Komentari na vest

Zvezda traži smenu Šurbatovića i Filipovića

S

Stop Penalima

pre 7 meseci

PODRZAVAM POTPUNO ODLUKU,DOSTA JE VISE BILO POKLANJANJA PENALA OVOM KLUBU STO PRIMA 6 KOMADA REDOVNO U EVROPI OD DANSKE DECE!
e

ej

pre 7 meseci

var je za to da svi klubovi imaju fer tretman...
M

Mop

pre 7 meseci

Zvezda traži? Zemljo otvori se
X

X

pre 7 meseci

Cuka vas unakazila jos ste dobili nepostojeci penal... ali 101 % nepostojeci. Kako vas nije sramota???
M

MICURA

pre 7 meseci

stavrno se već 10 godina krade i krade za Čukarički da to više ne moze da se trpi
b

batabane

pre 7 meseci

Ha ha ha !Dzaba što su njihovi,kad ne rade dovoljno !!!
a

ađutant

pre 7 meseci

Treba biti iskren da su sudije u poslednje vreme drastično štetile male klubove, a pomagale i Zvezdi i Partizanu.Zašto.Sudija može da pogreši, da bude zaklonjen, da nasedne na raznorazne trikove igrača, ali tu je VAR.VAR treba sve da ispravi i prijavi.....
9

95

pre 7 meseci

Pa Var je napravljen da se zastite veliki klubovi, ne zamlacujte se da je to zbog regularnosti takmicenja, izmedju ostaloga videlo se to pre 2, 3 dana, a skoro svaki vikend desavaju se ozbiljne greske od strane Vara…
j

juzny

pre 7 meseci

vratite film unazad, partizan krece sa dva gostovanja godinama i to: tsc, vojvodina, da madjioničar ne izgubi dobijenu totulu slučajno....nego sekira u avgustu i plus 5-7, vec u septembru, ali i ovome ce doci kraj
X

XD

pre 7 meseci

Kada si pglu ne javlja se. Sistem je takav i to kako ćeš početi zavisi od mesta na tabeli u prthodnoj godini.

❤️❤️❤️❤️

pre 7 meseci

Istina je da su Zvezda i Partizan povlasceni kod sudija i da su sudije pod ogromnim pritiskom kada sviraju utakmice ova dva kluba, a ponovo se samo ta dva kluba zale na sudjenje. Ne razumem ostale klubove, zasto se ne pokrene pitanje sudjenja od Subotice do Surdulice sta je sa sudjenjem a ne samo na topciderskom brdu. Ako treba i protest da se organizuje stopiranje utakmica na po 10 minuta jednostavno da se resi problem jer ovako stvarno dalje ne moze, jer takmicenje gubi svaki smisao. Zastititi sudije, kaznjavati svako komentarisanje sudjenja i pravljenje pritiska oduzimanjem bodova i novcano jer ce se samo tako skinuti teret sa sudija i pritisci od strane klubova, ali isto tako sudije koje naprave greske adekvatno kaznjavati i suspendovati. Ovako ako se nastavi gubi svaki smisao.
T

Tako je

pre 7 meseci

Sad da vidimo kaznu za komentarisanja sudjenje, posto za isto Kralj dobio 6 meseci.
@

@tako je

pre 7 meseci

Pa Zvezda nije komentarisala suđenje. Jel moguće bre da ste toliko plitki? Znaš li ti razliku između toga da pomedijima kukaš i toga da nadležnoj instituciji prijaviš nepravilnosti? Ne znaš jer si nepismeni navijač malog kluba.
K

Kon

pre 7 meseci

Odgovori doktore na temu igre Zvezde, pojačanja iz Turske od 5m,treneru, itd, to je tema. Nisu valjda sudije krive za poraze, lošu igru. Stiglo te puvanje i hvalisanja doktore.
S

Srbija Majka

pre 7 meseci

Ali zamislite kakav je apsurd kada se Zvezda i Partizan zale na sudjenje...sta onda ostatak lige treba da radi i kako da postupaju. Ostali klubovi su zamorcici ova dva brata blizanca, i kao takvi njima sluze za punjenje statistickih kolona. Licemjerno i bez imalo srama se ponasaju obadva kluba...a liga je njihova privatna prcija.
Z

Za-

pre 7 meseci

Partizan me i ne cuti, u kanalu su nemaju upravu, trener pocetnik, navijaci bojkot, igrace koje doveli su i koji ostali su na nivou druge lige, vise me cudi za Zvezdu koja nikad jaca po igracima i finansijski i koja nema konkurenciju se zali.
N

Nikad

pre 7 meseci

Jaca i skuplja Zvezda se zali na sudjenje protiv Čuke koji imaju trenera pocetnika i slabiji tim nego prosle godine,za 110 minuta nisu uspeli da daju gol Čuki iz igre, i sad bi da menjaju Šurbatovic i Filipovica.
P

ParastosFudbalu

pre 7 meseci

U Srbistanu ukinuti fudbal, na jedno 10 godina, nije fudbal za svakoga, je l'.
R

Ris

pre 7 meseci

Na utakmici Zvezda Čukarički je realno bio najsporniji penal za Zvezdu!
G

Gost 1981

pre 7 meseci

@Ris I crveni karton za Spajica..
m

mesina

pre 7 meseci

Kralj je kaznjen sa šest meseci,hsjde sada da vidimo sme li neko iz krcunije da bude kažnjen.
0

0211

pre 7 meseci

Kralju se pamti Mačva a Zvezdi uspeh. jutro
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Dali je uredu svirati i protiv Partizana penale za isto kao i za Partizan? Pitam samo.
g

gost 2204

pre 7 meseci

Da li se piše odvojeno
B

Bolje

pre 7 meseci

Se zapitaj kako ste prvi u Evropi po dosudjenim penalima, pa posle mozemo da sve ostalo.
p

pfc

pre 7 meseci

Zbog penala nad onim drvetom od 5 miliona?
t

to su dve frakcije

pre 7 meseci

jedni su skupljači perja,drugi kradu bakar.....u suštini su tenkisti i jedni i drugi.....
E

Ej

pre 7 meseci

Zvezda u poslednje 3 godine je prva u Evropi po penalima, i oni imaju obraza da traze nesto.
G

Gostenko

pre 7 meseci

Svake godine jedna ekipa je dobila najvise penala.Jedne godine je to bio Bajern,jedne Az Alkmar,jedne Barselona,jedne Real. Pa jel to znaci da svi oni namestaju? Koja tupava recenica.I ove sezone ce neka ekipa biti na vrhu kao i svake naredne sezone.Ovde je rec o Partizanu,koji tri uzastopne utakmice namesta prelaz.To je i 2017-te godine uradio u svega osam dana. To nigde na svetu nema da se nekome desilo.Jedino Partizanu i to dva puta
E

Ej

pre 7 meseci

@Gostenko Koliko si tupav vidi se da ne citas sta pisem, gde sam ja napisao da je namesteno, ja sam napisao da u poslednje 3 godine Zvezda u Evropi ima najvise dosudjenih penala,i to pisu u Evropi, koje svaka godine kad ste vi u poslednje 3 godine prvi u Evropi, tupis nesto kao i uvek.
@

@gostenko

pre 7 meseci

Nigde nema da neka ekipa nema 5 godina poraz na svom terenu i do skoro 2 godine na strani, imate najskupljeg trenera, najskuplji tim, u rosteru nema mesta za Kataija i Kangu,a ti pricas o propalom i osakacenom Partizanu, koji nema ni upravu, ni trenera ni igrace, e bruko.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Što je naravno laž. Prošle sezone je za vas svirano više. I ove takođe.
@

@Nenad

pre 7 meseci

😂😂😂, ti jedino mozes samog sebe da lazes, niko ti ne brani ali Evropu sigurno ne mozes, i jos imas obraza da kazes da je to laz.
o

opaaaaa

pre 7 meseci

Nevolje u raju ....
R

Ris

pre 7 meseci

Kasne, očekivao sam ranije saopštenje. Recimo u nedelju oko 23h!
G

Gostenko

pre 8 meseci

Zvezda treba u UEFA da posalje poslednje tri utakmice Partizana.
J

Jes

pre 7 meseci

Partizan treba poslednjih 10 godina da posalje, a ne poslednje 3 utakmice.
C

Chisam

pre 7 meseci

onda Partizan treba da posalje vase u poslednjih pet godina
Z

Zvlat BG

pre 8 meseci

Sve je to normalno! Kokice spremne!
k

kosta .t.

pre 8 meseci

Želim fer i pošteno suđenje pa predlažem da umesto Filipovića, nedima, šurbata i Džaje (terze), na čelo saveza dođu; Kimi, rade, Sima Srbija i Mijatović eto slične situacije
C

Crno beli Laz

pre 8 meseci

Onaj penal za zvezdu nepostojeci,bez dodira čovek pada,zvezdin igrač u čudu kako penal kada ga ovaj pipnuo nije... Partizan 2 penala sa vidljivim kontaktom iz aviona i VAR proverava oba... Gol Partizana se ponistava gde igrac kliza na loptu,prvi je odnosi i protivnicki igrač udara u njegovu nogu i pada,sudija pokazuje na centar i naravno opet VAR i po svim fudbalskim pravilima čist gol se ponistava Partizanu...Tako da Zvezda dobija nepostojeci penal a Partizanu se ponistava čist gol i tu su napravljene dve velike sudijske greske,ostalo sve čisto kao suza sto se tiče penala za Partizan.
S

SB

pre 8 meseci

Partizan je juce mogao da uvali 5-6 komada onom raspalom radniku. Ocigledno mora ova ekipa jos da se uigrava(valjda ovaj stoper nije los) . Ali mi se svidja kako "davimo " protivnika zadnjih 20 minuta, kao zmija zabu. Da sinoc nismo pobedili bila bi nepravda
Р

Рајка Барегро

pre 7 meseci

По тој логици Звезда је победила Чуку јер је посед био 80%-20%! Само ви имате много крша у екипи и да није покон пенала џаба и змије и жабе!
h

hool

pre 8 meseci

opaaa
o

obraz

pre 8 meseci

Ajde iskreno recite jel su pravedno dosudjeni juce penali protiv Radnika? Budite posteni nista nece promeniti rezultat utakmice?
d

dobrodosli

pre 8 meseci

drugi penal je cirkus, to je jasno i nama. ali kako neko ima hrabrosti da izlazi u medije sa pricom o sudjenju, a samo dan ranije je svira onaj penal na banovom brdu?

1992

pre 8 meseci

Jesu, čisti kao suza.
G

Gostiona

pre 8 meseci

Zavisi kako vidis?!Penali oba jesu bili u cemu je problem!?

Leki

pre 8 meseci

jedan da jedan ne..ali isto tako i čist gol je poništen tako da je 3:2 najpevednije
r

realno jesu

pre 8 meseci

A sto nisu, ako tako mislis? Sta je sumnjivo kod bilo kog penala juce? Prvi faul i rukama i nogom, drugi klasicno guranje s ledja. Vidim pricaju kako je Ilic odgurno ovog iz Radnika, ali realno ga je gurnu kad se ovaj vec zaleteo u Saldanju. Ajde ti kazi jel ono penal za Zvezdu protiv Cuke? Ako je to penal i ako je ono namerno kacenje noge onog iz Radnika povod da se taj gol ponisti, onda su ova dva penala kao kuca. Znaci Zvezdi su svirnuta u ovih sest, sedam kola najmanje isto toliko penala, pola od tih su bili u rangu ovih Partizanovih i jos smesniji.
v

vukasinnn

pre 8 meseci

Prvi diskutabilan, npr u Premier Ligi bi bio dosudjen jer oni svaki minimalan kontakt sviraju, inace se moze reci da je nedovoljan kontakt za penal. Drugi cist kao suza. Po medijima ne kruzi taj snimak, ali sa var pregleda te situacije se vidi jasno kao dan intentzitet kojim je igrac 14 gurnuo Saldanju sa ledja obema rukama
p

parizerci

pre 8 meseci

Savez a i ceo državni vrh se isključivo sastoji od okorelih navijača partizana (svi se hvale da su bili na maksimiru 1991).. Oni svi namerno rade isključivo u interes pfk. Sram ih bilo!! Treba država da reaguje i da spasi crvenu zvezdu pod hitno!
D

Danac

pre 7 meseci

@obraz--- A hajde Vi kolega, recite posteno da li je Uros Spajic, trebao umjesto zutog da dobije crveni karton kao zadnji igrac odbrane tj. saplitanje protivnika od pozadi i da li je bio penal za CZ iz koga je izjednacila rezultat?
A

Ajde

pre 8 meseci

Filipoviću isti kriterijum kao protiv Kralja, znaci 6 meseci zabrane i milion dinara kazne za komentarisanja sudija.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Samo što ovde nije komentarisano suđenje.
L

Losmir

pre 8 meseci

Sto cute TSC, Radnicki Nis, IMT i Radnik? Zar im odgovara da ih neko ovako besramno pljacka? Pa i Kragujevac ce da pokradu isto ovako.
L

Losmir

pre 8 meseci

Ne moze da se igra fudbal u Srbiji od Partizana. Pa oni ljudi sve pokradose, pitanje je dal imaju 1 regularnu utakmicu. Od prvog kola su poceli da kradu. Kradu ko ludi i samo upiru prstom u Zvezdu, kao Zvezda ne sme da izgubi, a oni nijednu ne gube sa cudnim preokretima, a tamo gde Zvezda izgubi, oni kazu eto Zvezda nije sposobna namestenu utakmicu da dobije. Ovom se zlu mora stati na put. Oterati to u trecu ligu, pa nek tamo namestaju.
h

hui

pre 8 meseci

Hahahah kakav je osecaj kad na silu napises takvu glupost?
s

secas li se kupa

pre 8 meseci

a kad golman krene 4 od 5 penala ranije sa linije onda sve ok ?
B

Bida

pre 8 meseci

Takoje terza madjijo xaxa smeni lrvovsudiju koji vam je svirao nepostojeci penal na cuki
G

Gostiona

pre 8 meseci

Terza vreme ti je isteklo!Bezi preko dok mozes!Nesto se kuva pazi se!Neko te montira!
G

Gostiona

pre 8 meseci

Gubi se tlo pod nogama i odmah smene Frka krece…Terzane mora jace to!!!
v

vuk sa dušom

pre 8 meseci

Zasto se bavi Partizanom, timom koji kako sam reče Zvezdi "nije konkurencija"!
C

Cz1952

pre 8 meseci

Trebalo bi da vas bude sramota grobari posle onakve pobede. Ali vi ste toliko ostrasceni da nemate ni trunke dostojanstva i osecsja za pravdu i postenje. Sve je dozvoljeno samo da se ispune vase zelje.
D

Da,

pre 8 meseci

Se ispune nase zelje, a imate najskupljeg trenera, najskuplji tim, a ti pricas da se nama nesto ispuni.
G

Gostiona

pre 8 meseci

Pa ucimo od eurozvezde
S

Stanoje85

pre 8 meseci

Zvezda je mislila da su dosla neka nova vremena, i da sme sebi da dozvoli i da izgubi u ovoj ligi, al kad je videla da Partizan svejedno nastavlja sa starom praksom da krade svaku mogucu utakmicu, jednu za drugom, i da ce tako opet otimacinom da osvoje titulu, videli da je vrag odneo salu. Zasto li se samo drugi klubovi ne pobune protiv ovih pljacki Partizana? Treba svi da ustanu, i da se pridruze Zvezdi. Pokradose TSC, Nis, IMT, i sada Surdulicu. Zasto oni cute?
@

@@@@

pre 8 meseci

Možda jer ne misle da su pokradeni?
p

prosto

pre 8 meseci

Pa prosto, to sto neko izgubi od Partizana ne znaci automatski da je pokraden. ZXnaci, ljudi odgledaju snimak utakmice vide da su imali srecu da ne prime deset komada, vide da su im oprostena po dva crvena kartona i bar po desetak zutih, vide da su penali ocigledni i onda nemaju oci da se bune za utakmice u kojima se je navlacilo za njih. Eto ti prostog odgovora do koga si mogao i sam da dodjes kad bi imao sa cim.
Z

Zokki

pre 8 meseci

Tako je Terza. Na vreme pokaži ko je ko. Mnogo si se opustio.
B

Bole-bg

pre 8 meseci

Terzinjo u petak pricao Italijanima kako nema konkurenciju u Srbiju, a vec u ponedeljak trazi smenu Surbatovica i Filipovica.
S

Sudija33

pre 8 meseci

Kon kurencija na terenu je jedno, sto ce derbi pokazat kad vas pregazimo na armijskom pasnjaku, a guranje od strane sudija nesto sasvim drugo. Partizan bi sa 6 bodovanja manje bio u dodnjem delu tabele gde mu je po kvalitetu i mesto.
K

Kon kurencija

pre 8 meseci

Sve je to kurencija.
p

pfc

pre 7 meseci

Pa zbog penala na brdu, nece takvu prednost, hoce posteno sudjenje :)
S

Soko

pre 8 meseci

Kralj je kaznjen 6 mjeseci kolko ce Terzic.
T

Top Gun

pre 8 meseci

Šurbatović?! Pa vi niste normalni! Šurbatović je Šipkaš sa Severa ja pisao ovde komentare protiv njega kad su ga izabrali. Stvarno ste prolupali!
E

Ej

pre 8 meseci

Najskuplji tim u istoriji ne moze 112 minuta da da gol Čukarickom iz igre, i oni se zale na sudjenje, pa nije vas je i malo sramota, pobedi vas Vozdovac nema da cestita protivniku, pobedi vas Cukaricki opet se ne cestita protivniku, vec se kuka.
G

GostVa

pre 8 meseci

Pa gospodine Dr,pa mi to tražimo od prvog kola,drago nam je da smo u nečemu ujedinjeni.
M

M17

pre 8 meseci

A koga bi da postave umesto svojih Surbatovica i Filipovica? Svoje (K)Radomana i Raku Djurovica?

Бора

pre 8 meseci

Оба клуба елиминисати из српског фудбала, угледати се на Вождовац и Чукарички и форсирати младе играче.
M

Meraklija Belgija

pre 8 meseci

To bi bio najveci dobitak za nas Fudbal
B

Bida

pre 8 meseci

Da alibprvo cz da vrati dugove bankama i porez a ne da plate samo 2 ipo posto
g

grastion

pre 8 meseci

Kakva komedija u zvezdasrbiji pa Monti Pajton im nije ravan, ali ovo su zapravo jako lose vesti za Partizan a mozda i za TSC, nece terza da mu se ponovi 2017 pa pritiska sudije ovako rano, mozemo samo da zamislimo kakve sudijske bravure cemo gledati u narednim utakmicama
J

Jöle 39

pre 8 meseci

Sportsko društvo crvena zvezda je tipični kmecavski klub koji ima deset puta skuplji tim nego cela liga i koji kada imaju ogromnu razliku u odnosu na drugog pričaju kako nemaju konkurenciju a kada im ne ide onda počnu da se žale na sve pa čak i one koji su im ovo omogućili

Bojank91

pre 8 meseci

U našoj zemlji su nenormalni oni koji govore objektivno.
P

Pa

pre 8 meseci

Ovo je komedija😂😂😂, jedan Zvezdas se zali na drugog Zvezdasa, zbog utakmice sa trecim Zvezdašem😂😂😂, pa oni se kroz pogubi da vi ni sami ne znaju ko ce protiv koga.
b

bakar

pre 8 meseci

Kada se Vidic kandidovao za mesto predsednika FSS svi ste ga redom sabotirali, a sad posle 5 kola vi trazite neke promene, da li vas je imalo stid?
G

Goranka Kukić

pre 8 meseci

Bravo za komentar! Eto ti sad Zvezdo Nedimović!
D

Delija RS

pre 8 meseci

Veliki Cvele je govorio da veliki klub treba da gradi odnose sa svima: sudijskom organizacijom, poslovnom zajednicom, firmama, ljudima iz svih branši....pametnom dosta. Tada smo postali besmrtni!
ј

једандеветседамнула

pre 8 meseci

кренуо творза у грађански рат, гризе руку која га храни
B

Baba Vanga

pre 8 meseci

Ciju ovaj smenu trazi posle onakog penala,ovoga sto nije mogo dva onaka da osvira jer bar malo zna za sramotu za razliku od ovog!

gemathegreat

pre 8 meseci

https://twitter.com/Veteran1970/status/1703099600603619640?t=Xvqooa4ROEwJdb9KJNhaRw&s=19
s

sale1

pre 8 meseci

Odatle treba isterati sve do jednog !!!!! Kraj tacka zdravoo.!!!!!
B

Bida

pre 8 meseci

Reci koga prvo djaju terzu nedimovica surbatovica ili filipovica jel su oni svi iz partizana jel tako xaxa
G

G Parizer čuva Vazuru

pre 8 meseci

Terzić samo da moli onog što ga doveo da Vazuru ostavi na čelu Partizana što duže, jer je ipak sam Terzić nesposoban regularno da vodi i seosku str.radnju.
B

Bnm

pre 8 meseci

OPAAAA CIM JE MALO GUSTO ETO SAOPSTENJA I SMENA!!!
E

Evo dokaza ko kako sudi

pre 8 meseci

https://twitter.com/Veteran1970/status/1703099600603619640?t=Xvqooa4ROEwJdb9KJNhaRw&s=19
@

@@@@

pre 8 meseci

Aaaa Šurbatović je bio ok do sada jer sada eto Zvezdana Zvezda nije prva pa ajd da se bunimo.
J

Jelenko P

pre 8 meseci

Hoce li FSS smjeti da kazni Terzica kao sto su kaznili Kralja.Naravno da to NE SMIJU ni pomisliti a kamoli uciniti.
p

pero 7

pre 8 meseci

Majo Vujovic za predsednika..pa da napokon bude korektno sudjenje..linije terena ce se pomerati po potrebi..
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Zašto? Terzić nije izašao u javnost sa komentrisanjem suđenja kojekakvim saopštenjima i slično. Sigurno nisi tolko glup da nevidiš razliku.
S

