Igrači Crvene zvezde tokom šampionskog slavlja (Starsport)
Igrači Crvene zvezde tokom šampionskog slavlja (Starsport)

Zvezda sprema posebne premije za duplu krunu – isplata odmah

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.05.21. | 09:26

Upravni odbor odlučan u nameri da nagradi ekipu Dejana Stankovića za potencijalni trijumf protiv Partizana

Crvena zvezda, za standarde najvećeg kluba na ovim prostorima, predugo čeka osvajanje duple krune. Prošlo je tačno 14 godina od kada je generacija predvođena Boškom Đurovskim, na stadionu u Humskoj pobedila Vojvodinu (2:0), i objedinila domaće trofeje. Pre toga je u polufinalu savladan Partizan na travi Marakane.

Crveno-beli su trofej masovnijeg takmičenja prethodni put podigli 2012. godine, tako da eventualnim trijumfom protiv Partizana ekipa Dejana Stankovića može da kruniše sjajnu sezonu. I bez osvojenog kupa pričaće se o sjajnoj evropskoj roli crveno-belih, dominantno osvojenoj tituli i brojnim rekordima. Ali još jedan trijumf protiv crno-belih predstavljao bi kulminaciju odličnog perioda kluba sa Marakane.

Izabrane vesti

Otuda su odgovorni iz Crvene zvezde došli na ideju da pruže dodatni stimnulans Borjanu i drugovima. Prema saznanjima MOZZART Sport Upravi odbor Crvene zvezde je blizu donošenja odluke da igrači, koji sutra budu u protokolu, dobiju posebne premije za eventualni trijumf nad Partizanom. I što je za igrače Crvene zvezde još bitnije, isplata bi usledila u ekspresnom roku, vrlo verovatno još tokom srede.

Tokom pandemije virusa korona isplata zarada u Ljutice Bogdana je malo usporila. Igrači su pre uskršnjih praznika dobile plate za mart, pojedincima se duguje značajna suma... Upravo zbog toga čelnici Crvene zvezde došli su na ideju da dodatnom premijom podignu moral ekipi koja je ostvarila odlične rezultate tokom ove takmičarske godine, kako bi protiv crno-belih pružila maksimum.

Ne žele javno na Marakani da pričaju o sumi koju su spremili igračima u slučaju pobede nad Partizanom. Taj potez poistovećuju sa klupskom tajnom.

Crvena zvezda je u seriji poraza protiv Partizana u Kup mečevima. Crno-beli su dobili dva prethodna finala (2017. i 2019.godine), dok su prethodne godine bilii bolju u polufinalu pogotkom Bibrasa Natha.


 


tagovi

Dejan StankovićZvezdan Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara