Ima napretka kod Zvezde ,a to se vidi igrama u Evropskim mecevima .Pobediti Bragu ,koja je preozbiljna ekipa ,pokazuje da ide na bolje .Odredjeni deo meceva Zvezda igra visoki presing sto iziskuje dosta fizicke potrosnje ,I uigranosti .Pomeranje ,preuzimanje itd,itd. Generalno I Partizan igra dosta dobar I veoma moderan fudbal ,lopta I'm ide dosta brzo ,I imaju brzu tranziciju iz odbrane u napad .To pokazuju u prvenstvu I u Evropi . Nama treba jo's 3-4 kluba ozbiljna da bi nam Liga bila kako treba!!!
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Napokon da procitam jedan normalan komentar, a da ga ne zatrpa milion minusa.
F

Familija

pre preko 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
d

d.g.

pre preko 2 godine

Ovo je dokaz da ling long nema kvalitet ni za 10 klubova. Zvezda je ukočila u drugom poluvremenu inače ko zna kako bi ovo završilo.
G

Gazi, Lomi!

pre preko 2 godine

Ko se skloni Partizanu neka ovako klekne Zvezdi!
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Da, Partizanu su se namjerno sklonili, jer nebi ih Partizan u suprotnom nikad pobjedio, a vi ih pobjedjujete 7:1? Pa, da li si i malo realan?
h

humskapfc

pre preko 2 godine

Ovi sto pisu koliko si para uzeo na ovu namestenu utakmicu, samo pokazuje koje su gluperde.. Sta ima da uzmem kad je kvota 1,10.. Nije zvezda namestila sto ne moze da pobedi Kolubaru, nego je Kolubari zabranjeno da bar pokusa.. Jel, slucajno izveo tim bez 7 igraca? A ovi sto su igrali iz revolta nisu hteli da trce i onda ste vi punili.. Kolubaru niko nije nadigrao, cak je i Partizan igrao egal do gola, tj. pol.. al protiv Partizana su grizoli, a ovde bez 7 igraca iz prve postave se setaju..
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

E neka si nam ti pametan,zato i misle o nama Srbima da smo najgluplji na svetu.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Zao mi je sto im nismo dali 17 kad su nas vec pustili, da ti i tebi slicni papani olupate tu tastaturu od muke….
G

Gostttt

pre preko 2 godine

posto se ovaj nomentar odnosi na mene, drugar postoje druge opklade osim pobeda zvezde, ja sam recimo igrao 2 i 2+prvo poluvreme 2,35 kvota ali ja nisam znao da je namesteno, nisam znao da ce kolubara izaci bez 7 igraca, a ljudi koji su rekli da je namesteno sto nisu odigrali 3+ pp, 4+ pp 5+pp 6+pp... to su gluposti sto ti pricas... zvezda sve klubove moze da pobedi sa minimum 5 golova razlike jer je bar 3 klase iznad, pored zvezde postoji jos 4 ozbiljna kluba ostalo je sve vise amaterski... zvezda ako se ravnopravno nosila sa milanom, ako je pobedila sampiona bugarske, ako je ucrsnih evropskih takmicanja vec 5 godina i obara rekorde jel mislis da takvom klubu treba da trener zamisli kolubare ne izadje sa prvim timom? njegov tim ne vredi ni 50 k eura.... namestanje je jedno, a ovo je nesto drugo, da je htrla zvezda bi dala jos 8 nebitno igrali sa tih 7 igraca ili bez njih
О

Он

pre preko 2 godine

Каквих све будала овде има, благо Србији!
M

Mop

pre preko 2 godine

Ekipa koja 0-6 gubi na poluvremenu nije ni za LingLong. Možda za štelu. 😄😄. Sklanjalica? Tako beše?
d

d.g.

pre preko 2 godine

Kolubara je prejaka pa mora da se skloni Zvezdi.
M

Mop

pre preko 2 godine

6+ prvo pulevreme.
M

Mop

pre preko 2 godine

Opet se ovde 7+ kladio?
j

jesam li razumeo dobro...

pre preko 2 godine

narikacice pisu Kolubara se sklonila..okej znaci sami sebe blamiraju..prave budalama...fudbalske neznalice..nema logike..zar nije bolje namestanje iz keca u dvojku..izgubis 4/1 i svima lepo i mirna backa...znate vi to dobro pastorcici..poznato je to vama iz keca u dvojku ili obrnuto....ili jos bolje igra se dok ne date gol...eno onog vaseg glavonju zvanog pastorcica oterse iz Olimpije usranim motkama i gle cuda optuzuju ga za nesto...kakvi ste vi licemeri....a mrznja prema Zvezdi izjeda vas kao secerna bolest...nije vama lako mozgom punom surutke.....hvala bogu pa vas nema mnogo...
h

humskapfc

pre preko 2 godine

Pavijane, igraci kolubare su bojkotovali utakmicu zato sto im nije dozvoljeno da se bore i ako bi zvezda dobila.. Izveli su tim bez 7 igraca iz prve postave, a ovi sto su igrali su se setali terenom iz protesta, da pukne bruka kad im se nedozvoljava da izginu pa sta bude..
M

Mesina

pre preko 2 godine

Posle svake pobede Zvezde i Partizana retardi pisu o sklanjalicama,namestanjima,sudijama...Više mi je muka da pratim sportske vesti zbog njih.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

@humskapfc…. A ti si papane izgleda upucen u sve, kao pravi bunkeras
T

Tandrcak

pre preko 2 godine

Humska@ kako to zamisljas Kolubaru da se bori? Mislis da igra bunker ili sta? Ako sam te dobro razumeo Kolubara je htela da se nadigrava ali ovi sto su izasli na teren iz protesta to nisu hteli jer im je bilo zabranjeno, pa sta onda jesu li se sklonili iz protesta ili su ispostovali naredjenje?
G

Gosa38

pre preko 2 godine

Popovic ni na klupi..ej moj lazni "misteru" .
O

Orao

pre preko 2 godine

Kazu grobari namestena utakmica. Nema problema i vas cemo namestiti haha
D

Danac

pre preko 2 godine

@Jastreb-Orao--- Naravno druze. nas ce te namestiti tako kao sto ste nas namestali u zadnjih 7 utakmica kada na 5 niste sutnuli na gol Partizana i tek ste posle 520 minuta u 6-oj utakmici iz nepostojeceg kornera koji vam je poklonio Terzin, komso i drugar iz Lovcenca i Jojicevog penala, konacno uspeli da savladate golmana Partizana,jer iz igre to ne biste uspeli ni u sledecih 5 utakmica..
B

Bane15

pre preko 2 godine

@danac …. Dve godine duge ne znate za pobedu u derbiju. Namestili smo vas dva puta proletos. I to jako …onako da je bolilo bas bas. Još vam je Mustafa bio silovan. Čekaju vas nikad jači Flora i Fauna.

gemathegreat

pre preko 2 godine

Smrdljivi grobari bi sve da zaprljaju, pa neće moći. Mržnju i zlo sejte, mržnju i zlo ćete da žanjete.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Pa, isto tako i sa vama. Pises za grobare da su "smrdljivi"... sta mislis da ces ti "znjati" sa tim takvim komentarom? E moj, druze, mislis da si napisao nesto kao pametno, a zapravo si samo jos gori od ovih koje kritikujes.
D

Danac

pre preko 2 godine

@Bane15--- Od vremena Tumbakvica, pa sve do danas 13 godina iznosi period u kome CZ nije uspela da pobedi Partizan, a da ne bi bilo zablude ovih 13 godina cine svi sabrani intervali tj periodi u kojima CZ nije pobedila Partizan a uracunati su rezultati od 1993 period Tumbakovica, u Partizanu pa sve do danas.. Pominjes druze tu vasu zadnju pobedu i osvajanje kupa posle produzetaka tj. penala i pricas kako nam je bilo tesko, Morao bi prvo da na YT. pogledas video posle skorasnje pobede Partizana od 2:0 i kako izgleda vas kompletan tim a posebno Gobelja, kada revoltiran odgovara kapitenu Borjanu, koji i posle nokauta kao poziva igrace CZ da i oni nesto pevaju a kolega Gobeljic, mu zestoko odgovori; "STA BRE, STA DA PEVAMO KADA NAS JE.U KAKO STIGNU". Citam i vidim da i nekakvog Mustafu pominjes? Da imali smo mi cuvenog Mustafu Hasanagica, koji je bio legenda YU-fudbala i Partizana. A ako vec aludiras na Vladu Stojkovica, samo bi te pitao jer ne znam koliko godina imas da li se secas one vase pesme sto je pevana na SEVERU, u periodu kada je za CZ igrao Sulejman Halilovic? Pa ako si mladji covek mogu te podsetiti tog perioda pre 30 i vise godina a pesma je isla ovako " Mi imamo svog sultana,Halilovic Sulejmana"..Pozdrav!
K

Koljubara

pre preko 2 godine

Kolubara sramota za ligu i državu
D

Drvo

pre preko 2 godine

Ti izgleda svaki problem u zivotu resis tako sto l pretvoris u lj.
G

Gost123

pre preko 2 godine

A kad ih je groblje dobilo, onda je to bio strašan otpor Kolubare i fantastični partizan.
K

Koljubara

pre preko 2 godine

druže briga me za partizan ali ovo je sramotno izdanje kolubare,šta sve pretvarate u taj fajt partizan-zvezda,ne navijam ni za jedne ni za druge i smarate sa tom pričom kako vam ne dosadi,ne može više čovek da ostavi obektivan komentar

Delija

pre preko 2 godine

Pod hitno liga sa 10 klubova, inace ovo je tuga i uzas! Titula se odlucuje na MARAKANI derbi koji dobijamo svakako, ali ovo je cirkus od lige!
D

Drvo

pre preko 2 godine

Pod hitno regionalna liga, dosta vise udovoljavanja zahtevima maloumnih navijaca koji vode ratove koji su se zavrsili pre 30 godina.
G

Gospodin Chaki

pre preko 2 godine

DELIJE MOBILIZACIJA!! Mnogo je grobarskih filijala u ligi kao što su Kolubara, Tsc sa Krstajićem, Čukarički sa Sašom Ilićem, Metalac sa Lazetićem, Mladost, Spartak, Radnički Kg, Proleter, Voždovac...ima ih još. Bunkeraši ove sezone ništa nisu prepustili slučaju i sve utakmice sem derbija su zatvorili. Videli smo kako to radi golman Kolubare, pa Damjanac štoper iz Radničkog KG, kad to ne može onda ide druga varijanta sa sudijama i sramotan ponovljeni penal u Kruševcu na 0:0 i da nije bilo te sramote bunkeraši gol ne bi dali pet dana!! Ali kada pošteni bunkeraši to rade  onda je sve regularno i dozvoljeno. Bjeković i crno beli kadar zauzeli FSS, tu su crno bele sudije (Lazar Lukić poznatiji kao grobar iz Resnika i pažljivo birane novajlije na listi) , crno bela VAR sramotna soba (priznat gol Rikarda protiv Voždovca iz čistog ofsajda i gol Rikarda protiv Radničkog iz Niša kada lopta nije prešla gol liniju, ponovljen penal u Kruševcu iako golman Napretka nije pre vremena izašao sa gola i još mnogo odluka u korist voljenog im partizana i na štetu Zvezde, čist penal za Zvezdu nije dosuđen protiv Proletera kada je oboren Pavkov, pa pokušaj krađe protiv Metalca) i naravno crno beli mediji od kojih su 99% grobarski i crno beli novinari koji guraju celu tu priču, a svi znamo koji su to mediji a i novinari. Iza partizana stoji partijska i državna mašinerija u logističkom i u svakom drugom smislu. Uz takvu logistiku teško će neko sa njima igrati makar nerešeno. I dok protiv Zvezde svi ginu njima se sklanjaju u trening prijateljskim utakmicama. I tako do derbija, a onda na istom Zvezdi ne mogu da šutnu na gol koliko su jaki i izgube 2 od 3 derbija kao prošle sezone i izvuku jedan nerešen ishod. Iskreno se nadam da će presuditi Zvezdin kvalitet jer je Zvezda po kvalitetu za 3 klase iznad "poštenog" partizana, a ne ove ogavne crno bele igre van terena koje svi vidimo i kojih se sa gađenjem gnušamo i mi i čitava Evropa.
h

humskapfc

pre preko 2 godine

Pominjes golmana Kolubare i VAR sobu.. Gluperdo pa ta Var soba vam donela bod u derbiju, donela pobedu protiv Napretka.. Ti pominjes Kolubaru posle one setnje danas i namestajke.. Za dalje ne trba odgovarati posle ovog sto si napisao, jel si tezak pavijan
n

neshha

pre preko 2 godine

@humska.. Nepismeni covece,nauci vec jednom da se ne pise "jel" nego "jer",posto nas celo vece zabavljas svojim budalastinama.
u

uzicanin

pre preko 2 godine

Juri te gol razliku cigani, jebo vas Grčić Milenko direktor EPS-a

Delija

pre preko 2 godine

Jebo tebe matori tole
L

Luja

pre preko 2 godine

Ovo još nisam video. Juri te odvojeno...oplakah rođo.
h

humskapfc

pre preko 2 godine

Ne lozi te se, utakmica nameštena to je danas znao ceo Lazarevac.. Svi znaju koji ljudi vode Lazarevac i Kolubaru.. Djurdjevic izveo tim bez 7 igraca iz prve postave, jel ovi nisu hteli da se sklone, a ovi sto su igrali, setali se terenom, kad im je vec zabranjeno da se bore neka pukne bruka.. Niko nije rekao da je Zvezda namestila, jel ne moze da pobedi Kolubaru, pobedila bi lagano, kao i Partizan, ali igracima Kolubare dati sansu da izginu pa sta bude.. Protiv Partizana su izginuli od borbenosti.. Ovde ne, da se igraci nebi mucili, povredili, lagani trening.. Ovo vam je ziva istina, a vi se radujte i lupajte disk lajkove
S

Strucnjakq

pre preko 2 godine

Disk lajkove?

gemathegreat

pre preko 2 godine

Momak nadji kratko drvo i spomogni i sebe i nas.
D

Dottore 13

pre preko 2 godine

Sve si rekao sa "disk lajkovima" , strašno !
G

Gost88

pre preko 2 godine

Cuj nisu hteli da se sklone. Selendro jedna kome ti imas da se sklanjas, u stvari bolje, sta imas ti bedo da sklanjas, sta posedujes ti to pa sklanjas. Ceo zivot kupus liga, dosli do prve i sad glume nesto. Kokosijada klasicna. Brzo ces u crljene sa rudarom da igras
G

Gost88

pre preko 2 godine

Cuj nisu hteli da se sklone. Selendro jedna kome ti imas da se sklanjas, u stvari bolje, sta imas ti bedo da sklanjas, sta posedujes ti to pa sklanjas. Ceo zivot kupus liga, dosli do prve i sad glume nesto. Kokosijada klasicna. Brzo ces u crljene sa rudarom da igras
M

Mozzarrtt

pre preko 2 godine

Da li si stavio kakve velike pare na ovu veliku pobjedu Zvezde posto si imao dojavu iz prve ruke?
G

Gost123

pre preko 2 godine

A kaži mi koja to utakmica u srbiji nije nameštena?
G

Gost773

pre preko 2 godine

Hahahahhaha ma daj ne brukaj se vise. Da je potrebno da se zatvara tekma protiv kolubare hahhaha. Pa nismo mi vi pa da VARamo i pored vara hahha.
b

bolna istina samo

pre preko 2 godine

ahahahhaha cista istina, kao Partizanova istorija 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
С

Спарта

pre preko 2 godine

Колико си новца узео?
d

dalabu....

pre preko 2 godine

ajde bre ne kenjaj...
G

Gostttt

pre preko 2 godine

a reci ti meni koliko si para danas uzeo na ovu namestenu utakmicu?
V

VRANjANAC DS 1980

pre preko 2 godine

Stručnjak pošto vidim da si napisao Bukvar, gde ti vide danas teren, ja danas vidoh kaljugu do kolena, a što se tiče nameštenog meča to kači mački o rep.
n

neshha

pre preko 2 godine

Au covece ala si ti nepismen,pa to je strasno.Reci uciteljici da pocepa diplomu.Na stranu to sto lupetas u vezi fudbala,ali koja je muka citati ono sto ti napises!
K

Kon

pre preko 2 godine

Sada nema kvaliteta, loša liga, razlika u klasi itd. Nije namešteno uopšte, iz svemira se vidi da je sve čisto. Bruka.
X

XD

pre preko 2 godine

Zvezda i partizan su nagrebali pristojne timove za Evropske uslove. U našoj ligi Čukarički je duplo slabiji, Vojvodina tri puta slabija a ostali su amaterski klubovi. FSS je doneo odluku o skraćenju lige koju je po naređenju predsednika republike poništio. Dobra da nas još i uefa ne izbaci iz svojih takmičenja zbog toga. Razlika je kao u vaterpolu između Novog bgd i ostatka lige. Prva tekma 20 razlike.

markiđanii

pre preko 2 godine

Odlicna Zvezda danas ali u prvom poluvremenu. Kada su izasli ovi glavni igraci, totalno je bilo negledljivo, totalno druga dimenzija od onog u prvom poluvremenu. I kao drugo, ne znam sta ocekuju ovi momci koji dobiju sansu sa klupe (Nikolic, Petrovic, Vukanovic), momci ako ne mozete da odigrate 45 minuta iznad nivoa protiv Kolubare onda i ne treba da igrate. Lazetic iskoristio sansu i to raduje, grizao je od samog ulaska na teren. Sad Mitjilend, to ce biti sjajna utakmica u najavi.

gemathegreat

pre preko 2 godine

A jesi li provalio ušyase teren pretvorio u toku prvog poluvremena ??? Kkako i da bude gledljivo.
k

kost

pre preko 2 godine

6 klubova da igra ligu. Cetvorokruzno. Ovo je..sramno. Pola ne mogu da predju 98% ekipa.. I to kome?! Ne zajebavajte se
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Da je liga smesna, to nije novost, ali od toga su jos smesniji ovi koji misle da je zvezdi potrebno da joj se ovaj seoski klub sklanja da bi pobedila. Vi izgleda zaboravljate da su zvezdine titule potkrepljene razultatima u evropi, za razliku od vasih toletovih titula, kada je samroje ispao od samroka.
G

Gostttt

pre preko 2 godine

cudi me da nemas bar 1000 dislajkova... grobare boli zvezdin uspeh i bolece ih, jer zvezda iz godine u godinu pravi korak po korak u evropi... skoro je bio tekst kako je partizan bolji u poslednjih 20 godina, mene zanima po cijoj direktivi se uzima taj period samo da se pljune na sve zvezdino, udjrs u 3 takmicenje po jacini gde rralno ima 3 dobra kluba i izbacis podatak za taj neki period... merodavan period koji treba da se razmatra jeste poslednjih 5 godina koji se i racuna ili makar istorija celog kluba, ali jbg nekome to ne odgovara pa je nasao period gde su pokusavali zvezdu da ugase gde nije bilo vode struje gde su rasle pecruke i obracunao to ali dobro.... zatim skoro citam objavu napacrnog tegeltije gde omalovazava zvezdu i sve njene pobede, uzeo je isecak iz novina gde pise da zvezdi fali jos 2-3 pobede da prestigne partizan po broju pobeda nigde se ne navodi u tekstu omalovazavanje partizana njegovog uspeha u kosarci, ali covek prica kako je jaca bila el pre kako ovo sto zvezda radi je smesno, pise kako nas nije sranota da ne mozemo ni kupljeni F4 da udjemo.... ali jbg takva su sorta, realno u el tesko da sa budzetom od 15ak mil moze na duze staze nrsto, nisu ovo vise grupe nego 50 utakmica, a u fudbalu ih bole cinjenice i realnost... kada im rezultst ne odgovara glrdaju statistiku kada ni statistika nijd na njihovoj strani gledaju ne znam ni ja sta, samo da pljunu na crveno belo
b

balavac

pre preko 2 godine

Prezimili smo vise puta u toj istoj evropi kad ste vi u julu ispadali,zato cuti klinac
D

Dragan VG

pre preko 2 godine

@Balavac Koja crni ti, prezimljavanja u Evropi dok smo mi ispadali u julu?? Ono pod Vermezovicem, kad je Partizan izbacio Dnjepar i igrao sa CSKA i ono iz 2017-e... To su ta 2 proleca Partizana. Zvezda je u proteklih 5 godina uradila vise nego sto je Partizan za celokupno vreme od raspada Jugoslavije. A taj period Jugoslavije stvarno ne bih da pominjem, tu je tek ocigledna razlika...
n

nebo

pre preko 2 godine

Strasno kako je ovo negledljivo bilo
a

avijatičar

pre preko 2 godine

Zašto si onda gledao

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

Ogromna je razlika u kvalitetu između Partizana i Zvezde u odnosu na ostatak lige. Ako sve bude regularno ligu će odlučiti derbi utakmice. Gledati večite u ligi nije uopšte zanimljivo.
Г

Гоги

pre preko 2 godine

Похвалио сам те неки дан..и данас опет и ако сам делија
l

lool

pre preko 2 godine

Trener Kolubara je sve rekao. Razlika ne u klasi nego u dve klase. Ili 10 klubova ili neka regionalna samo bez bivsih "braca"
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Razlika najmanje tri klase, ovo se zove demonstracija fudbalske sile na terenu.
3

3x3

pre preko 2 godine

Što niste pustili onog vola pardon bika možda bi i on napokon dao gol iz igre.
T

TEGI DEBELA STRIPTIZETA

pre preko 2 godine

Zvezda je svoje titule potvrdila igrama u evropi,redovno igranje grupne faze i značajan broj bodova u njima.DOVIĐENJA,PRIJATNO
F

Fabri

pre preko 2 godine

Potrebno je da se smanji liga na 12 ekipa, ovo je uzas. Pitate se kako ne mogu igraci da se prodaju za neke pare a daju po 15plus golova u sezoni, pa evo vam kako. Kad imamo 12 meceva hde se iz sale daje 4 gola na mecu, nabija se statistika protiv amaterskih ekipa, normalno je da to ne moze da prodje kod kupaca
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Dajte ljudi, da li zaista postoji neko ko gleda i veruje u ono sto vidi? Ovo je bre smesno, sa ti primis 6 za poluvreme a da si non stop na 10 metara od igraca, da napravis 3 faula.. jad i beda ljudi moji, nije ovo nacin da se napreduje. Ovakve utakmice su razlog zasto zvezda ne prodaje igrace, previse zatvorwnih utakmica pre pocetka sezone i to vide ljudi nisu slepi. Eno prodje pazar, isto se sklonise ljudi, sad ovi. Sto bre ne pobede posteno jaci sj tri puta i partizan i zvezda od svih, nego moraju da se blamiraju ovako? Za obe ekipe vazi da budem jasan, ne samo zvezda.
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Ne mlati... Kolubara se sklonila da joj zarokamo 7 komada. Volim pobede Zvezde ali iskreno liga nam je dno. Smanjiti na 12 max i to jedan da ulazi jedan ulazi a po 4 da igraju baraz za jos jednog prvoligasa. Cisto da ne bude namestaljki. Ili neka regionalna liga tipa kosarke...
D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

ZGAZI IH SVE , ZVEZDO ZGAZI IH SVE ......
T

Trikolor

pre preko 2 godine

Četvrti, šesti i sedmi gol zvezde su smehotresi kao i gol ovih mučenika. Najjače kad ovaj daje zadnji gol i skida dres, trči ka klupi... Jadno i previše providno kakva sklanjalica
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Da se nije i Braga ili Ludogerc sklonio ili možda Liverpul...Pokrij se usima mali partizan je jedva pobedio Floru u humskoj
3

32 titula

pre preko 2 godine

Ako ti je bilo tooiko tesko nisi morao da gledas ovu utakmicu,imao si ko zna koliko kanala mogao si da menjas. Nije vama grobarima palo tesko to sto je 7:1 nego sto je ogromna razlika u klasi.
G

Gost17

pre preko 2 godine

Dete je dalo prvi gol u Zvezdi kao senior, zato mu je znacio..msm da je pametnom to logično, ne znam kako tebi nije?! Pa i smesna je konstatacija da se Kolubara sklonila..da je Zvezda igrala sa 100% bilo bi 10:0!! Smesna su oni..Zvezda igra zadovoljavajuce ove godine..cak i dobro..nijedan je tim nije nadigrao, msm na Evropu..u grupi 6 bodova, dve pobede..ubedljiv plasman u LE..oduvani Kairat i Kluž, gde je samo kiks meč sa Šerifom u kome je Zvezda bila malo bolja u oba meča..oni dali dva neregularna kola, da je bilo VAR-a, poništili bi ih..a taj Serif naplavio Modre..pa onda zakucao Šahtjor i Real u gostima grupe LŠ..tako da ne treba sklanjalica takvoj Zvezdi..
K

Kakva

pre preko 2 godine

Sklanjalica...sramota...bruka.
D

Desetka

pre preko 2 godine

Vreme je da se i Mitjiland razmontira..
G

Gindogan93

pre preko 2 godine

Zar ne moze da se istrpi Lazetic koji je 2004 god. dok ne dodje Ohi. Sigurno bi pruzio vise od Dionija, do kraja sezone bi napakovao 10+ golova u LingLongu.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Videli smo ga juče u derbiju omladinaca kako je pakovao.
.

....smajser.

pre preko 2 godine

7 up .
G

Gost00

pre preko 2 godine

drugi tim kolubare izasao..slucajnost? Ne bih rekao..;)
G

GostKg

pre preko 2 godine

Da stvarno znaš prvi tim Kolubare ne bi tako pisao. Isti tim kao u Kragujevcu pre dve nedelje, samo falio Nemanja Nikolic.
G

Gosttt

pre preko 2 godine

A ti znas ko igra za prvi Tim kolubare...
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Заборавили да је склањалица, па се распуцали, уживели се...Срам вас било, људи вам се склонили, очекујучи максимум 3 гола, а они дупло дали. И то је хвала Колубари?
O

OoooOooo

pre preko 2 godine

Plači, mala, plači
o

opet ja

pre preko 2 godine

A ti to misliš kao vaši što su uvijek dogovorili 3:0 pa tako i Zvezda radi, očito je vama grobarima poznat taj način dogovora 3:0🇷🇸🇷🇸🇷🇸
m

majkemi

pre preko 2 godine

ti nisi normalan
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Kmeeeee, puce SEDMICA.. Zvezda je mogla bar 15 da da. Drim tim melje
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Sto nisu navijaci u BG da budu na protestu kad vec vole Kosovo toliko. Najlakse siriti patriotizam na tribini i u kafani. Da se zapuca, svi ni pobegli
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Kad se zapucalo oni su i bili na frontu,zato ne lupetaj.
@

@gostlk

pre preko 2 godine

Ko je bio na frontu? Ovi što su sad na severu i jugu? Nemoj da porediš današnje navijače sa onima od pre 20 godina. Ovi samo na biznis misle, kakav crni patriotizam.
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Daj prodajte ovog vukanovica, pankova, petrovica, nikolica, gajica i gobeljica. Mucenje za gledanje
o

opet ja

pre preko 2 godine

bravo, svaka ti je na mjestu! ja bi još dodao i Falka🇷🇸🇷🇸🇷🇸
G

Gagi197

pre preko 2 godine

Ko te tera da gledas? Idi u skolu i uci
9

951357

pre preko 2 godine

Ajde da zamislimo da ti se zelje ispune i da ih prodaju. A ko ce da igra umesto njih? Kime da dopune tim?
V

Visente Del Boske

pre preko 2 godine

Sto bi reko Pep maksimalno smo ispostovali protivnika