Sta reći

pre 8 meseci

Kmmmeerr sram vas bilo, vi da nekome pričate o poštenju. Decenijama bezočno dobivate penale, druge ekipe crvenee kartone. Pola lige vaši razvni klubovi. Lopta mezar u korneru, a vi slavite golove koje vam priznaju. Cvilite a sve ste uništili baš vi. Sve ste obesmislili vašim podmetanjima. Cirkus vaš sidedalje
P

Pitanje

pre 8 meseci

https://twitter.com/Veteran1970/status/1703099600603619640?t=Xvqooa4ROEwJdb9KJNhaRw&s=19
Č

Čim

pre 8 meseci

Ne beze protivnicima po 20 bodova vise odmah kao curice pocinju da napadaju Surbatovica, Filipovica, a kad beze po 20 bodovi i imaju po 10 puta jaci tim i skuplji odmah pricaju kako im niko nije konkurencije. Pa koliko ste ulozi u tim trebalo bi da bijete sve u ligu sa po 5:0, a vi kmecite protiv Čukarickog, e bruke.
f

fgfgfg

pre 8 meseci

Pusite ga zvezdasi!! 12 godina harate!! Dosta je bilo!! Niste vi mi stvorili Srbiju!! Mrs iz Srbije napolje
R

Realnosti neke

pre 8 meseci

Zar Šurbatović nije neki Delija Sever bio,ono vaš je nije njihov. Nije sudija kriv kriva je taktika a za Partizan,onda ispade da je Vazura jači od svih pošto ostade sam u Partizanu.
p

pero7

pre 8 meseci

Vazura kao Rambo..ssam protiv svih
f

ff

pre 8 meseci

Bolje smenite doktora Madjiju, dok jos nije kasno!
д

деда

pre 8 meseci

Зашто се Терзић жали када је изјавио и то врло препотентно да немају конкуренцију.
M

Mile debeli

pre 8 meseci

Na šta spade kuća Petrovića. Žalosno. Nije im smetalo kad su im priznali nepostojeću titulu od prije 80 godina... Toliko penala i sumnjivih utakmica i titula. Sutra će protiv Mančestera primiti bar 6 golova. Bog sve vidi i ništa ne prašta.
n

nezainteresovan

pre 8 meseci

Jel taj Siti iz Danske pa daje po 5-6 golova
L

LAKI PFC

pre 8 meseci

Drzavno mezimce sa najvecim budzetom u istoriji fudbala na Balkanu i sa kompletnom logistikom se plasi unistenog i osramocenog Partizana pa daj odmah smene u FSS.Partizan je upucan u obe noge i vi ga se i takvog plasite sto dovoljno govori o vama.
p

pero77

pre 8 meseci

i jos ga unistavaju..mozda Terzi plate i obestecenje sto su ga oslobodili sto nije dolazio na sudjenja..tako se ponasate ne samo u fudbamu nego i u svim sportovima..
G

Gost23

pre 8 meseci

Hoće promene? Pa već su sve Zvezdini ljudi? Hoće da menja nekog ko mu sudi po penal dva na svakoj utakmici? Svašta!

Zvezda ispred svih!

pre 8 meseci

Po hitnom postupku!!!
k

kkp barsa.

pre 8 meseci

gledao sam uzivo utakmicu na Brdu, onaj penal sto je sudjen mezimici je blago receno skandal
G

Gost Djape

pre 8 meseci

Ako si gledao licno, onda si mogao videti i da dva penala nisu svirana za Zvezdu, a ovaj sto je sviran nije uticao na rezultat utakmice, kao sto su vasa dva nepostojeca uticala.
R

Realnost primitivizma

pre 8 meseci

Ko je gledao video je,Čuka za jedan gol bolja. Jeste Endjaje promašio kao amater sa 3 metra,a li Čuka je u nadoknadi vremena imala veće šanse za 3či gol nego Zvezda za svoj 2gi. Nego ispade da niko ne sme da dobije Zvezdu,kao Partizana pre onomad,e to je sramota.
J

Jöle 39

pre 8 meseci

Desnu ruku duha koji im je sve to omogućio da sklone... Price za naivne
M

MNN

pre 8 meseci

Tako bre,ne samo manjina da kuka ceo život na sudjenje i nameštanje a vamo prelazi,tole,mateus sve jasno
д

деда

pre 8 meseci

Најбоље би било да Терзић узме све под своју контролу као што је то урадио Човић у кошарци. Терзић већ сада размишља о утакмици са Партизаном,урадио си посао свираће вам судија пенале. Није занимљиво,потрошити огроман новац на екстра играче и још бољег тренера а бити иза Партизана.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Sviraće ako bude. Normalno. Mi samo očekujemo da se sudi po pravilima fudbalske igre. Ništa više.
M

Mile led

pre 8 meseci

HAHAHAHAHAHAHAHA
k

kkp barsa.

pre 8 meseci

nije bio pena za Crvenu na Brdu, sa druge strane cist gol ponisten Partizanu
R

Rule55

pre 8 meseci

Imaju najskupljeg trenera u istoriji, imaju najskuplji tim u istoriji,ceo savez je njihov, i jos imaju obraza da se zale na sudjenje, pa treba da vas bude sramota.
d

darkok

pre 8 meseci

A čije su to dve struje Šurbatović je osvedoče i navijač zvezde isto važi i za Filipovića a druga struja su nedim i džajka takodje cigani ko je ovde lud?🤣🤣
Z

Zoki Vlaxoton

pre 8 meseci

Izgube 2 tekme i odmah traze smene u FSS. Hahahaha. Jbt, koja komedija.
S

Sta ćeš

pre 8 meseci

Navikli da nemaju poraz skoro preko dve godine u gostima, pa ih ovi porazi anako bas sokirali.
N

Naiiače samo

pre 8 meseci

I prostorije sudijske organizacije premestiti u Ljutice Bogdana 1 da budu na oku konroli naiiačoj. U Humskoj otvoriti drugo krilo iste institucije koje delegira i ocenjuje potom sudiju za utakmice Partizana, na oku isto kontroli naiiačoj. Samo tako može doći do zadovoljavajućeg suđenja visokog navijačkog kvaliteta.
m

miki344

pre 8 meseci

Treba uvesti strane sudije za derbi i sve utakmice visokog rizika, plus zadnjih 5 kola strane sudije na svim utakmicama koje odlucuju sampiona i opstanak, jedino resenje.
T

Terzicu

pre 8 meseci

Bolje ti je trazi novog trenera nego sto laprdas, koga li ces dovesti posle poraza u derbiju i izgubljene titule da mi je znati i sa li ces posle toga da izjavis...

Sliks17

pre 8 meseci

Prvo smena vrha FSS pa onda i ovih redom dalje. Vidic i ekipa na vrh, svakako gore ne moze od ovog (osim Tole efekta)
V

VladaBg

pre 8 meseci

Samo STRANE SUDIJE za SVE utakmice koje igraju CZ i FKP
D

Dale Ro

pre 8 meseci

Upavo tako, i to ne sudije iz bivse drzave, nego iz regiona, Rumunija, Madjarska, Bugarska, Grcka. I nikako samo glavne sudije, nego i u VAR sobi.
Р

Ратм

pre 8 meseci

Можда бугарске?
A

Alo bre

pre 8 meseci

Cuj Surbatovica traze a on Zvezdas,kakve mutne radnje u svetu nema kao kod nas u Srbiji.

Goran Milojevic

pre 8 meseci

е пријатељу када су паре у птитњу ту љубав престаје....
g

gost 123457

pre 7 meseci

Šta se čudiš, tražili su i smenu Kokeze. Ista fora kada gube.
G

Gost999

pre 8 meseci

Ma ne, treba da cute kad ih sudija i VAR ocigledno kradu, dva ocigledna penala nedosudjena, Cuka dala gol posle faula. Na drugom brdu, penal vise nije nego sto jeste, deugi penala videlo nije, VAR umesto da gleda faul Ilica u napadu nam maze oci nekakvim gledanjem ofsajda. Stit ocigledno ne samo da stiti, nego zavrsava mnogo drugih stvari, Mogu Grobari da kukaju, da budu vickasti, sta god. Ali ovo su cinjenice, i ovome treba da se stane na put. Hocemo konacno jednom za svagda posteno sudjenje u ligi. A ne da igraci Partizana udaraju mai geri i prodju bez kartona, da igraju crvene rukavice sa sudijama i prodju bez kartona, da dosudjuju sami penale. Dosta je vise! Strane sudije na svakoj utakmici vecitih, i na terenu i u VAR sobi, i to ozbiljne sudije! Pa da vidimo ko ce kako da prodje.
n

neko treci

pre 8 meseci

Za jedan klub u derbiju nije sviran penal skoro 20 godina.Za jedan klub je priznat gol kada je lopta izasla metar van.za jedan klub je priznat gol koji niko nije video sem rumenog Djokica koji je nagradjen direktorskim mestom u javnom preduzecu itd
k

kkp barsa.

pre 8 meseci

da li je bio penal za CZ, samo kratko Da ili Ne
c

cirkus kolorado

pre 8 meseci

sta hocete?!penale na 18m? golove iz gol auta?penale na koje boaci umire od smeha?ligu gde sa vama svi igraju sa drugim timom? ligu koju zavrsite bez poraza?drmanje koseva?beron cetvorokorak?ultrakop?gasprom? STA BRE VI HOCETE?srusice se piramida nista ne traje vecno
S

SvrakaShearer

pre 8 meseci

Moraju svoje ljude da miču, potrebni su im još beskrupulozniji
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre 8 meseci

A koliko penala je vama svirano i to kakvih?Onaj protiv Novog Pazara i protiv Cukarickog smesnije ne moze da bude,autogolovi i crveni kartoni isto ali oni kukaju jos nakon svega svih ovih godina sto su radili i sto rade jos uvek,jos oni nekoga nazivaju lopovima i prevarantima.Steta sto se veliki Roten bas i ne slaze sa vama pa vas isprozivao kad ste igrali sa PSZ-om,Jang Bojs pred utakmicu sa vama prica o vasoj utakmici sa OFK Beogradom.Placu o Toletovim nazovi namestenim titulama,sudili im penale koliko im je falilo van 16 metara,za ostre poglede,visestruki prvaci po broju sviranih penala.Toliko o vama...
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Dal se drogiraš?
L

Lata

pre 8 meseci

Terziću puno si pričao bajke ,a oni ti bez srama pakirali.Ovo šta rade bez srama nije za gledanje.
C

Cekaj

pre 8 meseci

Pa vi ste Srpski Bajern, klub bez konkurencije u domacem prvenstvu, otkud sad to da zbog poraza krivi Šurbatovic i Filipović.
n

naravno.

pre 8 meseci

6 utakmice 3 prelaza. 6 utakmica 3 nepostojeca penala se sviraju, na krik, urlik. Arena ne pusta usporene snimke da se vidi sta se desilo a ovamo ko fol oni pokradeni uvek. Vecita "opozicija". Kako da ne. Ali nek su poceli oni nama da pratr fudbal opet.
N

Najbolje

pre 8 meseci

Je da vam sviraju van 16 metara i da vam se dovedu jos neka pojacanja od po 10 miliona da bi mogli da pobedite Vozdovac i Cukaricki, nije vas sramota koliko ste postali prepotetni prema svima.
s

sasha lz

pre 8 meseci

njima dva penala a nama samo jedan, nece da moze
S

SB

pre 8 meseci

Ovo se vrsi pritisak pred derbi. Nisu vise srpski bajern, uvukao im se crv sumnje. Vidis da su igraci Partizana nepredvidivi, niko ne zna sta ce da urade, pa se bajern malo uplasio. Pa rekose na vreme da izvrse taj pritisak, ovaj dvojac je njihov
k

kome se

pre 8 meseci

Bre uvuko crv sumnjr? Od koga? Vas? Pa vi jasni ne biste dobili ni Radnicki ni Radnik da vam sudije nisu svirale sve. Uz mnogo srece i odbijanki pravite prilike. Uostalom videli smo vas fudbal u evropi. Na 4utakmica niste krstenu priliku napravili, ali tamo ne postoji stit. Tamo samo teren je merilo, zato ste i popili pet komada.
@

@kome se

pre 8 meseci

Vidimo se na derbiju,
@

@kome se

pre 8 meseci

Eto derbija za koji dan, nemoj posle da bude terza sredio radi mira u kuci, tole, surbatovic, nedim itd its. Spustite se malo na zemlju, nece da skodi
k

koliko

pre 8 meseci

Prelaza su imali od pocetka prvenstva? Imt, radnicki, radnik? Kako takav pobednicki mentalitet dobili xD Posle brukanja u evropi odjednom krenuli da igraju fudbal. Kako da ne. Koliko izmisljenih penala? Protiv Danaca i Azera ukupno imali 3 sanse i to ne 100% za 360minuta. A ovde se guraju i rukama i nogama. Zato u evropi od svakog mogu da prime a i primaju po 5komada. Ne svira se u evropi svaki put kad izgubis loptu faul, ne svira se u evropi cim pridjes na 30m slobodan udarac a padnes sam, ne svira se u evropi svaki mec po penal/dva.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre 8 meseci

Posle one sramote sa OFK Beogradom vasom filijalom nema potrebe ikada vise pomenuti bilo koji prelaz.Izvini sto te nismo pitali ranije,evo od sada ako budemo gubili odma idemo sa stadiona u svlacionicu,kako smemo samo da se borimo za nase bodove?
s

sačekaj

pre 7 meseci

malo večerašnju utakmicu, pa nemoj posle da kao Terza se ponašaš prepotentno i drugima brojiš golove u mreži.Sačekaj...
u

uzas

pre 8 meseci

Kako ih nije sramota kriv im neki Surbatovic.Zvezda vec dugo ne igra svoju igru.Bahar se pogubio.Igraca nakrkano do zla Boga.I sad krivo sudjenje.Partizan jos gori.
с

срб

pre 8 meseci

Бићемо прваци и ове и наредне три године, десет у низу уз стално играње у групне фазе евро такмичења . После тога могу једном и Чука или Воша да узму титулу.❤️🤍❤️🤍❤️🤍❤️🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️
A

Ajmo

pre 8 meseci

Sad isti kriterijum kao za Kralja kad je komentarisao sudjenje, znaci 6 meseci i milion dinara, ajmo po brzom postupku Filipoviću.
M

MilojkoNr1

pre 8 meseci

Vise im ne odgovaraju ovi sto su ih sami postavili na te funkcije
s

sad ga lomi

pre 8 meseci

Seča knezova Terza gubi kontrolu..

Sakur

pre 8 meseci

Kada se Partizan zalio u prvom kolu znamo da se nista nije desilo jos dobili kazne e gledajte sada sta ce da bude za koji dan
t

tako je

pre 8 meseci

Ali dobili poklon 3/4 penala, sa sve onim izmisljenim nad saldanjom protiv tsc-a.

Bojan Urosevic

pre 8 meseci

Odjednom I Surbatovic nije vise zvezdas Kako to meni vise lici na Tvorzino vadjenje sto izjavio da nemaju konkurenciju u Srbiju I da ce zavrsiti sezonu bez poraza
G

Gost_12345@

pre 8 meseci

Uzbuna u redovima srpskog bajerna
I

IVAN 82

pre 8 meseci

Mislim da obavezno treba vratiti Kokezu, ovaj put da bude on glavni za sve . Kako vas nije sramota, sve ste stavili pod vasu sapu, kad Vojvodina je htela da odlozi vi niste hteli i morali su da igraju,sad kad TSC zeli da igra vama se odlaze. Sude vam se bre penali na najmanji dodir u kaznenom prostoru. Komentarisete nesto Partizan, ovaj ulece u kazneni i normalno da je penal, a zar treba komentarisati drugi gde napadac samo da spusti loptu u gol biva orgunut sa ledja i vama ni to nije penal. Sta ce te bre vise,pola lige vam se sklanja, dobar dio trenera izvodi omladince protiv vas. Kad zaguste tu su sudije koje vam na pogled protivnickog igraca nad vasim sviraju penale. Dokle bre vise!!!!
R

RajkoD

pre 8 meseci

Zbog još blažih reči protiv sudijske organizacije Ivica Kralj je kažnjen novčano plus 6 meseci ne može da obavlja funkciju sportskog direktora. Sada me zanima da li FSS sme i koliko će kazniti Terzića i Mrkelu?

gemathegreat

pre 8 meseci

Jel povlačiš ti paralelu izmedju javnog nastupa i zvaničnog zahteva za smenu ??? Kroz sistem institucija. Zašta kazna ???
S

Smouth

pre 8 meseci

E bas je naso ko ce da se zali...5 poklon penala, pobedise Pazar na kradju i tada im bilo sve super. Sada nisu mogli da im donesu 3 boda peotiv Cuke i eto problema. Mozda se zale jer su dobili onaj smesni penal
Z

Znik

pre 8 meseci

Samo kako misle da smene Surbatovica, starog druga Marka V. direktora Ultra Kopa...
н

навијач

pre 8 meseci

Ајмо сад искључење на пола године као и Краља што сре одрапили.

Sakur

pre 8 meseci

Ahahaha jesi ti realan da kazne desnu ruku gospodara nasih zivota
B

Bambusinjo

pre 8 meseci

Pa ovaj Surbatovic je veci zvezdas od cele sadasnje uprave zvezde, cirkus sa vama :) Samo jednom vam se ne da nesto i odmah se dize hajka cele javnosti, uzasni ste...
A

Archie

pre 8 meseci

Zvezda traži smene zbog lošeg suđenja? Ni stida, ni obraza.
@

@@@@

pre 8 meseci

Partizan se vecito zali da je ostecen!? Ni stida ni obraza
@

@@@@#

pre 8 meseci

A vi se ne zalite?
A

Archie

pre 8 meseci

Nemam veze sa partizanom, niti navijam za taj klub. Ajde, probajte ponovo, smislite nešto novo.
j

ja sam jaaa

pre 8 meseci

Da li bi trazili smenu posle sramotnog sviranja navodnog faula Saldanje, i sto nisu trazili smene posle kradje u Backoj Topoli i neka objasne kako je moguce da i protiv Vozdovca i Cukarickog sudija produzi za 11 minuta utakmicu
s

slavuj

pre 8 meseci

Kada Zvezda gubi produžetak 9 plus 2 , pa se igra 11,5 minuta. Partizan - Radnik produžetak 6 minuta, 9 izmjena, valjanje po terenu, golman nikad da ispuca loptu, izvođenje auta po minut, kod izmjena šetnja po terenu i td. Zato treba Filipović aut, kao i veliki Partizanovac Šurbatović koji je bio vođa navijača i direktno sa šipke otišao u FSS. Terza od Nedimovića, pored živog predsjednika , ikebane Džaje, traži smjene. Srpski Bajern nije zadovoljan jer njegov centarfor od 4 milona pada preko lopte pred praznom mrežom, a centarfor iz Makedonije koji nije igrao 4 mjeseca , sam pobijedi najjači tim od Barija. Da vidimo sada Filipa, koja kazna će da osvane, ili će ipak podviti rep i zbog premorenosti, sam otići. Terza će od Nedima dobiti uvjeravanja da je sve u redu i da ne brine, biće Zvezda prva ponovo. Ako se sjećate filma Crni Gruja i kamen mudrosti i scena gdje se igra utakmica koju sudi tetak Crni Đorđe, e' i ta titula će, odlukom skupštine FSS, biti dodijeljena našoj Zvezdi, pored one iz 46' godine. Neka je zlu ne trebalo.
A

Ammmmmamm

pre 8 meseci

Ahahahahaha, kakva komedija, pa oni su ih i postavili tu, i sa njima postavili svetski rekord u broju dosudjenih penala, i sada - posle jos jednog nepostojeceg penala - oni bi da ih smenjuju, ahahahahaha!!
k

kendisport

pre 8 meseci

Trazili ste - gledajte. Niko vas nije bio po ušima da glasate za nedimovica (da dobro ste procitali, ne Dzajica) protiv Vidica. Da je Vidic tu, sada ne bi sedeli u FSS ni surbatovic ni filipovic. Sedeo bi Milorad Mazic u sudijskoj organizaciji. A kada izaberes jednog seoskog paora da ti vodi krovnu fudbalsku organizaciju, mozes da ocekujes samo propast.
?

??

pre 8 meseci

Tako je
V

Vamos

pre 8 meseci

A Nedimovic?
m

mare8

pre 8 meseci

mazic dva penala za 5 minuta..to govoris da bi navlacio.za yzvezdu?
k

kendisport

pre 8 meseci

@Mare8 Ta oba penala su postojala, nek ih svira 100 ako su cisti, kako za jedne, tako i za druge. Samo da im se ne poklanja nista, svi mi normalni zelimo regularnost. I iskulirajte malo vi ostrasceni klinci, taj Mazic je sudio finale LŠ i sudio bi finale SP da nisu igrali Hrvati, i sad ces ti da dodjes da kazes kako je navlacio za Zvezdu. Smesno.
m

mare8

pre 8 meseci

koji penali su bili..to kad je Lukac odbranio..niti sam klinac niti cu reci da Mazic navija za zvezdu..on je uvek gledao sebe i sudio po direktivi..i uvek na stetu Partizana..on je sposoban pametan..ostalo sve upitno..igramo davno on sudi ..zadnji minut pusta ofsajd gde dobijamo go..nas par odrasli zajedno sa njim...posle se nikom vise nije javio...jedan mu kaze prodao si nas-on gledam sebe!!
@

@krndisport

pre 8 meseci

Jel postojao penal kad je Rnica pogodila lopta u butinu bese?
Z

Zaxxo

pre 8 meseci

A ko je u toj VAR sobi, i od koga se dobijaju instrukcije u Staroj Pazovi to znamo svi. Poznata je netrpeljivost FSS prema Zvezdi, i zato ne cudi da VAR donosi ovakve odluke. Samo me interesuje sta bi bilo da je Partizan ovako ostecen, imali bi do sad stotinu saopstenja i drlje i kamenje.
?

??

pre 8 meseci

Sta ce im ovo pred siti
D

DGL

pre 8 meseci

Kako sta ce im? Pa da zamaskiraju lose rezultate i debakl od Sitija.. sa ovim se skrece tema od trenutnih rezultata..