ZVEZDA U LŠ: Treće mesto u grupi - kvota 3,00!

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.09.19. | 11:33

Specijal kladionice MOZZART za učešće srpskog šampiona u grupnoj fazi elitnog takmičenja

Dočekali smo i te dane, kada naši predstadstavnici započinju takmičenje u grupnoj fazi dva evropska takmičenja. Crvena zvezda ima vatreno krštenje u Minhenu na otvaranju Lige šampiona, posle kojeg će sve biti znatno lakše za izabranike Vladana Milojevića.

Kladionica MOZZART se potrudila da na svoj način obeleži početak takmičenja naših klubova, pa je spremila adekvatne specijale, koji će mečeve naših timova učiniti još uzbudljivijim za kladioce.

Izabrane vesti

Kada su u pitanju kvote za Crvenu zvezdu, možete da se kladite bukvalno na sve. Od toga da će Crvena zvezda igrati finale u maju naredne godine u Istanbulu sa kvotom 500, pa do onih umerenijih kvota kao što je plasman u 1/16 finala Lige Evope. To bi značilo da srpski šampion takmičenje u grupi B mora da završi na trećem mestu.

CRVENA ZVEZDA OSVAJA VIŠE OD 7,5 BODOVA U GRUPI - KVOTA 15,00

Možete da se kladite i na broj osvojenih bodova ekipe Vladana Milojevića u grupi B. Najmanja granica je na 1,5 bod sa kvotom 1,15, a najveća da će osvojiti više od 7,5 bodova sa kvotom 15,00. U ponudi je i broj postignutih golova. Najmanja granica je na 2,5 pogodaka sa kvotom 1,05, a najveća da će Zvezda dati više od 10,5 golova sa kvotom 50,00.

Tu su i primljeni golovim gde je najniža granica 9,5 golova sa kvotom 1,15, a najviša na više od 15,5 golova sa kvotom 6,00.

Ako mislite da Crvena zvezda neće osvojiti nijedan bod u grupi B tu je kvota 13,00, a sa druge strane, ako verujete da će Begrađani postići gol na svakom meču spremljena je kvota 30,00. Tu je i nekoliko interesantnih igrača, gde možete da gađate koji će meč Crvene zvezde biti najefikasniji, a na kraju su ponuđeni i igrači. Ako želite da se kladite na igru Pavkov postiže gol u Ligi šampiona tu je kvota 2,50, a ista je i kada je Marko Marin u pitanju. Najveće šanse se potom daju Ričmondu Boaćiju sa kvotom 2,70, pa Mateu Garsiji (3,00), Tomaneu (4,00) i Radživu van la Pari (4,00).

Sve kvote iz SPECIJALA možete da pogledate OVDE.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara