Komentari na vest

ZVEZDA - TIM ZA DERBI: Milojević šalje najjače adute, za njega su ovo evropske kvalifikacije

0

0

pre oko 1 godinu

Nadam se golovima , igramo rasterecno bez pritiska u punom sastavu , ako je realno i po sadasnjem stanju kod nas i u Partizanu partizan nece preci pola , i da im damo bar 2 gola minimum !!!
C

CaleB pravi

pre oko 1 godinu

Ono - kad svaku utakmicu igras sa igracem manje....jer Pesic u spicu - to je igrac manje za Zvezdu. Bio sam happy kao lesinar na lesini, kada je prvi put otisao iz Zvezde, a ovi "strucnjaci" nasi, ga ponovo vratise...Ali dzaba, ljudi su kratke pameti, i jos kraceg secanja, da je taj Pesic bio samo ZAMENA cak i onako losem Boaciju iz drugog mandata.
т

треба их

pre oko 1 godinu

покидати данас!
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

"Stan' MLADOSTI stani stani, da te trošim na tenane, stan' MLADOSTI stani stani, da te trošim na tenane" E a baš smo surovi, 6 titula u nizu, od toga nekoliko titula sa 30+ bodova, nekoliko titula sa 10-15 bodova razlike. 3 duple krune. 3 puta LŠ u 5 godina. 3 puta proleće u LE. Sve to u poslednjih 6 godina. A ovome svemu se ne vidi kraj. JA NEMAM ŠKOLE NITI DRAGE SVOJE ALI ZA ZVEZDOM KUCA SRCE MOJE, OVO JE PESMA PROPALOGA DJAKA KOJI BODRI EVROPSKOG PRVAKA ALE ALE ALE ALE ALEALEALEALE. Alo bre mi smo Šampioni Evrope i Sveta ejjj bre. Mnogi bogati klubovi koji to nisu, dali bi milijardu evra da to budu, ALI NE MOŽE. Mi smo upisani zlatnim slovima u knjigu večnih Šampiona BESMRTNIH. CRVENA ZVEZDA BRE 💪💪💪 Daj pusti mi komentar.
N

Neka Radimetla

pre oko 1 godinu

Bukarija i Viga ostaviti a svima ostalima sat i zahvalnica. Srebrni. Za upravu neka naruce zlatne, nije problem. Samo nek’ idu. I nek’ vode Coknu.
S

Spa

pre oko 1 godinu

Kao navijač Zvezde, titula je praktično osvojena, em igramo još jedan derbi u plej-ofu na Marakani. Ali sutra bi trebalo napadačkom igrom da pokažemo da smo bolji i da ih pobedimo. Naravno da ce se braniti i naravno da su u nokdaunu. Ali ovo je derbi, oni svakako igraju bez pritiska, znači Milojeviću ne igraj na 0 0 i ne zatvaraj se. Na skoro svakoj poziciji smo brži od njih i trebali bi da ih pritisnemo od početka meča. Samo takav pristup sutra i da ne pobedimo biće dobro, sve ostalo je kalkulisanje i dogovor. Ovo nam je realno pored još jednog derbija i eventualno gostovanju TSC u ozbiljnija priprema za Evropu, tako da, na Marakani pogotovo svi u napad!!!
в

веруј ми

pre oko 1 godinu

они не играју без притиска, напротив, они су у хаосу и стресу. Зато их треба напасти свим силама али паметно и пунити их целу утакмицу, јер када приме 1 и када виде да не могу да ће ускоро 2 и 3 и 4 и 5 они ће само још више упадати агонију у којој су. И то тако данас треба да буде.
d

dejanera

pre oko 1 godinu

Odakle tebi ideja da igramo jos jednu na Marakani? U plej ofu prvoplasirani igra sa druim i trecim kod kuce a sa cetvrtim u gostima! A Partizan gostuje i Cukarickom i Vojvodini a samo ga tri boda dele od tog cetvrtog mesta.
d

deki222

pre oko 1 godinu

Izbaciti Pesica i staviti Kataija kao napadaca,Ivanica u sredinu a Mitrovica lijevo.. Hvala

Jole91

pre oko 1 godinu

Samo neka Zvezda odigra skroz otvoreno i napadački, pa makar i izgubili jer nemaju ama baš ništa izgubiti!!! Neka ih ponize za sva vremena! Ali se nažalost bojim da će utakmica biti smor smorova kao i inače, i završiti 0:0 eventualno 1:0.
A

Analiticki

pre oko 1 godinu

Partizan ce se zatvoriti. Izacice sa 3 zadnja vezna. Da li zaista neko misli da ce Duljaj da se nadigrava sa Zvezdom, koja ima duplo vecu brzinu na bokovima. Ima Duljaj da duplira linije i da ceka kontru iz dubinske lopte. Da se razumemo, ima mnogo da se igra, ali ako neko misli da ce Cuka ili TSC ici kao drugi u kvl. za LS tesko se vara. Nece to onaj sto ga svi grobari mrze dozvoliti. Tako da Partizan sutra nece izgubiti. Bice 0:0 ili 1:1. I onda se pali masina, malo ce da im se sklanjaju vise, kao prosle sezone kod Stanoja zvani “nula bodova u Turskoj i Grckoj”. Rikardo ima da se krsti levom i desnom i da kleci, da se nabije euforija. Eventualno treci derbi ce biti neka igra jer ce bodovni saldo biti slican, pa mozda tu bude slobode za neki fudbal, mada ce Zvezdi tu motivacija biti na nivou mog odlaska na wc solju, jer ce se igraci cuvati povreda pred kraj sezone da bi sledecu poceli u formi i bili spremni za LS
Z

ZvezdasSever

pre oko 1 godinu

Haahaahaha, motivacija na nivou odlaska na wc solju. E dobro me nasmeja pred spavanje majke mi. Hvala ti! Ne slazem se oko ovog dela za Partizan i takvu defanzivu, ali videcemo. A realno, nekoliko godina unazad tako i deluje ta motivacija. S jedne strane razumem, derbi je izgubio draz. Uvek imamo brdo bodova vise, Partizan odavno nije neka pretnja. Osim prosle godine kada je derbi doneo titulu, e tu su nam igraci bili motivisani jer su MORALI da pobede. U ostalim derbijima nije bilo rezultatskog znacaja i bila je kocnica, dok je Partizan pokusavao da “spasi” sezonu i da se dokaze kako su ipak bolji. Tuzno je zaista kakvi su nam derbiji poslednjih 5-6 sezona. Nesto poput Dinama i Hajduka, mada bih voleo da sutra (tj danas) bude isti rezultat kao i u njihovom derbiju pre par dana - da bude 4:0 za Zvezdu.
K

Komenter2

pre oko 1 godinu

Umesto Kange - Kangwa , umesto Ivanica - Mitrovic i tjtj
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Kakav bre doprinos Kange odbrani? On doprinosi koliko i ja koji gledam i navijam. Tim je solidan, a najslabija tacka je naravno centarfor, nedostojan ovog tima. Zvezda igra bas dobro i sa pravim spicem, tek bi onda davali golova. Pesic moze dati gol, samo ako ga neko pogodi u glavu pa se odbije u gol.
Y

YayaT

pre oko 1 godinu

Izdominiracemo odmah na pocetku- Partizan moze samo da se nada sreci i eventualnoj kontri...Ako sve bude OK, i sreca ne bude na njihovoj strani non stop, bice laganih 4:0
Y

YayaT

pre oko 1 godinu

Ovo resava Ivanic, red je na njega :) a dokrajcice ih Bukari posle tamo , zajedno sa Kangvom kad grobari nesto shatro pokusaju "_)
g

gost123

pre oko 1 godinu

Ne znam sto ne igra mali mitrovic,trazi ga barsa a on ne igra ni u zvezdi prvu
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

@ ... Nego šta Eeeeeeee baš me potresla ova Tvoja uvreda,,,,, čuj lažni zvezdašu ??? Ajd sad lepo priznaj, Jesi li završio celu osnovnu školu ? Ali pošteno... Evo doručak za Tebe 🍔🍔🍔🥪 Zaslužio si.
l

lool

pre oko 1 godinu

Jedno je sigurno. Sutra ce grobari izaci napaljeni, a mi mlako i nezainteresovano.Tako je svaki derbi zadnjih par godina. Voleo bih da vidim Zvezdu u jakom presing, mada za to treba kondicije
1

1389

pre oko 1 godinu

mi mozemo da izgubimo samo zbog dve stvari ako ne damo vise od jedan gol i ako mr kanga ne usere samo kako on zna ja ocekujem sigurna pobeda...pa sad videcemo
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Azarov za Rodića Roberto Karlos.
p

pa1

pre oko 1 godinu

Derbi je uvek neizvestan! Maksimalna koncentracija,najjači tim,bez eksperimentisanja! Zvezdo zgazi ih sveee!!!!
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Sutra mora da se pobedi, da izlečim ove rane od košarke. "Igra Zvezda sutra pravi lom, za nas ona već je šampion. Mnoge bitke zbog nje prošli smo, na staze slave da je vratimo"
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

Milojeviću, Tvoja je stvar i tvoja je odluka u kom će sastavu Zvezda igrati. Ali ono što očekujemo je napadačka igra od prvog minuta. Od kad gledam derbi mečeve, (a to veoma, veoma dug period) u 99% mečeva u kojima je Zvezda napala Partizan od prvog minuta meč se završio pobedom Zvezde. Svaki drugi pristup vodi u tešku gnjavažu i konačno nerešeno ili poraz. Recept je prost, Zvezda ima sasvim dovoljno dobre igrače da sutra uz ozbiljan i ofanzivan pristup ubedljivo pobedi. NAPRED ZVEZDOOOOOOOOOOOOO!!!
N

Nego sta...

pre oko 1 godinu

Sve te cuje Milojevic...lazni navijacu zvezde
A

Alessandro

pre oko 1 godinu

Stavljanje Rodića da čuva Dijabatea, njihovog najbržeg i najboljeg igrača, je veliko kockanje. Prvo, Rodić nema preveliku podršku Kataija u defanzivi i drugo, Rodić ne može da trči ni pola sata u visokom ritmu. Svakako bih dao prednost Azarovu bez obzira što do sada nije odigrao ni jedan derbi. Nadam se da ćemo videti jedan lep derbi jer ga odavno nismo videli!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

Potpuno se slažem sa Tobom.
J

Joey

pre oko 1 godinu

Borjan-Azarov,Dragovic,Erakovic,Vigo-Kanga,Mijalovic-Bukari,Ivanic,Mitrovic-Katai
P

Popsi

pre oko 1 godinu

Kakav bre Mijajlović? Šanse nema.
l

ldl

pre oko 1 godinu

Kog drugog defanzivnog veznog imamo trenutno?

jimbelushi28@gmail.com

pre oko 1 godinu

@idi Srnica 😂😂😂
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Ovo je gotovo sigurno tim za sutra. Mitrović ima kvalitet za startnu naravno ali će mnogo više značiti kao joker sa klupe, da osveži napad i napravi razliku u drugom poluvremenu. Tu su i Azarov i Kangva da udju sa klupe, voleo bih videti i Mijatovića da dobije priliku.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 godinu

katai=mitrovic azarov = rodic i kangwa = mijailovic kao izmene i to je to za sad....
3

3,2,1...

pre oko 1 godinu

Kangwa umesto Ivanića Mijailović je zacementiran
N

Nekac035

pre oko 1 godinu

U kakvoj god da je formi partizan ipak je ovo derbi! Maksimalno ozbiljno i jako od prve sekunde! Da ih zgazimo!!! Ajmo Zvezda!!!
G

Gost Djape

pre oko 1 godinu

Mislim da bi pre utakmice trebalo uraditi doping test, jer iskustvo nas uci da ovi iz komsiluka kada igraju protiv sampiona uvek trce svih devedeset minuta kao da su tek usli na teren. Takodje treba osvojiti sredinu terena, upucivati mnogo suteva izvan sesnaesterca, je se oni dobro kolektivno brane i svaki pokusaj ulaska u sesnaesterac je gubljenje vremena, a takodje golman im je dokazana rupa ako su jaki sutevi iz daljine. Trece ne dopustati im kontre, jer su tako dobili Serif u Moldaviji, nigde se nisu videli i iz dve kontre zabili golove. Poznato nam je da su prznice, frkadzije i da na prljavim startovima seckaju igru i stvaraju nervozu protivnika, i u takvoj igri se najvise snalaze. Zato se treba sto brze resavati lopte, i ne davati im priliku za startove. Ne potcenjujmo ih najgora je ranjena zivotinja. Treba ih umiriti i onda ih razturiti. Napred Zvezdo do pobedeeeeee!
G

Gospodin Co'ek

pre oko 1 godinu

Mijailović out, Kangwa in ! Ostalo ok.
Y

YayaT

pre oko 1 godinu

Ovo je velika zabluda, Kangva ne moze igrati zadnjeg veznog - ne znam odakle vam ta ideja, zaista...Mozda zato sto ga je Deki trpao tu (bez razloga,) covek nema defanzivu ali zato napred razvaljuje.
J

Joe Lesh@Gospodin Co'ek

pre oko 1 godinu

Ti si izgleda zaboravio kako su protiv Makabija, kao i u grupnoj fazi LE, prošle jeseni, igrali Zvezdini afrički “kapitalci” Kanga, Kangva i Bukari! Da ti malo osvežim pamćenje, oni nisu imali blage veze s fudbalom, zato smo i zauzeli “odlično” četvrto mesto u grupi, a ove trube za fudbal su bili standardni prvotimci, sa učinkom “nula”(“0”)! Užvaj u igrama afričkih “kapitalaca”!
G

Gost+31

pre oko 1 godinu

Špic - prioritet.
G

Gavrillo

pre oko 1 godinu

Čuj Partizan sparing partner ?! Po kojim kriterijumima ? To mogu samo Čuka i TSC da budu.
t

tenkista

pre oko 1 godinu

Hoće li i Darjan na teren?
d

dada82

pre oko 1 godinu

Gde je mitrovic ? Jedan psz moze da igra sa jedan 16 godisnjak protiv bajerna a mi cekamo da napuni 25 godina pa da pocne da igra ????
G

Gos

pre oko 1 godinu

Mitrović nije bolji igrač ni od Kataija, ni od Ivanića, ni od Kange ni od Bukarija. Toliko.
p

post

pre oko 1 godinu

Mislim da Katai treba da ima prednost u odnosu na Mitrovica, ipak je u formi a i ima vece iskustvo u derbijima. Sportski pozdrav
G

Gostqwerty

pre oko 1 godinu

Bio ti ljubimac celu protiv Javora da mu Magiko ne namesti zicer video se jadničak nije celu utakmicu...to šta bi ti sprovodi u svojoj kući,a klub i utakmice prati pa onda ovde piši !!!