ZVEZDA - TIM ZA BAJERN: Vukanović i Van la Para zajedno od starta, Boaći pre Tomanea, Vulić i Petrović protiv Kimiha i Gorecke

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.11.19. | 20:59

Bez promena samo u poslednjoj liniji tima

Crvena zvezda će sutrašnjom utakmicom protiv Bajerna zaokružiti seriju obračuna sa fudbalskim moćnicima u grupi B Lige šampiona i pokušati da popravi utisak u odnosu na prethodna izdanja. Dodatni problem Vladanu Milojeviću i njegovom stručnom štabu u pripremi sutrašnje utakmice predstavlja sjajna forma protivnika. Nakon dolaska Hansa Ditera Flika bavarski gigat se potpuno konsolidovao i počeo da gazi sve pred sobom, pa će crveno-belima biti izuzetno teško da dođu do formule kojom bi se protivniku otežao put do očekivane pobede.

Milojević neće previše eksperimentisati, već će na teren izvesti one igrače koji u ovom trenutku deluju najspremnije da se suprotstave snažnom rivalu. Van konkurencije su ostali povređeni Pavkov i nedovoljno oporavljeni Jovančić, dok je na kraju iz startne postave ispao roviti Garsija. Da je Argentinac potpuno spreman, iz tima bi izvesno ispao Radživ van la Para. Ovako, Holanđanin će na jedan bok (najverovatnije levi), a na drugi Aleksa Vukanović. Krilnom napadaču iz Gajdobre ovo će biti premijerni start u elitnom takmičenju.

Izabrane vesti

Deluje da izbor za špic napada nije bio previše komplikovan za stručni štab Crvene zvezde. U konkurenciji Boaćija i Tomanea odluka je pala na golgetera iz Gane. Portugalac je dobio svoju šansu protiv Olimpijakosa i Totenhema, a nije preterano bio ubedljiv ni u mečevima domaće Superlige, pa u ovom trenutku deluje da Boaći ima znatno više samopouzdanja.

Hose Alberto Kanjas odigrao je ispod očekivanog nivoa u dosadašnjem toku sezone, Dušan Jovančić ima problema sa povredom, pa je ovo idealan trenutak da crveno-beli na sredini terena isprobaju tandem za duži vremenski period Njegoš Petrović - Miloš Vulić. Biće interesantno videti na koji će se način nositi za Kimihom (ukoliko ne bude vraćen na beka) i Goreckom. Ispred njih dvojice, kao glavni organizator svih Zvezdinih napada biće kapiten Marko Marin. Iskusni vezista, takođe, nije mogao da dođe do izražaja u prethodnim mečevima, pa će u ovom imati specijalnu motivaciju, posebno što se sa druge strane nalazi najbolji klub iz zemlje u kojoj je postao igrač.

Kada se podvuče crta, jedino će odbrana ostati potpuno nepromenjena u ovom slučaju. Na gol-liniji će se naći neprikosnoveni Milan Borjan, na bokovima će biti srpski reprezentativci Gobeljić i Rodić, a na štoperima već dobro uigrani tandem Milunović - Degenek. Njih dvojica su u Minhenu dosta dobro motrili na Roberta Levandovskog, ali je ovaj ipak uspeo da se upiše u strelce. Ukoliko sutra uspeju da osujete u tome srpski šampion će najverovatnije biti u odličnoj prilici da dođe do pozitivnog rezultata.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara