Komentari na vest

ZVEZDA – TIM ZA KAIRAT: Ben u špicu, trojica štopera u poslednjoj liniji

G

GS

pre gotovo 3 godine

Mediji su stvorili takav pritisak na Crvenu Zvezdu nakon meča sa Vojvodinom da to više nije normalno. Ne treba osudjivati prije vremena. Pustimo Stankovića da radi svoj posao a naše kao navijača je da podržavamo svoj klub, kako navijajući tako i kupovinom ulaznica. Ako izostanu rezultati onda se može komentarisati i tražiti promjene. Do pobjede...Napred Zvezdo
M

Marinjo

pre gotovo 3 godine

Kad igra Ben u spicu obicno igramo duge lopte na njega jer ne moze da dobije nijedan vazdusni duel
ž

žare11

pre gotovo 3 godine

kao protiv Brazila da igramo.
V

Vladan7777

pre gotovo 3 godine

Taktika 5-5-0.... Niti je Ben špic, niti su ovo neki ofanzivini bekovi. Ne svidja mi se, ali ajde da vidimo.
G

Gost997

pre gotovo 3 godine

od formacije 3-5-2 imam nagon za povracanjem
Z

Zaim

pre gotovo 3 godine

Babic,Gajic i Pankov za tevsiju ribe ako bi ko dao.Ostalo je sve ok.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre gotovo 3 godine

Zamisli ti koliki ti moras da budes balvan da Milunovica pustis za dzabe! Ceo prelazni rok, bukvalno ceo je trebao da se svede na to obzirom da je Dragovic sam dosao da obnovis ugovor Milunovicu, dovedes levog beka i spica i nista vise. Dva igraca, dva! I naravno da rasteras ovu boraniju u vidu Vukanovica, Krstovica, Srnica, Pankova, Gobeljica, Bakajoko itd.
M

Milan Galic

pre gotovo 3 godine

Danas zvezda igra protiv tima svetskog renomea.Nije sala.

angrychainsaw

pre gotovo 3 godine

Sve ok, ovo dobijamo ali u prvom timu moraju biti i Degenek i Kanga, možda i Bakayoko umesto Gajića, jer se nećemo braniti sa 6-7 igrača konstantno... Kasnije uvesti Krstičića, Pavkova, Falca i možda Srnića ili Petrovića, što zavisi od trenutnog rezultata... Igrajte više u kom sistemu hoćete, lično mislim da je ovo dobro smišljena "patka" za Kairat koji sve pomno prati pa se i oni nadaju Zvezdinom "bunkeru sa 7 odbrambenih igrača", jer ako jeste onda svaka čast skautima i stručnom štabu, odnosno ako izađe formacija 4-3-2-1, ali nije propast sveta ni 3-4-2-1 ukoliko od starta bude sledeća postava: Borjan, Degenek, Dragović, Pankov, Rodić, Gajić (Bakayoko), Sanogo, Kanga, Ivanić, Katai i Ben!!! Završite više to i da čekamo taj Sherif iz Mildavije!!!
B

Boban1

pre gotovo 3 godine

Samo Degenek umjesto ili Babica ili Pankova.
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

Naša najbolja postava je tim iz prošle sezone sa dragovićem umesto milunovica naravno. Sva ostala pojačanja koja smo doneli su Gora od onog što imamo. Počevši od spiceva pa do samog krsticica. Koliko promašaja treba da naprave da bi shvatili da je bje dovesti jednog proverenog igrača poput drsgovica, nego 5 eksperimenata kao do sad iz sezone u sezonu. Svake godine dovede 2 top igrača i igracemo ligu šampiona svake sezone.
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Super mi je kad ljudi proglase neko pojacanje za promasaj posle 15 minuta.
G

GostPa

pre gotovo 3 godine

Stagod ko ovde pisao, prvo sacekajte zvanican sastav za utakmicu, a onda i krajnji ishod prve utakmice, potom i krajnji ishod dvomeca. Tim ne cini pojedinac, vec 11 igraca koji obrazuju najbolju celinu. Mozda je pojedinacno Falko najbolji igrac, ali se jos uvek nije uklopio u potpunosti u tim. Ivanic je nosilac igre i samo se nadam da ce on imati dan. Sto se tice ostalih i da odigraju prosecnu utakmicu sve ce to biti dovoljno za Kairat. Sta nas ocekuje? Prema mom misljenju ekipa koja je u rangu Vojvodine po kvalitetu, ali malo iznad toga jer ima pobednicki karakter. Nijedan sampion nije uzalud sampion, pa ni Kairat. Ipak, Zvezda bi trebalo da ide na dvomec spustenog garda, ofanzivno s namerom da pregazi protivnika igrom i tempom. Rezervna postava Zvezde je bolja nego Kairat. Evo nabrojacu vam rezervnih 11. Popovic-Bakajoko-Degenek-Erakovic-Gobeljic-Petrovic-Krsticic-Falko-Srnic-Nikolic-Pavkov. Znam da Gobeljic nije dosao na utakmicu, ali cak i ta postava da se suprotstavila Kairatu ne bi bila autsajder. To ne znaci da ce biti lako, daleko od toga. Ocekuje nas ekipa koja ce dati sve od sebe da prodje dalje. Ipak, sanse Crvene Zvezde u ovom dvomecu su 70:30. Apsolutni je favorit.
h

humska..

pre gotovo 3 godine

Toliko ste dobri da vec 4 sezonu ne moze te da prodate nijednog igraca.. Od koga ste vi bolji muko, pa vama je i prva postava krs, imate dva vrhunska igraca Katai i Dragovic, i jednog dobrog Ivanic, ostali krsine.. Zahvalite se presedniku zasto ste prvi ove 4 god, ovih dana imamo prilike da citamo od strane vasih navijaca ( ovi koji nisu upuceni) MOC PRESEDNIKA i sta sve moze, e zato ste sampioni u fk i Kk, u suprotnom nebi vas bilo nigde
s

serMudro

pre gotovo 3 godine

@humska.. Patnja li je pregolema biti večno drugi a po statusu u glavama komšija iskompleksirani mali i po vrh svega zao !!! Samo se vi bavite prodajom i mlatite milijarde što se CRVENE ZVEZDE tiče,ne zanima nas vaše "preuspešno" poslovanje i kupujem prodajem klub ! Navijači mog/našeg kluba se zadovoljavaju sitnicama poput osvajanja prvenstva i kupa i mrvicama evra iz Lige šampiona/Lige Evrope ! Neko proda pa ide na kupanje,neko skuplja mrvice i "nameštene" titule i žrebove i pobede protiv najvećih svih vremena(mada i to je namešteno)! Mi smo skromni navijači kluba koga ne interesuju ebay,amazon i kupujemprodajem kombinacije. Rekoh vise puta ovde,čibe bre st oko u svoju avliju pa tamo mrači i kontaminiraj,naši problemi/uspesi naša stvar ! Problemi u mojoj kući nisu zbog komšije nego zbog mene samog,samo vi kao kolektivno oboleli svi,ali svi id 10-100 godina ste apsolutno nenormalni i svoje komplekse i neuspehe i loše poteze i sve što ne valja prebacujete CRVENOJ ZVEZDI,pa sa dva grama mozga ko ima zna kad smrdi odakle smrdi !
C

CoaDelija

pre gotovo 3 godine

kaze Terza rastu standardi kluba i raste kvalitet igraca,a igra ti Pankov prije Degeneka...
G

Gostava

pre gotovo 3 godine

Jako sam razočaran.... Posle Miloja i svega što je urađeno.... Sad se dešavaju razne stvari... Pa kako babic i pankov pre dečka koji nas je uveo u Ligu šampiona..... Ginuo za klub krvario.... Sramota
N

Nenad1246

pre gotovo 3 godine

Od stare slave se ne živi. Imao je lošu sezonu i to je to. Ne zna sa loptom. Mali radijus kretanja. Spor. Šta da se radi takav je fudbal.

MILAN1989

pre gotovo 3 godine

A Pankov zna sta da radi s loptom? Lik cim dobije loptu,odmah ispucava kao da je bomba.Ako je Degenek imao losu sezonu,kakvu je imao Pankov? Bolje cuti i gledaj bocanje,za bolje nisi.
D

Dejan Pizon

pre gotovo 3 godine

Sta kukate dolazi Kolarov,Bane,prijovicka,i dva beka pride,ako neverujete meni pitajte Terzu madjiju.😂😂
i

iz 1 u x

pre gotovo 3 godine

ljudi, ja ne znam, Falco je šta pokazao sada pa ga toliko hvalite, evo ušao je protiv Vojvodine pola sata, da probije 1 na 1 i stvori visak, on čovek jedino sto je uradio je onaj sut sa 25 metara i to daleko na sever, ne zamlacujte se ko ima kakvu tehniku već ko koliko pokaže i napravi uticaj na igru, za sada Falco u Zvezdi 0
G

Gos

pre gotovo 3 godine

Pokazao je to da je gotovo na svakom meču gde je odigrao više od 30 minuta dao gol, pokazao je to što smo svaki put njegovim ulaskom bili 10 puta opasniji po gol protivnika nego sa mrtvim Benom na terenu. Svaki centaršut Falka je pola šanse, dok Ben pored toga što nema pojma da centrira on nikada to i ne radi, već samo zna da se zabije u protivnika i padne da traži faul.
B

BREkalo

pre gotovo 3 godine

kako ce zvijezda da primi 5 komada sutra haha, ajde bar ne igra ujutru u 9 ko srbija protiv japana hahahahah
D

Delija penzioner

pre gotovo 3 godine

Zvezda će pobediti , a zvijezda neznam niti me zanima ....
d

delija penzioner*

pre gotovo 3 godine

ne znam **-pise se odvojeno..znamo da vam pravopis nije jaca strana ali ipak...
P

Pentraksil

pre gotovo 3 godine

Slabo je to, pobedice Kairat 1:0.
s

ssssssssssssssssssss

pre gotovo 3 godine

Ja se stvarno nekad zapitam da li se ja vise razumem u to ko koju poziciju moze da igra ili struka u Zvezdi. Ovo je sramota sa Benom u napadu, po ko zna koji put to rade. Nikad se to nije isplatilo, svaki put ulazi Pavkov da vadi kestenje iz vatre. Sve zato sto za Bena nema mesta iza, sta ste dovodili Dionija? Sto niste zadrzali Falcinela? Uprava je vredna trener taktican stvarno...
G

Gos

pre gotovo 3 godine

Ima za Bena mesta tamo gde treba da bude, na klupi.
N

Nikola021

pre gotovo 3 godine

Bice sramotna postava bez centarfora.Nas sujetni trener opet luta sa postavom kao prosle sezone umesto da nastavi kao protiv Milana..Ne razumem zaista cime je Krstovic,decko makarenko u rangu Gobeljinog mozga,zasluzio da mu Pavkov bude rezerva!?
B

Bane15

pre gotovo 3 godine

Hahaah kakva ziherascina ovaj Stankovic, a jos veca neznalica. Tri stopera kao da izlazimo na Bernabeo. Gde ti je napadac misteru? Zasto nema Kange? Nepristaje na procente? Sta si se usro Falka. Covek uz Kataia i Ivanica najbolji tehnicar ekipe. Sta bi sa Degenekom? Povredio ti sujetu ili sta? Sram da te bude i sve u upravi sta radite sa tim deckom.
h

hf66

pre gotovo 3 godine

evo realan komentar konacno. Ali je problem sto i Strankovic prima naredjenja, a naredjenje je da Degenek ne moze da igra. Isto sam pomislio da je treba da izdje sa 2 stopera , Degenek ili Babic i Dragovic levo Rodic, i dal ce konacno dovesti beka, desno pre Bakajoko ili Gajic, sredina centralni Sanogo i Kanga, i napred na levom krilu Katai, sredina Ivanic na desnom krilu Falko i napad ako bas mora nek igra Ben. Ovako mi deluje kao da ce kontre igrati ali ajde da vidimo. Na kraju imali smo obranu ok prosle sezone i umesto da je dopunimo sa Dragovicem i ojacamo mi smo uspeli da je razmontiramo sto odlaskom Milunovica sto zabranom igre Degeneku. Sve je u nasem fudblu trulo, samo negde manje negde vise.
b

bvo000

pre gotovo 3 godine

Iskreno se nadam da ce Bradjani proci ali mislim da se ovde na osnovu toga sta znace u SL stvara slika da su jaci nego sto jesu dok se za ove Azere nzm ni ime niti sam cuo ikada za njih, ali mislim da se mnogo omalovazavaju a zaboravlja se da dolaze iz zemlje koja ogromna srredstva daje na fudbal. Nama kao ligi kao naciji mnogo je bitan svaki bod bilo kojeg kluba naseg, jer svi koji su izasli u Evropu nasi klubovi ne samo za sebe igraju nego i za sve ostale klubove. Na osnovu bodova koje su skupili veciti zadnje vreme Zvezda najvise nasi klubovi i imaju sansu da krenu od drugog kola i da dobijaju ipak lakse rivale nego pre. Setimo se kako je pre bilo, ako nije Zvezda ili Partizan mada i oni su odmah naletali na jake rivale ali ostali nasi klubovi su dobijali obavezno najjace timove moguce i sluzili su kao topovsko meso. Tako da sva nasa 4 kluba bez obzira na rivalitet koji treba da se takmice ko ce dalje dogurati, ali sada su na istom zadatku. Tako da Cuka kao i Vojvodina, ali Cukaricki koji nema neku podrsku sada da zna da cela zemlja gleda u njih i ocekuje da sve sto mogu urade da prodju i da se slucajno ne obrukaju nego da igraju kao da im zivoti zavise od toga. Mora se reci ponovo nesto, a to je da FSS se ponasa prema nasim klubovima kao prema najvecem neprijatelju, sto ne moze da se shvati. Kad se pogleda svi klubovi imaju strance a nasi se bore sa vetrenjacama totalno neravnopravnoj borbi gde treba da osvajaju bodove, tako sto svake godine menjaju tim i igrace koji odlaze, a uz to na vrlo malom trzistu treba da nadju, naprave, domace igrace koji su kvalitetni a na sve to imamo 16 klubova u ligi, gde je razvucen kvalitet i koncentracija igraca, a onda na sve to najveci smo izvoznici fudbalera u Evropi godisnje, a uz to sve nas je manje i manje u ovoj jadnoj zemlji. Kad se sve ovo sagleda mozemo reci da ovo ni jedna zemlja nebi mogla da izdrzi a mi smo ipak koliko toliko konkurentni. I treba cestitati na tome. A onda se postavlja pitanje a sto sve to trpimo da nam rade i sto dozvoljavamo da nam sopstveni savez lomi kicmu. Ovo je vise od cirkusa, ovo je i tragedija i komedija u isto vreme
b

bvvbi

pre gotovo 3 godine

Ovi svi treneri nasi, rukovodioci svi istu recenicu ponavljaju, dobili smo najjaci tim moguci i oni su legija stranaca. Pa sta nas briga stto su legija stranaca sto mi nismo? Zar nismo rekli, tacnije niko se iz klubova nije bunio da se ukine limitiranje stranaca i rekli smo sta ce nama stranci bolji su nasi, ima da pravimo nase igrace itd... Vojvodina godinama nema stranca u ekipi, istina svake godine najavljuje da ce dovesti i nikada nista, ali to je druga prica. Ovo je vec alibi ako izgube da kazu ma mi bi njih dobili ali oni su legija stranaca. Sada je to prednost kad imas strance a kada treba da to priznas i da klubovi traze da se dozvole ti stranci kod nas, oni se prave ludi i tvrde sta nama trebaju stranci da samo zauzimaju mesto "nasoj deci" koja su bolja. Sami ste izbrali tako da izvoli pa lepo dobij utkmicu u kojoj si apsolutni favorit i vredis neuporedivo vise i ovako limitirana Vojvodina. Ovde imate botine koji za razne igrace iz Vojvodine tvrde da su cudo i najbolji u ligi, pa onda ajde da prodjete Litvance u cemu je problem i kakva legija stranaca kad ovde igraju srcem i osecaju sta je klub

ffffftttt777

pre gotovo 3 godine

Gde je onaj Babakaj pa i Matic ako nista mogao je Partizan dati Vojvodinu jednog ili obojicu posto im fali centarfor a hoce u Evropu. I Partizanu nedostaju bekovi, stoperi .... A Vojvodini sve to puta dva
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Skoro svaku Evropsku utakmicu prosle sezone smo odigrali sa 3 stopera i sad se ljudi iscudjuju formaciji?

Norwegianviking

pre gotovo 3 godine

2-1 kairat sutra pa zvezda da pdobije 1-0 u bg i tako idemo dalje, vidi se da deki nije trener za velike utakmice.
i

iz 1 u x

pre gotovo 3 godine

ako rezultati takvi budu ide se u produžetke zbog ukidanja pravila gola u gostima, prvo se raspitaš ako ne znas pa onda pišeš komentar
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Po cemu to vidis?
K

Kondor80

pre gotovo 3 godine

0:3 ili 0:4 za Zvezdu...ne znam cemu toliko nervoze...jaci smo za komad...lagano do play-off-a LS...ovo moze biti i 3-4-2-1...ako izadjemo sa bekovima visoko, a ne vidim zasto ne bi.
D

DelijaPravi

pre gotovo 3 godine

Ne budi naivan

angrychainsaw

pre gotovo 3 godine

Iz tvojih napisanih reči u uši naših talentovanih igrača i manje talentovanog "stručnog štaba"!!! Pomozi Bože 🔴⚪🔴⚪
G

Gost9999

pre gotovo 3 godine

Borjan Gajić Dragović Degenek Rodić Sanogo Kanga Falco Ivanić Katai Ben
K

Kuku lele

pre gotovo 3 godine

Ima Zvezdaša koji se kunu u Madjiju, ima i onih Zvezdaša koji ne mogu da ga smisle. Svi smo mi Zvezdaši i volimo Zvezdu. Ali upamtite, kada bude pobegao preko grane, naebali smo.
j

ja tvorzan a ti dzejn

pre gotovo 3 godine

kako god Kairat ce vas sutra ovi ,dobiti

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

@Kuku Lele Jedan Patrijarh Pavle je dovoljan na ovoliko srba, Terza treba da bude baš ovakav kakav jeste. Morao bi da ti pišem elaborat kako je sve unapredjen klub. Idealno nije ali je drastično bolje. I da DUG NIJE SKINUT i ni ne treba jer su pare gurane dalje. Od ove sezone nek se skoči desetak mesta ili koliko god može i dug komotno može da bude tu gde jeste jer se servisira. Monitoring sve i jedan se prolazi with flying colours. Svi klubovi su u dugu pa prema tome ne vidim što i Zvezda ne može. Vi ljudi nastavite da mračite, jer za bolje niste a i bolje ne umete. Ja se zapisah na vernost još godinu dana a vi ???
B

BREkalo

pre gotovo 3 godine

rekne se zvijezda
o

omerlija

pre gotovo 3 godine

Ajde braco nek bude tako kao sto kazete, pa da dobijemo obe sa po 1-0, zbog koeficijenta. i daj Boze da nam se iz Svedske vrati taj pomocni trener kad dodje vreme kao glavni a osecam, doci ce.
G

Gost Lk.

pre gotovo 3 godine

Ako sutra ne igraju Degenek i Kanga Stanković nije za ovaj posao,a ako ne igra Dioni onda svi u kompletu nisu.Od Kange i Degeneka na njihovim pozicijama nema boljih,a Dioni ako nije taj nivo ili nije spreman da igra najvazniju utakmicu ove godine, neka onda neko objasni zašto je doveden i placen,ne beru se pare na grani.
G

Gost13122

pre gotovo 3 godine

X kao kuca pazi sta sam rekao!

angrychainsaw

pre gotovo 3 godine

1 kao vrata, ako igramo u postavi 3-4-2-1, sa Babićem i Pankovim, plus DP Kairata!!! Pazi šta sam i ja rekao... U tom slučaju se okrećem navijanju za Vošu i Čuku u Evropi jer oni sigurno neće izneveriti... Plašim se da je ovo Dekijeva pretposlednja tekma na čelu stručnog štaba!!!
B

BREkalo

pre gotovo 3 godine

gde su ti pare kad si tako pametan
J

JankoDS1989

pre gotovo 3 godine

Ko da da gol u gostima kad nema Degeneka??
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Vi u par sati razlike objavljujete razlicite stvari))))) Smejurija, mada vece smo mi budale sto vas citamo. Klasicni klikbajt naslovi za somove poput nas...
P

Pitam se

pre gotovo 3 godine

Zasto bi visoki Babic igrao umesto Degeneka koji je daleko brzi igrac za kontre, sta se desava u Stankovicevoj glavi?
J

Japi

pre gotovo 3 godine

Nije hteo da ide iz kluba, sad mu ne daju da igra, olosi.
o

omerlija

pre gotovo 3 godine

U vazduhu se kod nas oseca totalna nesigurnost. I u timu i ambijent i navijaci, uprava a verujte posebno kod naseg Dekija koji ulaze sve napore ali izgleda da je istina da je nama uspehe donosio onaj pomocni trener kao sto je i Klopu onaj nas Srbin. NEK NAM JE BOG U POMOCI OVE GODINE. U bilo kom takmicenju i domacem i stranom.
a

abc

pre gotovo 3 godine

Kad se Klop "osamostalio" osvojio je Ligu šampiona, tako, da, nema šansi da si u pravu.
0

0211

pre gotovo 3 godine

Deki je legenda kluba, to je neimenovano ali Cokna je bio mozak Zvezde. Pomoćni trener o kome pričaš. Poznajem dečka, rodom je iz Knjaževca i kao što sam pre pisao, drži fudbal u mali prst. Neverovatno mi je da ću ovo da kažem ali on je pravi profil modernog trenera za velika dela. Motivator, odličan taktičar, emotivan kraj terena, poznaje jezike, zna kada da promeni, da podigne glas i što je isto NAMA jako bitno, voli Zvezdu. Kada se prvi put spomenula priča da postoji šansa da ode, veruj mi, prvo sam pomislio da bolje ode Deki. Terza nije ozbiljno shvatio lika, a trebao je. Jeste i do Cokne, porodica mu je gore, osećao se kao da ima nešto nezavršeno u Swe, pritom prvi trener ne tako malog kluba. Ali kada kucne čas, a hoće, svim silama da ga jurimo za prvog trenera ako ga ne ugrabe nemci (postojala je priča da ga tražio Bohum i Mainz). Podrška Cokni, adidas predatoru. Što se tiče utakmice, biće teško, ne sviđa mi se Ben kao špic i to što Pankov igra, volim ga ali nije za prvi tim. Opet krećemo bez napadača i tako.. Ne miriše nešto da ćemo da izborimo neko evro takmičenje ali nadamo se najboljem, spremni na najgore.

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Brate koliko mračite, koliko negativne energije prosipate pa to je strašno. Ovde svaka budala uzima za pravo da sve najbolje zna, pri tomu ovom slučaju ne mislim na tebe već na ove tetrebe što im je sve život i smrt. Ovde ladno polovina nije zaslužila da se zovu zvezdašima, ne daj Bože ciganima ili delijama.
i

iz 1 u x

pre gotovo 3 godine

vas trener iz Svedske=Djumi sto je bio u Partizanu ista priča, živi bili pa videli
Z

Zigi

pre gotovo 3 godine

Na RSB je ovaj sastav Борјан, Гајић, Драговић, Бабић, Родић, Саного, Крстичић, Бен, Иванић, Катаи, Диони.
T

Terza Platio

pre gotovo 3 godine

Tebra kakav Dioni lik jos nije fizicki spreman ni zonu da pika

angrychainsaw

pre gotovo 3 godine

Taj sastav je u svakom slučaju bolji od formacije 3-4-2-1, što znači da postoji mesto i za Kangu umesto Krstičića, za Bakayoko-a, za Pavkova I Dionija!!!
T

Terza Platio

pre gotovo 3 godine

E ae ono ne smarajte sa Degenekom decko je prosek... Kod Dekija uvek igraju oni koji su najbolji trenutno!
Z

Zunzara

pre gotovo 3 godine

Ebo ti tog centarfora koji se zagreva 10 utakmica da bi ga jedanaestu uveo trener u 80 minutu.
G

Gost Lk

pre gotovo 3 godine

Taj prosek je bolji od svih nasih reprezentativaca,covek standardni reprezentativac Australije,Zvezdin uspeh u Evropi mnogo je vezan bas za njega,proslu sezonu najstandardniji formu uz Ivanica imao,Cime je to zasluzio da ovako bude izbacen iz tima,kao da imamo Maldinija i Barezija na njegovoj poziciji.
M

Mrki vuk

pre gotovo 3 godine

Taj prosek je odveo Zvezdu u ligu sampiona,banda lopovska sve sa Terzicem ekspertom!!!
D

Djed Usa

pre gotovo 3 godine

Upravo stavio crvenu da Kairat daje 3+
N

Napred Dunavska

pre gotovo 3 godine

i ja upravo stavio 1000e na dunavsku stredu da prilazi dalje 100%!
D

Djavolak

pre gotovo 3 godine

Upravo kladionice trljaju ruke jer ste i jedan i drugi glupi
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Šta reći. Ako smo mi dotle došli da moramo da igramo sa pet pozadi protiv Kairata, onda se zapitaš jel mi treba da igramo LŠ. Kada se samo setim na kraju prošle sezone TVORZA gostuje na Rts i na još par televizija. Imaćemo najjači tim od Barija, imamo stabilne finansije, servisirali smo dugove itd itd. Ja sam oguglao na njegova spinovanja, šta god da kaže, za mene je to kao da nije ni rekao. Ko će njemu više da veruje. Prelazni rok katastrofa. Krstičić i Dioni dovedeni tek da bi se neko doveo. Bekovi ni na vidiku. Dragović bi došao u svakom slučaju. Ne znam šta da kažem, nekada je najbolje ne čitati vesti, i dešavanja u klubu. Manje se nerviram.
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Danas sam napisao identican komentar,nisu mi objavili.Sve se slazem.Ja se bojim samo da kad doticni odu klub ne bude u jos vecim dugovima nego sto je bio...
M

Monteroo

pre gotovo 3 godine

Sa pankovom i babicem to ne moze na dobro,jest dragovic klasa al ne moze on to sve da zatvori,a i navikao da igra sa top igracima.
O

Optimus Prime

pre gotovo 3 godine

Vidim da je tema Degenek koji naravno treba da igara, ali Deki drzi Pavkova na klupi a skraceni Ben ce da vam igra spica! Meni to nema smisla, Pavkov uvek moze da da gol a ne verujem da stoperi Kairata mogu da mu u skoku naprave problem. Ben da ga zameni nekada u drugom ili neko treci! Zato i Pavkov nekada mlitavo i izgleda, svi pre njega igraju a on nosi broj 9 i uvoj konkurenciji dok ovaj novi ne proigra on nema konkurenciju u spicu. Da ga Deki stavlja redovno, puni samopuzdanjem i minutima Pavkov bi danas bio u ponoj formi. Puno srece sutra cigani i svim nasim klubovima ove nedelje..
C

Cz

pre gotovo 3 godine

Ima smosla kad neces da napadas. Tamo se branimo i cekamo iz kontre zbog ukidanja pravila gola u gostima. I da izgubimo tamo u velikoj smo prednosti kuci i u tom alucaju igramo sa 2 naprijed jer Dioni trazi visinu pored sebe. Aj da vidimo i da ne razglabamo mnogo. Nije ni strucnom atabu u interesu da ispadne. Znaju i oni po nesto
@

@CZ

pre gotovo 3 godine

Mozda bi onda Falko bio idealan umesto Bena za tu formaciju! Zaboravio sam da su ukinuli gol u gostima, mada ne menja da bi vam bilo super da date gol ili dva tamo pa i da primite neki!
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Retko pristojan i tacan komentar!!!
C

Cz

pre gotovo 3 godine

Evo sve cemo znati vrlo brzo. Daj Boze da sjutra bude kako treba, i ostala 3 kluba da se okite pobjedama pa da konacno gledamo fudbal citavu nedelju
R

RS BL

pre gotovo 3 godine

Najveća greška oko Degeneka bila je Terzićeva izjava, da je Zvezda prevazišla Degeneka. Sve bi to i bilo o. k. da je istovremeno rekao i da je prevazišla npr. Gobeljića. Međutim, nikakvog uticaja u ovoj utakmici neće biti ko će igrati jednog od štopera. Mnogo važnije je da sutra utakmicu započne Kanga, jer bez njega je igra poprilično bezidejna. Takođe, Kairat se predstavlja kao sila {u komentarima navijača i medijski}, a realnost je da je to klub u rangu Čukaričkog. Zvezda može samo samu sebe pobijediti, Kairat će svakako imati dvije tri šanse, a od Zvezde isključivo zavisi koliko će biti raspoložena za igru. Takođe, ovo je prva utakmica tako da će po mom mišljenju ovo biti odrađivanje posla, a u Beogradu se odlučuje o prolazu.
S

Sta ce mu Babic???

pre gotovo 3 godine

Degenek bi bio savršen da se cuva Love, jer je mali I nisak, a Babic je visok ,koja je poenta da on igra sada?
m

mm1

pre gotovo 3 godine

Ajmo ljudi optimizma malo. Stoji da bi bilo bolje da Stanković stavi Diony-ja za špica ili Pavkova, stoji da je Degenek bolji od Pankova ili Babića, stoji da ulazimo bez gol-igrača, ali hajdemo bit realni, igramo sa Kairatom, pa kasnije ako Bog da sa Sheriffom, a kvalitet njihovih igrača na istim pozicijama je klasa niže u odnosu na Pankova, Babića, dvije klase niže od Degeneka i Rodića, a Ben na centarforu može da se mjeri sa Vagner Lavom, ako se uzme u obzir da ovaj ima 37 godina i da nije u top formi, dok Ben nije centarfor, ali itekako ume da pogodi kada je važno. Biće 0-1 ili 1-2 sjutra, Daće Bog!
K

Krastaman

pre gotovo 3 godine

Prošle sezone pljuvali ste po Njegošu, Gobelji, Pavkovu, Dekiju.. sad je na redu Pankov, Degenek,opet Gobelja... Kako vam ne dosadi da non stop pljujete i kritikujete? Kako živite u tolikoj negativi? Uživajte i volite Zvezdu!!
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

Neigranje Degeneka bi nas moglo doci glave! Zivi bili, pa vidjeli..daj Boze da pogrijesim..
T

Trlababalan

pre gotovo 3 godine

Pljuvaces sutra upravo ti iz sveg glasa, kada izgubimo tamo. Umesto iz sve snage da igramo. Svaki gol je bitan mi igramo bunker zato što nemamo igrače u odbrani.
M

MaxCZ

pre gotovo 3 godine

Pankov/Babic pravi penal kvota 1.2. A, Pankov i Babic prave penale kvota 1.9!!

angrychainsaw

pre gotovo 3 godine

Druže, čekam da vidim sutrašnji sastav, te ako stvarno bude 3-4-2-1, onda igram na DP Kairata & 3+, a na drugom listiću da ili Pankov ili Babić prave penal(e)... Onda letimo iz Evrope... Tamo je i 2:0 opasan rezultat i teško da mi u Beogradu možemo dati 3 gola a ne primiti nijedan, bez pravog špica i bez bekova... Idemo na bunker xsamo što ovo nije tekma protiv Voše, oči će nas napuniti. Treba ih napasti sredinom prvog poluvremena kada im oduzmemo igru na sredini terena, a za tako nešto je potrebna formacija ili 4-3-2-1 ili 4-1-4-1 sa sledećim igračima: Dragović, Degenek, Rodić, Gajić (Bakayoko), Sanogo, Kanga, Ivanić, Katai, Falco, Ben (Pavkov)... Ajmo Zvezdo u napad, kakav crni bunker sa Babićem i Pankovim protiv Kairata...
M

Mala greška

pre gotovo 3 godine

Po ovoj slici na naslovnoj, Rodić igra oba beka, još mu samo to fali xD
G

Gost 777

pre gotovo 3 godine

Stanković ne sme da ispadne od Kairata ni Šerifa! Ako bi se to desilo, apsolutno bilo jasno da nema štofa za vrhunskog trenera. Omonija se ne sme ponoviti.
S

Sherllocked

pre gotovo 3 godine

E moj druze , pa jesi ti svestan da ako ne daj Boze ne udju u Evropu , sledi nam bankrot, jer samo o tom novcu brinu i to je jedino sto ih cupa? Pa o Stankovicu necemo ni misliti jer ce nam samo Terza biti na pameti sta je uradio.. ali i dalje se cuti , a Kairat evo danima predstavlja kao da je Mancester i to ovaj jaci , plavi..
G

Gost+

pre gotovo 3 godine

Pankov,veliko pojačanje za Kairat. Taj je sklon kiksevima
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Samo da obavestim pojedince da sutra igra Zvezda a ne Degenek
B

BK 14

pre gotovo 3 godine

ma Babic je los igrac ko je gledao protiv Vose sve je jasno ne zna covek sa loptom saranice nas
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

Samo jedno pitanje. Vi znate da je ovo nagadjanje postave od strane novinara? Na RSB totalno nagadjaju drugu formaciju i postavu. Ja nemogu da vjerujem da se ljudi ovako lako primaju u Srbiji.
G

Gost77777

pre gotovo 3 godine

Degenek bi bio savršen da se cuva Love, jer je mali I nisak, a Babic je visok ,koja je poenta da on igra sada?
R

Raša Sahranitelj

pre gotovo 3 godine

Pankov nas sahranio protiv milana, Babić protiv suduve pravio nevidjene kikseve! Miriše mi da će nas ova dvojica sahraniti!
M

Makijan

pre gotovo 3 godine

Opet iznudjena resenja na spicu kao protiv Omonije. Doveden Falcineli kasno i nije bio spreman da pomogne cak je posle i penal promasio i ispali smo od prosecnog tima. Sada za jedno mnogo vaznu utakmicu doveden napadac kasno i ne igra Ben prinudno.. Samo ako ne daj boze ispadnemo ko li ce ponovo Terzicu da bude kriv? Da ne pricam da treba da se tresemo svi i molimo boga da se Rodic ne povredi jer zamenu nemamo i tek krece tumbanje pozadi.
S

Strah ne od Strahinje od Raše još više...

pre gotovo 3 godine

Eraković i Pankov ne bi trebalo da su u avionu, oni treba da igraju u ligi i takmičenjima gde se na gostovanja ide taksijem.
G

Gost788

pre gotovo 3 godine

Najgora stvar koja je mogla da se desi da mi sa potpuno novom odbranom krecemo u kvalifikacije....
Z

Zmajognjeni

pre gotovo 3 godine

Ajmo, pljuvaci! Sta cekate? Citam komentare sa prethodnih vesti i ne verujem. Lopta se nije posteno ni zakotrljala a vec se larma protiv Dekija i glavonja iz uprave. Prvi nije nikakav trener, ovi ostali su lopovi. Kao da ovih prethodnih sezona nismo gazili i u prvenstvu i u Evropi. Cuj, Degenek i Kanga sklonjeni. Voleo bih da mi neko od vas obavestenih objasni kome je u interesu da sklanja takve igrace iz tima. Ako su sklonjeni, za to postojrazlozi u vidu nediscipline, lose forme... Gledajte fudbal i uzivajte, pustite ljude da rade svoj posao.
G

Ganga

pre gotovo 3 godine

Bravo majstore! Nikad ali nikad neću razumeti ove večite pljuvače. Uvek nadju razlog. Mislim da je to opasan poremećaj!

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

@Ganga i zmaj ognjeni tako providni naruceni botovi

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

@ Zmajognjeni alo druze gledaj ti i uzivaj u fudbalu a nama koji vidimo sta se radi to i pisemo ovde, dok neki uhlebi cute ili brane neodbranjivo
G

Ganga

pre gotovo 3 godine

Dijego milito je Vučelin bot!
P

Pusti komentar

pre gotovo 3 godine

Pet igrača pozadi??? Jel to igramo sa Bajernom. Mister pa ti si prevazišao Miloja. On je igrao defanzivno samo protiv jačih ekipa od nas, a ti igraš tako i protiv slabijih. Pa kako to, pa mi smo drim tim, najjači tim od Barija. Jel tako Doktore, spin majstore. Jel sa tri štopera nema mesta za Degeneka, jel su Babić i Pankov bolji od Degeneka??? Kakav si ti prevarant, šibicar. Nema televizije gde nisi gostovao pre dva meseca. Pričao si bajke, ljudi bi pomislili da jurimo drugi krug LŠ. A mi parkiramo autobus protiv Kairata. SRAMOTA.
c

coygs

pre gotovo 3 godine

daj bre Degeneka vise, ejjjjjjjj sramota me je koliko se gresimo o njega

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

ТЕШКА ЈЕ СРАМОТА ВЕЛИКИМ СЛОВИМА ШТА СЕ РАДИ СА ДЕГЕНЕКОМ ! А и ова опција са беном у шпицу је несхватљива па где нам је павков људи , па ја ћу да вас сад све замолим да одете на профил павкова да видите где сваки меч који је играо скоро сваки пут да гол иако игра по 30 мин, а сад против војводибе је играо само 16 и зато постављам питање који проблем у главама има врх Звезде са дегенеком, павковим и са кангом јел ово могуће да нам се дешава ???! Молим бога само да нам карма не врати за ово троје јер су нам ти људи кичма тима од одбране средине па до напада !
N

Novak majstor

pre gotovo 3 godine

Debeli je shvatio da cemo bez kange tesko igrati,a ako krene lose prvo poluvreme u drugom uvodi pavkova,falca i degeneka.Manje bombasticnih izjava vise taktike,kao u milojevo staro dobro vreme i imamo dobre sanse

VeljaCZV

pre gotovo 3 godine

Sve donekle razumem, ali zašto za Degeneka nema mesta ni u formaciji sa tri štopera ? Taman bi on mogao da bude levi štoper, Dragović desni i Babić centralni zbog visine.
G

Gasaaa

pre gotovo 3 godine

Da l si realan Stankovicu da to radis Degeneku... Pankov/Babic pre Degeneka?? Ides na defanzivu protiv Kairata? Umesto da uparis Dragovica i Degeneka ti Pankova stavljas , kiksaru, tempiranu bombu...
n

niszvezda

pre gotovo 3 godine

Strašno... Od Omonije je ispao zbog ovakvih eksperimenata... Ben u špicu može samo i isključivo protiv Evrope i ni protiv koga drugog... Gajić winger-ne biva... I šta će da igra na kraju, 5-5-0 protiv Kairata?!?!
A

Ajdeeeee222

pre gotovo 3 godine

Iskreno se nadam da je ovo samo novinarsko nagadjanje i da nece izaci sa 3 stopera. Eto su probali i protiv Rapida,ali jednostavno ne ide. Trpi i sredina i napad zbog toga. Maltene se krece sa 4 igraca koja mogu uraditi nesto u napadu(ne racunam prekide) dakle ; ben,katai,ivanic i kanga...pa zar je realno ocekivati da ce njih 4 sve sami odraditi??? Bekove ovde ne racunam,jer ne moze se ici na centarsut ako je ben najistureniji?! Za igru po bokovima bi morali imati klasicnog centarfora koji moze da skoci i koji je visok. Sa benom u spicu to po bokovima gubi smisao. A kroz sredinu da se ide samo sa njih 4? Bas ne vidim nikakvu logiku ni u tome. Po meni treba izaci sa formacijom 442. Nesto kao protiv vojvodine. Iako smo odigrali 0:0 stvorili smo mnogo sansi i odlicno igrali. Nije htela lopta u gol,sledeci put ce hteti i to je to...ne treba zbog 1 kiksa menjati formaciju... eto mozda krstovica ostaviti na klupi,gurnuti bena u spic umesto njega,a falco da igra benovu poziciju. I mozda jos kanga umrsto krsticica...
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Mislis protiv Sturma?Igrali smo sa Sturmom iz Graca ali svakako slazem se,mi protiv Kajrata igramo sa pet igraca pozadi kao da igramo sa ne znam ni ja kim a i kad smo pokusali nije licilo ni na sta tako.
H

Hidien

pre gotovo 3 godine

Zapamtite teško Ivanić i Katai mogu zajedno biti učinkoviti
g

goossstt

pre gotovo 3 godine

premoćna slika rodić na obje strane.
s

slika

pre gotovo 3 godine

Rodić na obe strane ... nezamenljiv!!!
P

Pa1

pre gotovo 3 godine

Ovo je čisto nagadjanje i skupljanje Klik bejtova. Samo Deki zna formaciju
R

Rajka Baregro

pre gotovo 3 godine

Molim se Bogu da ovo ne bude postava...ali teško ce mi uslisiti...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Stankoviću, ne zanima Nas koji ćeš sastav izvesti, ZAHTEVAMO POBEDU ! To je jedina stvar koja Nas Zvezdaše u ovom trenutku zanima.
1

1244

pre gotovo 3 godine

Играјте се ви са нашом Звездом... Скидам вам капу ако ово тумбање и пресипање из шупљег у празно донесе резултат... Али ако нас преслишају Каират, Шериф и слични морали би да прихватите и сносите одговорност, сви доктори и мистери који су у ово уплетени.
X

Ximi

pre gotovo 3 godine

Можемо опуштено и са 2 нападача, кад сте Родића ставили да игра и лево и десно ...
G

Gost777

pre gotovo 3 godine

Sramota! Babić umesto Degeneka. Bruka! Ao pa nama u odbrani i levo i desno igraju dokazani kiksatori. Pankov i Babić. Jadan Dragivić moraće da krpi njihove rupe i kikseve. Šta deki filozofira. Daj 4-3-2-1 i ćao. Dragović i Degenek štoperi. Bekovi desno Gajić levo Rodić. Na sredini Sanogo, Krstičić i Kanga. Ispred njih Kataji i Ivanić i u špicu Ben. E tuge ove nakon toliko prelaznih rokova nama Ben koji je u suštini polu-špic igra klasičnog napadača. A Degeneka nema u prvih 11 zato što mu se očigledno svete za ne odlazak u Singapur za preko 3 miliona. Tu je neko želeo da se ugradi debelo i zato su kivni na njega.
D

Deka PG

pre gotovo 3 godine

Vratite Degeneka!!! Ispašćete budete li tako postupali. Naslućujemo sunovrat kako ste krenuli. Pih
S

Steff

pre gotovo 3 godine

Da mi je da znam kakvog li menadzera ima ovaj Pankov, momak je zalutao u Zvezdu.
K

Kile94

pre gotovo 3 godine

Ima Zvezda da ih odvikne od fudbala sutra..
S

Srbija do Tokija!

pre gotovo 3 godine

Pre bih tipičnu formaciju sa 4 igrača pozadi,a to bi bili Rodić-Dragović-Degenek-Gajić,a ne ovu formaciju sa 3 pozadi,koja se pokazala kao loša protiv Šturma.Ali,ako već Stanković želi tako onda bi umesto mučenog Pankova,trebao Degenek,koji je za njega Nemanja Vidić lično.Dosta mi je više da strepim kada vidim loptu kod Pankova da li će pogrešiti ili neće.Nažalost,mi navijači se ništa ne pitamo,pita se uprava na čelu sa Terzićem,koji diskriminiše Degeneka,tako da mi možemo pisati koliko hoćemo,ali se ništa neće promeniti.Zato mislim da navijači trebaju skandirati ili napraviti transparent u vezi Miloše Degeneka,gde će mu se pružiti podrška za vraćanje u prvih 11.Da se vratim na fudbal,dobro je što će Kanga od početka igrati,jer se videlo da bez njega nema baš kreativnosti.Najsmešnije od svega je to da imamo 3 napadača,a Ben mora da igra umesto njih.Nemoguće da Dioni ili Pavkov nisu spremni da izdrže 30 minuta,nešto mi tu smrdi! Sve u svemu,valjda Stanković zna šta radi i da će izvesti najjači sastav bez Pankova,a na nama je da bodrimo naš tim u nove uspehe 🇷🇸! Takođe,od srca iskreno želim sreću Partizanu,Vojvodini i Čukaričkom da pobede rivale i da konačno u sezoni 2023/24 vidimo dva srpska tima u kvalifikacijama! Pozdrav za sve i pravda za Degeneka!
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Vi bi ste roknuli Rodu? Jedva se čovek snalazi na levom beku, kako će i desnog, za boga miloga?!
Н

Нек нас се европа пиново

pre gotovo 3 godine

Плаши 2015 године тандем анђелковић луковић 2021 године тандем панко бабић
Z

Znaci pankov

pre gotovo 3 godine

Vise mi je muka od pankova-gobeljica i erakovica. Ne moze me niko ubediti da vrede za nasu ligu, a tek za zvezdu. Pravda za degeneka.
.

.......

pre gotovo 3 godine

Dobra ova postava, rodic igra i po levom i desnom boku, nije dobra nego odlicna 😔
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Legenda kaze da cemo jedne kvalifikacije poceti sa spicem, a ne sa iznudjenom opcijom na tom mestu.
B

BoskovMali

pre gotovo 3 godine

Znači očekivanih 5-5-0 protiv Kairata. Koliko su dva desna beka dobro odigrala prošlu utakmicu govori i to da je Mozart na obe bekovske pozicije stavio Rodića.
Ć

Ćopa

pre gotovo 3 godine

Rodić podvojena ličnos igra oba beka.
G

Ghost1

pre gotovo 3 godine

pankov i babic u odbrani-> u najavi primamo gol
Д

Докле више

pre gotovo 3 godine

Играмо у формацији која се ни по чему није показала добра нити функционална. Штурм је имао 5 100% шанси??? Докле станковићу доклееее

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Zali Boze formacije i postave ekipe,jedina sreca je barem da Kanga igra od starta. Mislim da su starteri i najbolja formacija svima ocigledni. 4-2-3-1 Borjan-Gajic-Dragovic-Degenek-Rodic-Sanogo-Kanga-Falko (Ben)-Ivanic-Katai-Pavkov/Dioni. Sreca je da Kairat sada nema Gohua,protutnjao bi pored Babica i Pankova kao brzi voz. Valjda cemo sa ovim bunkerom iscupati nereseno protiv Kairata,kao da igramo protiv Liverpula kakav dabl deker cemo postaviti. Nadam se da cemo izvuci pozitivan rezultat i da ce "mister" ukapirati za revans da je ovo ocajno.

Norwegianviking

pre gotovo 3 godine

Bice sranja cim vidim pankov onda znas da cemo izubiti, a pavkov da ne igra katastrofa, degenek umesto babic !!!!
S

Smile Dog

pre gotovo 3 godine

od kad Zvezda ima dva Rodića??
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Хоћемо Милоша Дегенека од почетка!
C

Czv bgd

pre gotovo 3 godine

Pusti Pavkova da resii..
V

Visente Del Boske

pre gotovo 3 godine

Sramota da Degeneka nema, stvarno je velika nepravda ucinjena decku
С

Спарта

pre gotovo 3 godine

Шта се дешава, зашто Дегенека упорно гурају на клупу? Зна ли се? И Бабић и Панков прије њега...
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Prica se da je odbio da predje u Maleziju ili Singapur,tako nesto,pa ga sada kaznjavaju.Tako se prica bar...
G

GostKg

pre gotovo 3 godine

Pa ovo je čist debilizam. Protiv Kairata igrati sa šest defanzivaca i igračem manje u špicu a imaš ih trojicu na raspolaganju...
N

Nemam komentar

pre gotovo 3 godine

.