Zvezda u petak igra fudbal – rival omladinci

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.05.20. | 11:57

Zanimljiv sparnig nas očekuje u Ljutice Bogdana

Već šest dana fudbaleri Crvene zvezde se pripremaju za nastavak sezone. Timu Dejana Stankovića potrebna je još jedna pobeda u preostalih četiri kola kako bi zvanično osigurao titulu i domogao se kvalifikacija za Ligu šampiona. Crveno-beli žele da osvoje duplu krunu, a prvi test forme imaće u petak na stadionu u Ljutice Bogdana.

Rival šampionu Srbije biće omladinska ekipa Crvene zvezde, koja je odlično predstavljala Srbiju u ovogodišnjoj Ligi šampiona za mlade. Ekipa Slavoljuba Đorđevića je zaustavljena u osmini finala protiv danskog Midtjilenda, pre toga je eliminisala moldavski Šerif i prošla grupu sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom.

Izabrane vesti

Talentovani igrači iz Zvezdine škole imaće priliku pred očima Dejana Stankovića da demonstriraju potencijal i pokažu mladom stručnjaku da zaslužuju mesto u svlačionici podno severne tribine Marakane. Igraće se dva puta po 30 minuta.

Očekuje se da tokom sparinga omladinsku ekipu pojačaju Babić, Blagojević i golman Katić koji već nekoliko dana treniraju sa prvim timomn. 


tagovi

Dejan StankovićSlavoljub Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara