Komentari na vest

ZVEZDA - TIM ZA ŠERIF: Stankovićeva jedina dilema oko špica

K

Kemp

pre gotovo 3 godine

Očekujem iskreno bar 2:0 za nas. Nemojmo da se lažemo, Katai , Ivanić i Falco su igrači koji prave razliku, Koliko će se Kataiu igrati večeras od toga nam sve zavisi. Sanoga obožavam, uvijek tu gdje treba. Napred Zvezdo !
D

Desetka

pre gotovo 3 godine

Biće 3-0
D

Deki Maky

pre gotovo 3 godine

Po svemu viđenom,nema špica koji može da izdrži 45min. i više. Diony nije spreman,Ben nije spic,i nikad nije pokazao na toj poziciji svoje kvalitete.Pavkov isto kao da mu je svega dosta,jako tromo deluje na terenu,atipično za profy igrace. Mozda borbeni krstovic pre dobije sansu,iako se lopta odbina od njega kao od drveta,na neku silu,htenje,mladost,ocekujem da ce mu deky dqti sansu. Utakmicu resavaju vezni igraci,sve nam zavisi od Ivanica i Kange.bekove nemamo.
R

Rivaldo

pre gotovo 3 godine

I Ben i Dioni u napad! Definitivno je potreban partner Dioniju u napadu...
Z

Zix

pre gotovo 3 godine

Tu je Pankov da da autogol i Govedic da dobije crveni karton!
4

44444

pre gotovo 3 godine

Posto ce se serif sigurno braniti sa svim igracima bolje je da igra Pankov nego Degenek jer ima mnogo bolji pas unapred i voli da rizikuje sto se mora protiv bunkera, a sa njim i Dragovic tako se znatno olaksa napadacima da imaju vise slobodnog prostora u napadu i da ih ne udvajaju. Realno dva razlike za zvezdu
S

Smederevo123

pre gotovo 3 godine

Pa da uvek je dobro imati po jedan autogol u mrezi. On dobro dodje da probudi malo ekipu.
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Novinar ce da odlucuje da li treba ili ne treba menjati ili pise sta mu se rekne. Pankova svakako treba menjati jer je daleko od poluozbiljnog igraca.
P

Pamrav

pre gotovo 3 godine

Pankov u Zvezdinom sesnaestercu je sto bi se reklo pola gola za protivnika. Degenek treba da igra od pocetka.
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

Zasto samo pola? Vise je on dao autogolova nego Falcineli golova.
O

Out

pre gotovo 3 godine

Raskinuti ugovor Degeneku radi Crvene Zvezde.
H

Hannibal

pre gotovo 3 godine

Ben treba da igra pre Dionija, možda i pre Falka. Italijan je nesumnjivo darovit fudbaler, ali je totalno neupotrebljiv u odbrani, dok je upravo dobra igra u oba pravca Benov veliki kvalitet. Plus, Ben i Kanga funkcionišu izvanredno kao tandem, što se potvrdilo i pobedonosnim golom u Subotici. Naravno, ideja sa Falkom na krilu i Benom kao centralnim napadačem meni lični zvuči najbolje, naročito jer Dioni do sada nije pokazao bog zna šta, bez obzira na fantastičan gol protiv Kairata. Ben je i strelac i paker, tehnički i taktički izuzetno potkovan i mislim da to treba koristiti od početka.
B

Bane15

pre gotovo 3 godine

A šta kažeš Deki….ništa protiv Degeneka?
g

gost9897

pre gotovo 3 godine

Klub ga ne zeli vise .

angrychainsaw

pre gotovo 3 godine

Treba uvesti isti sastav kao protiv Kajrata zadnju utakmicu, ko god da je smislio taktiku i rekao igračima da što više šutiraju na gol protivnika je dobro skautirao Kajrat. Isti taj "musteriozni čovek, nadam se da je u pitanju Milojević" treba da sastavi taktiku protiv Šerifa jer igraju sasvim drugačiji fudbal, kao prvo, kao drugo, Šerif je po meni za klasu gora ekipa od Kajrata i za dve klase gore prvenstvo od Kazahstanca, jer oni imaju Astanu koja je već nekoliko sezona unazad bila standardna kako u LŠ, tako i u LE, zatim Kajrat koji se dosta pojačao, bogatija su zemlja i više ulažu u fudbal... Ipak, stanimo na noge, prvo trebamo pobediti taj Šerif fmda bi išta pričali o Dinamu, a po meni imamo mnogo lakši žreb da se kvalifikujemo u LŠ nego li u LE. Treća I najbitnija stav je da Pankov ne sme (ni u ludilu) započeti utakmicu, to što ga je Dragović pokrivao celu utakmicu je Zvezdu moglo koštati dva-tri gola (na sreću oba igrača su bila neprecizna, a treći šut glavom je takođe propust Pankova) jer Dragović nije mogao sve vreme da pokriva i sredinu i napad i odbranu ztako da mu je jednom umakao Lav (na nesrećni odbitak Sanogo-a, a drugi put čini mi se njihovo RW). Kakogod Degenek je bolji i duel igri, brži igrač od Pankova sa mnogo više odigranih evropskih kao i reprezentativnih utakmica, bolji je u skoku, u duelu, opasan je iz prekida, zna gde treba i kada da se postavi i mislim da je on savršeno rešenje uz Dragovića, kada su već "tek tako" pustili Milunovića da ode iz Zvezde, što je veliki minus za stručni štab... Sastav: Borjan, Dragović, Degenek, Rodić, Gobeljić (Bakayoko), Sanogo, Kanga, Ivanić, Katai, Falco, Dioni (Ben)... I radujem se svakom pozitivnom rezultatu u Beogradu jer ekipa Šerifa inače prima malo golova po utakmici, znači 2:0 (veliko kao kuća), isto što i 3:1 i sl. Ali ako naši momci budu izašli motivisani kao protiv Kajrata, minimum mi trebalo da bude 3 gola razlike za nas, što nam mnogo olakšava revanš, kakogod tamo igrali, jer i Zvezda u Evropi prima malo golova po utakmici (izuzev PSG-a, Bayern-a, i sličnih megalomanskih ekipa... Pa nisu kladionice lude, pogledajte sada kvote i uporedite ih sa kvotama pre 7 dana, nebo i zemlja!!! Pankov ne sme igrati protiv Sherif-a, nikako, sastav za Sherif isto kao protiv Kajrata, samo umesto Pankova - Degenek, i to je to, pružiti ponovo šansu Gobeljiću umesto Gajića (koji po meni ništa do sada pokazao nije), a pošto jurimo pobedu, tu može da kasnije startuje i Bakayoko... Idemo Zvezdo 🔴⚪🔴⚪🔴⚪
K

Kiksara Degenek

pre gotovo 3 godine

Botu moze ali bez kiksaru Degeneka !
G

Gost Djape

pre gotovo 3 godine

Ako si citao moje komentare preposle utakmice u Kairatu, sigurno bi video da sam sugerisao za suteve iz vana. Svi klubovi sa dobrim veznjacima uvek prave greske sa ekipama koje se brane i pokusavaju da udju u gol sa loptom. Takve ekipe se probijaju sutevima iz daljine. Sa Serifom treba da igramo flaster na igrace i to visoko na njihovoj polovini, da ne mogu da iznesu loptu jer imaju brze igraca, a onda iz brzih akcija doci do pogotka. Nemaju sigurnu odbranu i treba od pocetka unjeti po.etnju u njihove zadnje redove. Napred zvezdo do nove pobede. Mislim da ce biti 3:0 za Zvezdu.
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Dioni!
D

Dejan Pizon

pre gotovo 3 godine

Meni nije jasno kako nesto ocekujemo ovo je peta sezona kako nemamo levog beka,a zato srednjaka koliko hoces,a Terzinjo pravi drim tim pa covece dovedi vise jednog krstenog beka.
D

Delija Istok

pre gotovo 3 godine

Pa jel da može. Dosadili ste više sa tim bekovima. Beka može da igra ko hoće. Napadač ubica nama treba.
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Nemamo desnog beka, na levoj nam treba rezerva.
V

VecaBgd

pre gotovo 3 godine

Ako cemo iskreno, nemamo ni krstenog desnog beka
A

Arhitetak

pre gotovo 3 godine

Slabo je to.
O

Orao

pre gotovo 3 godine

Jel moguce da nismo u stanju spica dovesti??? Vracajte i Boacija iz penzije.. Sto nismo uzeli Makarica? Ili nekog najboljeg strelca 3ce ili 4te lige.. Nego ovako bez ikog.. Haos
N

Nxjsms

pre gotovo 3 godine

Falko ne sme da krene ni sutra, a kamoli protiv jacih ekipa zato sto se lik ne vraca nazad i ostavlja beka na milost i nemilost
B

Bravo majstore

pre gotovo 3 godine

Zamislite da je Doktor fudbala Mamić u Zvezdi. Mi bi svake godine igrali drugi krug LŠ. Čovek za nenormalne pare prodaje igrače svake godine, i 20 godina drži visok Evropski nivo. Jesi Rvat ali kapa dole.
a

ale ale ale oooooo

pre gotovo 3 godine

navodno je razlog za KAZNJAVANJE DEGENEKA taj sto se mesao u transfer Dragovica i lobirao da ne dodje.tako se pricalo na stadionu protiv Kairata. ostaje nejasno do daljnjeg zasto je stoper tog kalibra van protokola u domacem prvenstvu i van svih kombinacija trenera!!!
I

I ja sam to čuo

pre gotovo 3 godine

I ja sam čuo za to, valjda se Dragović raspitivao, pa posle preneo šta je čuo. Naravno da posle toga neće imati poverenje kod trenera, a pitanje je i u kakvom je odnsou sa igračima. Pa on je po Tviteru lajkovao pljuvačinu po klubu, Stanković u i Pankovu. To valjda govori o njegovom karakteru i da ne bira sredstva da ostane u BG. Možda čeka da mu opet neki Azijati ponude milion evra "pa da na silu ode" hahah.
B

Bane15

pre gotovo 3 godine

Jel to doktor kaže? Sram da ih bude sve do jednog
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

Od koga si cuo? Od 20.000 skolaraca na stadionu?
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Ko moze da poveruje u tu glupost, lobirao igrac protiv dolaska igraca i to bez ikakvog razloga. Pre ce biti da nas Terza svojim poslovanjem doveo do toga da smo bosi a Degenek nije hteo u Aziju da dodjemo do neke crkavice.
S

Sedorf10

pre gotovo 3 godine

Smesni botu Terzin. Vrlo lako te je provaliti. Pricas ocigledne lazi da bi pokrio upravu koja je sklonila Degenaka iz nefudbalskih razloga, jer nije hteo da prekine karijeru odlaskom u amatersku ligu. Jadan si i ti i tvoj jadni zivot, kad moras tako niske stvari da radis ovde za verovatno sitnu lovu.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Ne znam kolko zatucan i ograničen trebaš da budeš pa da ne vidiš neke stvari. Lik sa Nikom Kragujevac City je pre oko mesec dana izračunao sve prihode Zvezde poslednje 4 godine. Od Evrope, ulaznica, tv prava, sponzora, prodatih igrača. Dolazi se do cifre od 160 miliona evra prihoda za 4 godine. Budžet je bio najviše 30 miliona evra, puta 4 godine, to je 120 miliona evra. Neka je najviše 10 miliona otišlo na sredjivanje pomoćnih terena, šminkanje Zapadne tribine i Mediko bloka. To je ukupno 130 miliona evra rashoda. Gde je 30 miliona evra???? A duguje se igračima i zaposlenima. A glavni dug nije smanjen, ko zna koliki je sada dug. A nije bilo para za dobra pojačanja nivoa igranja u LŠ. Plus nikoga ne mogu da prodaju od ovih mladih igrača. GDE SU BRE PARE??? Jel tako treba da posluje klub koji hoće stalno da igra LŠ. Ovo je nestvarno.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Kao što sam napisao njemu, tebi, i svima koji ne kapiraju svet u kome žive. Imaš nešto na zapadu što se zove POREZ. Taj porez se naplaćuje PRE nego što je bilo koja suma uplaćena klubovima na račun. Nema sumnje da se preko zvezde na veliko krade, ali su to ugradjene šeme vezane za plate starijih igrača i prodaje mladih.
K

Komedija kod gromade

pre gotovo 3 godine

ahahhahahahhahahahhahahah Liče, Zvezda osvaja titule i igra Evropu, a vi gledajte pijacu i digitron u ruke kad ispadnete od Sočija.
M

Majmun

pre gotovo 3 godine

A gde su 30 miliona? Terza strp'o u pdže, dao Mrkeli par 'iljada eura - dosta mu je kolika je neznalýma, dao za stranku i eto. Odoše pare! A da neće možda da uloži u klub??? Ne budi smešan!
g

gfhhfh

pre gotovo 3 godine

A ko kaze da nema prodaje igraca, nema javne naravno da se zna ali ima itekako prodaje i to ispod cena. E sada je problem gde te pare zavrse, po dzepovima sigurno ali nzm jedino dal se daje klubu kad treba neko pojacanje. Mozda u vidu pozajmice. Evo samo pogledaj koliko vrede igraci Dinama i za koliko oni prodaju igrace u odnosu na Zvezdu ali i ostali Hrvatski klubovi u odnosu na ostale nase. I vidis da se tu nesto ne slaze, da toliko vise vrede i da se prodaju za toliko vise novca a liga po Uefi je daleko slabija od nase. Pogledaj sad ovo, gde us Gavric i Nikolic momci koji i pored "lose" proslogodisnje sezone su dobili i povecali vrednost. Nikolic je iza Ivanica najvedniji igrac lige odmah je gavric iza njega. I umesto da im se daje sansa pa do zime ima da dupliraju vrednost ako ne i 3 puta vise, posto imaju tek 20 godina, njih nema ni u protokolu ali se konstantno narucuju tekstovi kako se nisu pokazali i kako im pada vrednost, i treba da ih prodaju za manje pare nego prosle godine sto su dobijali. Jasno je da su prdati odavno za smesne pare tipa 2 miliona evra i da traba to opravdati. Momci koji mogu da idu preko 10 miliona prodati su za kikiriki ali neko je uzeo svoj deo u dzep. I tako se radi godinama. Zato se forsiraju neki novi klinci tipa Krstica i ostalih. A setimo se Joveljica, brace Ilic, Jovica, Adzica i tako u nedogled. Istina je da je ova uprava kako je dosla donela kvalitet, sto se tice igraca koje dovodimo ali jednim transferom kao sto je Nikolic ili Gavric mi bi mogli da vratimo dug pa da stanemo da noramlno funkcionisemo. Ali transfer gde ce relane pare zavrsiti u klubu barem onako kao sto radi Dinamo. I tamo ima nesto ispod zita ali vecinski zavrsi novac u klubu posto nije interes da se prodaju igraci za smesne pare i da ne igraju i da se to radi na stetu kluba. Ovo vazi za sve nase klubove, da je neke pravde i ova bi drzava reagovala na prodaje, gde se prodaju igraci za iste novce sada kad se hvalimo da smo 12 liga u Evropi. Pa odma se vidi da nesto nije u redu da za iste cifre prodajemo igrace kao kad smo bili na 21 mestu u Evropi pre par godina.. E tu bi vec trebalo reagovati jer svako vidi da nesto nije u redu. Evo Mozart nece smeti da objavi komentar cim ide kritika i istina, ako objave stvarno povlacim i izvinjavam se sto se tice Mozarta..
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Sad ce botovi napisati kako Barsa duguje milijardu i slicne gluposti
R

Resen problem

pre gotovo 3 godine

Gledao Stankovic snimke Sadik/Degenek plus one katastrofalne kikseve u evropi pa je brzo reagovao.Poceo sam da verujem Stankovicu sve vise i vise i ako je ostao bez glavnog pomocnika mada ga ovaj verovatno savetovao uvezi taj problem.
A

Auto kis i rupa

pre gotovo 3 godine

Verovaćeš mu tek kada mu puleni budu primali sve više autogolova kao u Subotici.
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Evo ja te kao neko ko je godinama igrao centarhalfa pitam, posto vidim da si" strucnjak",sta je Degenek trebalo da uradi kod tog gola Natka,1.Da ostane na mestu i pusti Sadika da sutne i pocepa mrezu ili 2.da ukliza i stvori dve sekunde prostora nekom igracu da mozda stigne i izblokira Sadika?On je uradio ovo drugo i sebe doveo u poziciju da ga pljuje svaka neznalica koja fudbal nikad nije videla iz blizine.
д

до петка

pre gotovo 3 godine

стиже шпиц "хаубица".....
H

Hg

pre gotovo 3 godine

daj boze
S

Savest

pre gotovo 3 godine

Biće još petardi. Samo se nadam da ne bude na našoj strani. Jer mi odbranu nemamo. Ni jedan igrač pa ni Dragović nije siguran protiv bržih protivničkih brzih napadača.
H

Hitan Transfer

pre gotovo 3 godine

Da sam sada Terza kaznio bi Degeneka bar do nove godine.Prodajte vise tog smotanog igraca i onog Bena sto pada celo vreme .I 50 % popusta je dobitak klubu za ove dve neznalice.
S

Slanina

pre gotovo 3 godine

Zbog cega tacno?
M

Mrga grga

pre gotovo 3 godine

Da mu ne bi isplatio plate i premije. Znamo te Terzo.
S

Srki987

pre gotovo 3 godine

@sreca nasa covece, jesi kršten? Pitanje je ko ce igrati napadača, a ne krilo, očigledno ce to biti Falko i da, naravno da je bolji na toj poziciji od Bena jer to Benu nije prirodna pozicija...blage veze ti nemas sa fudbalom. A vi ostali što pišete loše o njemu, valjao vam je protiv Salcburga, Trnave i Spartaksa, a sad je loš, e pa braćo bolje trenutno nemamo!
H

Hannibal

pre gotovo 3 godine

Ljudi lupetaju gluposti. Ben je fantastičan igrač, odličan tehničar i vrlo inteligentan napadač. Prošle sezone je bio među najboljim asistentima ekipe, što dovoljno govori o nesebičnom pristupu igri, za razliku od npr. Kataija, koji vrlo često pravi potez više iz želje da sam završi akciju. Lično, radije bih video Bena u prvih 11 nego Dionija i Falka, ali videćemo šta će Deki odlučiti...
S

Sad je dosta

pre gotovo 3 godine

Pozivam sve istinite zvezda se da daju podrsku Dekiju i igracima. Treba im vjerovati i kad ide i kad krene lose, jer Zvezda se voli bezuslovno, pobjedjivala ili gubila. Tako se podrzava klub. I pustite Dekija i upravu da rade svoj posao, ne .ozemo biti svi treneri. I da, o Degeneku... pustite se vise toga. Igra ko je najspremniji i u datom momentu potrebniji. Igrace i on kad bude trebalo. IZNAD SVEGA ZVEZDA!!! Pozdrav oz Banjaluke.
N

Najbolje

pre gotovo 3 godine

Tebi ako je dosta gledaj Borac a ja hoću najbolje igrače za evropu u mojoj Zvezdi, a ne babe koje svi prepišavaju.
C

Cika sveta

pre gotovo 3 godine

Sa ovoliko kao dobrih igraca sklepace dejan tim.pozdrav momcima koji malo spuste ove nase zvezdice na teren i ako im ponovo podje za rukom nije vazno ko ce igrati makar i rasa igrao spica za serif bice dobro.setite se svi igraci su pricali o publici.bice decice i sutra to je moja nada i optimizam.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Dokle Pankoc
B

Bas glupo pitanje

pre gotovo 3 godine

do kraja sezone.
I

Iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Smorili ste sa Degenekom. I njega i Bena treba prodati, a Krsticica nije ni trebalo dovoditi. Mnogo smo mator tim, spori smo, i umesto da podmladjujemo ekipu mi mlade prodajemo ili guramo na tribinu a dovodimo igrace na zalasku karijere koji nit trce nit ih mozes prodati.
G

Gost Pp.

pre gotovo 3 godine

Treba,pa da opet jedno dvadeset godina ispadamo u prvom kolu.Umesto da nam strucnjaci dolaze sa Difa nama dolaze iz sljivika.
S

Samo da se ubacim

pre gotovo 3 godine

Degenekovi botovi će ogaditi Degeneka i onima koji su bili nepristrasni u tom rijalitiju koji prave od njega.
J

Jedna opcija

pre gotovo 3 godine

Vrlo je moguće da su Degenkovi botovi zapravo vojnici Bilje City koji imaju zadatak da ovde unose gnev prema Stankoviću i ekipi.
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

A Terzini botovi ?
G

Gost Lk

pre gotovo 3 godine

A ti ces ogaditi svima ovaj portal,samo menjas nickove i pljujes Degeneka.Mene boli uvo kako se ko zove,ali Degenek je Barezi za Pankova i Babica,a ako nece njega neka kupe stopera.Sta treba da sa Pankovim strepim da li ce nam Dinamo ili Partizan nabiti tri-cetiri komada,ako si ti zaludjen sa njim ja nisam.
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Ne moraš ti meni pričati o Degenek ili Borjanu njih volim kao rođene svoje ali to je takva ljubav gde uvek ide podrška svim igračima u crveno beloj familiji e sada dolazimo polako do istine ovo je bio jako važan momenat svi koji su pružili podršku degeneku pankovu pavkovu gobeljiću rodiću sve su to pravi ZVEZDAŠI za sve koji su pričali sve ili svašta o bilo kom igraču sve su to navijači simpatizeri drugog kluba ili rade za ko zna kakve interese a lično ti garantujem jedini plan koji su imali je dodatno uzdrmati i destabilizovati Zvezdu jer cilj je bio neuspeh Zvezdin mnogi su se našli u zamci to su naši simpatizeri pored svih informacija kojima su bombardovani jednostavno su stekli lošiju sliku a opet svako od njih mora da zna CRVENA ZVEZDA je recept NAVIJAČI i IGRAČI nijedan igrač neće nikada ništa loše reći o našoj tribini jer smo zvezdu kao i njih voleli srcem čista i poštena ljubav napade na ZVEZDU smo morali i malo da pustimo da vidimo odakle će sve napadi da dolaze ja sam to znao ali to se moralo pustiti da bismo rešili sada svi znate ZVEZDAŠI stoje uz ZVEZDU izgovora više nema SVI NA STADION to je naša snaga ja neću da te lažem ili da menjam imena portale i načela ali isto tako ti garantujem neću ni tebi ni bilo kome dozvoliti da ime Degeneka i Pankova provlačite kroz negativni spektar jer kada to uradiš odmah se na tebe nadovezuju ljudi koji se lažno predstavljaju navijačima Zvezdinim i prave efekat što više ustalasati mir i stabilnost kluba zato vam i kažem opravdanja nema jedini način da se pokaže naša snaga je svi na stadion punićemo od sada sve sektore svih stadiona gde god put da vodi zvezdu tu će biti ARMIJA koja će složno stajati uz igrače
R

Rotkve grobljancima strugane

pre gotovo 3 godine

Koliko grobarčića je "zabrinuto" za igrače Zvezde, kad imaš "asove" kao Vujačić sa nogama kao šestar i Saničanina koji trči kao noj, onda je normalno da pišeš snishodljivo za Rašu Pankova.
D

Dupla Kruna

pre gotovo 3 godine

PUNA PODRSKA ZA DR.TERZU I DEKIJA U INAT SVIM DUSMANIMA!
G

Gaspar

pre gotovo 3 godine

Zovi ga na slavu.
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Dr Terza duguje pet plata igracima. Zahvaljujuci Terzi klub koji 4 sezone igra Evropu ne moze da izadje iz dugova, dovede beka i proda igraca
Š

Šta se ovo radi

pre gotovo 3 godine

E Deki Deki... Dopustio si da ti onaj Begunac sastavlja tim. E jesi Mister dolar, Mister Klauzula. Jedan je Gospodin Vladan Milojević. Sada je jasno zašto je V. Milojević iznenada otišao iz C. Z. Pa nije hteo da dopusti ovo što Mister dolar, Mister Klauzula dopušta.
R

Rotkve grobljancima strugane

pre gotovo 3 godine

Da, da, Miloje je otišao posle tri titule i dve LŠ i LE, baš se kratko zadržao. Beži bre grobarčiću.

angrychainsaw

pre gotovo 3 godine

Ali mi je tako žao što je njegov tim ispao iz daljeg takmičenja za Evropu, jer su imali zicer u penalima, samo su zadnja dva igrača (čini mi se, ali znam da su bili u plusu 1 gol, iako su promašili prvi penal) da daju gol i da AEK prođe dalje, ali tako loše izvođenje penala nikada u životu nisam video. Karma se možda vratila za Kopenhagen... Slažem se za Mister Dolara, taj naziv sam mu ja nadenuo, I teško nsmatako se on sam pita za sastav, skating, taktiku i sve ostalo vezano za današnju utakmicu. Vraćajte malog Milojevića dok je vreme da ga ne biste od blata pravili ili mislite da uvaljate Milijaša kao pomoćnog, pa to bi onda bilo stvarno smešno čuti a ne i gledati... I zbog čega je Krstičić doveden u tim, da uzme mesto Nikoliću i Petroviću, bolje da ste Milina zadržali kako znate i umete... Krstičić je u odnosu na sezonu pre 3 godine kada je sa Jovančićem bio ok u veznom redu - sada čista NULA, nije igrač ni za klupu, on dva puta potrči i gotov je, ne može više... Pid hitno dovoditi bekove ako nam se sreća osmehne te uđemo u grupnu fazu evropskih takmičenja (bilo kojih) jer tamo ne možemo svaku I celu utakmicu sa Rodićem, Gajićem, Gobeljićom i.... Pa više ni nemamo pravih bekova osim Bakayoko-a koji može tu poziciju ponekad da pokrije u nekoj drugoj formaciji ili u većem plusu... Sretno Zvezdo sutra I ako ne bude prenosa na nacionalnoj televiziji onda ste ništavni, jer na taj način ne možete naterati sve ljude iz unutradnjosti da dođu na stadion, jer to nije samo karta, već gorivo, piće, klopa i minimum 3-4 osobe, a ako znamo kolika je prosečna plata u Srbiji malo porodica iz unutrašnjosti može izdvojiti 100€ da zajedno sa suprugom i detetom, ili sa dva deteta pogleda utakmicu sa istoka ili zapada!!!
S

Slepi li ste!?

pre gotovo 3 godine

Svako normalan vidi da se Pankov i Babić pogube u igri i protiv pingpong ligaša a kamoli neke jače ekipe iz evrope. A sad ako Degenek nije od njih bolji, onda je to promašaj uprave i Stankovića u dovođenju igrača na sličnim pozicijama, pogotovo sipljivog Krstičića i Babića koji su dno, dna za evropu.
V

Voxxi

pre gotovo 3 godine

Pankov je konstantna opasnost za Borjanov gol,on je Serifov dvanaesti igrac gostujuca ekipa dosta ocekuje od njega.
F

For the alliance

pre gotovo 3 godine

Prodajte Bena!
8

888

pre gotovo 3 godine

A kome ?
V

Voxxi

pre gotovo 3 godine

Pankov je konstantna opasnost za Borjanov gol,on je Serifov dvanaesti igrac gostujuca ekipa dosta ocekuje od njega.
M

Mohi

pre gotovo 3 godine

Sutra sve iskrene delije da skandiraju Degeneku, ne da pljujemo druge vec da podrzimo njega jer kao lav cuti i ne pravi probleme a nista kriv nije!
S

STOP kampanjama

pre gotovo 3 godine

Kakva crna krivica? Zar ne sme biti na klupi? Ko je podržavao Kangu, Falka, Bena, Pavkova i ostale kad su bili na klupi? Vi niste normalni. A verujem da niste ni Zvezdaši. Stadion svakako videti nećete, već ćete komentarisati ovde na poluvremenu.
T

Tuborg

pre gotovo 3 godine

Koga bre da podrzim pa ja cekam 2 sezone da ga izbace iz prve postave i evo sada je to realnost ,bezi bre.
@

@ stop

pre gotovo 3 godine

Nije ni na klupi, reprezentativac australije, nas posle dragovica najbolji stoper to je svima jasno, kao takav mora da bude barem na klupi a nije jer nece da ode u singapur! Nije problem sto me igra nego nacin na koji je sklonjen i izjave da je zvezda prevazisla njegov kvalitet a onda nam igra pankov koji je uz duzno postovanje klasu ispod degeneka
Z

Zadruga 7

pre gotovo 3 godine

Kao lav stavlja slike na Instagram, traži podršku klinaca sa društvenih mreža, na Tviteru podržava pljuvanje Pankova, lajkuje pljuvanje Pankova, Dekija i uprave. Kao lav se bori za mesto u timu preko društvenih mreža. U klubu sa Zapada bi bio sklonjen i van tribina, momentalni raskid ugovora.
@

@stop

pre gotovo 3 godine

Ko je rekao da ga je Zvezda prerasla? Rečeno je da Zvezda raste i da je konkurencija veća, dolaskom Dragovića. Degenek je Stankovićev potez da štoperski tandem čine Pankov--Drradović ocenio jednom kampanjom na društvenim mrežama, gde ne bira sredstva da sebe predstavi kao nekakvom žrtvom jer on smatra da mora da bude u startnih 11. Tako može da se ponaša samo u Srbiji, svuda drugde bi bio nogiran.
S

Samo sto nisu počeli .

pre gotovo 3 godine

Da skandiraju
P

Propale rage

pre gotovo 3 godine

Kanga kada napravi prvi ispad leti i više se ne vraća Mister to samo čeka, a onda jao si ga nama. Njega je vratio zbog pritiska navijača. A video je u ovih 3-4 utakmice da mu igrač koga je doveo Krstičić koji je trebao da ga zameni da je sipljiv i može izdržati 15 minuta na terenu. Protiv Spartaka nije se ni video ni kontakt sa loptom ni po izlasku Kange do svog žutog kartona u svoj svojoj nemoći.
@

@@ stop

pre gotovo 3 godine

Terzic je to rekao imas i tervju gde to jasno i glasno govori! Sluze se spinovima poput onog da je degenek sabotirao dragovicem transfer, to je klasicna prica da se blati degenek kod navijaca! Meni je druze najbitnija zvezda makar igrao Erakovic, ali mi je krivo sto se mnogo lako zaboravlja sve sto su neki dali klubu i sto se tako ophodimo prema ljudima koji su nam i omogucili evropu ovoliko godina unazad, slozices se degenek je bio kljucni igrac svih tih godina! Vratio se iz arabije i oprostio tamo ogromne pare samo da bi se vratio! Nemoj da zaboravljamo sve olako i da pljujemo ljude, treba da cenimo neke stvari! I lampard je presao u siti pa ga navijaci celsija nisu pljuvali vec im je legenda
T

Toni32

pre gotovo 3 godine

Raša Pankov je Zvezdaš okoreli i veliki borac. Samo jedna utakmica treba da pokida i odma će u očima svih da bude veliki. Nadam se da će to biti protiv Dinama. Kao što je Degenek porastao posle Salcburga tako će i Pankov protiv Dinama. Verujem Dekiju da zna šta radi. Nije Degenek više igrač za Zvezdu, hvala mu na svemu.
M

Mohi

pre gotovo 3 godine

Rasa pankov ne moze sa svojom gradjom da pokida,spor je i ne moze da skoci ! Nije on kriv za to, on je borac al nema kvalitet.
D

Da li si realan

pre gotovo 3 godine

Raša spor? Druže, on je najbrži štoper kojeg Zvezda ima.
O

Oblanda

pre gotovo 3 godine

Dokazao se on na 5 utakmica ključnih u evropi. Zaboravismo njegove penale, autogolove kikseve u skoku Kairat prvi gol. Sve se zaboravlja jer tako uprava kaže da je tako najbolje. Isti stav je i za Babića. Još samo da se Kanga dodatno zameri Misteru a sklon je bubicama i mi smo pukli ko oblanda.
C

Cupin

pre gotovo 3 godine

Evo druga godina kako cekamo, jel moze neko njega da uvali singapurcanima??
V

VecaBgd

pre gotovo 3 godine

Vidi, nemam nista licno protiv Pankova ali on nije stoper za prvu postavu, cak ni drugu, ako cemo iskreno on je po meni najgori stoper od svih ponudjenih, cak i od malog Erakovica. Zasto je on u prednosti u odnosu na ostale ja stvarno ne znam ali voleo bi da mi neko objasni pa makar i statistickim podacima. Ne lobiram ni za Degeneka ni za Babica ali je Pankov daleko losiji od obojice. Ima i Dragovic svoje zute minute ali je za ostale za dve klase bolji, u svemu. Tek je prica sa Degenekom posebna tema...
R

Raja44

pre gotovo 3 godine

Oterati Gobeljica, Degeneka, Rodića, Krstičića, Bena, Vukanovića, Pavkova, Krstovića. Podrška za Dekija i upravu!
A

Au buraz

pre gotovo 3 godine

Pa ko je doveo te sto teras ja?
G

Gost h

pre gotovo 3 godine

Veliki klub prodaje a ne tera,a ko si ti da nekog teras?
S

STOP kampanjama

pre gotovo 3 godine

Pozivam sve iskrene navijače Crvene zvezde da prestanu sa zlobnim podelama i pljuvačinama ka igračima i Dekiju koji će nas ponovo uvesti u LŠ. Ovakvi komentari ispod idu u korist samo našim neprijateljima.
N

Nema predaje

pre gotovo 3 godine

Cim se pomire sa cinjenicom da je Pankov prvi izbor Babic drugi, Erakovic treci Degenek valjda cetvrti ili transfer tada ce stati ovaj Degenek cirkus
S

Stop neznalicama

pre gotovo 3 godine

A kada nas je to Mister dolar, Mister Klauzula, uveo u LŠ. Pa treba PONOVO da nas uvede. Vrati se Miloje, vrati se Miloje, bez tebe na klupi stvarno trulo je. Jedan je Gospodin Vladan Milojević.
T

The End

pre gotovo 3 godine

Ovo je bas trosenje vremena Stankovic se odlucio ,klub se odlucio i to je to.Ovog nesrecnika ce oterati kao psa iz kluba ali sa pravom.

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

Крста ми мога ово више нема никаквог смисла навијачи се никад ни за шта не буне на стадиону никоме се не скандира , па мајку дали они стварно то желе и зашто је толико тешко ако се дугује Дегенеку да му се каже играш од сад сваку више те не прескачемо значи а паре добијаш чим нам легне кеш од УЕФЕ а сигуран сам у Милоша да се не би бунио иако му се очигледно дебеле паре дугују а он да је паметан требао би да нас тужи , и ви сад погледајте каква је људина тај Милош Дегенек ! Само да не буде по оној старој два лоша убише Милоша ..
O

Odmori

pre gotovo 3 godine

Smorio si i hardkor Degenekove botove.
D

Dijego

pre gotovo 3 godine

Nije ovo Informer da tako otvoreno botujete.

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

@Одмори Ово пишем у инат теби и теби сличнима мени није досадно има да пишем и три дана ако треба , иначе понекад прокоментаришем нешто али сад ,,ЗИНАТ" има да се понављам као папагај видим да те погађа све ово
m

mile jna

pre gotovo 3 godine

svega toga ne bi bilo da je pera....da je milunovic ostao....ben veci gol igrac od dionija i nije tacno da ga nema na velikim utakmicama,davao je golove salzburgu napoliju milanu....
e

ekvador

pre gotovo 3 godine

I Pavkovu su ovo uradili sto rade i Degeneku, kada lice sa poternice vodi glavni srpski brend, imamo top igraca na tribinama a kiksaru u prvom timu .
Z

Zadruga 7

pre gotovo 3 godine

Jaooo, hoće li i Pankov na silu morati da uzme milion evra kao i Degenek pa da se onda vrati u isti taj klub gde su ga zli ljudi naterali da uzme milion evra hhahahahahah.
Z

Zadruga 7

pre gotovo 3 godine

*Pavkov
a

alibi price

pre gotovo 3 godine

Cirkus ! umirem od smeha dok citam ove plac komentare Degenekovih fanova.
K

Kanga!

pre gotovo 3 godine

Pankov a naročito Babić su rupe bez dna. Svaki iole brz igrač će ih ostaviti 5 metara iza sebe da kaskaju za njim. To ko nije video do sada on nema pojma o fudbalu.
D

Degenek kosmodisk

pre gotovo 3 godine

Degenek bi ostao zakopan u mestu, a Pankov bi ga posle ispadanja sustigao, svako ko ima vid i prati studiozno fudbal to može primetiti. To je primetio i Stanković, zato je i u startnih 11.
Z

Zadruga 7

pre gotovo 3 godine

Degenek loži klince sa raspusta slikama sa Instagrama da komentarišu i da mu podižu rejting u javnosti, pritom pljujući Dekija i ostale igrače. Pa ja bih pre sebe pljunuo nego po klubu koji volim. Nije Zvezda Degenek pa da se za njim zapeva kao za ne znam kim. Pa istog tog Degeneka ste ovde razapinjali vi klinci kada ga je onakav vrljavi Sadik izlomio na derbiju.

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Ovo je zabrinjavajuce,valjda nece Panjkov igrati protiv Dinama,ako je vec zabranjeno da Degenek igra,bolji je i Babic,barem za skok igru. Desni bek je takodje problem u najavi,ako budemo igrali sa Dinamom,jer ce ga napadati Orsic,hrvatska verzija Kataija sa boljom kondicijom.Desni bek treba da bude iskljucivo na nasoj polovini protiv Dinama,jer Falko moze kreirati sansu i sam nekim driblingom ili kombinacijom sa Kangom ili Ivanicem,a na levoj strani je magiko,plus Rodic moze krenuti napred po potrebi,jer im je desna strana slabija. Pre bih stavio Gobeljica,iskljucivo zbog trenutno bolje forme.Gobeljic ne sme izletati u napad kao sto uglavnom radi iz dva razloga,prvi je sto ce Orsic to kazniti,a drugi je sto svakako uputi jedan od pet centarsuteva kako je potrebno.Ipak ako bude ostao u odbrani,fizicki je spremniji i jaci u duelu od Gajica,verujem da bi onda sacuvao Orsica.Krsticic ne treba da ulazi na teren,a Ben u zadnjih 20 minuta neka udje umesto Dionija,ako Pavkov nije u formi,a ako jeste onda umesto Falka,a Pavkov da menja Dionija.Naravno sve izmene zavise od rezultata.Siguran sam da necemo u Beogradu imati negativan rezultat,ali i nereseno je ravno porazu,nema se sta traziti na Maksimiru sa tim ishodom meca. Stankovic je jos uvek neiskusan trener za ovakve meceve,forsira Panjkova,mislim da je Miloje 2 dosta zasluzniji za rezultate prosle sezone,ali mi se svidja to sto znam da ce hteti od starta da maksimalno pritisnemo Dinamo u prvom mecu. Sreca je da Bjelica nije trener Dinama,jer trenutno nemamo ni Miloja 1 ni 2,a lici mi na hrvataku verziju Vladana Milojevica,vec im je trener neki pocetnik. Dinamo ima prednost 60%-40% zbog toga sto se revans igra u Zagrebu,ali se nadam da cemo proci,jer imamo vise igraca koji mogu jednim potezom da rese utakmicu:Katai,Falko,Kanga,pa i Ivanic (svaka mu cast,imao je on tehniku uvek,ali dosta je napredovao u duel igri,barem je tako izgledalo u revansu sa Kairatom). NAPRED ZVEZDAAAA!!!🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔥🔥🔥
G

Gostiona

pre gotovo 3 godine

Dečko igramo sa Šerifom
А

Александар1

pre gotovo 3 godine

Панков је заиста лош. Сваки пут киксне кад има прилику за то. Јесте борбен и има срце, али нема знања. Њему велике муке праве нападачи Пролетера, Јавора, Н. Пазара итд. То нас може баш скупо коштати.

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

Ау оа чему такав тескст па дали ти стварно желиш да се творзини сведоци одузму од муке
8

888

pre gotovo 3 godine

Al zato Gobelja kida jel tako ?Pa taj ko je njega u zvezdu doveo je slep jbt ,al nema veze on je ok nek igra Pankov smeta
D

Delija 12

pre gotovo 3 godine

Nikad, ali nikad ne pogodite sastav. Cemu ovakvi tekstovi?
T

Tvorza

pre gotovo 3 godine

Dzabe sto je doso Dragovic kad je Milun otiso a Degenek na klupi. Protiv ovi slabih ekipa mozemo sa Pankovim ali protiv Dinamo Zagreba nemamo sta da trazimo s njim u startnoj postavi.
D

Dragovic-Pankov

pre gotovo 3 godine

Ovaj Degenek placa botove samo tako i ako mu je Zvezda rekla da vise nije pozeljan i da vise ne racunaju na njegove usluge u klubu ,rekli mu takodje da vise nema kvalitet za Zvezdu da ga je klub prerastao,coveka ni na klupi a zeli na silu da ostane i ako nije pozeljan.Terzo teraj to sto dalje.
G

Gostujući

pre gotovo 3 godine

Prerastao ga Pankov. Smiješan si.

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

А да ми ТЕРЗИЋА терамо што даље јер ако не уђемо у ЛШ неће камен на камену остати већ се нуде најбољи играчи, етоо и дегенек је само почетак !
S

Slep li si!?

pre gotovo 3 godine

Šta će mu botovi. Pa svako normalan vidi da se Pankov i Babić pogube u igri i protiv pingpong ligašaa kamoli neke jače ekipe iz evrope. A sad ako Degenek nije od njih bolji onda je to promašaj uptave i stankovića u dovođenju igrača na sličnim pozicijama, pogotovo sipljivog Krstičića i Babića koji su dno, dna za evropu.
K

Ko!

pre gotovo 3 godine

Ko je toi kada rekao?

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

НЕ-ЋЕ-МО ПАНКОВААА , НЕ-ЋЕ-МО ПАНКОВААА , НЕ-ЋЕ-МО ПАНКОВААА ! ! ! иначе ћемо да вам певамо сваки дан НЕ-ЋЕ-МОО ТЕРЗИЋАА ! ! !
S

Slunto

pre gotovo 3 godine

Neka je gobeljic tu,ostalo je nebitno.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Opet PaNJkov RumeniGE igra. Miloše bolje da si otišao i u Singapur, nego da te ona lopurda ovako ponižava. A bilo mu lepo kada je pokupio kajmak kada si otišao kod Arapa.
М

МД5

pre gotovo 3 godine

МИЛОШ ДЕГЕНЕК!
P

Poruka Degenekovim botovima

pre gotovo 3 godine

ZVEZDA IZNAD SVIH!

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

@Порука Дегенековим *поштоваоцима Е кад ти тако нешто напишеш мораш да знаш да је то врхунац лицемерја
@

@diego

pre gotovo 3 godine

Liče, ideš i ostavljaš 30 komenatra u minuti sa različitim nikovima.

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

@ Диего то уопште није тачно па људи пишу отрезни се док ти је време па нисмо будале
D

Deka PG

pre gotovo 3 godine

Postoje činjenice koje se ne mogu opovrgnuti: 1. Degenek se kažnjava zbog toga što je odbio transfer u Singapur, 2. Pankov pojma nema. Nije njegov zadatak da iznosi loptu iz zadnje linije, nego to rade Sanogo, Kanga ili Krstičić. On treba da bude štoper, a on je samo kiksara. Ne može ni da skoči, rupa je i svi ga protrčavaju. Pa i protiv Šturma su pored i preko njega mogli dati tri-četiri gola. Ako ga oni ne daju, daće ga on 3. Volim Dekija, ali ne valja mu što se sveti Degeneku kao produžena ruka uprave. Ipak je taj Degenek dao nešto Zvezdi. Sjetite se revanša Salcburgu 4. Onaj Babić je otjeran na pozajmicu kao rupa, a sad se vratio kao Van Dajk ili Vidić. Ko je ovdje lud
I

Ieiejdj

pre gotovo 3 godine

Pogledaj ti samo minusa,al botovi rade...doklo je ovo doslo...
S

Sve stručnjaci

pre gotovo 3 godine

Kakva crna osveta? Ovde se postavljaju stvari kao da Stanković nema pravo da misli da je Pankov kompaktibilniji sa Dragovićem, a ne Degenek koji je i kad je igrao igrao kao desni štoper (na Dragovićevom mestu). Pankov je najbrži štoper u timu, a kako ide timu kad imaš sporaće, videsmo u LŠ pre neku sezonu. Degenek je alibi igrač i Stanković je to prepoznao. Stanković insistira na građenju igre iz poslednje linije tima.
Č

Češaće se

pre gotovo 3 godine

E izgradiće odbranu iz zadnje linije. Možda već protiv Šerifa. A onda će da se češe.
Z

Zeksi

pre gotovo 3 godine

Stankovicu stavi Degeneka umesto Pankova.I deca vide razliku u klasi ova dva igraca.E sad ako ti i uprava namerno kaznjavate momka jer je odbio da ode u singapur,aziju onda ste jako mali ljudi.Ali svakome dodje kraj u Cz.
Z

Zadruga 7

pre gotovo 3 godine

Jadan momak, kao i prošli put su ga naterali da uzme milionče pa se opet vratio kod ovih što su ga terali hahahah. Klinci, sreća pa vam škola počinje uskoro, završiće se vaš rijaliti.
S

Snoopy

pre gotovo 3 godine

GAZI !!! ZVEZDO!!!
4

4-5-1

pre gotovo 3 godine

Stojanovic,Radinovic,Marovic,Jugovic,Belodedic,Najdoski,Prosinecki,Mihajlovic,Pancev,Savicevic,Binic
m

moze

pre gotovo 3 godine

😉
f

franjo24041902Gost

pre gotovo 3 godine

razbicemo ove rumunjese 🇷🇸😂
D

Dzoni86

pre gotovo 3 godine

Ljudi nemaju veze sa Rumunijom, nego sa Rusijom.Pridnjestrovska republika nepriznata. Pozz
З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

Гобељић игра добро ове две утакмице на десном беку. Само да се чува картона и не прави беспотребне оштре стартове. Овај тим је најбоље што Србија има од клупског фудбала, можда једино Дегенек уместо Панкова.
G

Godzila

pre gotovo 3 godine

Bolje i da pravi oštre startove nego da se plaši lopte kao grba Gajić.
з

зашто

pre gotovo 3 godine

Дегенек уместо Панкова???можеш ли то поткрепити неком чињеницом, детаљем, неким параметром, било чиме.....
C

Cupin

pre gotovo 3 godine

Ajd ti nama reci jedan razlog, zasto Pankov?
A

Aleksagu

pre gotovo 3 godine

Kad cemo igrati u novim dresovima?
S

Simić

pre gotovo 3 godine

Ako eventualno ispadnemo od Šerifa, što je nadam se potpuno nerealno, igramo u plej ofu za LE sa poraženim iz duela Kluž - Jang Bojs. Ja bar nigde u medijima nisam pročitao tu vest. Izvinjavam se ako grešim.
W

WC solja M.D

pre gotovo 3 godine

Degenekovi fanovi pukli od muke sto je Pankov prvi izbor Stankovica a iznenadjeni sto mnogo zvezdasa ne vole Degeneka.Cekao sam i docekao konacni kraj Degeneka u Crvenoj Zvezdi sada samo jos Bena da posalju na tribine kao Degeneka ili prodaju oba za sicu ili samo pustiti niz vodu.

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

Дегенека колико ја знам не воле ботиби који образа немају и смета гробарима наравно , да им не смета не би га ни помињали толико често па се они заједно са вама ботовима удружили да лупају лајкове како је ето он лош играч.. Значи понављам образа без
C

Cupin

pre gotovo 3 godine

Sramota, ko gura rdjavog? Sta ostade od moje Zvezde? Lagano me hvata muka! Bolje da nas ubije Serif!

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

Има да оставим и 20 коментара ако треба јер су ,,стручњаци" плаћени да понављају 100 пута једну лаж која ће постати истина ако им се дозволи а то је да је Дегенек шатро лош играч значи но комент па нисмо ми будале дечко није хтео да оде у сингапур чисто да се понави овим што раде за сендвич.. Иначе дегенек игра за Аустралију редовно годинама уназад па значи ни они уствари очи немају јелда ??
P

Pravda za Pankova

pre gotovo 3 godine

Ajde cuti sa tom kiks Degenek propagandom ,dosadan si.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

"Tim koji pobeđuje, a nema povređene igrače, ne treba menjati" ovo je tako zatupljen i nebulozan komentar da ga stvarno ne treba komentarisati. Kao da je svaki protivnik isti i kao da niko od njih nema snimke naših igara niti svoje sopstvene vrline i ambicije. Nije problem u Srpskom fudbalu samo na saveznom nivou. Gde su nestali sportski novinari koji razumeju barem osnovne principe ovog sporta? Jasno je svim iskrenim ljubiteljima fudbala (da ne pominjemo stručnjake) da PaNJkov nije fudbaler za ozbiljne utakmice. Dominira ga svako ko ume da se zaleti i skoči. Opet je u zadnjoj utakmici dozvolio protivničkom igraču da lagano uzme zalet i baci svu snagu svog tela u udarac glavom. Da je u pitanju bio Kante, to bi bio gol. Čovek konstantno ruši jedan od najosnovnijih principa defanzivnog fudbala u bukvalno svakoj utakmici. Njegov strah i nervoza pri svakom centaršutu je tragikomičan. Autogol protiv Spartaka je bio toliki ispad da bi u bilo kojoj polu-ozbiljnoj ekipi zaradio PANJ, ali eto njega opet. Da se razumemo, ima Degenek svoje bubice, možda se i ne uklapa najbolje sa Dragovićem. Ali čovek ume da lupi flaster, što ovaj izgovor za igrača prosto nema. Nije ni Babić premija, ali je barem pokazao da može da igra, i to dobro, u ligi koja je po kvalitetu daleko iznad Srpske. Zamisliti PaNJkova jedan na jedan sa ubicom kao što je Oršić ili prevejanim veteranom kao što je Gavrančić je zastrašujuće.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Pardon, Gavranović.
G

Gost0197

pre gotovo 3 godine

Vidim diskusuje se o Gajicu i Gobeljicu, mi realno nemamo desnog beka, i jedan i drugi su ocajni, Gajic je generalno za nijansu bolji igrac, ali je sada u ocajnoj formi, trenutno je bolja opcija Gobeljic, jer onaj.Gajic trenutno u najmanju ruku ne zna gde bije.
G

Gost RS

pre gotovo 3 godine

Kairat i Šerif su ekipe protiv kojih se neće vidjeti slabost naše odbrane i to je naša realnost,ali još ima vremena da se to zategne za plej of.
D

DOKLE VISE

pre gotovo 3 godine

Pankov, gotivan lik ali premnogo kiksira u poslednje vreme, jos od prosle sezone. A za Gobeljka Karlosa da i ne pricam.
P

Podrška za Rašu protiv neprijatelja kluba

pre gotovo 3 godine

Pankov je doktorski odigrao utakmice od početka sezone. Spočitava mu se autogol jer nije dobro presekao loptu koja bi ionako završila u golu jer je Babiću pobegao igrač, Pankov je to video i loše je presekao. Voleo bih da mi neko napiše a o kojim to još kiksevima Pankova govore, pošto se non stop poteže priča o tome? Degenek je štoper iz 2010. Pankov je hrabriji da podeli pas u sredinu, brži, a Degenek alibi igrač koji je spreman u svakom momentu da je đidne u aut.
C

Cupin

pre gotovo 3 godine

Pogledaj prvo poluvreme sa Spartakom, ne moras dalje!
@

@cupin

pre gotovo 3 godine

Šta konkretno da pogledam? Hoćemo li Degenekove utakmice da seciramo ili da pravimo od njega Kostakurtu u najboljim danima?
J

Japi

pre gotovo 3 godine

Protiv Milana autogol, napravljen penal...
л

лакиша

pre gotovo 3 godine

Диони!
C

Cupin

pre gotovo 3 godine

Treba Pankov da igra posle one golcine u subotu!
A

Ali...

pre gotovo 3 godine

...umesto Dionija u napadu.
e

esex

pre gotovo 3 godine

ali spica..
S

SikiNS

pre gotovo 3 godine

Deki,jel ti taj Pankov sin ili neka kombinacija?Kakav više crni Pankov,Babić dok Degenek sedi na tribinama?Uzmi se u pamet covece dok ne bude kasno.
C

Cupin

pre gotovo 3 godine

Degenek treba da predje sa druge strane brda da je pametan!
s

skunipen

pre gotovo 3 godine

Ja bas i ne vidim neku veliku razliku izmedju Gobeljica i Gajica. Gajic eto mozda za nijansu bolji u ofanzivi i to je to. Prosto, desni bek i Pankov su najslabiji deo tima, i dosta su skloni kiksevima. Nadam se da nas to nece kostati plej ofa.
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

I ovakav kakav je Gobelja bolji od Gajica!
G

GostKg

pre gotovo 3 godine

Velika je razlika u korist Gajica. Jedini problem za Gajica je sto uvek igra sa Benom u paru po desnoj strani. Kada igra sa Falkom uvek je daleko opasniji.
X

XD

pre gotovo 3 godine

Gajić kad prim loptu iako ima livadu pred sobom stane i vraća je štoperima, Gobeljić ako ništa drugo ima m... da krene napred.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Gajić je za klasu bolji od Grobelje. Problem je što ga biju neki kompleksi i što se plaši sopstvene senke. Izbor izmedju njih dvojice je na nivou baci dinar u fontanu pa nek ti je sa srećom. PaNJkov kriminalna rupetina.

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

Изгледа да ботови раде пуном паром ,еееј бре они се као одушевљавају са панковим уместо дегенека ?? Само бога молим да кола не крену низбрдо јер се велика неправда дешава према том момку који је стуб одбране био годинама и увек је ДЕГЕНЕК био тај најбољи штопер , а ухлебима и демагозима који шљакају за мало саламе нека раде оно што најбоље знају и даље нека ботују а људи ће то увек и да примете на срећу па бар 80% њих
B

Bez jednoumlja

pre gotovo 3 godine

Botovi? Pa imamo i mi neki oči da vidimo da je Degenek okretan kao penzioner, da je Pankov brži i bolji sa iznošenjem lopte. To ceni i Stanković. Dragović je komandant, mentor, a Pankov je brz i drzak. Nama taj tandem i treba. Meni više ovi što pišu o Degeneku liče na botove.
K

Kraj Degeneka

pre gotovo 3 godine

To samo neznalica moze da kaze pa ja vecu kiksaru nisam gledao u Zvezdi.Prvo se cupao pored Savica posle pored Milunovica zato je na kraj sklonjen pa jedan Babic mu oteo mesto kao rezervni igrac Pankovu i Dragovicu.Dosta vise sa propagandom zvanom Degenek ,los igrac sklonjen iz tima ,cesto ni u protokolu kraj price.Uskoro free transfer i cao.

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

@ Крај дегенека Ма немој фрее трансфер ее дружее срећа па људи знају шта се дешава, па нормалмо да дечко неће да га увале тамо неким сингапурћанима па су решили да га склоне а пре тога је дегенек из квалификација у квалификације био тај који је био неизоставан шраф па он је репрезентативацаустралије хоћеш да ми кажеш да ни они очи немајју ??? Држи се ти боћања боље ти је
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Degenek nema ni jednu utakmicu u nogama od početka sezone i nema trenera koji bi ga stavio u sastav. Drugo i još važnije Degenek ne zna da iznese loptu iz zadnje linije ili da da tačan pas. Borbenost nema veze sa ostalim potrebama tima. U formaciji sa trojicom pozadi može prem da i tada Babić ima prednost zbog skok igre. Inače veoma poštujem sve što je dao Zvezdi ali Stankovićeva je zadnja i to mora da se poštuje!
S

Stefankatarza

pre gotovo 3 godine

Srbija je postala jedan odvratan Matriks, tako i ovo sa Degenekom. Svi znaju istinu, ali botovi prodaju dusu za sicu, i menjaju javnu sliku stvarnosti. Da je srece da Partizan nije rezimski klub, pa da sme da dovede Degeneka i da mu kapitensku traku, bio bi im pravi lider.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

@Jednoumni. Ajde genije ti nama lepo daj JEDAN PRIMER igrača koji ne ume da reaguje na centaršut kao PaNJkov? Nek je Degenek na štakama. Defanzivac more prvenstveno da ume da čuva napadače i prati njihovo kretanje. Nek igra Babić, ako ne valja Degenek. Ali ovaj žuti nije ni za demonkratski standard.

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

@Раша п станковићева мора да је задња , е па ја би пре рекао да је терзићева... Ти стварно или не пратиш Звезду или си плаћен за то што пишеш ја не разумем јел ти панков рођени брат , кад пишеш да панков зна да изнесе лопту ево ја би рекао да јњ рамос у питању и само да се разумемо није он лош штопер али са дегенеком не може да се мери ни у једном ђогушем параметру осим што зна да да пенал панков... А о бабићу нећу ни да пишем добар дечко таман за португал да га пошаљемо
J

Jedna je Zvezda

pre gotovo 3 godine

Najbolja stvar od svega je što ovi stručnjaci koji redovno savetuju Stankovića i ne dolaze na stadion. Takvi komenatori kojima je svako bot ko se ne slaže sa njima znaju samo da lapću po komentarima i spremni su da pljuju druge igrače ako nisu deo onoga što oni propagiraju u komentarima. A Deki i momci će Šerif poslati u LE.
5

555

pre gotovo 3 godine

Pankov je nas 4 ti stoper..realno..u svim utakmicama sezone skroz nesiguran..1 kiks mora da napravi sigurno..ozbiljnije ekipe ce to uvek kaznjavati..nisam siguran da imamo luksuz da u Evropi krecemo iz minisa..Ako Degenek ne sme da igra, onda je Babic sigurno bolja opcija..
N

Nisam klinac

pre gotovo 3 godine

Pankov je jedan od najboljih štopera lige i statistički bio najbolji protiv Kajrata. Animozitet prema njemu je posledica kampanje i rijalitija koju Degenek vodi preko društvenih mreža. Bolje da se fokusirao na treninge, nego na Instagram i Tviter.
S

Statler

pre gotovo 3 godine

Ozbiljna dilema ko je od njih dvojice veća kiksara
G

Godzila

pre gotovo 3 godine

Pankov standardniji u Zvezdi nego Mesi u Barsi.
J

Jag har

pre gotovo 3 godine

Ista postava kao protiv Kairata, samo Degenek umesto Pankova i to je to. I ako je Gajic zdrav umesto Gobelje, ali to su nijanse. 95% nas ce se sloziti da je to najjaci tim koji imamo.
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Gajić ne može da pokriva Falka u defanzivi a Gobelja uz pomoć Pankova može.
S

Srki987

pre gotovo 3 godine

Logično je početi sa Dionijem, pa ako ne bude išlo probati sa Benom, ja bih lično počeo sa Benom, ali se ne pitam :)))...u svakom slučaju srećno Zvezdo!
s

sreca nasa

pre gotovo 3 godine

Pa se ne pitas. Ben je Zvezdino stelt krilo. Nigde ga nema u vecoj utakmici. Nikad ne napadamo po njegovoj strani. Njegov prodor po desnoj strani jos niko nije video. Srecom, i Stankovic je toga svestan pa ce igracti Falco. Ben moze da igra, da udje u drugom poluvremenu ali da odmeni Ivanica... Sve sto je Ben u Zvezdi uradio bilo je sa pozicije poluspica. Na krilu je uvek bio neprimetan. Prakticno najgori. Svaki derbi svaka jaca utakmica kad igra Ben, mi nemamo desnu stranu.
Z

ZvezdasSrb

pre gotovo 3 godine

Molim navijace Zvezde da ne potcenjuju Serif, pogledajte skraceni snimak njihov sa Jermenima razbili su ih, lagano dolaze u sanse... Ne kazem da su Jermeni nesto specijalno ali i ne vidim da su na ista losijem nivou napadackom od nas. Oprez sutra.Imaju mnogo jake kontre....
S

Spa

pre gotovo 3 godine

Neću sastav da komentarišem, ali ukoliko izadjemo motivisani kao protiv Kairata, biće uživanje... Tako da srećno momci, ko kog da istrči!!!
Z

Zvezda Dijaspora

pre gotovo 3 godine

Defanziva nikad bolja ,momentalno Gobeljic igra bolje od Gajica,Rodic odlican za sada a novi stabilni stoperski tandem je apsolutno najbolje sto imamo Dragovic-Pankov ,sredina i napad perfektna to je to.Napred Zvezdo !
K

Kurotresina Anka

pre gotovo 3 godine

Gobeljic moze samo na soniju da bude bolji od Gajica
G

Godzila

pre gotovo 3 godine

Naročito je Pankov stabilan, Dragović tu i tamo ali Pankov je simbol stabilnosti.
G

Gost23

pre gotovo 3 godine

Za pankova se slažem al Gobeljić je bolji od Gajića.
Z

Zvezdas.....

pre gotovo 3 godine

Molim navijace Zvezde da ne potcenjuju Serif, pogledajte skraceni snimak njihov sa Jermenima razbili su ih, lagano dolaze u sanse... Ne kazem da su Jermeni nesto specijalno ali i ne vidim da su na ista losijem nivou napadackom od nas. Oprez sutra.Imaju mnogo jake kontre....
g

glok

pre gotovo 3 godine

Dokle bre Pankov vise?Dokle?Procice ta prica i protiv Serifa.Pa necemo valjda na Dinamo sa njim ljudi sta vam je?
Z

Zvezdaleeee

pre gotovo 3 godine

Navikni se sto pre,zacementiran za ovu sezonu sa Dragovicem.
F

Fanđo

pre gotovo 3 godine

Na Dinamo će da nam kako oni kažu zabiju po dva gola preko njega, pa će u drugoj Babića pa ćemo i preko njega 2 i onda će se valjda opametiti da ne prodaju sigurne štopere koji znaju da blokiraju napadače pre 16m Milunović i Degenek ili da mora da se kupe dva kvalitetna beka i halfa. Ali dok se oni sete mnogo će dunavom vode proći i mnogo utakmica biti izgubljeno.
S

Sutri

pre gotovo 3 godine

Cim procitam ime Pankov i Gobeljic u startnoj postavi, dize mi se kosa na glavi. Najveca opasnost po nas gol nisu Moldavci ,vec iskljucivo Pankov. Ne mogu da ga zamislim u slucajnom dvomecu sa Dinamom.
G

Gost 126

pre gotovo 3 godine

Stanković je danas na konferenciji za novinare, uoči duela sa Šerifom, izjavio da oni imaju talentovane i brze igrače. Ako je tako, kako onda protiv brzih igrača Šerifa, da igramo sa sporim i matorim afričkim “kapitalcima”. Ako u timu budu afrički “kapitalci” oskudnog znanja i slabe motorike, onda piši propalo!
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Dobro, znači umesto Sanoga i Kange, Njegoš i (povredjeni) Velja?
G

Gostbre

pre gotovo 3 godine

Hocemo Degeneka!!!!!!!
2

2021

pre gotovo 3 godine

Necemo !
С

Спарта

pre gotovo 3 godine

И опет Панков. Браво!

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

*Сарказам је у питању
S

Scania

pre gotovo 3 godine

100 % Najjaci sastav ! Bravo Stankovicu nisam ocekivao ali radis sve bolje !
G

Gostw

pre gotovo 3 godine

sutra degenek kreće od prvog minuta,isto i ben
F

Fanta

pre gotovo 3 godine

Sreca pa nece dva najgora igraca igrati mozda ova spora padalica Ben a Degenek ce ostati u Beogradu i gledati na tv ekranu utakmicu.
H

Haha

pre gotovo 3 godine

@fanta Sva sreca pa je Pankov brz.
G

Gostujući

pre gotovo 3 godine

Degenek će ostati u Beogradu, a gdje će ostali? Inače, utakmica se igra u Beogradu pa me zanima tvoj odgovor.